- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.141
Blossom, dua ederim tabiki. İnşaallah sağlıkla ssvd haberini alırız... Allah yardimcin olsun, yolunu Fettah ismiyle esmasiyla acsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar
Dün 10:15 itibariyle kızımı ssvd ile kucağıma aldım çok şükür.. Ikimizde iyiyiz.. Rabbim normal Doğumu da nasib etti
Darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına
cnm maşallah size.Rabbim sağlık uzun ömür versin.Tcrübelerini yaz lütfen:)Selam kızlar
Dün 10:15 itibariyle kızımı ssvd ile kucağıma aldım çok şükür.. Ikimizde iyiyiz.. Rabbim normal Doğumu da nasib etti
Darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına
ayşe iyi olmana sevindim yani hastaneye yatmamışsın şükür bu kez.Ama maşallah iyi cesaretlisin.Tuvalete gelince oğlum 23 aylık ama kakasını söylemiyor bence hazır değil ben acele etmicem,sonra psikolojisi daha çok etkilenir.Ama Hifa söylüyormuş,iyi takip etmen gerek.İnş çabuk atlatırsınız.senin İNCİ den haberin var mı,kuzucuğu merak ediyorum.dualarım onunla ve sizinle(Dualarınızın kabul olduğu,hayırlı haberler aldığınız bir Ramazanınız olsun arkadaşlar...
2 seneden sonra bu sene de tutamıyorum maalesef. Tutmadığım halde 2 gündür olmadığım kadar halsiz,yaşamadığım kadar ağrılı bi ramazan yaşıyorum
Ayın 11 ile 15i arası 2015 yaz tatilimizi de çıkardık aradan.6-7 saat süren ve gayet sallantılı süren yolculuk midemi altüst etti.Kusmak için kaç kez durduk hatırlamıyorum.Gecenin 2sinde dağın başında tansiyonum yerlere düştü.. Biraz da yorucu koşturmalı bi tatil oldu.Dönüş de aynı şekildeydi maalesef.Yine de denize girmek,hava değişimi çok güzeldi. Bu sene maddi olarak tatil olanağınımız yoktu.Bu ufak kaçamakla tanıdık yazlığında hevesimizi aldık. Ama şunu öğrendim.3 çocukla 2 aile olarak tatile gitmek yorgunluktan başka hiçbişey değil... Hele de hamileyken...
Onun dışında bugün kızımın bezsiz 2.günü.Ramazan boyunca çok çıkmam diyerek başladık alıştırmaya.Pek başarılı değiliz ama olsun nasılsa birgün çıkacak o bez. Dün yani ilk gün 11 kez kaçırdı altına.Gece de 1 kez.Bu sabah da 1 saat içinde 3 kez yaptı altına.Daha erken mi diye düşünmüyor değilim. Ama sinyalleri alıyorum bezden çıkması için destek bekliyor sadece. 2 hatta 3 kelimelik net cümleler kuruyor.Derdini anlatıyor.Diş veya başka bi sıkıntısı yok.Bez değiştirirken elimden kaçıyor tutturmamak için şebeklik yapıyor. Bezsiz 1 saat altına yapmadan gezdiği günler oldu.1 yaşından beri wcde beni izler.Ne yaptığımı tek tek anlattım hep.Tuvalet kağıdı görünce ıııyy pis kaka diye poposuna sürer. Kaka yapmadan önce anne kaka diye seslenir.Çoğu zaman lazımlığa yaparÇiş yapınca rahatsız olur bezi çıkarmaya uğraşır vs vs.Sadece gece kuru uyanmıyor.Ama hem yatarken hemde gece çok su içer.O yüzden diye düşündüm. E bütün bunlar olurken de kayıtsız kalamadım. Bezsiz yaşamı özledim bende fmfm ve tubiloshtan fikirler aldım deneyimli anne diye.Sizlerden de tavsiye bekliyorum.Kaç saatte bir wcye gitmeli,sıvı aldıktan kaç dk sonra yapar vs vs detaylar çok fazla kafamda. Hamileliğin yorgunluğu,sıcakların rehaveti,iştahsızlık,halsizlik,migren olunca üstüne sürekli gölet temizlemek çok ağır oldu.Bu arada oğlum 19+4 oldu teyzeleri.Hareketleri gayet net kuzumun.Ama yolculuğun etkisidir diye düşündüğüm bir bel ağrısı ve sol kasık batmasıyla uyanıyorum geceleri.Çok rahatsız edici.Haftaya kontrolümüz var onun için gitmedim bu hafta.Daha hiç kg almadım.Bu iştahla gidersem de bendeki fazlalıkları oğlum alacak yine kilo alamayacağım.
