Bol bebiş topiği

Kizlarr masaallah muhabbet koyulasmis :)
Nasilsiniz bakem ?
Benim görümcem evleniyor kosusturmaca icindeyiz. Gelen giden derken bat yaklasti :)
12 şubat bakalimmmm ne olacak :)
Mervanur emeğine saglik. Aişecim çok geçmiş olsun. Bakalim ne an gelecek ikinci meleklerimiz :)
Hepinizi opuyorum. Selamet ve dua ile :)

Canim mart ayi guzel zaman gebe kalmak için bol bereketli olsun :)

Merhaba kızlar...
çoook önce yazmıştım ama muhabbetin çoktan kurulduğu yerde araya girmek zor oluyor.. öyle olunca (kesinlikle sizle alakası yok ) kendimi parazit gibi hissettim. ama bi taraftan da burada olmak çok güzel ve sizlere yazmayı çok istiyorum. hele böyle zamanda.. hatırlatmak adına şu anda 21 aylık bi oğluşum bi deee 5 aylık sürpriz bi yolcum var =)
Allah isteyen herrrkese nasib etsin bu güzel duyguları..
sizler nasılsınız keyifler yerindedir umarım...

Eneeeee...
2. bebişler yollara düşmüş bileee....Maşallaahhhh maşallahhh darısı başıma inşallah Sürpriz yumurta mı hazırlıklı yumurta mı yeni miniş :) Bu arada cinsiyeti??

Eneeeee...
2. bebişler yollara düşmüş bileee....Maşallaahhhh maşallahhh darısı başıma inşallah Sürpriz yumurta mı hazırlıklı yumurta mı yeni miniş :) Bu arada cinsiyeti??

canımm çok teşekkürler.. darısı başına ennnn tezinden en çabuğundan valla bu tam bi sürpriz yumurta.. 2. bebişi çok ara vermeden düşünüyorduk ama bu sefer kış bebeği olsun derkeeeeeen bi baktım haziran biletli bi yumurta çıkmış bile yola =) sürpriz bebek nasıl olur ya derdim hep oluyormuş gerçekten

cinsiyeti kız şimdilik bakalım değişmez pipi çıkıvermezse =) önümüzdeki salı detaylı ultrasonda iyice emin oluruz artık =) nasıl heyecanlı anlatamam size ilkinden hiç farkı yok =)

İnşallahh.Allah gönlünüze göre versin inşallah.Sağlıkla geçsin hamileliğin,doğumun,büyütmen... Nasıl gidiyor hamilelik?

İnşallahh.Allah gönlünüze göre versin inşallah.Sağlıkla geçsin hamileliğin,doğumun,büyütmen... Nasıl gidiyor hamilelik?
ilk hamileliğimde hiç bulantım falan olmadı, bu sefer ilk aylarım bulantılıydı.. ama artık bi sıkıntım yok çok şükür.. yorgunluk dışında rahatım.. ödem problemim çok büyüktü yine öyle olacak gibi duruyor malesef :/
bir de ilk hamilelik en rahatıymış.. şimdi işten döndüğümde üzerimden inmeyen 21 aylık paşamı da memnun etme çabası.. gece nöbetleri derken uyumak dinlenmek hayal oluyor.. ama şükür bugünlerimize hamileliğin yarısını da atlattım bile..

şimdi sıra sizden güzel haberler almakta.. o ikinci çizgi ne büyük heyecandır yahu.. bu sürpriz yumurtanın testinde ne düşüneceğimi şaşırmıştım.. heyecan bi yandan eyvah!! bi yandan =D ama yine de çooook güzel çok....

