Bol bebiş topiği

Şule cim ben beğeniyorum adem güneşi inş sende faydalanirsin. M selim e de teyzesi hayvanları öğreten bir kitap almıştı çok beğendi elinden düşürmedi ama sonra sıkıldı bende sakladım bu ara tekrar çıkarmayı düşünüyorum. Çok ilgisini çekmişti sert kartondan bütün sayfaları.
Hatta biraz büyüsün sayıları renkleri de öğreten bir kitap almayi düşünüyorum güzel bişey görürseniz bana da söyleyin :)
Aysecim Allah gönlünüze göre versin inşaallah ama bana sorarsan sen işi sıkıya aldın kürler çalışmalar filan :)
sanki 2. Bebis yolda gibi hissediyorum nasip kısmet tabii. .
Bugün test yapmadın mi.
Biz diğer kızlarla whatsapp da görüşüyoruz daha pratik oluyor buraya her zaman yazamıyorum hepinizi öpüyorum :**
Canım bende almyı düşünüyorum birkaç yayınının kitaplarını araştırıyorum artık nette sipariş vericem burda bulamadım..

Hayırlı günler kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat?
Ayşecim geçmiş olsun da ben bile şaşırdım 2. Çizgiyi gördüm :)
Hakkaten dediğin gibi manyak test bunlar :)
Bende değişik şeyler yedirmeye çalışıyorum en çok da tarhana çorbası yapıyorum. Aksam biz ne yersek ona da veriyorum yatmadan muhallebi kalkınca süt kahvaltıda yumurta krep menemen peynir zeytin. :)
Bu arada mor calpol yasaklanmış haberiniz var mı bizimki ondandi malesef :KK43:

Aişe canim hayirlisiyla gelsin minişiniz. Ayyy ben halaiyi olamadim antibiyotik agri kkesici içmeden atlatmaya calisan bir tipim. Bebegime de vermem kolay. Hava civa diye bir bitki aldim öksürük için. On gün oldu öksürüğüm kaldi gitmedi :KK51:
Neyse iyi oolacagim insaallah. Kardelen dolveni biliyordum ama colpolu duymamistim. Allahim sen koru bizleri bebeklerimizi. Nasil Bir hale geldi bu dunya :KK43:

Sa kızlar nasılsınız bir ksç gündür oğlumla uğrasıyordum yan dişi çok fena çıkardı ates kusma oğlumu mahvetti çok şükür 5.dişimizde çıktı..
Mevanurum gecmiş olsun rabbim şifalar göndersin bndede tansiyon düşük ayrıca sürekli idrar yolları enfeksiyonu geciririm dikkat etmeme rğmen yine çok çabuk hasta oluyorum havlu yapıyorum demişsin merak ettim paylşırsan güzel olur...
Aysrciğim senin içinde hayırlısı diyorum bata az kaldı bakarsın bebiş geliordur hadi hayırlısı...
Hctp canım bnde tarhana yayla pırasa un mecimek tavuk balkabağı çorbalarını yapıyorum sürekli değişik birsey yapmaya çalışıyorum kahvaltı içinde omlet mıhlama peynir zeytşn artık ogün ne varsa vermeye çalışıtorum aslında tarifleri paylşmak güzel olur...
çok sağol canım..maşallah 5. inciyi de görmüşsünüz..inşallah diğerleride sıkıntısız bir şekilde çıkar..
yaptığım modellerden bir kaç tane ekliyorum canım..

Hayırlı geceler herkese. ...
Bugün kirmizilar geldi benim ...
Uzulmedim korkmayın. Sadece şaşırdim...
Onca çizgi nasıl çıkar diye...
hayirlisi artık. Önümüzdeki maçlara bakicaz☺☺☺☺☺

ayşecim hakkında hayırlısı inşallah önümüzdeki ay olur..yanlış hatırlamıyorsam hifa 5 6 ay içinde olmuştu bu daha da kısa sürede gelir :)

Ohhh masaallah koca adam olmus desene. Bizde 14.ayin içindeyiz. Canim benim bende değişik çorba tarifi yok. Maalesef mercimek şehriye yayla ve sebze çorbalari yapiyorum. Sen nasilsin is güç. Bakici nasil basladi mi?
saol cnm.çok şükür cnm Rabbim çok sıkıntılanmıştım ama güvenebileceğimiz birini çıkardı inş. KAmera da koycaz iki gündür geliyo oğlum da alışıyo sıkıntı yaşatmadı.Okul başlayıp yanlız kalınca neler olacak bakalım.hayırlısı. yemek konusunda haklısın fazla çeşit yok.napalım ben de ne bulursam sokuyorum ağzına.sağlıklı olsunlar da napalım

