Bol bebiş topiği

duygucum eski paylaşımlarımdan buldum bunları...
daha birkaç mesaj daha vardı bulursam eklerim kuzum...

bunların dışında hurma,zemzem suyu,bebek taşıma çantası,ıslak mendil,bez,hastane odasındaki yatagı için çarşaf ve ufak tefek şeyler de hastaneye giderken eklenicek...

:):) yerim o çıtırığı , büronu da açmışsın hayırlı olsun bol kazançlar dilerim..
Allah razı olsun çok sağol Pınarcım.
Merak ettim o nasıl bir ağlatmaz metoduymuş ?
Uykusu geldi işaretlerini verince ( gözlerini kaşıma vs) odasına götür.Bi düzen oluşturdum kendime.Bez değişimi,pijama giydirme,emzirme,gaz çıkarma,elini yüzünü silme veya banyo,şarkımız ve yatağına bırakıyorum.Emzirmeyi sona bırakırsam göğsümde uyuyor.Emzirdikten sonra pijama giydirirsem de kusması çok oluyor,mide hareket ettiği için.Bunları her akşam aynı saatte ve gece lambasının ışığında yapıyorum.1 saat farklı olabiliyormuş.Öpüp odadan çıkıyorum.Mızmızlanmaya başlayınca 2 dk bekliyorsun odaya girmeden.Girince de göz teması yok,elinle okşayıp sakinleştir,pışpışla,susunca tekrar çık odadan.Tekrar ağlayınca 3 dk bekle bu sefer.Gittikçe uzuyor süre.O da anlıyorki kendi kendime uyumalıyım.3 günde alışıyormuş bebekler.Kabızlığımız olduğu için tam uygulayamıyorum ben ama düzene girelim hemen başlayacağım tekrar.
Çok geçmiş olsn Yusufumuza ( Öksürük şurubu verdi bize drumuz.Az öksürüğümüz ama tedbir olsun korusun dedi.:44::44::44::44:
Yerim ben onun mama diyişini.Bizde acıkınca mememmemem yada mamammama diyoruz bikaç gündür :))) Dudaklarını büze büze söyleyişine bitiyorum :)))

Çok çok geçmiş olsun canım benim.Büyük sıkıntılar atlattınız sizde,Allahım bir daha göstermesin.Maşallah tam erkek de olmuşsunuz:)) Küçükken daha kolay oluyormuş zaten.En iyisini yaptırmışsınızTam doğum tarihinizi alayım da listemize ekleyim Muhammed Selimimizi de.

Aman seyidem inşallah kötü bişey olmaz.28den sonra korkma demişti ebem bana.Ama haklsıın erken daha.Gününü beklesin inşallah kuzucuğumuz.

Hemen düzelttim doğumgününüzü canım.Kusurumuza bakmayın lütfen
Çok sağol yazdıkların için.Not aldım bende kenara.Bizimki gaz değil kabızlık ama nolur nolmaz:18::18:

duygucum eski paylaşımlarımdan buldum bunları...
daha birkaç mesaj daha vardı bulursam eklerim kuzum...
Nasıl duygulandım anlatamam eski mesajlarını okurken.Ne günlerdi be.Son 10-9 diye yazardın hergün.Domates seçmeye giderdin koca göbüşünle 1 yıla yaklaştı ne kaldı şunun şurasında.Biz bile 6.aya girdik baksana.Zaman hızla akıyor valla....

Hemen düzelttim doğumgününüzü canım.Kusurumuza bakmayın lütfen
Çok sağol yazdıkların için.Not aldım bende kenara.Bizimki gaz değil kabızlık ama nolur nolmaz:18::18:

Estafurullah aysecim kusur ne demek..bio gaia yi kabizlikta da veriyorlar sanirim nette okumustum doktoruna sor mutlaka,bagirsakta olmasi gereken yararli probiyotikleri iceriyormus,bagirsagin dogal florasini koruyormus..

Bebeginize alipta olmazsa olmaz dediğiniz beğendiğiniz ve alınması gereken ürünleri ve markalarını yazarmisiniz?

Birde alipta gereksiz gördüğünüz yada kalitesi hosunuza gitmeyen alma dediğiniz şeyleri yazarmisiniz?

Ben hepsini not almıştım ama maalesef evde kaldı

Allah'ım çok kötü oldum(((((diyecek söz bulamıyorum Rabbim sen evlat acısıyla sınama yarabbim.Para pulu boşver sağlık ver Allah'ım ne olur o küçük meleğe yardım et((((((((

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun.ben sünnet konusunda kararsızım 7 aylığız daha küçük kıyamıyorum

41 kere maşallah gözler kime çekmiş:)hayırlısıyla kavuşun inş. kocaman olmuş kaç aylık oldunuz?