Geçen ay bende gördüm 2.çizgiyi.Silikti ama fotoğrafta görünüyordu.Sonra adet oldum.Testler kafayı yedi sanırım :) Zaten ilk denememizdi.Bu ay da ovulasyon testi sipariş verdim.Hayırlısı diyorum hep....
Herkes aynı şeyi söylüyor İlk hamileliğin tam tersi oluyor 2. diye.Çok nadiren aynısıydı diyen var.Her bebek farklı,her yaş farklı ne de olsa.Rabbim ne yazdıysa en güzelini yazmıştır eminim.Beni de tedirgin eden bu.İş,ev,kızım derken zor olacaktır.Ama bir yanımda istiyor.Yaş ilerlemeden,rahata iyice alışmadan vs vs... Oğluşa kim bakıyor?
Bu yıl duyduğum hep erkek bebek,ilk sensin kız diye duyduğum :) Rabbim sağlıklı,hayırlı evlat versin hepimize.Kızın da oğlun da değilim artık ben.Evlat ne olursa olsun çook tatlı....

aynen öyle canım herşeyin hayırlısı.. oğluşumu 3-4 ay bekledik, ikinci de öyle olur diyordum ki hanımefendi beklenmeden, davet edilmeden geldi =)

iş, ev, çocuk ve hamilelik çok kolay olmuyor evet ama zaman da çok hızlı geçiyor.. önümüzdeki birkaç yıl yorucu olacak ama sonrası rahatlık iki bebeğimi birden büyütmüş olacağım inşallah ikinci bebek için de aynen senin gibi düşünüyordum ben de hep, gönlüme göre de oldu çok şükür..

ben oğluşum 18 aylıkken ücretsiz izinden döndüm ve başladığımda hamileydim çalışacağım zaman çok olmadığında çooook zor bi tercih yaptım.. oğluma anane babanne ortak bakıyor.. her sabah hazırlanıp evden beraber çıkmak sonra binbir telaşe eve aynı anda girmek sonra hem oğluşla hasret giderip hem de yemek telaşına girmek çok zor oluyor.. ikincide kesinlikle böyle bi tempoya girmeyi düşünmüyorum.. çok yıpratıcı oldu benim için..

kız erkek konusuna gelince gerçekten cinsiyet takıntım hiiiiiiiiç yok benim de.. salı günü oğlun olacak deseler yine mutlu olurum.. ama etrafımda hamileliğimi duyan herkes ay inşallah bu sefer kız olur deyip durmuştu.. çok tuhaf geliyor bana.. Allah evlatların eennnn hayırlısını versin.. yoksa aynen söylediğin gibi ikisi de çoooook tatlı...

İlk çocukta insan kız veya erkek diye bi hayale kapılabiliyor,ben öyle oldum en azından.Ama evladı tadınca insan kız da olsa erkek de olsa farketmezmiş diyorsun.Elalem konusuyor aynen dediğin gibi.Ben göbüşe,hamileliğin gidişatına bakıp da cinsiyet yorumu yapanlara da kızıyorum.İnsan ister istemez aşina oluyor etrafın sözüne.Sonra aaa diye şoklara giriyor insan.. Hamileliğimi saklamayı düşünüyorum bu sefer ben.Cinsiyeti öğreninceye kadar büyümez zaten göbüşüm.Anlamaz inşallah kimse..Yorum yapan olursa fena bozacağım,asabiyim o konuda.

Az önce gebelik hesaplayıcıdan hesaplama yaptırdım.Eğer bu ay hamile kalırsam eşimin doğumgününe 2 gün kala çıkıyor doğum.:) Kızım da benim doğumgünüme 4 gün kala doğmuştu.İnşallah bu ay olur.Çok güzel olur :) Akşama testimi yapayım bakalım neler oluyor göbüşte :)

Valla benim oğluşta göbeğim çıkmadı çok azdı ama bu sefer var.. 3 aydan sonra söyledik ilkinde olduğu gibi ama zaten çok da saklayamazmışuz.. Ve cinsiyet yorumu çoooook oluyor..
Ay hadi bu ay ver bize müjdeyi inşallah yaaa.. Ne zevkli o çift çizgi bekleyişi..

