-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.601
Kızlaaarrrr, hamileyiiimmmm
Uzun süredir uzaktaydım forumdan, kendime bir söz verdim ve tuttum, hamile olana dek ara vermiştim foruma...
Çok şükür ki hamileyim kızlar...
Biliyorsunuz geçen Mart ayında doğal yoldan olan 2. gebeliğim de düşükle sonuçlanmıştı...
Yaklaşık bi 10 ay sonra daha fazla beklememek adına tüp bebek sürecine girdik ve hayırlısıyla güzel haberle çıktık...
Şuan itibariyle 5+6 olduk, kesemizi de gördük çok şükür.
Nasipse inşallah haftaya da kalp atışını görebileceğiz belki de
Dualarınızla hep yanımda olduğunuzu biliyorum eski topikdaş dostlarımın, Allah razı olsun hepinizden
Varlığını daima hissettiğim tüm desteğiniz için teşekkür ederim sizleri seviyorum...
Ayşem, Feyza'm, Tubişim, Waves, Özayder; özellikle sizlere teşekkürü bir borç bilirim eski can dostlarım
Eski topiğimize de birşeyler karaladım sevincimden; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=566189&page=1072
Hepiniz sağlıcakla kalın, yavrularınıza iyi bakın
Canım depresyon belirti olmaz mı hem de en büyük belirti :) Hamileyim herşey yolunda niye mutlu değilim diye kendime sorular soruyordum. Zamanla gececektir inşallah..
Kız ben muhallebi yapmasını bile bilmemAyşeciğim ben geceleri tahıllı muhallebi veriyorum. Mama hiç yemediği için bilemiyorum ki ama yatmadan yiyince gece hiç uyanmadan sabah kalkıyor
Pekmez tattırdım birazcık2 gündür.Emziğin ucuyla sadece.Korkuyorum bişey olur diyeCanım benim çok sağol hayırlı evlat olurlar inşallah .ne kadarlık oldunuz canım siz 5 aylık olduysanız yavaş yavaş tattırmaya başlayabilirsin ben öyle yapmıştım yani
Ay ben senin doğumu 7 eylül olarak görüyorum hepCok saol ayşem. Ben yatak almicam ilk başta çanta şeklindeki şey adı neyse arabanın üstüne de konan komşum vericek onu onda yatirmayi düşünüyorum. Temmuzda doğumum. Annemlerde yer yok onun içın ilk etapta böyle yapicam sonra duruma göre artık anca park yatak olur onu da yine nereye koyacağım muallak. Neyse bakalım sağlıklı olsunlarda. Emzirme yastigini ihmal etmeyeyim ben o halde. Not aldığım defter yok bende ona sinir oldum herşeyi yazmıştım marka marka ne güzelşimdi liste oluşturuyorum 7 aydan sonra alican inş
Ben en iyisi drumuza bi uğrayım bugün.Bizim bağırsaklarımız hassas çünkü dokunabilirKızlar nasılsınız görüşmeyeli...
Ayşe mama konusunda hiç mama vermediğim için bilgim yok o konuda yardımcı olamıyorum. Ek gıdaya gelince ben yavaş yavaş tattırmaya başladım 5. ayımız doldu zaten. Evde yoğurt yapıyorum köy sütü alıp onunla küçük kavanozlara mayalıyorum. Günlük ne kadar verebilirsem 3-5 kaşık küçük mama kaşıklarından. Yağsız,tuzsuz sebze çorbası yapıp vermeyi düşünüyorum şimdiden sonra. Ondan da bir kaç kaşık ne verebilirsem. Katı meyve sıkacağıyla elma suyu, havuç suyu çıkartıp veriyorum tatsın yeter fazlasına gerek yok daha 6. ayımızın dolmasına var. Şimdilik bunlarla başladık geri kalanımız mis gibi anne sütü. Sol göğsümde hiç sütüm yok ama sağdan fışkırıyor maşallah diyimde kendime nazar değdirmeyim. Anneminde öyleymiş tek göğsündeki süt yetmişte artmış bile ona çekmişim sanırım.
Karapisso
Canım bir çaresini bulup doktora gitmen lazım mantar, enfeksiyon vs.. olmuş olabilir. Benimki normal doğum olduğu için batticom, kurşunlu su, genital bölge temizleyici kullandım. O tür problemim olmadı ama halen dikiş yerimde gerginlik var umarım zamanla geçer. Nasip olursa ikinci bebeğim olursa benimde sezaryen olma ihtimalim yüksek. İç dokularım çok hassas olduğu için dikişlerim tutmamıştı.İkinci dikişlerde üstüne olunca gerginlik o yüzden halen var sanırım. Bana normal doğumu tavsiye etmedi doktorum bundan sonraki doğumlarda. Tabi o zaman durum ne gösterir bilinmez. Bana sorarsan hiç farketmez ikisine de varım ama özel bölgedeki sorun çok zor oluyor o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum açıkçası.
