Bol bebiş topiği

Bu saatte burada ne işim var değil mi.
bulantılardan 2 aydır gece kızıma kalkamiyorum.uyaniyorum ama ayağa kalktığım anda kusuyor um. Eşim kalkıyor sağolsun. 18 aydır didine didine kurduğum düzeni altüst etti sağolsun. Okuduğum kitapları aldigim eğitimleri saatlerce ugrasmalarimi çöpe attı sağolsun. Konuşarak, mama vererek ,Kucaklayip yatağından alarak, yere salona hatta yatağımiza getirerek herseyi altüst etti.bahanesi de hazır. Napıyım uyusun diye.kızım da alıştı bu duruma.onsuz uyumaz oldu.3ten beri uyanıgim.onlar uyudu salonda. ve ben her gece olduğu gibi bu gecede mide ağrıları ve gozyasimla yatagimdayim. Bu gece kararimi verdim.kendime ait bi oda yapacağım ve ikisini de hayatımdan cikaracagim geceleri.yoksa ya ben mide kanamasindan öleceğim stresten ya bebeğime bişey olacak bu adam yüzünden. çok doldum gece gece. destek olma adına emeklerimin yok sayılması canımı acitiyor. Allah kimseyi yalnız bırakmasın. ..

bulantılardan 2 aydır gece kızıma kalkamiyorum.uyaniyorum ama ayağa kalktığım anda kusuyor um. Eşim kalkıyor sağolsun. 18 aydır didine didine kurduğum düzeni altüst etti sağolsun. Okuduğum kitapları aldigim eğitimleri saatlerce ugrasmalarimi çöpe attı sağolsun. Konuşarak, mama vererek ,Kucaklayip yatağından alarak, yere salona hatta yatağımiza getirerek herseyi altüst etti.bahanesi de hazır. Napıyım uyusun diye.kızım da alıştı bu duruma.onsuz uyumaz oldu.3ten beri uyanıgim.onlar uyudu salonda. ve ben her gece olduğu gibi bu gecede mide ağrıları ve gozyasimla yatagimdayim. Bu gece kararimi verdim.kendime ait bi oda yapacağım ve ikisini de hayatımdan cikaracagim geceleri.yoksa ya ben mide kanamasindan öleceğim stresten ya bebeğime bişey olacak bu adam yüzünden. çok doldum gece gece. destek olma adına emeklerimin yok sayılması canımı acitiyor. Allah kimseyi yalnız bırakmasın. ..

canım ayşem rabbim yardımcın olsun canım benim cok zor senin için biliyorum ama iyi tarafından bak kuzum ya uyanıpta bagırıp çağrıp geri yatan biri olsaydı. şimdi değilse bile hifacık bebek doğduktan sonra aynı şeyleri yapacaktı emin ol. biraz toparlanınca her şey geri düzelir.ister inan ier inanma hifa nın huzursuzluguda senden canım oda farkında annesinin rahatsız olduğunun birşeylerin değiştiğinin onların 6.hisleri çoook kuvvetli.şifa yarabbim bu güzel kuluna

Msmesi ablacim hoşgeldin. Yazını okudum ama cevapbl yazamadım. Nasılsın biz iyiuiz elhamdülillah..
Kevok tebrikler canım. Nasıl gidiyor hamilelik daha ne güzel günler göreceksin tekmeler tekmeler :)
Aişe eşinden destek bekleme uzulursun :KK43:
En iyisi stres yapma. Daha ikinci gelecek olaylar olaylar yaşanacak. Düzen tekrar basa saracak zaten. Belki de bu da o donem için bir hazırlık tir.
E kızlar sizler nasılsınız.

canım sabırlı ol.malesef babalar işin kolayına kaçıyor.NApıcan onları çok takarsak evli kimse kalmaz valla:))

Yine bir nisan ayi.
yine ameliyat.
yine hamileyim....
Üstelik bu sefer yaparım ben bu ameliyatı diyen cerrah yok türkiyede. Dünyada varmı onu da bilmiyorum.
yoruldum...
canım Rabbim seni imtihan ediyor.İmş mükafatını alırsın.sabırlı ol.daha önce de yaşadın inş. güzel olur her şey.güçlüsün sen