Ne güzel 2.çocuğu istemek ama benim hiç cesaretim yok.Çalışan insan için zor.Bakıcı bulduk bizde kamerayı da bugün taktırdık ama tam faal değil.PAzartesi okul başlıyor oğluşumu bırakmak zor olacak.ben iyi bir gelecek kuramamak korkusuyla 2.yi istemyorum.Rabbim sağlıklı uzun ömür versin oğluma torunum çok olur belki:)))

Blossom, Estağfurullah parazit nr demek gel hep beraber muhabbet edelim. Sen bize örneksin ikinci konusundada cesaretine ihtiyacimiz var. Aişe ve ben yolundayiz bakalim bu güzel heyecanlari yaşamak ne zaman nasibimiz olacak. Ben ogluma mart ayinda hamile kalmistim. Esim diyor huda öyle olacak :)
Hayirlisi olsun inşaallah. Annelik çok zor. Rabbim isteyen herkesenasip etsin.

O konuya hiç girme. Düşündükçe ne yapıyorum ben diyorum. Burom yeni. Daha tam anlamıyla gelir elde etmiyorum. Isime 4 4 luk donemedim. Sınır harbim tam geçmiş sayılmaz. Ama ben 2. PeşindeyiM. Rabbim sevgisini kalbimize düşürduyse sorularimiza da care olacaktır diyorum artık. kısa sürede olmazsa bende vazgecebilirim her an

Günaydın herkese.
kopekcik disimiz göründü sonunda :))))))
Salya lar da kesildi. Mizmizliklarda azalıyor. Güzeliz guzeeelll :)))))
Bu ovulasyonlarla başım dertte benim. Net koyu görmek istiyorum. O yüzden akşam 18de yap dediler ovulasyon topigindeki kızlar. Ama suya alismisim unutuyorum. L içiyorum. Testlerde silik çıkıyor. Hoş daha adetin 9.günü bugün. Silik olması normaldir ama alışmam lazım suyu kesmeye.4 5 gün içinde yimirtlamam lazım. Belde ve kasiklarda sizi başladı hissediyorum Yaklaşıyor yumurta. Git git gidaaaakkk D Tavuk gibi hissediyorum yöne kendimi.önce tavuk sona inek. Neler çekiyoruz bu kuzular için.
Yarın ingilizce ve diksiyon kurslarım başlıyor. Haftanın 4 günu doluyum artik.Yarım gün Hepsi.kalan gundede buro o. Bu ay gelsin bebeğim inşallah. Cuma günü bi arkadaşım doğum yapTi.hevesim arttı. Dua edin bana.....

Farklı tarif isteyenlere.....
kabak ve havuç rendesini yağda kavurun çorba yapın.Patates te eklenebilir.
karnı baharı haşlayın. 1 sb yoğurt+1 yumurta+1 çorba k.un+1 çay b.siviyag+tuz+karabiber çırpın. Karnı baharın üstüne dökün. Fırında Pissin. Çıkmasına yakın tereyağı ve kaşar rendesi ekleyin.karnibaharin kokusu ve tadından eser yok.
Sogan biber domates kapya biberi mantar Soteleyin. Kızım bayılıyor.
Brokoliyi haslayip sarımsaklı yoğurtla yediriyorum.
Patatesi pure yapıyorum Bayıla Bayıla yiyor.
yumurtayı da rafa dan sevmeye başladı son günlerde.
Yoğurt çorbası yerine bulgur çorbası yapıyorum. Kabızlık yapmasın diye.Dr tavsiyesi.
haşlanmış havuç ve kabağı da seviyor kızım. Yoğurdu bulayarak yiyor.biraz kirlenme oluyor ama napalım. Olacak...
Aklıma gelenler bunlar. Fikir olmuştur umarım. ...

Evlat yetiştirmek çok zor o kesin.. Ama kardeş çok çok Kıymetli bi hazine bu zamanda o yüzden tek çocuk hiçbi zaman düşünmedik.. Allah yardımcımız olsun :) inşallah hem güzel bi gelecek hem de güzel bi kardeşlik nasib olur kuzularıma.. :)

Canım çok teşekkür ederim.. Hiç farklı değilim senden sinir harplerim devam işbaşı yaptığımda hamileydim yakında yine ayrılıcam ama kuzularım birbirlerine hem arkadaş hem kardeş olacaklar inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…