Bol bebiş topiği

Hayirli olsun canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

Canım depresyon belirti olmaz mı hem de en büyük belirti :) Hamileyim herşey yolunda niye mutlu değilim diye kendime sorular soruyordum. Zamanla gececektir inşallah..

Amin canım inş zor dönemden geçiyorum bebeğimin etkilenmesinden cok korkuyorumama elimden birşey gelmiyor maalesef. Doğduktan sonra nasil olurum orasını hiç bilmiyorum. Birde ben hala hissetmiyorum kiloluyum ondan mi normal mi?

Ayşeciğim ben geceleri tahıllı muhallebi veriyorum. Mama hiç yemediği için bilemiyorum ki ama yatmadan yiyince gece hiç uyanmadan sabah kalkıyor
Kız ben muhallebi yapmasını bile bilmem (( Sevmediğim içim öğrenmek aklıma bile gelmedi bugüne kadar.Ay çok utanıyorum ama ben çocuğuma ne yedireceğim,ne kadar yedireceğim hiçbir şey bilmiyorum.Mutfağa girip dolanıp dolanıp çıkıyorum 2 gündür ((( Kitap mı alsam acaba?
Canım benim çok sağol hayırlı evlat olurlar inşallah .ne kadarlık oldunuz canım siz 5 aylık olduysanız yavaş yavaş tattırmaya başlayabilirsin ben öyle yapmıştım yani
Pekmez tattırdım birazcık2 gündür.Emziğin ucuyla sadece.Korkuyorum bişey olur diye (((

Ay ben senin doğumu 7 eylül olarak görüyorum hep Neresinden bakıyorsam tarihe :))))

Ben en iyisi drumuza bi uğrayım bugün.Bizim bağırsaklarımız hassas çünkü dokunabilir ((

Güvenemedim Özlemcim nete.Pirinç unu çok sağlıksız bişey diyorlar herşeyin içine atmış netteki tarifler ((

Kızlar depresyona girdim galiba hamile depresyonu sebebini bilmiyorum cok sıkıldım doğurmak istiyorum hemen zaman geçsin :)) normal mi acaba? Birde her ay adet olmuyoruz ondan sanırım etkiliyor
:=))) Ben bebeği istiyormuyum,nasıl büyüteceğim,kötü bi anne olurum,ya sütüm gelmezse,ya iyi bi karakter sağlayamazsam ona,doğurmak istemiyorum vs vs..... Sıradaki duyguların canım DDDD

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MUHTEŞEM Bİ HABER BUUUUUUU....TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU PHİAAA.Allahım kucağına da aldırsın innnnşalllahhhhhhhh

Muhteşem bir haberle merhabaaaa herkese.Can arkadaşımız,topikbaşımız,bilge önderimiz PHİA HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
2012/Kasım topiğinden tanışıyoruz biz.Onun topiğiydi,sonra kafa yorgunluğundan sahnelere ara verdi bi süre.Ara ara gelse de müjde vermek için gelmesini bekledik hep.Ve işte mutlu soonnnnnn

Onun için halay çekelim bugün.Zorlu yollardan,acılardan,uzuuuun bir bekleyişten sonra geldi nazlı kuzusu.Verdiğim sözü unutmadım kına yakacağım bugün :))))))))
İnşallah dilediği gibi ikizdir göbüşündeki minik kesecikte olanlar...

Son düzenleyen: Moderatör:

Yulaf unu kullan bitanem pirinc unu en az allerji yapan ooldugu icin genelde tercih sebebi ama besleyici degilpirinc unu yerine yulaf unu oneriyorlar.

Allah tamamina erdirsin canim. Hayırlısıyla saglikla kavusursun insallah ikizlerine..

cnm pirinç unu ve meyvelerle kendin yapabilirsin ama her zaman yapamayabilirsin.ben aptamil almıştım 2 ay oldu hala 250 gr.bitmedi.ben çorbasını yoğurdunu meyvesini günlük yapıyorum.çok araştırıyorum çok tarif var sen de tam ek gıdaya geçersen bakarsın.balkabağından filan muhallebiler var onlardan yaparsın.sadece yoğurdu 3 günlük filan yiyor.bugün kontrol vardı 8kg olmuş boy da 67 cm.Az mı dedim 1 ay erken doğduğu için sen 6 aylığa göre gelişime bakacaksın dedi.2 yaşına kadar böyle dedi.O zaman da gayet iyi gelişimi.Herşey normal maşallah dedi.Demir ve vitamine devam kabız olursa zeytinyağı dedi.Ben zaten çorbasına ve sabahları kahvaltısına koyuyorum.
yaparsın cnm ya bilmesende tarif var.doktorun sana kesin ek gıdaya geçince bilgi verir.Günde 2 çay bardağını geçmeyecek toplamda verdiğin ek gıda ve günde 500ml.anne sütü ya da devam sütü diyor doktorlar.

Son düzenleme:

maşallah 41 kere

çook sevindim maşallah.Rabbim sağlıkla kucağına aldımayı nasip etsin.