geçmiş olsun hayırdır ne ameliyatı
Eşim agromegali hastası.Hormon büyümesi var beyninde.2 kez ameliyat olmuştu.3. için konuştu endokrin dru.Ama ilk 2 ameliyatı yapan prof bile 3.ye kesinlikle yapamam diyor.Çok tehlikeli.Göz sinirlerine çok yakın.Ya kör olur ya masada kalır diyor.Türkiye'de bu ameliyatı 1 kez yapıp başarılı olan var.Ama o da bu alanda uzmanım diyemiyor.Çünkü nadir görülen bi hastalık.O başarı da tamamen tesadüf anlayacağın.Bu kadarını ben de yapamam diyebilme ihtimali yüksek onunda. Şimdi beyin cerrahının mr değerlendirmesini bekliyoruz. Şu dr yapacak , süreç şu denmediği için ne konuşacağımızı da bilmiyoruz açıkçası.Daha eşimle oturup konuşmaya bile cesaret edemedik.Erteliyoruz konuşmayı sanki. Belirsizlik yoruyor insanı.. 3 ay daha ilaçlara devam edelim ama ümidim yok dedi endokrin uzmanımız. O adam da işinin ehli.Ne derse çıkıyor işin açığı.Çok da bekleme şansımız yok çünkü hormon yeniden büyüyor.. O yüzden boş boş bakıyoruz şu an hayata.Günlük koşturmalarla belki de yaşanamayacak yazın planlarını yapmaya çalışıyoruz eşimle.Keşke 2-3 günlüğüne kaçabilsek bi yerlere.Çok ihtiyacımız var uzaklaşmaya.Havalar berbat,yeni işyerinden izin almak sorun vs vs....
Teşekkür ederim sorduğun için.Konuşmaya ihtiyacım varmış.Bugün de dr kontrolüm var kuzucumla.İnşallah hayırlı haberler alırım ondan.Belki cinsiyeti öğreniriz biz de erkenden öğrenenler gibi :)
Allahım eşimi yavrularına bağışla.Sağlıklı uzun ömürler ver üçüne de...

Eşim agromegali hastası.Hormon büyümesi var beyninde.2 kez ameliyat olmuştu.3. için konuştu endokrin dru.Ama ilk 2 ameliyatı yapan prof bile 3.ye kesinlikle yapamam diyor.Çok tehlikeli.Göz sinirlerine çok yakın.Ya kör olur ya masada kalır diyor.Türkiye'de bu ameliyatı 1 kez yapıp başarılı olan var.Ama o da bu alanda uzmanım diyemiyor.Çünkü nadir görülen bi hastalık.O başarı da tamamen tesadüf anlayacağın.Bu kadarını ben de yapamam diyebilme ihtimali yüksek onunda. Şimdi beyin cerrahının mr değerlendirmesini bekliyoruz. Şu dr yapacak , süreç şu denmediği için ne konuşacağımızı da bilmiyoruz açıkçası.Daha eşimle oturup konuşmaya bile cesaret edemedik.Erteliyoruz konuşmayı sanki. Belirsizlik yoruyor insanı.. 3 ay daha ilaçlara devam edelim ama ümidim yok dedi endokrin uzmanımız. O adam da işinin ehli.Ne derse çıkıyor işin açığı.Çok da bekleme şansımız yok çünkü hormon yeniden büyüyor.. O yüzden boş boş bakıyoruz şu an hayata.Günlük koşturmalarla belki de yaşanamayacak yazın planlarını yapmaya çalışıyoruz eşimle.Keşke 2-3 günlüğüne kaçabilsek bi yerlere.Çok ihtiyacımız var uzaklaşmaya.Havalar berbat,yeni işyerinden izin almak sorun vs vs....
Teşekkür ederim sorduğun için.Konuşmaya ihtiyacım varmış.Bugün de dr kontrolüm var kuzucumla.İnşallah hayırlı haberler alırım ondan.Belki cinsiyeti öğreniriz biz de erkenden öğrenenler gibi :)
çok geçmiş olsun rabbim bebişinizin yüzü suyu hürmetine sağlık versin şifa versin herşey iyi gider inşallah

Iyi geceler herkese.
Bugün 12+2 ydik biz.ve dr % 70 erkek dedi. Babamıza annannemize sürpriz yaptık. Beni halsiz bırakacak kadar çok çarpı tim var.kardiyolojiye git dedi dr.onu arastiriyorum Bende
umarım herkes iyidir ve hersey yolundadir....
Ayşecimm çok sevindimm Allah sağlıklı hayırlı bş erkek evlat nasip etsin size..bi kız bi erkek ne güzel olur. Eşin için de çok geçmiş olsun umarım bi an evvel atlatırsınıZ..sen çok araştırmışsındır ama Memet Özek die bi beyin cerrahı var bi araştır istersen üniversitelerde ki proflar işin içinden çıkamadığında bile bu dra yönlendiriyolar..arkadaşımın kızının ameliyatını yaptı.

Iyi geceler herkese.
Bugün 12+2 ydik biz.ve dr % 70 erkek dedi. Babamıza annannemize sürpriz yaptık. Beni halsiz bırakacak kadar çok çarpı tim var.kardiyolojiye git dedi dr.onu arastiriyorum Bende
Ne güzel bak sen de erkek istiordun.HAdi size moral olsun sağlıkla inş. hazırlıklarını yakından takip edicem:))

Iyi geceler herkese.

canım ayşem çokçokçok geçmiş olsun derdi veren rabbim dermanınıda verir inşallah. canım benim rabbim kuvettini arttırsın inşallah.bebeğine çok sevindim allahım kucagına almayıda nasip etsin.kuzum çarpıntılar için b 12 ve demire bir baktır derim benim yusufta kalp krizi geçiricem zannediyordum. teste yapıldı depo tamamen boşalmıs oyüzden çarpıntı ve yorgunluk oluyormuş.bence baktır derim .hifacım nasıl oldu annesi uykusu biraz düzeldimi.

bütün kızlar hepinize bol öpücük ve sevgi gönderiyorum rabbim sıkıntılarınızı kaldırsın inşallah

canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Allah Eşini size bağışlasın.Senin için dua edicem.

