Bol bebiş topiği

DSC_0242.JPG bu da masamız:)

İnşallah arkadaşım, bizi bizden başkası anlamaz zaten.. 2012 de evlendim bende, hala bekliyorum bebişimi.. Bu seferki doktoruma çok güveniyorum, önce Allahın sonrada doktorumun vesilesiyle inşallah kavuşacağım kelebeğime.. Ben de inatçı pko var, o sorun yapıyor.. Biliyorum bir zamanı var, çok üzüldüğüm kendime kapandığım zamanlarım oldu ama hepsi geçti.. İnan kk ailesindeki üyelerden çok destek gördüm.. Hayatımdaki insanlardan daha çok.. Çevremdekiler anlamadı beni, destek yerine köstek oldular.. Bunların içinde en yakınlarım eltim kaynanam da var.. Rabbim inşallah kelebeğimi kondurur göbüşüme:)) Cevabın için teşekkür ederim, evlatlarını sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim.. Ne güzel bir kız bir oğlan.. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah annesi. Topik belki canlanır benim gelişimle.. Olmaz mı? Olabilir! :KK70:
inş. cnm hoşgeldin eminim bebişinin her yeniliğini burdan paylaşcaz:)))

Hctp oğlunun ye i yaşı hayırlı olsun nice güzel yıllara. Çok güzel görünüyor herşey :)
Lolita555 bende yoktu o rahatsızlık bildiğim kadarıyla bizim kızlarda da yok. Ama çoğu topikte okmustum hamile kalan var.
Bizde mucizesine kavuşan iki arkadaş var
Leyla ve sule bu iki arkadaşımız doktorlar olmaz dediği halde gebe kaldı.
Leyla aşılması olacağına doktoru yumurta oluşmamış bu ay olmaz demişti Şule ise ameliyata alnicagi ggün gebe olduğunu öğrendi.
Şule nun tüp tikaliydi diye hatırlıyorum.

Hctp oğlunun ye i yaşı hayırlı olsun nice güzel yıllara. Çok güzel görünüyor herşey :)
Lolita555 bende yoktu o rahatsızlık bildiğim kadarıyla bizim kızlarda da yok. Ama çoğu topikte okmustum hamile kalan var.
Bizde mucizesine kavuşan iki arkadaş var
Leyla ve sule bu iki arkadaşımız doktorlar olmaz dediği halde gebe kaldı.
Leyla aşılması olacağına doktoru yumurta oluşmamış bu ay olmaz demişti Şule ise ameliyata alnicagi ggün gebe olduğunu öğrendi.
Şule nun tüp tikaliydi diye hatırlıyorum.

canım onların adlarını etıketler mısın burava bana sana zahmet:?

Çok güzel olmuş canım her şey ellerine sağlık..
Nice yaşları olsun Kuzey Eren'in.. Sağlıkla mutlulukla inşallah..
Eren ismini sevenlerdenim... Güzel seçim..
Allah mutlu günlerini göstersin sana..
saol teyzesi inş. bebişin doğum gününü de kutlicaz,tabi önce tutunması,kalp atışı,cinsiyet,hareket isim oooo daha çok iş var:))))

Tabiki etiketlerim...
Özel mesajj atarim bakarlar buraya inşaallah :)
LEYLA4627
SULE25
Allah
en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin isteyen herkese :)

Kizlarrr canlarim nasilsiniz hepinizi cok ama cok özledim.simdi parktayiz zeynep zisani gezdiriyoruz.
Belki haberiniz vardir k.babami kaybettik cok zordu rabbim diger kanser hastalarina acil sifa versin.
Aysem dilegim incim şulem mavenurum ve diger arkadaslarim kendinize cok iyi bakin haberlerinizi bekliyorum.
Hepinizi kocaman opuyorum
Rabbim melek isteyenlere hayirlisuyla nasip etsin dualarimdasiniz..

Her Ramazan i şerif geldiğinde aklıma dualarım geliyor, çok değil bundan 4 yıl evvel basladim yalvarmaya Rabbime bize hayırlı sağlıklı bebekler ver diye. Bekledik zamanı geldi ve kavuştuk minnakimiza.şimdi geme ramazan gene dualar ediyorum. Sadece Ramazan da değil tabiki ama 3 aylar öyle mubarek aylar ki , heyecanlaniyorum elimde değil. Şimdi eşimin işi için dualar ediyorum. Tabiki dualrimin başında ümmeti Muhammed var. Suriye, mısır, arakan, Afrika, doğu Türkistan var... Yüce Allah bizi dogrultsun öyle bir doğru olalım ki karşımıza da hiçbir kâfir duramasin. Öyle bir destek olalım ki kardeşlerimiz kan ağlamasın. Ülkemize dirlik beraberlik huzur refah gelsin. Hepimiz birbirimize dua edelim. Son 5 günümüz kaldı altın günlerden... Hepinizi Allah rızası için seviyorum Allah gönlünüzdekileri hayırlı eylesinhayirlisna ggönlümüzü razı eylesin... Amin amin amin...