Güvenemedim Özlemcim nete.Pirinç unu çok sağlıksız bişey diyorlar herşeyin içine atmış netteki tariflerFEYZAM masallah cok tatli olus bu delikanli ya yanaklar tam isirmalik. Allah bağışlasın
Nabersinix kizlar? Biz ezgiyle yuvalanmaya devam ediyoruz. Bu ara ek gidaya taktim habire arstiriyorum. Liste yaptim?kendime.
Siteleri gezerken philips avent wasabi buharli pisirici ve blenderi gordum. Biraz tuzlu ama super. Ben sebzeleri buharda pisimek istiyorum bu alet et bile pisiriyormus. Gerci kocisin haberi yok ne gerek var der kesin. Ama ben alicam kafaya koydum ezgiyi tamamen bilimsel buyutcem
AYSEM bu arada kendi sutunden muhallebi yapabilirsin mama yerine. Internette tarif cok..
:=))) Ben bebeği istiyormuyum,nasıl büyüteceğim,kötü bi anne olurum,ya sütüm gelmezse,ya iyi bi karakter sağlayamazsam ona,doğurmak istemiyorum vs vs..... Sıradaki duyguların canımKızlar depresyona girdim galiba hamile depresyonusebebini bilmiyorum cok sıkıldım doğurmak istiyorum hemen zaman geçsin :)) normal mi acaba? Birde her ay adet olmuyoruz ondan sanırım etkiliyor
Uzun süredir uzaktaydım forumdan, kendime bir söz verdim ve tuttum, hamile olana dek ara vermiştim foruma...
Biliyorsunuz geçen Mart ayında doğal yoldan olan 2. gebeliğim de düşükle sonuçlanmıştı...
Yaklaşık bi 10 ay sonra daha fazla beklememek adına tüp bebek sürecine girdik ve hayırlısıyla güzel haberle çıktık...
Dualarınızla hep yanımda olduğunuzu biliyorum eski topikdaş dostlarımın, Allah razı olsun hepinizden
Varlığını daima hissettiğim tüm desteğiniz için teşekkür ederim sizleri seviyorum...
Ayşem, Feyza'm, Tubişim, Waves, Özayder; özellikle sizlere teşekkürü bir borç bilirim eski can dostlarım
Eski topiğimize de birşeyler karaladım sevincimden; http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=566189&page=1072
Kız ben muhallebi yapmasını bile bilmem(( Sevmediğim içim öğrenmek aklıma bile gelmedi bugüne kadar.Ay çok utanıyorum ama ben çocuğuma ne yedireceğim,ne kadar yedireceğim hiçbir şey bilmiyorum.Mutfağa girip dolanıp dolanıp çıkıyorum 2 gündür ((( Kitap mı alsam acaba?
Pekmez tattırdım birazcık2 gündür.Emziğin ucuyla sadece.Korkuyorum bişey olur diye(((
Ay ben senin doğumu 7 eylül olarak görüyorum hepNeresinden bakıyorsam tarihe :))))
Ben en iyisi drumuza bi uğrayım bugün.Bizim bağırsaklarımız hassas çünkü dokunabilir((
Güvenemedim Özlemcim nete.Pirinç unu çok sağlıksız bişey diyorlar herşeyin içine atmış netteki tarifler((
:=))) Ben bebeği istiyormuyum,nasıl büyüteceğim,kötü bi anne olurum,ya sütüm gelmezse,ya iyi bi karakter sağlayamazsam ona,doğurmak istemiyorum vs vs..... Sıradaki duyguların canımDDDD
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MUHTEŞEM Bİ HABER BUUUUUUU....TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU PHİAAA.Allahım kucağına da aldırsın innnnşalllahhhhhhhh
Muhteşem bir haberle merhabaaaa herkese.Can arkadaşımız,topikbaşımız,bilge önderimiz PHİA HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
2012/Kasım topiğinden tanışıyoruz biz.Onun topiğiydi,sonra kafa yorgunluğundan sahnelere ara verdi bi süre.Ara ara gelse de müjde vermek için gelmesini bekledik hep.Ve işte mutlu soonnnnnn
Onun için halay çekelim bugün.Zorlu yollardan,acılardan,uzuuuun bir bekleyişten sonra geldi nazlı kuzusu.Verdiğim sözü unutmadım kına yakacağım bugün :))))))))
İnşallah dilediği gibi ikizdir göbüşündeki minik kesecikte olanlar...
Canım Allah sanada tez zamanda sağlıklısından bir evlat nasip etsin.
Offf kızlar bu mama konusuna hiç kafam yatmadı benim.
Hazır mama vermeyeceğim dedikçe batıyoruz boğazımıza kadar hazır mamaya.
Bebelac al dedi dr,aldım.3 gecedir de akşamları yarım çay bardağı kadar veriyorum.Pek sevdi,yiyor şapır şapır,derin de uyur olur bikaç saat olsun.Ama hazır işte(((
Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda?