Sa kızlar nasılsınız bir ksç gündür oğlumla uğrasıyordum yan dişi çok fena çıkardı ates kusma oğlumu mahvetti çok şükür 5.dişimizde çıktı..
Mevanurum gecmiş olsun rabbim şifalar göndersin bndede tansiyon düşük ayrıca sürekli idrar yolları enfeksiyonu geciririm dikkat etmeme rğmen yine çok çabuk hasta oluyorum havlu yapıyorum demişsin merak ettim paylşırsan güzel olur...
Aysrciğim senin içinde hayırlısı diyorum bata az kaldı bakarsın bebiş geliordur hadi hayırlısı...
Hctp canım bnde tarhana yayla pırasa un mecimek tavuk balkabağı çorbalarını yapıyorum sürekli değişik birsey yapmaya çalışıyorum kahvaltı içinde omlet mıhlama peynir zeytşn artık ogün ne varsa vermeye çalışıtorum aslında tarifleri paylşmak güzel olur...
Allah yardımcınız olsun diş zor cnm.Evet değişik şeyleri paylaşsak iyi olur:)

Hayırlı geceler herkese. ...
Bugün kirmizilar geldi benim ...
Uzulmedim korkmayın. Sadece şaşırdim...
Onca çizgi nasıl çıkar diye...
hayirlisi artık. Önümüzdeki maçlara bakicaz☺☺☺☺☺
cnm hayırlısı olsun,daha zamanı var demkki bir ay daha rahat bırakıyo kuzucuk seni:)

ço
çok sağol canım..maşallah 5. inciyi de görmüşsünüz..inşallah diğerleride sıkıntısız bir şekilde çıkar..

ayşecim hakkında hayırlısı inşallah önümüzdeki ay olur..yanlış hatırlamıyorsam hifa 5 6 ay içinde olmuştu bu daha da kısa sürede gelir :)
çok güzeller cnm emeğine sağlık

Hayırlı günler kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat?
Ayşecim geçmiş olsun da ben bile şaşırdım 2. Çizgiyi gördüm :)
Hakkaten dediğin gibi manyak test bunlar :)
Bende değişik şeyler yedirmeye çalışıyorum en çok da tarhana çorbası yapıyorum. Aksam biz ne yersek ona da veriyorum yatmadan muhallebi kalkınca süt kahvaltıda yumurta krep menemen peynir zeytin. :)
Bu arada mor calpol yasaklanmış haberiniz var mı bizimki ondandi malesef :KK43:
Canım merak ettim bunlar parasetamol grubu neden yasaklanmış?buarada zamanın varsa krep ve muhallebinin tarifini alabilirmiyim..

Mevanurum çok tesekkür ederim masallah ne güzel yapmışsın ellerine sağlık çok beğendim acaba satıyormusun yoksa hobi olarak sevdiklerinemi yapıyorsun çok güzel olmuşlar..

Mevanurum çok tesekkür ederim masallah ne güzel yapmışsın ellerine sağlık beğendim acaba satıyormusun yoksa hobi olarak sevdiklerinemi yapıyorsun çok güzel olmuşlar..

çok sağol canım beğenmene sevindim..ilk önce hobi olarak yapmaya başladım sonra da ticarete :) sayfa açtımnet üzerinden satmaya başladım..

Merhaba kızlar.

Mevanur ürünlerin süper..Birgün oturup bişeyler seçeceğim inşallah.Ne zaman otursam başına,bi iş çıkıyor :)

Bugün ovulasyonları yeniden sipariş verdim.Bu arada ben salak gibi sıvı alımına dikkat etmiyordum geçen ay,o aklıma geldi.:110: Bu ay akşam 6da yapmayı düşünüyorum testleri.11de yaptıklarımdan hayır yok:cool:

BTÇ kürü yapmadım bu ay.İçimden gelmedi nedense.İncir,çörekotu vs tüketirim dedim.

