Bol bebiş topiği

Vanom
Hayallerimin başrolü. ..
lütfen bırakma beni....
canım lütfen metanetini koru.. Bebeğine bişey olmadı ki hala seninle, Rabbimin ol demesiyle bedeninde can bulmaya çalışıyor.. Hem kendine hem ona iyi bak ve dinlen.. O yavrunun bu Dünya'da rızkı varsa kimse önünde duramaz.. Ame sen moralini yüksek tut ve kendine dikkat et...

ayşem çok geçmiş olsun..sen güçlü ve inançlısın canım..çok zor bir süreçten geçiyorsun ama yavrun halen seninle dua et ve kebdini fazla yorma..rabbim rızkını nasip eylemişse hiçbirşey olmayacaktır ..

canım çok koşturuyorsun mecburiyetten.Arkadaşların dediği gibi sen çok güçlüsün,bunu da atlatırsın.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.Sağlık olsun Hifa'cığı da kendini de düşün önce.Sen dimdik ayakta durmalısın ki iyi olsunlar.

Kızlar çok sağolun ama işte insan 2 haftada alisirmiymis valla alisirmis hamilelige.
Çarşambadan beri sürekli yatıyorum. Yemek wc dışında zorunlu kalmadikca kalkmiyorum. Kızımda başımda bekliyor aksama kadar. Evi dağıtıyor gönlünce.
progestan inanılmaz baş dönmesi ve bulantı yapıyor. Aserme bulantısı değil bu.çünkü en ağır yemekleri bile yiyebiliyorum. Siz de de oldu mu bu.drumda izinliymis ptesiye kadar cekecem maalesef.dün baş donmesinden başka bi dra gittim. Kalp atışı normal dedi.kese biraz bicimsiz o da engel değil bebeğe dedi.içim biraz rahatladı.

evet canim progestan cok bas donmesi ve bulanti yapar. eger uzun sureli kullanacaksan drunla konusup ignesini yaptirabilirsin. ignenin yan etkisi daha az oluyor sanki. bak iyi haberler almissin ne guzel...

ayşecim bugün doktora gidiyor musun??

Kevok canim 5 un alti negatif sayiliyor. Son durumun nedir acaba ? Adete kaç gün kala bu değer cikti . Allah yarrimcin olsun
Kızlar aise iyi. Bebeğide iyi.
Sizler nasilsiniz bakalil :)
Ben minik erkeğmle ugrasiyorum. Diş derdi bitmedi gitti. Allah iyi etsin.

Arkadaslar Merhaba.
Hakkınızı helal edin yazamadım giremedim buraya.
3 ayrı ve kendi drumla kalp atisimizin ve kese bicimimizin normale döndüğünü Öğrendim elhamdullillah. Progestan kullanmiyorum. Dr devam et dedi ama edemiyorum. Hayatımı felç ediyor o hap. Ellerimizi açtık dua ediyoruz. O saklar O bekler yavrumu. Ol derse olur. Daha çok dikkat ediyorum Bende. Gün içinde uzaniyorum. Kosmuyorum eskisi gibi. Tedirginligim sadece Aserme konusunda. Kizimdaki gibi bulantilarim yok bunda. Gun icinde 3 5 kez siddetli bas donmesi ve ona bagli bulantim oluyor.Bebek gelismezse asermeler bitermis. Korkum bu.
dün annemi boğaz iltihabin dan hastaneye yatirdiK. Penisilin tedavisi görüyor.ateşi 40 41... Sakın gribi ihmal etmeyin. Bi akraba abimiz zatürre oldu dr ihmaliNden. özel hastanede film çekilmeden tahlil yapilmadan grip ilaci vermisler.o da karaciğer enzimlerini yukseltmis. Zatürre ye çevirmiş 1 ayda.aman diyim ihmal etmeyin.bu aralar grip ve enfeksiyondan herkes hastanelerde yatıyor.
Atolyemiz açıldı sonunda .siparişler pespese geliyor Allahim nazarlardan saklasin.hifa el sanatları atölyesi olarak faceteyiz. Ziyaret etmek isterseniz. .. umarım reklam olmaz buradan yazmam...
Cevom hosgeldin yeniden.ben yeşil kahve ile 4 kg verdim.sende dene canım benim.
kevokcum. 1.10 dan doğum yapan var sitede. Inşallah kat kat yuzbinlere çıkar değerin. Bat geçti mi? Neler oldu sonra?
Sohbetlerinizi geyiklerimizi halaylarimizi özledim. ..
selametle...

Kızlar dün kan tahlili yaptım..
Değerim 13.57 çıktı..
Inşallah tutunursa hamileyim..
Tahminen 3 haftalık..
Çünkü adet olmam gereken gün yumurtam çatlamış döllenmiş..
Yarın yine kan testi yaptırcam..
inşallah kat kat katlanır..
Tedaviyi aralık ayında bıraktım..
Rabbim sonunda nasip etti.
Rabbim onu bize bağışlasın..

Ayyy hadi insallah bi dahaki sefere 300 lerde sonra 10binlerde dersin. bugünün ardından alabilecegim en güzel haberDi. sabahın 7sinden beri yeni oturabildim ve aklıma sen geldin.belki yazmıştır diye.çoook mutlu oldum.dualarım seninle bitanem.nazlı minis tutunur inşallah kucağına gelinceye kadar da çıkmaz ordan uslu uslu büyür. ..

Bugün yine verdim kan sonucu yarın alıcam.
Bu sabah idrar testi yaptım silik çizgi netleşmiş biraz daha..
İnşallah tutunur bebeğim..
Ayşem inşallah bu sefer beraber doğururuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…