Merhaba kızlar.
Mevanur ürünlerin süper..Birgün oturup bişeyler seçeceğim inşallah.Ne zaman otursam başına,bi iş çıkıyor :)
Bugün ovulasyonları yeniden sipariş verdim.Bu arada ben salak gibi sıvı alımına dikkat etmiyordum geçen ay,o aklıma geldi.
Bu ay akşam 6da yapmayı düşünüyorum testleri.11de yaptıklarımdan hayır yok
BTÇ kürü yapmadım bu ay.İçimden gelmedi nedense.İncir,çörekotu vs tüketirim dedim.
Miniğim çok sıkıntılı bu aralar.Pazartesi druna götürdüm.Ateş düşürücüyle geçti 10günümüz.Dişler geliyormuş tahmin ettiğimiz gibi.Üstüne bir de kbb enfeksiyonu olmuş.4 şurup içiyoruz.Duphalac,antibiyotik,ateş düşürücü,öksürük için.Bir de burun spreyi.Hala da tam toplamış değil.Bazen bir krize giriyor.Ne yapsam susmuyor.Dışarı çıkmaya,misafir davet etmeye korkar oldum
Herkes ayakta kalıyor nolduki diye.Öyle ağlıyorki nefesi kesiliyor,öksürüğü başlıyor,katılıyor resmen.Diş jeli sürüyorum,sürekli pırasa,havuç,yeşil soğan,salatalık veriyorum.Nafile...Hayırlısıyla bi çıksaydı şu dişler.Kilo verdi kuzum.Süzüldü yanakları falan.Boynu bükük,mahsun duruyor sürekli..Çok yıprandı küçük yavrum.
Onunla beraber bende tabi.Grip,migren,halsizlik,sıtmalar derken bende azıcık kilo versem ölürdüm sanki
Hamile kalmadan 4-5 kg bari versem diyorum onu bile beceremedim yine.Karbonhidrat,nişasta çabuk sindirildiği için çabuk acıktırırmış.Çocuklarınıza yatmadan önce muhallebi gibi ürünler yedirmeyin diyorlar.Bunu duyunca kendimi düşündüm bir de.Sanırım bende aynısını yapıyorum.Suyu da fazlalaştırdım ama yemeyi kesemedim.Gripten ve miniğimin nazından dolayı salata-sebze uğraşmak zoruma gidiyor.Ekmekarası yiyorum hep.Sonuç da tartıda bu:
Eşim işinden dolayı sıkıntıda yine.Dualarınızdan unutmayın da hayırlı,huzurlu bi iş bulup kurtulsun şu şirketten
Zaten hasta adam iyice hasta ediyorlar...