Bol bebiş topiği

Aman cnm dikkat et kendine.Önce senin sağlığın sen iyi olmalısın.Benim de yarın kalabalık misafirim var.Oğlumu uyutup temizlik yaptım.Bi kaç hazırlık yaptım.Geri kalanı sabaha artık:) öpüyorum hepinizi ve kuzucukları...

Aisecim çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Aman canim benim bebegin için dinlenmen lazim. Sakin zamanim yok isim gücüm var deme. Sonra çok pişmanolursun dinlenmedigin icin. Bu dönemde hassas olursun. Birileride üstüne gelince tuzu biberi olur. Takma kimseyi.

Günaydın kızlar.
Elimden geldigince oturduğum yerden yapıyorum islerimi. Ama bugünden itibaren kızımı da anneme birakamayacagim. Çünkü annem dün Kızımın yaptığı yaramazliklarla başa cikamayacagini anlamış. Bende bugün Kreş lere bakacağım. Gidip görüşürüm belki.günde 4 saat bile yeter bana.inşallah içime siner ve fiyatı da şartları da uygun olur. Rabbim yüzüme bakar inşallah.
Sizlere acil bi sorum olacak. Kızımda yine oksuruk ve burun akıntısı başladı. bu ay 3.kez oluyor. Surup vermek istemedim.karaturp ile bal yaptım sabah.aksama içireyim.ailecek içelim diye ama ağır gelir mi diye korktum.siz neler yapıyorsunuz balgamli öksürüğe ve burun akintisina.

Aişe benim oğlum gecen yil 10 aylik iken memlekette çokhasta ooldu gören dediki bronşit olmuş. Ben ilaca karsi biriyim. Ablam dediki bir hocamiz var bitkilerle bebeklerini iyileştirir biiznillah. Bende gittim yanina AİDİN SALİHİN'İN "GERCEK TIP" adli kitabini verdi ve bir kur önerdi bana. Orta boydan büyük bir soğan fark etmiyor siyah beyaz dograyip içine 100 gr bal ekliyorsun 3 saat sonra veriyorsun bebege. Benimki geçti. İlaç verdim azicik ama hep bunu verdim. Ve balgamini ishal olarak atti. Genelde senin yaptigini söylüyor herkes ama ben bunu yapiyorum o zamandan beri. Çok geçmiş olsun.

cnm işin zor valla.Annenden iyi bakamaz ya kreşe verme daha çok küçük ben yaşadım ve stresinden hasta oldum,yaralar çıktı gözümde,ağzımda.çok şükür bakıcı buldum ve çok memnunum.Annen de bebek bu yaramazlık yapacak tabi cnm biraz idare etsin.torun bu başkasına nasıl emanet edecek.inan kreşte daha çok hasta olur diyorlar.Öksürük için de turp ve bal bende verdim.ilaç kadar olmasa da faydası oldu.geçmiş olsun cnm.Rabbim kolaylık versin

Anneme kizamiyorum ki kadının bi sürü sağlık sorunu var.kireçlenme menisküs boyun düzlesmesi ve fıtığı. Ağır migren. Şimdi de menopoz ve ona bağlı tansiyon. Küçük tansiyonu 9 10 hep.zor duruyor ayakta. Uzun süredir aklımda aslında Bakıcı yada Kreş. Işın açığı günü kurtariyorduk annemle. Ama bitti işte. O da dayanamadı kosturmaya. Kızımın başına bişey gelecek korkusuyla geçiyor hergün. Kreş le de bakıcı yla da gorusemedim ama zaten buro da dukkan da benim.Ünv. mezunu bekar biri olursa benimle heryere gelir.ister evde ister dükkanda. Kreşlerde o kadar kötü değil durum.3 aylık bebeği bırakanlar var.emin bi yer olursa günde 4 saat ona da iyi gelir bana da...

Kızlar ateşim 38 39... sürekli de sıtma tutuyor üşüyorum.ne yapmalıyım evde yapabileceğim tavsiyelere ihtiyacım var. Çünkü eşimden bişey istemek istemiyorum. az önce dolaptan getirir misin diye bişey söyledim TV'nin sesini yükseltiyor susmam için. ben kendi kendime aseririm.yerim.ona muhtaç etmesin Rabbim

Anlıyorum cnm ama annenin yanında bakacak birini bul bence.Ben eve kamera taktırmasam asla evde bırakamazdım.Kreşe gelince inan ben 1 seneden fazla araştırdım ve en gözde kreşlerden bile hoş şeyler duymadım.sonuçta ticarethane orası ama mecburen bırakıyoruz.İşte ben bu yüzden 2.yi istemiyorum.Onların sağlığı,psikolojiisi de önemli diye.Çalışmak zorundayız.Bir tanesini daha kreşe ya da bakıcıya bırakmak istemiyorum.Oğlum öyle giderken gözümün içine bakıyo ki içim parçalanıyor.Off ya ben de hamile anneye neler söylüyorum.Demek istediğim iyi araştır acele etme.Herkese de güvenme canım.
cnm acil şifalar öncelikle.Bol bol c vitamini almaya çalış.bitki karışı yaptır aktardan iyi gelir.Eşin için de öyle deme.Çocuklarının babası :)))bak çocuklarının dedim.:))))

