Bol bebiş topiği

O konuya hiç girme. Düşündükçe ne yapıyorum ben diyorum. Burom yeni. Daha tam anlamıyla gelir elde etmiyorum. Isime 4 4 luk donemedim. Sınır harbim tam geçmiş sayılmaz. Ama ben 2. PeşindeyiM. Rabbim sevgisini kalbimize düşürduyse sorularimiza da care olacaktır diyorum artık. kısa sürede olmazsa bende vazgecebilirim her an
canım herkese saygım var tabiki.Rabbim e de sonsuz inancım var ama öyle kolay olmuyor sonuçta glirimiz giderimiz belli.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.bence sayısı değil hayrı önemli çocuğun:)İnş. hayırlısı olur senin içnde.Dualarımdasın:)

Kizlaaar nabersiniiiizzz.....
Ovucuklarimi yüklüyorum şimdi size. Yorumlar bekliyorum. Dün bele yapıştırilan yakının hamis ligi artırdığını okudum.bende 17 gibi yapıştırdim. Yanıyor bakalm simdilik. 2 gün dursun demişler o yüzden kardes ülkeyiz :KK66:)

Eklentiler

• 20150210_134626.jpg
    20150210_134626.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 60
Kizlaaar nabersiniiiizzz.....
Ovucuklarimi yüklüyorum şimdi size. Yorumlar bekliyorum. Dün bele yapıştırilan yakının hamis ligi artırdığını okudum.bende 17 gibi yapıştırdim. Yanıyor bakalm simdilik. 2 gün dursun demişler o yüzden kardes ülkeyiz :KK66:)
Ovulasyonlardab çok anlamam ama sanki daha belirgin olması gerekiyor testin.. Yanlış mı biliyorum acaba :/ ay Allah güç kuvvet versin sizeee :KK31::KK71: hehehe

Kızlar Merhaba.
yeni garipliklerimle geldim.testlerim gittikçe silikleşmiş başladı.hatta bugünkü testim hepten bembeyaz cikti. Icıme bi kurt düştü bende az önce dra gittim. Yumurtan oluşmuş. Testleri sordum çıkmadı diye.onlar yanıltabiler dedi.çok garip geldi.bir de günasiri ilişkide spermler olgunlaşmaya bilirmis. 2 veya 3 gün arayla en iyisi diyor. Aklınızda olsun....

Aişe canim bu gurupta sen ve ben variz yeni konuda yani bebek konusunda. Heyo diğer kizceler nerdesiniz.
Blossom inan bende supriz bir gebelik isterim. Ohhh misss. Bi bakmisim testpozitif :)

Aişe canim bu gurupta sen ve ben variz yeni konuda yani bebek konusunda. Heyo diğer kizceler nerdesiniz.
Blossom inan bende supriz bir gebelik isterim. Ohhh misss. Bi bakmisim testpozitif :)
Kız biz deluyuz sanırım. Daha evdekileri büyütmeden 2.yi istedik.Blossom sürpriz olmuş. O az delu:KK19:

[QUO, post: 39387021, member: 185257"]kızlarrrrr ccılgın kızlar napıyosunuz bakim? :))[/QUOTE]
Kiz nerelerfesin ???

Blossom bebeğin cinsiyeti kesinlesmedi değil mi ?
Sanki kiz demistin :KK66:
Hareketleri nasil. Ne işle mesgulsun. Doğumdakimler tyaninda olacak. Ssvd olur inşaallah. Bizede dua et.

[QUOTE="aysedurmaz, post: 39386553, member: 419705"biz deluyuz sanırım. Daha evdekileri büyütmeden 2.yi istedik.Blossom sürpriz olmuş. O az delu:KK19:[/QUOTE]
Deli mi yoksa Allah tarfindan verilen bir istek ve guvenmi bilmiyorum. Oglum buyuyor cok tatli ya... Sallarken kucagima sigmiyor. Bebeklik fotolarina bakinca ozluyorum bebeklik donemini. Bize lazim taze bebek :):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::anneadayı:

kızlarrrrr ccılgın kızlar napıyosunuz bakim? :))
ehuehuuu onlardan biri benim. :KK53: çocuk yapmaya çalışırım ben.faranjitim azdi bi de ona kizarim. ...sen napan baciii

Sürpriz olmasaydı ben de bu aralar düşünmeye başlicaktım ama :KK48: çok da akıllı sayılmam yani :KK70: bu arada kızlar sizin 1 numaraların yaşlar ne.. Bizim Abi'miz şimdi 21 aylık.. Kızçe doğduğunda 25 aylık olacak..
benim fıstığım şu an 16.ayın içinde.bu ay tutturursak bebisi kızım 26 aylık olacak....eylülde doğumgünü ....