Miniğim çok sıkıntılı bu aralar.Pazartesi druna götürdüm.Ateş düşürücüyle geçti 10günümüz.Dişler geliyormuş tahmin ettiğimiz gibi.Üstüne bir de kbb enfeksiyonu olmuş.4 şurup içiyoruz.Duphalac,antibiyotik,ateş düşürücü,öksürük için.Bir de burun spreyi.Hala da tam toplamış değil.Bazen bir krize giriyor.Ne yapsam susmuyor.Dışarı çıkmaya,misafir davet etmeye korkar oldum :KK43: Herkes ayakta kalıyor nolduki diye.Öyle ağlıyorki nefesi kesiliyor,öksürüğü başlıyor,katılıyor resmen.Diş jeli sürüyorum,sürekli pırasa,havuç,yeşil soğan,salatalık veriyorum.Nafile...Hayırlısıyla bi çıksaydı şu dişler.Kilo verdi kuzum.Süzüldü yanakları falan.Boynu bükük,mahsun duruyor sürekli..Çok yıprandı küçük yavrum.

Onunla beraber bende tabi.Grip,migren,halsizlik,sıtmalar derken bende azıcık kilo versem ölürdüm sanki :KK43: Hamile kalmadan 4-5 kg bari versem diyorum onu bile beceremedim yine.Karbonhidrat,nişasta çabuk sindirildiği için çabuk acıktırırmış.Çocuklarınıza yatmadan önce muhallebi gibi ürünler yedirmeyin diyorlar.Bunu duyunca kendimi düşündüm bir de.Sanırım bende aynısını yapıyorum.Suyu da fazlalaştırdım ama yemeyi kesemedim.Gripten ve miniğimin nazından dolayı salata-sebze uğraşmak zoruma gidiyor.Ekmekarası yiyorum hep.Sonuç da tartıda bu: :KK34:

Eşim işinden dolayı sıkıntıda yine.Dualarınızdan unutmayın da hayırlı,huzurlu bi iş bulup kurtulsun şu şirketten :KK43: Zaten hasta adam iyice hasta ediyorlar...:KK62:

Merhaba kızlar.

Mevanur ürünlerin süper..Birgün oturup bişeyler seçeceğim inşallah.Ne zaman otursam başına,bi iş çıkıyor :)

Bugün ovulasyonları yeniden sipariş verdim.Bu arada ben salak gibi sıvı alımına dikkat etmiyordum geçen ay,o aklıma geldi.:110: Bu ay akşam 6da yapmayı düşünüyorum testleri.11de yaptıklarımdan hayır yok:cool:

BTÇ kürü yapmadım bu ay.İçimden gelmedi nedense.İncir,çörekotu vs tüketirim dedim.

Miniğim çok sıkıntılı bu aralar.Pazartesi druna götürdüm.Ateş düşürücüyle geçti 10günümüz.Dişler geliyormuş tahmin ettiğimiz gibi.Üstüne bir de kbb enfeksiyonu olmuş.4 şurup içiyoruz.Duphalac,antibiyotik,ateş düşürücü,öksürük için.Bir de burun spreyi.Hala da tam toplamış değil.Bazen bir krize giriyor.Ne yapsam susmuyor.Dışarı çıkmaya,misafir davet etmeye korkar oldum :KK43: Herkes ayakta kalıyor nolduki diye.Öyle ağlıyorki nefesi kesiliyor,öksürüğü başlıyor,katılıyor resmen.Diş jeli sürüyorum,sürekli pırasa,havuç,yeşil soğan,salatalık veriyorum.Nafile...Hayırlısıyla bi çıksaydı şu dişler.Kilo verdi kuzum.Süzüldü yanakları falan.Boynu bükük,mahsun duruyor sürekli..Çok yıprandı küçük yavrum.

