Bol bebiş topiği

Hctp
Canım, oğlum18.ayinin iiçinde. Ben ev hamimiyim oğlumla zaman geciriyorum. Gelen giden vs derken zaman geçiyor. Elhamdülillah buyuttuk oğlanları. Seninki tam olarak kaç yasında.

Hctp
Oğlanlar derken seninki de erkek ya o yüzden dedim :)
Benimki ikizmiş gibi yazmisim da :)

Iyi akşamlar herkese
Zor bi hamilelik geçiriyorum ben.geçen hafta çarşamba 1 gece yatış verdi dr ishalden.kızım da evde ateşle ve ishalle uğraşırken yatmadi daha fazla. Dün de karnimizi üstüne saplanan ağrıyla gittim. Bugün yatış yaptım. Yoğun iltihap çıktı tahlilde.2 gece daha burdayım (
Kızımı özlüyorum ((
Bende böyle...
sizler Nasılsıniz

Aysecim geçmiş olsun...
son durum nedir sizde eşinin durumu??
Dikkate Kendinee bu ishal fena halde salgın bizim ailedede çekmeyen kalmadı....elimden geldiğince geçmişi okudum ama merak.merak ettim son durumunu

Merhaba
ctesi taburcu oldum dün yine yatış yaptım.
Kızımda 3 4 gündür yoğun kaşıntı var.gecede uyuyamayip kaşıntılar kanayinca 11de dra götürdüm. Sicaktanmis çok şükür losyonumuzu aldık dolmuşla atolyeye donerken kotulestim. 34 derece sıcakta 12 de dışarı çıkınca kötü oldu tabi.arkadaşımı aradım yola çık ben kötüyüm diye.dolmustan inmemle kaldırıma yığılmam bir oldu.112 ile kaldırdılar. tansiyon 5.5 9 olmus.sol yanimdada ağrı başladı. Kanama ihtimali için yatış verdi. Daha drun verdiği 5 antibiyotik iğne bitmemisti tahlilde iltihap yıne yüksek çıktı. Tekrar tedaviye başlandı. Bu gece de burdayım. Agrim vs geçti. Tansiyonum hala 6 10. Inşallah kurtulurum şu enfeksiyondan.3 lt su arti sıvı alıyorum. Geçmedi bi türlü
bu arada cinsiyetimiz kesinleşti. Oglumuz olacak Allah izin verirse. Az önce gördük kendisini.herseyi normal bi şükür.
Bi de kızıM yanımda olsa....

insanın tek derdi kendisi olsa bu sıkıntılar hiç gelir ama ortada evlatlar olunca daha külfetli, ağır geliyor malesef. çok haklısın, Allah önce acil şifalar versin sana, sabır ve güç kuvvet versin.. zar zor geçse de bak 4 ayı geride bırakmak üzeresin.. bundan sonra hamileliğin keyifli zamanları gelecek.. ufak ufak kıpırtılarla ben buradayım diyecek yaramaz oğluşun.. bi taraftan da kızının ilkleri devam ediyor onlarla heyecanlanacaksın...çok güzel duygular bunlar çoook.. Allah bütün isteyenlere nasib etsin..

Aişe canım çok geçmiş olsun. Telefonum bozuk bğyğn nolar gitti. Facebook desen arara giteniliyorum. Bu aytıntıları yrni öğtçrendim. Dualarımdasın.
Blossommmmmm maşallah sende gebeliğin sonlarındasın. Sağlıkla kucağına al inşaallah.

canım ya çok dikkat et kendine.geçecek inş. bu günlerde.çok güçlüsün sen maşallah.Oğluşun da sağlıkla doğsun inş.

Iyi akşamlar güzel anneler.
inanılmaz sıcaklar bastı buraları. Haftada 1 gün yağmur yağıyor da serinliyoruz çok şükür. Yoksa sabah 9 da bile 26 diyor dereceler.11 haziranda 4 günlüğüne tatile gidiyorum allah izin verirse.6 saatlik yola değmez 4 gün ama başka fırsatımiz olmayacak gibi bu yaz. Bayram kısa, kurban doğuma az kalacak.bakalım eşimin Mr sonucuna ne diyecek dr.daha o muallakta.
Allahım kimseye dermansız dert vermesin.
Bu arada deneyimli annelerden wc alışkanlığı için tavsiyeler ve yöntemler bekliyorum. Haziranda bitmeli artık bu iş
kızım bezsiz daha mutlu çünkü. Bugün alıştırma kulodu aldım 3 tane.tatilden sonra ramazan içinde başlarım diyorum.evde olurum nasılsa o sıcaklar da.

git cnm iyi gelir.iyi tatiller.valla ben çok araştırıyorum her çocuğa göre değişiyor tuvalet eğitim.iyice hazır olmasını beklemek en iyisiymiş.Kasları gelişmeli yoksa pskolojik etkiler kalır diyor uzmanlar.Mesela gece yatarken bezini değiştirin sabah kuru kalkıp kalkar kalkmaz yapıyorsa,çişini yaparken ya da yaptıktan hemen sonra söylüyorsa filan hazır diyorlar.benim oğlum 23 aylık olacak ama daha hazır değil sanırım.ben acele etmicem o yüzden.sen deneyimlerini paylaşırsın artık cnm.

Yağmurlu kapalı bir günden herkese merhaba.
Her çarşamba olduğu gibi bu hafta da acile zor yetistirdiler.kahvaltıyı hazırladım, makinaları yerlestirdim bişeyim yoktu.bi anda dogrulamayiverdim.kahvaltıdan kalkamadim.annemi aradım taksiye bile 3 kişinin yardımıyla bindi.göbek deligimin iki yanından ve belimden ağrı Saplandı. Kum dokuyormusum meğerse. bol su ve voltaren fitil dışında yapcak bişey yok

Ah be cnm sana bi ambulans almak gerek:)) şaka bi yana dikkat et kendine ya ne oluyor böyle sana.nazar nazar bol bol dua oku.Bu arada inciden haber var mı.aklım hep kızındaydı bi türlü sormak kısmet olmadı.

kimsecikler yok topikte oğlum hasta kaç gündür.boğazı,diş etleri,kulağı iltihaplanmış.ağzı 39 derece ateşten hep yara oldu.iğne antibiyotik,fitil ilaç offff.o kadar koruyorum koca kış geçti hastalanmadı şimdi nerden çıktı Yarabbim.ağzını gösteriyor ağrıdan bişey yiyemiyo ağlıyo,uykusuz uykusuz perişan olduk ailecek.o iyi olsun da ben her şeye razıyım.önce sağlık kızlar.bebişlerimize sağlık versin Rabbim

Hctp canım çok geçmiş olsun. Biz kızlarla whatsp kullandığımız için pek giremiyoruum buraya. Bol bol.ilik su icir. İnşaallah geçer. Çok üzüldüm. balli su da olur. Rabbim yYARDIMCINIZ olsun çok zor çok.

saol canımAllah razı olsun.Bebişlerimiz sağlıklı olsun inş. hepimize dua ediyorum.peki inciden haberiniz var mı?

saol canımAllah razı olsun.Bebişlerimiz sağlıklı olsun inş. hepimize dua ediyorum.peki inciden haberiniz var mı?
yok canım. hiç gelip gelişmeleri yazmadı bize. hamilelik boyunca beraberdik , onu düşündüğümüzü biliyuordu ama yazmadı... kızı rahatsızdı inşaallah iyi olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…