Çok sağol canım
Şu anki hislerim çok değişik inan. Yerimde duramıyorum, bi an oluyor hala inanasım gelmiyor, bazen yokmuş gibi geliyor.
Önceki üzüntülerimden sonra biraz temkinli olmaya çalışıyorum, sevincimi heyecanımı baskılıyorum bazen de, yine aynısı olursa diye.. Öyle karışık hisler içindeyim yani canım

Hayirli olsun canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.

Sağolasın arkadaşım, Rabbim hepimizi tamamına erdirsin inşallah :13:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MUHTEŞEM Bİ HABER BUUUUUUU....TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU PHİAAA.Allahım kucağına da aldırsın innnnşalllahhhhhhhh

Ayşemmm, güzel yürekli arkadaşım, çok sağolasın
Ne günler geçirdik biz öyle değil mi...
Bak oldu işte sonunda, Rabbim beni de sevindirdi şükürler olsun
Tabi devamı da çok önemli, inşallah böyle güzel güzel devam etmek nasip olur bana da

Allah tamamina erdirsin canim. Hayırlısıyla saglikla kavusursun insallah ikizlerine..

Canım, çok sağolasın, ay inşallah kesenin içinde iki bebişimiz görünür de sevindirir bizi

çook sevindim maşallah.Rabbim sağlıkla kucağına aldımayı nasip etsin.

Canım, çookkk teşekkür ederim, Allah razı olsun

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
phia hamileliğine çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inş.
kızlar sünnet olayını küçükken yaptırın çok kolay oldu elh. çabuk iyileşti herkese tavsiye ediyorum
biz klipsli yöntemle yaptırdık 4 günde tamamen iyileşti çok şükür.
ayşecim 10.10.2013 doğumlu muhammed selim beyi de listeye ekleyebilirsin :)
bi yandan kucağımda tututorum hiçbir ifade kullanamadım:)
4. ayımız bitti bizim de. artık biz yemek yerken o da yalanmaya filan başladı versem yiyecek :)
ek gıda tariflerimizi paylaşalım küçük bi defter tutmayı düşünüyorum canlarım..

Teşekkür ederim Kardelen, amin inşallah

Senin bebeğine de sağlıklı uzun bir ömür versin Rabbim inşallah

phiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsunnn Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin işallah can arkadaşııımmmm

Ayşem mesaj yazmış sabah phia hamiş die :)
nasıl mutlu oldum anlatamammm

ayyy aşılamaymııışşş bir de çoğul gebelik oluyormuşşş ay nasıl güzel olur yaaa
çok heyecan yaptım yaa... inan çokkk sevindim.

Rabbim tamamına erdirsin.
haberlerini sık sık paylaş bizimle olurmu? merak ederiz...

Tubişiiiiimmmm, ayyyy evet eveeeetttt, hamileyim beeeennnnn

Aşılamalarla olmadı canım benim, tüp bebek ile oldu, yazdım ama heyecandan karıştın galibaaa
Kanuna göre 35 yaş öncesi olduğumdan tek transfer yapıldı ama ben hala dua ediyorum keseden iki bebiş çıksın diyeee

Hayırlı duaların için de çook çok teşekkürler, Rabbim seninkilerle birlikte kabul eylesin inşallah

Yazarım artık gelişen durumlarımı hayırlısıyla

hehehehh ayy canım ya ben atlamışım orayı :)
aşılama tüp, ne fark eder. mühim olan sonuççç... bebişimiz gelmiş de yerleşmiiiiiişşşş

hmmm demek öyle bir yasamı var
aman sağlıklı olsun da tekil çoğul biryerden sonra çok da önemli değil.
sonuçta sen yıllardır bekliyorsun bu günleri...
tekrar çok tebrik ediyorum kuzuuuuuummm

Ay nasıl bir haber buuuuçooook ama çok sevindim phiam Allah kalbine göre vermiş canım benim o kadar sevindim ki anlatamam Allah tamamına erdirsin inşallah seviyorum seniii

Phia cok sevindim canim Allah tamamina erdirsin.
Biz de sunnet dusunuyoruz kucukken nerde nasi yapildi hareketliyken nasil oluyor nelere dikkat edilecek? detayli yazar misin canim?

Kızlar nasılsınız...
Dün esma gündüz fazlasıyla kusmuştu. Öyle akşamı ettik zaten akşamda huysuzdu bir türlü uyutamadım. Sonra gece 1 de ağlamaya başladı bir kucağıma aldım ki çocuk fırın gibi ateş saçıyor. Hemen ölçtüm 39.3 dü kızımın ateşi. Ateşimiz hiç 37 bile olmamıştı şimdiye kadar. Hemen soydum calpol verdim. Eklemlerine soğuk bezler koydum, geçmedi ılık banyo yaptırdım. Bu şekilde sabah 5 i yaptık. Artık yavaş yavaş ateşimiz düşmeye başladı. Şimdi huzursuz bir şekilde uyuyor. Biz bunları yaparken babamız ne mi yaptı horul horul uyudu. Kızımız 6.ayında ilk defa hastalandı ve ben kalk esma hasta acile gitsek mi ateşi bir türlü düşmüyor dediğimde döndü arkasını yattı hem de hiç cevap vermeden. Çok şaşırdım, kırıldım duygumu ifade edemiyorum. Kendisini buradan yılın en ilgisiz, kötü babası ilan ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…