Onunla beraber bende tabi.Grip,migren,halsizlik,sıtmalar derken bende azıcık kilo versem ölürdüm sanki :KK43: Hamile kalmadan 4-5 kg bari versem diyorum onu bile beceremedim yine.Karbonhidrat,nişasta çabuk sindirildiği için çabuk acıktırırmış.Çocuklarınıza yatmadan önce muhallebi gibi ürünler yedirmeyin diyorlar.Bunu duyunca kendimi düşündüm bir de.Sanırım bende aynısını yapıyorum.Suyu da fazlalaştırdım ama yemeyi kesemedim.Gripten ve miniğimin nazından dolayı salata-sebze uğraşmak zoruma gidiyor.Ekmekarası yiyorum hep.Sonuç da tartıda bu: :KK34:

Eşim işinden dolayı sıkıntıda yine.Dualarınızdan unutmayın da hayırlı,huzurlu bi iş bulup kurtulsun şu şirketten :KK43: Zaten hasta adam iyice hasta ediyorlar...:KK62:
canım Allah yardımcın olsun.Burada ki herkes dualarımda hep.İnciden haber var mı,bebişi nasıl oldu merak ediyorum.Kiloyu dert eetme nasılsa verirsin.Önemli olan sağlık.

canım Allah yardımcın olsun.Burada ki herkes dualarımda hep.İnciden haber var mı,bebişi nasıl oldu merak ediyorum.Kiloyu dert eetme nasılsa verirsin.Önemli olan sağlık.
Allah razı olsun.Benim de hep aklımdadır buradaki arkadaşlar.Dualarımda tek tek anarım elimden geldiğince.İsmini unuttuğum diğer kk arkadaşlarım diye de eklerim sonuna.
İnci benim de hep aklımda.Hep dualarımda... Kimse başka türlü ulaşamıyor sanırım kendisine.Rabbim yardımcısı olsun nerede,nasıl,ne haldeyse...
Kiloyu takıntı yapan biri değilim aslında.Etrafın lafını da takmam hiç.Hareket özgürlüğüm kısıtlanıyor,giysilerime giremiyorum,aynadaki görüntüm hoşuma gitmiyor o yüzden.Yoksa 5kg verilmeyecek bi kg değil.Biraz sıksam sporu,boğazımı,yeşil kahvemi rahat veririm de nefs işte.... :KK43:

Merhaba kızlar..
Kuzucum bugün daha iyi Allah'a bin şükür.Burun akıntısı kesilmeye yaklaştı.Öksürük de çok az.Ateş de yükselmiyor dünden beri.İzin verse de dişlerine bi baksam da görsek köpek incilerimizi :)
Bugün bir halsizlik,bir isteksizlik vs var bende.Havalardan mı,bitmek bilmeyen migrenden mi,geçmeyen gripten mi bilemedim.Üçlü ittifak oldular saldırıyorlar 4 bir yandan...
Ovulasyon testleri aldım dün netten.Hoşuma gidiyor test yapmak her gün :) Tiryakisi oldum ben bu test işinin... Maksat çiş boşa gitmesin :KK66:

Merhaba kızlar.

beğenmene sevindim canım terapi gibi oluyor hele birde rağbet olup el emeğinden kazanç elde etmek süpermiş :KK70:

bu arada çok geçmiş olsun..kolayca çıkartır incilerini..ovulasyon testi için kaç saat tutmak gerekiyor canım yaa..ben enfeksiyondan mıdır nedir tutmak mümkün değl:KK43: tuvalete gitmekten bıktım artık..

beğenmene sevindim canım terapi gibi oluyor hele birde rağbet olup el emeğinden kazanç elde etmek süpermiş :KK70:

bu arada çok geçmiş olsun..kolayca çıkartır incilerini..ovulasyon testi için kaç saat tutmak gerekiyor canım yaa..ben enfeksiyondan mıdır nedir tutmak mümkün değl:KK43: tuvalete gitmekten bıktım artık..
Tutmak gerekmiyor,2-3 saat öncesinde sıvı alımını azaltman gerekiyor.Ben tutmam hiç,tutamam da onca saat.Sıvıya bile zor dayanıyorum.Öyle olduğu halde tam koyuluk görmem hiç bir zaman.Sadece biraz daha belirginleşir 2.çizgi.

Tutmak gerekmiyor,2-3 saat öncesinde sıvı alımını azaltman gerekiyor.Ben tutmam hiç,tutamam da onca saat.Sıvıya bile zor dayanıyorum.Öyle olduğu halde tam koyuluk görmem hiç bir zaman.Sadece biraz daha belirginleşir 2.çizgi.

çok iyi o zaman..bende bu ay ovulasyon testi deneyebilirim o zaman..marttan sonrada aşılama yada tüp bebek düşünüyoruz artık..nasip olursa bu ay taksidimiz bitiyor..artık bebiş için hızlanmamız lazım 3 yılı bitirdik..

X