Bol bebiş topiği

Gunaydiin.
Gazete ve vicks le yaptığım çalışmayla öksürüğüm hafifledi çok şükür. Ama kuzuum başladı Oksürmeye bu sabah.(( Onu da vicksledim.
1 saat sonra test yapacağım yeniden.bakalım daha koyu çıkacak mı? Belki de silikleşmiş tir.
Ya kızlar bende acayip bi şişlik var.3 aylık gibi Karnım. Gaz da var. Usutmus olamam çünkü çok fazla dikkat ediyorum. Zaten sürekli Üşüyorum gripten oturu.

Işte bat günüme göre yumurtlama günü testim. .. 14 subat... pek manidar olmuş tarih
sizce daha koyulasir mi yoksa aksama bir daha mi yapsam?

Eklentiler

• 20150214_114412.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 79
canım meraktayıımm =) naptınız bakim =D
14 Şubatta ağrı son haddindeydi.Ctesi olmasa dra gitmeyi düşündüm.Çünkü evde zor yürür haldeydim.Kür yaptığımda bile bu kadar ağrı çekmemiştim,o yüzden korktum.O günü de ertesini de değerlendiremedik.O yüzden çok bi ümidim yok bu aydan.Hayırlısı artık.Zaten dualarım hep bu yönde.. Pazar gününden beri akıntım da kesilmedi,kasık ağrılarım da.Çok şiddetli olmayınca gitmedim dra.Ama hiç kesilmiyor.Hatta sağ kalçamdan bacağıma iniyor bazen.Kist büyüyor belkide.Ama akıntı daha çok şaşırtıyor beni.Beyaz,şeffaf olmayan,kokusuz akıntı nedir,ne değildir bilemedim.Birisi kistin içe doğru kanama yapmasıyla yaşamış bu tür bişeyler.O tedirgin etti sadece.Onun dışında olmadı,olmazsa olmasın modundayım :) 28 şubat batım.2.günü dra gideceğim zaten.O yüzden beklemedeyim.Zaten son günlerde sabahlar olduk kızımla,onu düşünecek halim yok yani..Diş ve grip sardı yine 4 bir yanımızı.

Ayşeeeeeeeem nasılsın? Bebek çalışmasındasın sanırım, ay çok mutlu oldum. Benim kızlarım 8a aylık oldular. Weeeee 19 haftalık gebeyim. Umarım kalbinden geçen gerçek olur. Sewgilerimle....

Ayşeeeeeeeem nasılsın? Bebek çalışmasındasın sanırım, ay çok mutlu oldum. Benim kızlarım 8a aylık oldular. Weeeee 19 haftalık gebeyim. Umarım kalbinden geçen gerçek olur. Sewgilerimle....

Hoşgeldiniz :)
Aişe'ye yazmışsınız ama bende yazmak istedim. Sizi Hatırlıyorum bu topikten :)
Maşaallah ikizleriniz 8 aylık ve siz 19 haftalık hamilesiniz sizi tebrik ediyorum :)
Sağlıkla büyütün :)

aaaa bır delu daha..... anam daha minnacikmis kızlar hangi akıla hizmet hamissin kız senn.. sürpriz yimirtami yoksa seninki de. Şakası bi yana Rabbim sağlıkla doğurmayi büyütmeyi nasip etsin.
He ben bi delilik yaptım 2 aydır çalışıyorum. Emin miyim Hayır, istiyor muyum hem evet hem Hayır, olmayınca üzülüyor muyum Hayır, seviniyor muyum onada Hayır. Allah hayırlara getirsin sonumu

[QUO, post: 39387021, member: 185257"]kızlarrrrr ccılgın kızlar napıyosunuz bakim? :))
Kiz nerelerfesin ???[/QUOTE]

özledim kızlar sizi
siz hizlisiniz canlarim 2.ci bebişleri geliçek ben hala Tıfıl tembel geziniyorum az kaldı yapcam size yegen is guc derken iyice erteledim artık erteleme yok :)

Herkes iyimi Ayşem nasıl oldu öksürük?

Selamun aleyküm can kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?
Istanbul kara teslim heryer bembeyaz. Bayılıyorum bu havaya...
Bebeğimi uyuttum işimi Gücünü yapacak Halim yok bugün. Sizler nasılsınız ?
Uğrayan yok bakıyorum
Aişe
Blossomm
Nerelerdesiniz bakem :)

Kiz nerelerfesin ???