Blossom bebeğin cinsiyeti kesinlesmedi değil mi ?
Sanki kiz demistin :KK66:
Hareketleri nasil. Ne işle mesgulsun. Doğumdakimler tyaninda olacak. Ssvd olur inşaallah. Bizede dua et.
Salı günü detaylı vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti.. Bi kızımız olacak :anneadayı: adı da nurbanu olacak gibi :) valla abisinden daha kıpırdak bu sürpriz yumurta.. Kontrollerde hanım hanımcık otururken uyurken görmedik henüz hiç.. Dışarıda abisi içeride kendisi rahat bırakmıyorlar annelerini :emir_bebek:
Üniversite'de araştırma görevlisiyim canım, kv de annem de yakın onlar olurlar ama ben erkenden düzenimi oturtmayı Sevdiğim için çok uzun durmazlar ilkinde de öyle olmuştu..
Ssvd yaptıran ve azimli bi doktorum var. Herşey yolunda giderse ben de çok istekliyim..
Güzel annelerim gönlünüzce olsun ikinci melekleriniz de gelsin inşallah biran önce :KK66::KK66:

Blossomm inşaallah saglikla ssvd yaparsinm benim arkadaşım yaptı. Facebook gurubuna uyesin değil mi ?
Benimde bebis istediğimiz zaman adetim düzensizleşir. Bakalim ne zaman gelecek kirmizi kart. Düzen konusunagelince mmuhtemelen ikinci bebekten sonra yardimci birini ayarlayacagim. Yetişebileceği mi sanmıyorum :KK43:

Blossomm inşaallah saglikla ssvd yaparsinm benim arkadaşım yaptı. Facebook gurubuna uyesin değil mi ?
Benimde bebis istediğimiz zaman adetim düzensizleşir. Bakalim ne zaman gelecek kirmizi kart. Düzen konusunagelince mmuhtemelen ikinci bebekten sonra yardimci birini ayarlayacagim. Yetişebileceği mi sanmıyorum :KK43:
evet gruba üyeyim canım.. orayı da takip ediyorum :KK66:
ilk bebek ne kadar bekletmişti?? biz oğluşumu 3-4 ay bekledik.. o yüzden 2.de de yine bi bekleme süremiz olur diye düşünürkeeeeen bir de baktım ki olan olmuş bile:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Canim bizde 4 ay falan bekledik. Ben 4.kez hamile kaldım oğlumu kucagima almak nasip oldu. Öncesinde de hep 4 ay beklerdik. Buda öyle olacak diye de erken biraktik korunmyi. Yoksa gerçekten erken. 14 ay. Emmesini istoyorum en az 18 ay.

Salı günü detaylı vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti.. Bi kızımız olacak :anneadayı: adı da nurbanu olacak gibi :) valla abisinden daha kıpırdak bu sürpriz yumurta.. Kontrollerde hanım hanımcık otururken uyurken görmedik henüz hiç.. Dışarıda abisi içeride kendisi rahat bırakmıyorlar annelerini :emir_bebek:
Üniversite'de araştırma görevlisiyim canım, kv de annem de yakın onlar olurlar ama ben erkenden düzenimi oturtmayı Sevdiğim için çok uzun durmazlar ilkinde de öyle olmuştu..
Ssvd yaptıran ve azimli bi doktorum var. Herşey yolunda giderse ben de çok istekliyim..
Güzel annelerim gönlünüzce olsun ikinci melekleriniz de gelsin inşallah biran önce :KK66::KK66:
allah kucağına da almayi nasip etsin minik kuşun. ...

Kizlaaar test koyulasti en sonunda....bir dahaki çalışmayı silikleşince yapcam. Hem aramiz limoni hem hastayım...
Faranjit yüzünden konusamaz hale geldim. Dr ilaç da alma dedi.çekiyorum bakalım. Çok zor oluyor hayat.....

Eklentiler

• 20150213_183234.jpg
    20150213_183234.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 100
X