Berbat bir geceyi daha sabahlayarak bitirdik Hifa hanımla
((((((((
Yarım saate bir 20 dkya bir ağladı.Uyandı demeye dilim varmıyor artık çünkü uyuduğuna inanmıyorum.Kıpır kıpır sürekli sonra çığlık ve gözyaşı
(( Kabız değil,gazı yok,karnı tok,odası normal ısıda vs vs...Diş mi diyoruz jeli sürüyorum yine rahatlamıyor
(( Elim kolum bağlandı inanırsanız.
Annem aradı sabah 9da ağlaya ağlaya çağırdım.Hemen geldi sağolsun.Bi yatmışım 1e kadar.Kafam kazana döndü tabiki uyku sersemliğinden.O ne mi yapmış peki?Annannesiyle oynamış gülmüş
((((((( Yalancıymışım gibi hissediyorum bazen.Sabaha kadar ağlayan çocuk o değil sanki.Az önce banyo yaptırdım da rahatladı.İnşallah sabaha kadar uyur çünkü yarın işimiz çok.
Yeni dünürleri pazar günü buraya gelecekler.Ankara'dan geliyorlar da.Annem haftadır temizlik,yemek ve tabiki bizim evin arasında koşturuyor garibim.Yarın da börek vs yapılacak.Sabah 8de gideceğim bende ona.Bi işin ucundan tutayım bari
((( Yarın da yakın arkadaşım sezeryana giriyor,yanında olmayı çok isterdim aslında.Hatırlarmısınız bilmem ama geçen sene ocak ayında 6,5 aylık bebeğiniölü doğum yapmıştı suyu bittiği için.Oğlunu toprağa verdi,kızını kucağına alsın inşallah sağlıkla.Çok hassas ve tehlikeli bi hamilelik geçirdi.Rahmini falan diktiler hamileyken.Pazar gününe tamamlayınca özel hediye paketini sizlerle paylaşırım inşallah :))
Dün aktara uğramıştım.Özel karışım bi bitki çayı verdi.Tanıdık olunca güvendim alırken.Hem sütü arttırıyor,hem bebeği sakinleştiriyor,hem gaza ve kabızlığa iyi geliyor dedi.2-3 gün düzenli yaparsan gözünle görürsün farkı dedi.Bu da olmazsa melek otunu alacağım artık.
Bu arada az önce dr ile görüştüm bebelac vermiştiniz,ben hazır vermek istemiyorum o yüzden evde ne yapbilirm diye sordum.Sakın dedi.6.ayı doldurmadan evdeyapılan hiçbir şeyi vermem size,bağırsaklarınız çok hassas dedi.Kan ilacını bile kaldıramadınız mama yiyesiniz dedi.Onun içinde bağırsak yapınızı güçlendirici maddeler var o yüzden size onu verdim ek gıda yerine değil o dedi.Hem süte destek olsun dedi.Ek gıda konusunu gelecek ay ayrıntılı konuşacağız dedi.O kadar rahatladımki anlatamam.Drundan şüphe etmekte hata etmişim ben.Kadın söylediklerinden de iyi takip ediyor bebeklerini.
Bizde gelişmeler böyle...
Allah hepimizin yardımcısı olsun....