Bizde durumlar böyle...
Herkesten çok güzel haberler bekliyorum... Yeni bebişler,kurtulunmuş bezler,açılan iştahlar,söz dinleyen ufaklıklar :)))
Enyalios
Hoşgeldin topigimize. Bol bebis topigi sana bereket getirsin meleğin tutunsun sana. Bizler bu topikte hamile kalıp doğurdu k ve masaallah e2 yaşına geldiler nerdeyse hepimizin ki. Güzel haberlerini ver bize. Bat ne zman ,?
Sağlıklı hayırlı huzurlu Ramazanlar :)
Enyalios sağlıklı bebekleriniz olsun inşaallah. Rabbim tedavini rast getirsin de hamile kalasın inşaallah.
Biraz gec kaldım ama Merhaba :) Allahım sana da nasip ettiğinde anlayacaksin neden geç kalindigini herseye :) ben 34 yaşındayım. 2011 de evlendim 2013 eylülde kızıma kavuştum. 5.adetimi beklerken öğrendim varlığını. Kızım 26 aylıkken abla olacak 22.haftadayiz oglusumla. Bu topikte herkes birbirine destek olur.birbirine gidip tanisanlar oldu.buraya aylardır gelmese de dualarimizda olan arkadaslarimiz var senelerce tedavi görüp kucağına alanlar da var. Geçmişi okuman çok uzun sürebilir ama okudugunda gözlerinin dolacagi bi dostluk var.kurlervar.kurler yaptık. Dualar ettik.silkelendik :)) ama oldu. Kimi benim kadar sansliydi kimi nazlı kuzusuna geç kavuştu. Inşallah seninde gobusune konar kelebegin.Merhaba kızlar inşallah bu topik bana uğurlu gelir de bebişime kavuşurum, selamlar herkese..
Biraz gec kaldım ama Merhaba :) Allahım sana da nasip ettiğinde anlayacaksin neden geç kalindigini herseye :) ben 34 yaşındayım. 2011 de evlendim 2013 eylülde kızıma kavuştum. 5.adetimi beklerken öğrendim varlığını. Kızım 26 aylıkken abla olacak 22.haftadayiz oglusumla. Bu topikte herkes birbirine destek olur.birbirine gidip tanisanlar oldu.buraya aylardır gelmese de dualarimizda olan arkadaslarimiz var senelerce tedavi görüp kucağına alanlar da var. Geçmişi okuman çok uzun sürebilir ama okudugunda gözlerinin dolacagi bi dostluk var.kurlervar.kurler yaptık. Dualar ettik.silkelendik :)) ama oldu. Kimi benim kadar sansliydi kimi nazlı kuzusuna geç kavuştu. Inşallah seninde gobusune konar kelebegin.
canım hep dualarımdasınız.ahh keşke önce okusaydım ben Alanyadayım evim denize yakın ama annemlere adanaya geldim.gelmez seni misafir ederim bak hem masrafsız da olurdu:))) bi evin var bak unutma bundan sonra.Rabbim sağlık versin sana ve tüm arkadaşlarımıza.Kızlar Merhaba
Tekrar hayırlı ramazanlar.o da geldi geçiyor iste. Burada sıcaklar 4 gündür gayet net.daha öncesi serindi. Allahım sabır versin oruçlu muslumanlara.
oglusum kıpır kipir. Bana rağmen gozyaslarima rağmen ben burdayım der gibi dönüp duruyor.2 hafta sonra detaylı USG var.tedirginim biraz.22 haftadır aglamadigim gün olmadı maalesef.bu stresle ne kadar sağlıklı olur çocuğum diyorum kendime. Dualara desteğe ihtiyacım var. ((( bayramda burda olmak istemiyorum. Maddi açıdan da sıkıntı olunca cikmazdayim. Gitmezsem patlıcam (( bi mucize bekliyorum Rabbim den. Yavrularim için sagliklari için ihtiyacım var kaçmaya. Hamile olmasam kizimla kaçıp gitcem babamın desteğiyle. Ama zaten sorunlu bi gebeyim yalnız kalmayi göze alamadım. Keşke bi kardeşim olsaydı ben geldim diyeceğim. Deniz kokusu alıp rahatlayacagim bi evim olsaydı keşke. ..
arada kalmaktan insanların tribini çekmekten hamileligimi gormemezlikten gelenlerden biktim.kimseyle konuşmuyorum.kimseye gitmiyorum.esimle bile.varsa kızım ve oğlum. Onlarda olmasa ne işim varki yaşamakla.sarılıp aglayacagim birine ihtiyacım var onu bile istemiyorum ((( dua edin nolur. Bende mutlu bi hamilelik yaşamak istiyorum artık. (((((((