Ben de en az senin kadar rahatsızim bu durumdan ama annemi tanıdığım için bakıcıyla aynı evde olmasının mümkün olmadığını da biliyorum.benim gözümün önünde olması çok daha uygun.zaten dukkanimda buromda evime cok yakin.ve ikisi de cocuk icin uygun ortamlar.onlara ait bi oda, yakinda park vs hersey mevcut.benimki seninki gibi olmayacak aslinda.ben nerdeysem kizimda orada olacak.ama diger odada ablasiyla oynayarak.o yuzden icim daha rahat.çalışmak ihtiyaçtan çok huy benim için. Evde oturmak daha doğrusu ev hayatı bana göre değil. Bu yüzden yarı zamanlı bir dadı veya yarı zamanlı Kreş Kızıma da bana da iyi gelecek.benim annem de 2 bakıcıyla büyümüş çok da rahat etmiş :)

inş. cnm dediğin gibiyse çok iyi tabi,gözünün önünde olması çok büyük rahatlık.Hadi inş. hakkınızda hayırlısı olsun:)))

amin canım allah razı olsun..

ayşecim hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin..bende ovuya başladım ama onda bile çift çizgiyi göremedim :)

Minik kızce. Allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsin tüm bebeklere..
amin canım allah razı olsun..

ayşecim hayırlı olsun kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin..bende ovuya başladım ama onda bile çift çizgiyi göremedim :)
Allah razı olsun canım. Darısı başına. Sıvı alımına dikkat et MutLaka. Bi de yeni duyduğum bişey paylaşayım. Yumurtlama aksam olurmuş o yüzden akşam 18de yapın diyorlar.ben bu ay ıncır ve havuç yedim.net gördüm çift cizGiyi.biri yumurtanin oluşumuna diğeri catlamasina destekçi. Dualarım seninle.hadi bu ay müjde ver sende...

inşallah canım sıvı alımına dikkat ediyorum 2 saatten fazla ara veriyorum sıvıya..ama ona ragmen çizgi göremedim ya da ben bu ay yumurtlamayacğm :)sen kese görmeye gittin mi..yoğunluktan heyecanı hissedebiliyor musun :) nasılsınız?

Bak ben geçen ay ne yaşadım. 28 gün siklusum benim.11 12 gibi testin koyulasmasi lazımdı gittikçe açıldı acaba yunurtlamiyor muyum kistmi oluştu diye korktum.dra gittim 11 inde. Yumurta olusmus bikaç güne çatlar dedi Dr. 14 ünde çok ağrı oldu.test de koyulasti o gün. 15 inde siliklesti.Bizde 15 ini degerlendirdik. Sende bunu yapsana bu ay.hem Dr takibinde olur hem akıntın a bakarsın hem kendin testle takip edersin.
kanama ve ağrı yüzünden geçen hafta gittigimde kese oluşuyor nisanda gel gelişime bakalım dedi Dr. ama merak ediyorum kalp atışını.zaten ssvd için başka dra gitmek istiyorum yarına yada haftaya giderim. Nisan uzak
Heyecan olmazmi var ama dediğin gibi kosturmaca çok olunca ilki gibi oturup düşünme fırsatım yok.duygusallik çöktü ağladım durdum bugün. Dinlenmek istiyorum olmuyor.sıkışmış gibi hissediyorum kendimi.
bulantı olmasın diye dua ediyorum bu aralar.yatacak durumum yok.inşallah s3ni de olur bu ay..beraber hamis lik yaparız

ayy canım inşallah beraber yaşarız bu güzel duyguyu..benim siklüsüm uzun geç yumurtluyor olabilirim..ayın 27sinde annemlere gidicez 9 gün tatil yapmış olacağz..döndükten sonra tekrar dr a görünücem inşallah..o yüzden bu ayı bu şekilde değerlendiricem..sende kendini fazla yorma canım..meleğin kendini duygusallıklarla hissettiriyor :)

canım nasıl gidiyor?? işleri hastalıkları toparlayabildin mi?? hamilelik nasıl??

canım nasıl gidiyor?? işleri hastalıkları toparlayabildin mi?? hamilelik nasıl??
Çok yorucu....
bulantılar ve baş dönmeleri başladı dun.
dolmuşta kısa mesafede falan uyuyakaliyorum.
Sabah 6 gece 12 arası ayaktayim.
Yemek yemek bile çok yorucu geliyor.
Bugün çarşıdan geldiğimde annem kapıyı açınca yığıldım önüne. yorgunluktan agliyorum bazen.
daha kalp atışı için dra gidemedim. Yeni kuzuma bakamıyorum şimdiden ((((

Bugün kalp atışıni duymak için dra gittim. Hic kesilmeyen kasik agrilarimdan anlamistim kötü bişeyler olduğunu. Kalp atışını da embriyoyu da göremedi. Kese biçimi de dağınık dedi. Ayrıntılı usgde çok zayıf bir kalp atışı yakaladı Uzman.haftaya persembeye kadar bekleyeceğiz. 3 yol var önümde. Ya hersey normale dönüp tutunacak kuzum bana.ya kanama başlayacak düşük yapacağım. Ya da kalp duracak kürtaj. ...
Aşırı yorgunluk, cok ayakta durmak, dinlenmemek ten de olur diyor Dr. ..
Dua edin...

Nasıl geçer 7 koca gece 8 gündüz ...
işten uzak gezmekten uzak...
hangi ortam 1 an silebilirki aklimdakileri
hangi gezme hangi is hafifletir yukumu. ..
Karnım a ağrı girdikce suzulmez mi yaşlar. ..
1 kelime bile yazmadigim defter batmaz mi içime. ...
Hamilelik nasıl diye soracaklar diye korkar mi telefondan insan..
çok pişmanım affet beni diye yalvarsam düzelir mi hersey...
Bu azap oldurmez mi beni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…