Sa kızlar nasılsınız uzun zaman oldu foruma giremedim talhadan zaman kalmıyor sürekli dısarı çıkmak istiyo çıkıncada merdivene tırmanır çamurlu su içer oyun oynamasını bilmiyor kesfetme dönemi bizi çok yordu ramazanımızda çok şükür ii gecti arefe günü yola çıkacagız rabbim tüm yola çıkanlara yol selametliği versin..
Ayseciğim rabbim sıkıntılarını gidersin arefe günü birgünlüğüne konyada olacagız vaktimiz olsaydı ziyaretine gelmek isterdim inş.dönüşte yine konyada olursak görüşmek isterim..
Hctp canım rabbim oğluna hayırlı saglıklı bir ömür nasip etsin nice yaslara...
Karapiso duana amin diyorum mevla cümlemizn duasını hayırlısyla kabul eylesin islam alemini refaha ulaştırsın inş.bolca dua edelim...
Leylam basın sagolsun rabbim mekanını cennet eylesin sizlerede sabır diliyorum..
Lolita canım bnde fsh yüksekliği vardı bşr yıl tedavıden snra hsg çektşrdim yine olmayınca ameliyata karar verildi ama ameliyat günü gebe olduğumu öğrendim rabbim sanada mevnura cevoya isteyen herkese nasip eder inş.
Şimdiden hepinize hayırlı bayramlar hepinizi öpüyorum dua eder dua bekkerim hayırla kalın...

Sule25
Canım işin gücün rast gitsin.
Yolunuz açık olsun. Yolcunun duası kabuldur inşaallah bizleri de duaların da unutma. Bak sen ne güzel taaaaa topigin ilk başlarındakiaarkadaşlarımızın adlarının yazmışsin ama oonlar bizi unutali zahmet edip bir cevap yazmayali nerdeyse 2 yıl oluyor. Bizde çok bahsettik ama gelen giden olmadi. Hallerini BİLSEK en azindan ismen dua ederiz. Allah herkese kaldıramayacağı yük yuklemez. Herkesin derdi var her hayat acisiyla tatlısiyla rengarenk. Önemli olan derdin olduğunda insanlarla olan ilişkin yaklaşımın dır. Benim evladım anam bacım böyle başkanının ki ne güzel rahat demek çok yanlış. Hep en alttakiler bakmak lazım. 24 günlük yegenimi kaybettiğimiz de ablamin inancı yaklaşımı masaallah dedirtecek cinstendi. Bunları neden yazıyorum bilmiyorum ama içimden geldi.
DERDİNE BAKIP DERDİM VAR DEME
SENDEKİ DERDİ NİMET BİLEN VAR...
Bu kelimeler içime işledi. Hep bu bakış açısıylamutlu oldum ve yyaşadım. Anam yok anamdan doğan tek bir kardeşim Yok ama Allaha ne kadar sukretsem az Onu biliyorum Onun rızası için yaşıyorum. Elhamdülillah :)
Kız Şule hakkını helal et :)
Adınla başladım konu nerelere gitti :)

Iyi sabahlar kizlar ben pkolu olup klomenle hamilebkaldim hatta insulin direnci icin bir ara glifor bile kullandim. Tel.bozuldu.buna hala alisamadim evde net yok pttcell iyi cekmiyor durumlar boyle. Oglum yasina girdi dogum gunu yapamadim daha. Internetten nerelerden aldiniz susuleri ve saire neler yapay hic fikrim yok akil verin bana bakalim.

Karapiso canım helali hoş olsun ne demek herzamn derdini dinlemeye hazır olduğumu bilesin şunu bilki sen rabbimin sevdiği kulları arasındasın ne güzel derdinle elhamdülillah diyorsun inşallah hepinize dua edeceğim rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul eder inşallah..
Duydubaby nasılsın oğlun nasıl masallah yasına girmiş bn doğum gününü aile arasında yaptım süs çok alnadım kırtasiyede alıp evi süsledik ..
Karapiso buarada kütahyadayım yılun düşerse buyur gel misafirim ol buarada rabbim ablanada sabır versin imtihanı büyük selamlarımı ilet...
Kızlar hepinizin kadirgecesi mübarek olsun hayırlara vesile olur umarım bugece hepinize dua edicem inşallah dualatda buluşalım...

