- 17 Eylül 2012
- 826
- 148
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.941
canım herkese saygım var tabiki.Rabbim e de sonsuz inancım var ama öyle kolay olmuyor sonuçta glirimiz giderimiz belli.Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.bence sayısı değil hayrı önemli çocuğun:)İnş. hayırlısı olur senin içnde.Dualarımdasın:)O konuya hiç girme. Düşündükçe ne yapıyorum ben diyorum. Burom yeni. Daha tam anlamıyla gelir elde etmiyorum. Isime 4 4 luk donemedim. Sınır harbim tam geçmiş sayılmaz. Ama ben 2. PeşindeyiM. Rabbim sevgisini kalbimize düşürduyse sorularimiza da care olacaktır diyorum artık. kısa sürede olmazsa bende vazgecebilirim her an
Ovulasyonlardab çok anlamam ama sanki daha belirgin olması gerekiyor testin.. Yanlış mı biliyorum acaba :/ ay Allah güç kuvvet versin sizeeeKizlaaar nabersiniiiizzz.....
Ovucuklarimi yüklüyorum şimdi size. Yorumlar bekliyorum. Dün bele yapıştırilan yakının hamis ligi artırdığını okudum.bende 17 gibi yapıştırdim. Yanıyor bakalm simdilik. 2 gün dursun demişler o yüzden kardes ülkeyiz)
Kız biz deluyuz sanırım. Daha evdekileri büyütmeden 2.yi istedik.Blossom sürpriz olmuş. O az deluAişe canim bu gurupta sen ve ben variz yeni konuda yani bebek konusunda. Heyo diğer kizceler nerdesiniz.
Blossom inan bende supriz bir gebelik isterim. Ohhh misss. Bi bakmisim testpozitif :)
14 aylik oglumSürpriz olmasaydı ben de bu aralar düşünmeye başlicaktım amaçok da akıllı sayılmam yani bu arada kızlar sizin 1 numaraların yaşlar ne.. Bizim Abi'miz şimdi 21 aylık.. Kızçe doğduğunda 25 aylık olacak..
ehuehuuu onlardan biri benim.kızlarrrrr ccılgın kızlar napıyosunuz bakim? :))
benim fıstığım şu an 16.ayın içinde.bu ay tutturursak bebisi kızım 26 aylık olacak....eylülde doğumgünü ....Sürpriz olmasaydı ben de bu aralar düşünmeye başlicaktım amaçok da akıllı sayılmam yani bu arada kızlar sizin 1 numaraların yaşlar ne.. Bizim Abi'miz şimdi 21 aylık.. Kızçe doğduğunda 25 aylık olacak..
14 aylik oglum
Salı günü detaylı vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti.. Bi kızımız olacakBlossom bebeğin cinsiyeti kesinlesmedi değil mi ?
Sanki kiz demistin
Hareketleri nasil. Ne işle mesgulsun. Doğumdakimler tyaninda olacak. Ssvd olur inşaallah. Bizede dua et.
evet gruba üyeyim canım.. orayı da takip ediyorumBlossomm inşaallah saglikla ssvd yaparsinm benim arkadaşım yaptı. Facebook gurubuna uyesin değil mi ?
Benimde bebis istediğimiz zaman adetim düzensizleşir. Bakalim ne zaman gelecek kirmizi kart. Düzen konusunagelince mmuhtemelen ikinci bebekten sonra yardimci birini ayarlayacagim. Yetişebileceği mi sanmıyorum
allah kucağına da almayi nasip etsin minik kuşun. ...Salı günü detaylı vardı ve cinsiyetimiz kesinleşti.. Bi kızımız olacakadı da nurbanu olacak gibi :) valla abisinden daha kıpırdak bu sürpriz yumurta.. Kontrollerde hanım hanımcık otururken uyurken görmedik henüz hiç.. Dışarıda abisi içeride kendisi rahat bırakmıyorlar annelerini
Üniversite'de araştırma görevlisiyim canım, kv de annem de yakın onlar olurlar ama ben erkenden düzenimi oturtmayı Sevdiğim için çok uzun durmazlar ilkinde de öyle olmuştu..
Ssvd yaptıran ve azimli bi doktorum var. Herşey yolunda giderse ben de çok istekliyim..
Güzel annelerim gönlünüzce olsun ikinci melekleriniz de gelsin inşallah biran önce