Bol bebiş topiği

Bugün yine verdim kan sonucu yarın alıcam.
Bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi netleşmiş biraz daha..
İnşallah tutunur bebeğim..
Ayşem inşallah bu sefer beraber doğururuz...
Ayyy hadi insalllahh. ...
yaz sonucu bizede.Catlarim meraktan ben.
dün adet bi arkadaşımın hikayesini dinledim. Adeti 10 gün geçmiş evde test Negatif çıkmış. Havalardan gecikti herhalde demiş. Bi 10 gün sonra 2 gün lekelenmis. Kesin iltihap var demiş. Testler yine negatif. Her ay 2 gün lekenmis. 3.5 aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş. Üstelik istedikleri bi gebelikti.ama ev testleri Negatif ti. Meğer yerleşme kanaması ve üstüne görme olmuş. Rabbim ol diyince oluyor işte. Şimdi atakanimiZ 52 günlük. .. Darısı hepimizin isteyen herkesin başına. ....

KEVOK gelmedi mi hala? Aklım onda...
Kızlar ben bugun bir rüya gördüm. Drumu bekliyorum muayene için. Oturduğum koltukta doğum yapiverdim pit diye.hemen kucakliyorum. Emziriyorum. Apak topa gibi bi oğlan.soktayim Tabi.dr daha doğuma var diyecek şimdi ,nasıl doguverdi diyorum.bebisim de bana gülüyor kocamam :))))

Bol bebiş topigi adina layik sekilde bol bebisli oldu maşallah.merhaba guzellerr ne guzel zamanda acmis okumuşum hayirlı ugurlu olsun salih vesaliha olsunlar insallah.ALlahim mutlulugunuzu tam eylesin .karapissom iyimisin inşallah senin haberinide okurum burdan.gercekten son zamanlarda beni mutlu eden ilk haber devami gelir insallah.yusuf ziya beylerde iyi teyzelerini opuyor.onun uykular hala ayni teyzeleri biz uykuyu sevmiyoruz.sabah 5,5 kalkis geceleri de emme olmasa bile kontrol var ordami degilmi duzelecek insallah. bol bol sevgi sizlere hayirsiz ablanizdan

Eklentiler

• IMG_20150226_123548.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 91
Selam kızlar..
Sonucumu aldım 44:)
Hamileyim şükürler olsun inanamıyorum. .
Rabbim bize bağışlasın inşallah. .
oooohhhh miissss çok güzel bi haber.inşallah aralıkta bizimle olacak yaramaz tostos.
Tebrik ederimmm,Allah tamamına erdirsin..darısı isteyen tüm arkadaşlara
Amiiin kız pınar Nerelerdesin. Nasıl geçiyor günler. Anlat accuk.
oyy ne zordur senin için bölük porcuk uyku.bi an once düzene sokmaya calissan artık. Anneye çok yazık ((((

merhaba kızlar
kevok ayağını sürüsün pespese dokulsun yeni Bebisler. Eskiler bayatladi
Konya da inanılmaz bir soğuk var 2 gundur. Sabah kar bile yağdı merkeze. Allahım afetinden korusun ama hayra alamet değil bu mevsimde....
Biz iyiYiz çok şükür. Kızım köpek dislerini tamamladı. 3 gundur de grip olmamak için savaşıyor minik bedeniyle. Evcilikler oyunlar daha anlamlı daha uzun sürüyor artık. Gece uykularimizi babasız yapamaz oldu.kocamı kaybettim anlayacaginiz :) 2. Bebisle zaten zor olacaktı ablacikla ilgilenmek bi anlamda da iyi oldu.
Bende de 3 gundur bi halsizlik var sormayın gitsin. Hos evde oturup dinlenmiyorum ama fazla halsizlik var. Istah da kapalı. Açlıktan tansiyonum düşüyor öyle bişeyler yiyorum.yoksa canım bişey istemiyorum.
Işte böyle durumlar...

canım kendine dikkat et.Bebişin iyi olmasına çok sevindim.Sayfayı ziyaret edicem.eminim çok güzel şeyler yapıyorsunuzdur.
Selam kızlar..
Sonucumu aldım 44:)
Hamileyim şükürler olsun inanamıyorum. .
Rabbim bize bağışlasın inşallah. .
canım çok sevindim.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Ay AYŞE baktım çok güzel görünüyor.Bol kazançlar canım.O resimlerdeki pembe başlıklı cadı Hifa mı:)

oooohhhh miissss çok güzel bi haber.inşallah aralıkta bizimle olacak yaramaz tostos.

Amiiin kız pınar Nerelerdesin. Nasıl geçiyor günler. Anlat accuk.

((((

İyiyim ayşecim kızımla evdeyiz,ek gıdalara geçtik..biraz zorlanıyoruz çorbası yoğurdu uyudu,uyumadı derken gün bitiyo..cesaretini kutluyorum 2. Çocuk için Allah bize de nasip etsin ama şu an o kadar uzak geliyoki

Bol bebiş topiğine merhabalar nasılsınız kızlar
Kevokkkkk çok ama sevindim yüzüm güldü valla..maşallah şükür Allaha çok çektin ama sonunda yakaladın bebişi tebrik ederim...
Ayşe canımm senin de ikinci bebek haberin muhteşem olmuş.Sağlık en başta ama diğer meyvenin de tadına bak inşalllah
Öpüyorumm herkesi...

2015 pek bi bereketli geldi maşallah herkes yavrucuğuna sağsalim kavuşsun inşallah
Biz yarın 30 haftamızı dolduruyoruz zaman çok hızlı geçiyor gerçekten.. Bu arada abimizin de 2 yaş krizleri baş gösteriyor tabi.. İnşallah bebiş geldiğinde sular biraz Durulmuş olur
Taze hamişler nasıl geçiyor hamilelik rahatsınızdır inşallah.. Darısı bütün bebiş bekleyenlerin başına

kevokcumm canımm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah..

kevokcumm canımm çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah..
Sağol canım çok teşekkür ederim.
Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallah. .
Ne durumdasın bilmiyorum ama hiç sakın umudunu kaybetme canım.
Ben tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldım..
Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah. .

Sağol canım çok teşekkür ederim.
Rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah. .

amiin inşallah canım..bizde tüp bebek merkezi araştırıyoruz... bende adana ya gittim 1 haftalığına yarın 1 hafta olacak döneli..adet günümdü adana da gece leke gördüm adet oluyorum diye bekledim ama devamı gelmedi evde test yaptım çıkmadı..beklemedeyim..hava değişiminden gecikiyor diye düşünüp bekliyorum..ama emin ol senin için çok sevindim..benim vakti saatim gelmemiş demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…