Kizlarrr canlarim nasilsiniz hepinizi cok ama cok özledim.simdi parktayiz zeynep zisani gezdiriyoruz.
Belki haberiniz vardir k.babami kaybettik cok zordu rabbim diger kanser hastalarina acil sifa versin.
Aysem dilegim incim şulem mavenurum ve diger arkadaslarim kendinize cok iyi bakin haberlerinizi bekliyorum.
Hepinizi kocaman opuyorum
Rabbim melek isteyenlere hayirlisuyla nasip etsin dualarimdasiniz..
Tekrar başın saolsun cnm.
Her Ramazan i şerif geldiğinde aklıma dualarım geliyor, çok değil bundan 4 yıl evvel basladim yalvarmaya Rabbime bize hayırlı sağlıklı bebekler ver diye. Bekledik zamanı geldi ve kavuştuk minnakimiza.şimdi geme ramazan gene dualar ediyorum. Sadece Ramazan da değil tabiki ama 3 aylar öyle mubarek aylar ki , heyecanlaniyorum elimde değil. Şimdi eşimin işi için dualar ediyorum. Tabiki dualrimin başında ümmeti Muhammed var. Suriye, mısır, arakan, Afrika, doğu Türkistan var... Yüce Allah bizi dogrultsun öyle bir doğru olalım ki karşımıza da hiçbir kâfir duramasin. Öyle bir destek olalım ki kardeşlerimiz kan ağlamasın. Ülkemize dirlik beraberlik huzur refah gelsin. Hepimiz birbirimize dua edelim. Son 5 günümüz kaldı altın günlerden... Hepinizi Allah rızası için seviyorum Allah gönlünüzdekileri hayırlı eylesinhayirlisna ggönlümüzü razı eylesin... Amin amin amin...
AMİN AMİN AMİN...
Iyi sabahlar kizlar ben pkolu olup klomenle hamilebkaldim hatta insulin direnci icin bir ara glifor bile kullandim. Tel.bozuldu.buna hala alisamadim evde net yok pttcell iyi cekmiyor durumlar boyle. Oglum yasina girdi dogum gunu yapamadim daha. Internetten nerelerden aldiniz susuleri ve saire neler yapay hic fikrim yok akil verin bana bakalim.
canım parti malzemeleri diye gir çıkıyor.Ben çoğunu netten aldım.resim eklemiştim bak istersen önceki mesajlarda var

İnşallah arkadaşım, bizi bizden başkası anlamaz zaten.. 2012 de evlendim bende, hala bekliyorum bebişimi.. Bu seferki doktoruma çok güveniyorum, önce Allahın sonrada doktorumun vesilesiyle inşallah kavuşacağım kelebeğime.. Ben de inatçı pko var, o sorun yapıyor.. Biliyorum bir zamanı var, çok üzüldüğüm kendime kapandığım zamanlarım oldu ama hepsi geçti.. İnan kk ailesindeki üyelerden çok destek gördüm.. Hayatımdaki insanlardan daha çok.. Çevremdekiler anlamadı beni, destek yerine köstek oldular.. Bunların içinde en yakınlarım eltim kaynanam da var.. Rabbim inşallah kelebeğimi kondurur göbüşüme:)) Cevabın için teşekkür ederim, evlatlarını sağlıkla huzurla büyütmeni dilerim.. Ne güzel bir kız bir oğlan.. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah annesi. Topik belki canlanır benim gelişimle.. Olmaz mı? Olabilir! :KK70:

selam kızlar ...ılk kez bakıyorum bu topiğe _Verda_ _Verda_ arkadasım sayesınde.ne kadar guzel hepınız yavrularınıza kawusmussunuz.bızlerede dua edın nolur.bnde de pko war we hemde ılacsız adet olamayan pko :KK43: aranızdaa bu sekıl olup hamıle kalan warmı kızlar ???
Kızlar merhaba
Ben de pco ve dolayısıyla düzensiz adet oluyodum aynı zamanda haşimato tiroit rahatsızlığı ve prolaktin yüksekliği vardı. ama hamile kalabildim,sağlıkla kucağıma alabildim çok şükür.İyi bi dr şart,moralinizi yüksek tutun,inanın,bol bol dua edin Allah tez zamanda kavuştursun inşallah bebişlerinizle sizi.Olucak ama sabretmek gerekiyo biliyorumok zor ama inanın olduğunda bu günleri,zorlukları,her reglde dökülen gözyaşlarını hatırlamıcaksınız bile

X