özledim kızlar sizi
siz hizlisiniz canlarim 2.ci bebişleri geliçek ben hala Tıfıl tembel geziniyorum az kaldı yapcam size yegen is guc derken iyice erteledim artık erteleme yok :)

Herkes iyimi Ayşem nasıl oldu öksürük?[/QUOTE]
Erteleme artık yığEnimizi.
Öksürük devam.bende de onda da.gece 12-3 arası nobetteyiz ailece
bende de tembellik var bu aralar.bilmem gece uykusuzluk lari düzensizlik bilmem havalardan. Burda kar yok ama sogugun adı yok.ayaz var kuru kuru.bugün dükkana baktık Kiralık. Evden olmuyör dükkan açacağız. Dualarinizi bekliyorum.hayirlisiyla açalım artık şu dükkanı. ...

Tahmin ettim aslinda gormedigini. E hadi elini cabuk tut ya bize yigen. E nasilsin neler yapiyirsun nerelerdesin ?
Iyi valla kuzum ya napıyım is guc kosusturmaca bide kar soğuk hep bildiğin gibi valla haberler sizden canlarim siz anlatın ben dinliyim
Erteleme artık yığEnimizi.
Öksürük devam.bende de onda da.gece 12-3 arası nobetteyiz ailece

bende de tembellik var bu aralar.bilmem gece uykusuzluk lari düzensizlik bilmem havalardan. Burda kar yok ama sogugun adı yok.ayaz var kuru kuru.bugün dükkana baktık Kiralık. Evden olmuyör dükkan açacağız. Dualarinizi bekliyorum.hayirlisiyla açalım artık şu dükkanı. ...[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun Ayşem dikkat edin kendinize havalarda çok soğuk insanın ödü patliyo hastalık gelcek diye

ben geldiiiiiim :)) nasilsiniz kizlar? havalar buzzzz gibi. artik bahar gelsin. kuzucugum da ev hapsinden kurtulup sosyallessin yav :))
ayse sen gelmeyince topic canlanmiyor. epeydir cadioziyi goremiyorum. haberlesen var mi?
optuk hepinizi..

Blossomm ohh mis gibi tatil yapacaksın be güzel. Ben hep evde olduğum için bana hep tatil :)
Bende eşiminevde oolmasını umuyorum. Saglikla kullansin kizcen battaniyesini.
Oooooo kimler gelmiş
sosyoloji12
Hoşgeldin canim. Evet cadioz ile görüşüyorum. Ezgi ile ugrasiyor. Ben,cadiozy waves kardelen Aişe tubilosh duygubaby aise ile görüşüyorum haberim var whatsaaptan haberlesiyoruz :)

ben geldiiiiiim :)) nasilsiniz kizlar? havalar buzzzz gibi. artik bahar gelsin. kuzucugum da ev hapsinden kurtulup sosyallessin yav :))
ayse sen gelmeyince topic canlanmiyor. epeydir cadioziyi goremiyorum. haberlesen var mi?
optuk hepinizi..
Hoşgeldin datlum. Valla elimden geldigince gelip yazıyorum. Bazı haftalar üstüste yazdığım oluyor.herkes okuyor ama kimse cevap yazmıyor. Deli gibi kendi kendime konuşuyorum bende. Şaka bi tarafa özledim buradaki muhabbetleri. Hele de gebelik beklemek ve o heyecanı paylaşamamak çok sıkıcı. Bişey takılıyor kafana soruyorsun ilgilenen pek olmuyor. Bazen hiç olmuyor. Hamileyiiim diye yazsam halay çekecek olan yok gibi geliyor bazen. Bende kendimi işlerimë odaklaDim. Dükkan açacağız arkadaşla ortak.açınca face sayfami paylaşacağım sizlerle. .onun kosturmacasi hesabı kitabı başladı bugün. Dükkan baktık. Yarın tutulacak.Maliye açılışı dekor Eşyalar mobilyalar ürünlerin siparisi vs derken cook yogun günler beni bekliyor.üstelik Bu soğukta ve hasta kizimla
Allah yar ve yardimcimiz olsun. ..

maşallah cnm bu ne hız,ikizlerin var sanırım maşallah kırk bir kere,valla hem ikiz hem de 3.düşünmüşsün bravo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…