- 17 Eylül 2012
- 826
- 148
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.161
inş. cnm hoşgeldin eminim bebişinin her yeniliğini burdan paylaşcaz:)))İnşallah arkadaşım, bizi bizden başkası anlamaz zaten.. 2012 de evlendim bende, hala bekliyorum bebişimi.. Bu seferki doktoruma çok güveniyorum, önce Allahın sonrada doktorumun vesilesiyle inşallah kavuşacağım kelebeğime.. Ben de inatçı pko var, o sorun yapıyor.. Biliyorum bir zamanı var, çok üzüldüğüm kendime kapandığım zamanlarım oldu ama hepsi geçti.. İnan kk ailesindeki üyelerden çok destek gördüm.. Hayatımdaki insanlardan daha çok.. Çevremdekiler anlamadı beni, destek yerine köstek oldular.. Bunların içinde en yakınlarım eltim kaynanam da var.. Rabbim inşallah kelebeğimi kondurur göbüşüme:)) Cevabın için teşekkür ederim, evlatlarını sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim.. Ne güzel bir kız bir oğlan.. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah annesi. Topik belki canlanır benim gelişimle.. Olmaz mı? Olabilir!
Hctp oğlunun ye i yaşı hayırlı olsun nice güzel yıllara. Çok güzel görünüyor herşey :)
Lolita555 bende yoktu o rahatsızlık bildiğim kadarıyla bizim kızlarda da yok. Ama çoğu topikte okmustum hamile kalan var.
Bizde mucizesine kavuşan iki arkadaş var
Leyla ve sule bu iki arkadaşımız doktorlar olmaz dediği halde gebe kaldı.
Leyla aşılması olacağına doktoru yumurta oluşmamış bu ay olmaz demişti Şule ise ameliyata alnicagi ggün gebe olduğunu öğrendi.
Şule nun tüp tikaliydi diye hatırlıyorum.
Hoşbulduk canım elbette paylaşıcaz her şeyi.. Hele bi gelsin de minik mucizem..inş. cnm hoşgeldin eminim bebişinin her yeniliğini burdan paylaşcaz:)))
Çok güzel olmuş canım her şey ellerine sağlık..Eki Görüntüle 1577000 bu da masamız:)
saol teyzesi inş. bebişin doğum gününü de kutlicaz,tabi önce tutunması,kalp atışı,cinsiyet,hareket isim oooo daha çok iş var:))))Çok güzel olmuş canım her şey ellerine sağlık..
Nice yaşları olsun Kuzey Eren'in.. Sağlıkla mutlulukla inşallah..
Eren ismini sevenlerdenim... Güzel seçim..
Allah mutlu günlerini göstersin sana..
Aynen şekerim, hele gelsin minik kelebeksaol teyzesi inş. bebişin doğum gününü de kutlicaz,tabi önce tutunması,kalp atışı,cinsiyet,hareket isim oooo daha çok iş var:))))
Amin arkadaşım. Başın sağolsun..Rabbim melek isteyenlere hayirlisuyla nasip etsin dualarimdasiniz..
Tekrar başın saolsun cnm.Kizlarrr canlarim nasilsiniz hepinizi cok ama cok özledim.simdi parktayiz zeynep zisani gezdiriyoruz.
Belki haberiniz vardir k.babami kaybettik cok zordu rabbim diger kanser hastalarina acil sifa versin.
Aysem dilegim incim şulem mavenurum ve diger arkadaslarim kendinize cok iyi bakin haberlerinizi bekliyorum.
Hepinizi kocaman opuyorum
Rabbim melek isteyenlere hayirlisuyla nasip etsin dualarimdasiniz..
AMİN AMİN AMİN...Her Ramazan i şerif geldiğinde aklıma dualarım geliyor, çok değil bundan 4 yıl evvel basladim yalvarmaya Rabbime bize hayırlı sağlıklı bebekler ver diye. Bekledik zamanı geldi ve kavuştuk minnakimiza.şimdi geme ramazan gene dualar ediyorum. Sadece Ramazan da değil tabiki ama 3 aylar öyle mubarek aylar ki , heyecanlaniyorum elimde değil. Şimdi eşimin işi için dualar ediyorum. Tabiki dualrimin başında ümmeti Muhammed var. Suriye, mısır, arakan, Afrika, doğu Türkistan var... Yüce Allah bizi dogrultsun öyle bir doğru olalım ki karşımıza da hiçbir kâfir duramasin. Öyle bir destek olalım ki kardeşlerimiz kan ağlamasın. Ülkemize dirlik beraberlik huzur refah gelsin. Hepimiz birbirimize dua edelim. Son 5 günümüz kaldı altın günlerden... Hepinizi Allah rızası için seviyorum Allah gönlünüzdekileri hayırlı eylesinhayirlisna ggönlümüzü razı eylesin... Amin amin amin...
canım parti malzemeleri diye gir çıkıyor.Ben çoğunu netten aldım.resim eklemiştim bak istersen önceki mesajlarda varIyi sabahlar kizlar ben pkolu olup klomenle hamilebkaldim hatta insulin direnci icin bir ara glifor bile kullandim. Tel.bozuldu.buna hala alisamadim evde net yok pttcell iyi cekmiyor durumlar boyle. Oglum yasina girdi dogum gunu yapamadim daha. Internetten nerelerden aldiniz susuleri ve saire neler yapay hic fikrim yok akil verin bana bakalim.
İnşallah arkadaşım, bizi bizden başkası anlamaz zaten.. 2012 de evlendim bende, hala bekliyorum bebişimi.. Bu seferki doktoruma çok güveniyorum, önce Allahın sonrada doktorumun vesilesiyle inşallah kavuşacağım kelebeğime.. Ben de inatçı pko var, o sorun yapıyor.. Biliyorum bir zamanı var, çok üzüldüğüm kendime kapandığım zamanlarım oldu ama hepsi geçti.. İnan kk ailesindeki üyelerden çok destek gördüm.. Hayatımdaki insanlardan daha çok.. Çevremdekiler anlamadı beni, destek yerine köstek oldular.. Bunların içinde en yakınlarım eltim kaynanam da var.. Rabbim inşallah kelebeğimi kondurur göbüşüme:)) Cevabın için teşekkür ederim, evlatlarını sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim.. Ne güzel bir kız bir oğlan.. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah annesi. Topik belki canlanır benim gelişimle.. Olmaz mı? Olabilir!
Kızlar merhabaselam kızlar ...ılk kez bakıyorum bu topiğe_Verda_ arkadasım sayesınde.ne kadar guzel hepınız yavrularınıza kawusmussunuz.bızlerede dua edın nolur.bnde de pko war we hemde ılacsız adet olamayan pko aranızdaa bu sekıl olup hamıle kalan warmı kızlar ???