- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 42
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #25.061
canım lütfen metanetini koru.. Bebeğine bişey olmadı ki hala seninle, Rabbimin ol demesiyle bedeninde can bulmaya çalışıyor.. Hem kendine hem ona iyi bak ve dinlen.. O yavrunun bu Dünya'da rızkı varsa kimse önünde duramaz.. Ame sen moralini yüksek tut ve kendine dikkat et...Hayallerimin başrolü. ..
lütfen bırakma beni....
canım çok koşturuyorsun mecburiyetten.Arkadaşların dediği gibi sen çok güçlüsün,bunu da atlatırsın.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.Sağlık olsun Hifa'cığı da kendini de düşün önce.Sen dimdik ayakta durmalısın ki iyi olsunlar.Bugün kalp atışıni duymak için dra gittim. Hic kesilmeyen kasik agrilarimdan anlamistim kötü bişeyler olduğunu. Kalp atışını da embriyoyu da göremedi. Kese biçimi de dağınık dedi. Ayrıntılı usgde çok zayıf bir kalp atışı yakaladı Uzman.haftaya persembeye kadar bekleyeceğiz. 3 yol var önümde. Ya hersey normale dönüp tutunacak kuzum bana.ya kanama başlayacak düşük yapacağım. Ya da kalp duracak kürtaj. ...
Aşırı yorgunluk, cok ayakta durmak, dinlenmemek ten de olur diyor Dr. ..
Dua edin...
evet canim progestan cok bas donmesi ve bulanti yapar. eger uzun sureli kullanacaksan drunla konusup ignesini yaptirabilirsin. ignenin yan etkisi daha az oluyor sanki. bak iyi haberler almissin ne guzel...Kızlar çok sağolun ama işte insan 2 haftada alisirmiymis valla alisirmis hamilelige.
Çarşambadan beri sürekli yatıyorum. Yemek wc dışında zorunlu kalmadikca kalkmiyorum. Kızımda başımda bekliyor aksama kadar. Evi dağıtıyor gönlünce.
progestan inanılmaz baş dönmesi ve bulantı yapıyor. Aserme bulantısı değil bu.çünkü en ağır yemekleri bile yiyebiliyorum. Siz de de oldu mu bu.drumda izinliymis ptesiye kadar cekecem maalesef.dün baş donmesinden başka bi dra gittim. Kalp atışı normal dedi.kese biraz bicimsiz o da engel değil bebeğe dedi.içim biraz rahatladı.
ayşecim bugün doktora gidiyor musun??Kızlar çok sağolun ama işte insan 2 haftada alisirmiymis valla alisirmis hamilelige.
Çarşambadan beri sürekli yatıyorum. Yemek wc dışında zorunlu kalmadikca kalkmiyorum. Kızımda başımda bekliyor aksama kadar. Evi dağıtıyor gönlünce.
progestan inanılmaz baş dönmesi ve bulantı yapıyor. Aserme bulantısı değil bu.çünkü en ağır yemekleri bile yiyebiliyorum. Siz de de oldu mu bu.drumda izinliymis ptesiye kadar cekecem maalesef.dün baş donmesinden başka bi dra gittim. Kalp atışı normal dedi.kese biraz bicimsiz o da engel değil bebeğe dedi.içim biraz rahatladı.
Selamlarr kizlar beni hatirlayan varmi?
ouuuuuuv cistak cisrak. tabi ki var. oyle hemen unutmayiz :))
nevar ne yok? gelisme var mi, turkiye de misin??
Ben de çok merak ediyorum yaarkadaslar ayse den haberi olan var mi?