Iyi akşamlar arkadaşlar tatildi Ömer'in Dr işleri derken baya uzak kaldım okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Hepinizi çok özledim . Inciye çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah mevla kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor bilirim
Bebişlerinizin resimlerine bayıldımhepsi çok büyümüşler. Biz de artık 360 dönüyoruz hecelemeye çalışıyoruz ek gıdalarımızı yiyoruz emeklemeye için popoyu hareket ettirmeye çalışıyoruz. Uyku düzeni oturtmaya çalışıyoruz.bir de çığlık atmayı keşfettik kafamı şişiriyor başladı mı bu da bizim oğlan büyümüş mü teyzeleriEki Görüntüle 973334 Eki Görüntüle 973327 Eki Görüntüle 973329 Eki Görüntüle 973336 Eki Görüntüle 973335 Eki Görüntüle 973337
Canım çok sevindim haberine. Allah nazarlardan korusun. Sağlıkla yavrunu kucağına aldığın günleri görmekte nasip olsun. Nasıl bi duygu diye soruycam ama daha henüz kıpırtılarını hissetmeden tam olarak anlayamıyor insan. Ne kadar güzel günlerin olacak bulantı, yorgunluk, halsizlik, uykusuzluk, depresyon bunlar kötü gözüksede yavrunun geliştiğinin belirtileri olduğu için bir yandan da mutlu olacaksın. Çok güzel zamanlar ve bu günlerin tadını çıkart. Hele bir kıpırdanmaya başlasın sen gör o zaman :) Ben bile özlüyorum o günlerimi. Yeni hamişler çoğalıyor sevindim bu habere
Hayirli olsun canım. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MUHTEŞEM Bİ HABER BUUUUUUU....TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU PHİAAA.Allahım kucağına da aldırsın innnnşalllahhhhhhhh
Muhteşem bir haberle merhabaaaa herkese.Can arkadaşımız,topikbaşımız,bilge önderimiz PHİA HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
2012/Kasım topiğinden tanışıyoruz biz.Onun topiğiydi,sonra kafa yorgunluğundan sahnelere ara verdi bi süre.Ara ara gelse de müjde vermek için gelmesini bekledik hep.Ve işte mutlu soonnnnnn
Onun için halay çekelim bugün.Zorlu yollardan,acılardan,uzuuuun bir bekleyişten sonra geldi nazlı kuzusu.Verdiğim sözü unutmadım kına yakacağım bugün :))))))))
İnşallah dilediği gibi ikizdir göbüşündeki minik kesecikte olanlar...
Allah tamamina erdirsin canim. Hayırlısıyla saglikla kavusursun insallah ikizlerine..
çook sevindim maşallah.Rabbim sağlıkla kucağına aldımayı nasip etsin.
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
phia hamileliğine çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inş.
kızlar sünnet olayını küçükken yaptırın çok kolay oldu elh. çabuk iyileşti herkese tavsiye ediyorum
biz klipsli yöntemle yaptırdık 4 günde tamamen iyileşti çok şükür.
ayşecim 10.10.2013 doğumlu muhammed selim beyi de listeye ekleyebilirsin :)
bi yandan kucağımda tututorum hiçbir ifade kullanamadım:)
4. ayımız bitti bizim de. artık biz yemek yerken o da yalanmaya filan başladı versem yiyecek :)
ek gıda tariflerimizi paylaşalım küçük bi defter tutmayı düşünüyorum canlarım..
phiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsunnn Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin işallah can arkadaşııımmmm
Ayşem mesaj yazmış sabah phia hamiş die :)
nasıl mutlu oldum anlatamammm
ayyy aşılamaymııışşş bir de çoğul gebelik oluyormuşşş ay nasıl güzel olur yaaa
çok heyecan yaptım yaa... inan çokkk sevindim.
Rabbim tamamına erdirsin.
haberlerini sık sık paylaş bizimle olurmu? merak ederiz...
Tubişiiiiimmmm, ayyyy evet eveeeetttt, hamileyim beeeennnnn
Aşılamalarla olmadı canım benim, tüp bebek ile oldu, yazdım ama heyecandan karıştın galibaaa
Kanuna göre 35 yaş öncesi olduğumdan tek transfer yapıldı ama ben hala dua ediyorum keseden iki bebiş çıksın diyeee
Hayırlı duaların için de çook çok teşekkürler, Rabbim seninkilerle birlikte kabul eylesin inşallah
Yazarım artık gelişen durumlarımı hayırlısıyla
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
phia hamileliğine çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inş.
kızlar sünnet olayını küçükken yaptırın çok kolay oldu elh. çabuk iyileşti herkese tavsiye ediyorum
biz klipsli yöntemle yaptırdık 4 günde tamamen iyileşti çok şükür.
ayşecim 10.10.2013 doğumlu muhammed selim beyi de listeye ekleyebilirsin :)
bi yandan kucağımda tututorum hiçbir ifade kullanamadım:)
4. ayımız bitti bizim de. artık biz yemek yerken o da yalanmaya filan başladı versem yiyecek :)
ek gıda tariflerimizi paylaşalım küçük bi defter tutmayı düşünüyorum canlarım..