Selamun aleykum can yoldaşlarim. Bu güzel gurupta bebegime hamile kaldığım kucağima aldığım ve 18.aya gelene kadar yaşadığım anılarım var. Sizler degerlisiniz benim için...
Nasılsınız gorusmeyeli...
Buraya pek fazla giremesem de KK dan bir çok kardeşimle görüşüyorum...
waves, cadiozy, kardelen, Aişe , taydin, tubilosh, fmfm
Hepsi çok iyi insanlar. Yakından tanıyorum elhamdülillah...
Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım.
Dilerim Rabbim ikinci üçüncü bebekelrimizide burada büyütmeyi nasip eder... Selamet ve dua ile...

Kızlar Günaydın
uzun zaman oldu yazamadım size.
geçen hafta perşembe Mr çektirdi eşim. Sonucu 20 güne ancak çıkıyor. O zamana kadar eli kolu bağlı oturuyoruz.
Hem bi arkadasimizin dugununde yanında olmak hemde hava değişimi için gecriticized haftasonu iskenderuna gittik.7 8 saat yol çok yorucuYdu. Kızım da yerini Yadirgadi hiç uyumadi. Hala dinlenebilmis değilim ama degisiklik iyi oldu.
çarşamba günü de ben hastanede yattım ishalden.kızım da 39 ateşle evdeydi ishalden.cuma iyi olduk ctesi gezmedeydik anlayacağınız. Şimdi iyiyiz çok şükür. siparişler yığıldı atolye de. Ona kostururum evden.sabunu evde yapıyorum da :)
13.haftada erkek dedi radyoloji uzmanı ama ben yine de değişir diye emin olamadım kuzumun cinsiyetine.bu ay sonu kesinleşir inşallah. Parkyatak düşünüyorum bu sefer.odamız yok takım için. biliyorsunuz ben Parkyatak konusunda olumsuz biriyim.tavsiyeye ihtiyacım olacak. Marka ve model olarak yada foto olarak bana yorum yaparmisiniz. Kullananların yorumları çok önemli. Şurası söyle olsun.kullanışlı.vs vs konularda fikre ihtiyacım var.
hepinizi öpüyorum.

Kızlar Günaydın
uzun zaman oldu yazamadım size.
geçen hafta perşembe Mr çektirdi eşim. Sonucu 20 güne ancak çıkıyor. O zamana kadar eli kolu bağlı oturuyoruz.
Hem bi arkadasimizin dugununde yanında olmak hemde hava değişimi için gecriticized haftasonu iskenderuna gittik.7 8 saat yol çok yorucuYdu. Kızım da yerini Yadirgadi hiç uyumadi. Hala dinlenebilmis değilim ama degisiklik iyi oldu.
çarşamba günü de ben hastanede yattım ishalden.kızım da 39 ateşle evdeydi ishalden.cuma iyi olduk ctesi gezmedeydik anlayacağınız. Şimdi iyiyiz çok şükür. siparişler yığıldı atolye de. Ona kostururum evden.sabunu evde yapıyorum da :)
13.haftada erkek dedi radyoloji uzmanı ama ben yine de değişir diye emin olamadım kuzumun cinsiyetine.bu ay sonu kesinleşir inşallah. Parkyatak düşünüyorum bu sefer.odamız yok takım için. biliyorsunuz ben Parkyatak konusunda olumsuz biriyim.tavsiyeye ihtiyacım olacak. Marka ve model olarak yada foto olarak bana yorum yaparmisiniz. Kullananların yorumları çok önemli. Şurası söyle olsun.kullanışlı.vs vs konularda fikre ihtiyacım var.
hepinizi öpüyorum.
canım çok geçmiş olsun.park yatak çok kullanışlı bence.biz uzun seyahatlerde de katlayıp götürüyoruz.önce bütçe belirlemelisin.sonuçta hepsinin mantığı aynı fiyata göre kalite değişiyor.

Selamun aleykum can yoldaşlarim. Bu güzel gurupta bebegime hamile kaldığım kucağima aldığım ve 18.aya gelene kadar yaşadığım anılarım var. Sizler degerlisiniz benim için...
Nasılsınız gorusmeyeli...
Buraya pek fazla giremesem de KK dan bir çok kardeşimle görüşüyorum...
waves, cadiozy, kardelen, Aişe , taydin, tubilosh, fmfm
Hepsi çok iyi insanlar. Yakından tanıyorum elhamdülillah...
Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım.
Dilerim Rabbim ikinci üçüncü bebekelrimizide burada büyütmeyi nasip eder... Selamet ve dua ile...
canım sen nasılsın.detay vermemişsin.bebişle ilgili bilgim yok kusura bakma neler oldu neler yapıyorsun?

X