Allah razı olsun ayşem...
bize niye vermedi dr yaa
veremem dedi.
neyse balgamı var. balgam söktürücüyle atıcak inşallah...
maşallah hifacık da başlamış mama demeye ha.
çook çabuk büyyolar...

ayy evet yaa şafak sayyordum korku ve heyecanla. Allah razı olsun sizlerden beni çok rahatlattınız o zamanlarda.
heheh nasıl da hatırladın kuzum yaaa :) domates manyagı olmuştum
az kaldı 1 yıla evett...
mart-nisan-mayıs-haziraaannnn

Canım cok teşekkür ederim not aldım hepsini.. hastane çıkışların kacliydi?

canım ilk bebişimde 15 li mi kaçlıydı bilmiyorum. çokluydu yani.
çoğu parçasını hiç kullanmadım. verdiğim paraya yazık dedim ve ikinci paşamda sadece 5 li takımlar aldım.
bence 5 li olanlar en ideali. zaten o setten çıkan battaniyeleri pek begenmiyorum ben.
yine seçim senin duygucum.ama fuzuli harcama yapmaktansa o paraya 2-3 tane beşli set alırsın. çok da rahat kullanırsın

41 kere maşallah gözler kime çekmiş:)hayırlısıyla kavuşun inş. kocaman olmuş kaç aylık oldunuz?

Allah razı olsun canımmm
gözlerin kime çektiği belli değil :)
yani ailede rekli gözlü kimse olmadıgı için bişey diyemiyorum
ilk renkli gözlü sülalede
8 aylık olduk. bu ayın 29 unda 9 ayımıza giricez inşallah...

Tsk ederim canım. Bende öyle yapayım :))

Yazarız tabi şekerim.Alışveriş konusuna aylarımı verdim canımı dişime taktım araştırmalar için ben Markalar,modeller,renkler,fiyatlar..Öyleki mini bir ajanda dolusu bilgim oldu Tabi yeni modeller çıktı geçen seneden beri.Ama ben elimden geldiğince yazayım.Sende aklına takıldıkça sorarsın.
Bizim arabamız muhteşem :)) Hafif,çok çok çok pratik sürüşlü,katlanınca az yer kaplıyor,tam yatabiliyor.En büyük dezavantajı çift yönlü olmaması.Bir de taşınabilir puseti yok.O yüzden baston olarak geçiyor :)) Kraft-London baston markası ve modeli..
Oyun halısı gereksizdir diye düşünmüştüm ama değilmiş Piyasadakileri hiç sevmedim ben.Naylonumsu ince bir yapısı var,kışa doğru büyüyen bebek için çok büyük bir sorun bu.Çocuk içinde uyusa kaldırmak zorundasın çünkü üşür.Üstelik 100tlden aşağıda değil pek çoğu.O yüzden ben kendim yaptım.2 peluş battaniyeyi birbirine diktik,içine kırpık sünger doldurduk.2şer metrelik 2 tane yalıtım borusu aldık.Yaz mevsimi olsaydı havuzlarda kullanılan simitler de olurdu ama biz bulamadık bu mevsimde satanı.Çapraz şekilde battaniyelerin ucuna tutturduk.Üzerine şeritlerle minik oyuncaklar astık.Hem yumuşak,hem sıcak,hem zevkimize göre hemde çok çok ucuza mal oldu.(2 battaniye 36tl+2boru 4tl=40tl )
Ben taşıma ürünü olarak puset almadım.Araba için çok rahat olsada ağırlığı yüzünden vazgeçtim.Hem arabamıza da takılmıyordu.Taşıma çantası da almadım.Bebekler bikaç haftadan sonra o tür dar şeylerde uzun süre durmuyorlar diye çok şahit oldum çünkü.Onlar yerine battaniyeler aldım.Kundak battaniye diye civilde satılıyor.İlk 3 ay onda taşıdım,sonra da fermuarlı olarak kapanan kadife battaniyelere geçtik.Ayağı başı açılmadı taşırken hiç.http://www.civilim.com/4509-bebecix-penye-kundak-battaniye ve http://www.civilim.com/165-civil-kadife-battaniye bunlardan kullandım.Hala da kullanıyoruz.Senin doğumda bizimki gibi Eylül.Aklında olsun.
Yatak olarak büyüyebilen yataklı oda takımlarından aldım ben.1,90 oluyor açılınca.Evleninceye kadar kullanır dedik.Beşik almadım.Anakucağında yattı kırkı çıkıncaya kadar benim odamda.Sonra yatağına geçti.Şimdi gündüzleri oyun halısında,akşamları odasında uyuyor.Anakucağını da keyif için kullanıyoruz :)
En çok kullandığım şeyse emzirme yastığımız.Küçükken yavaş emiyordu,kolum kopuyordu tutmaktan yarım saat.Elimden kayıyor,dikişlerime baskı yapıyor falan ama yastık mucize oldu resmen.C şeklinde bizimki.Son günlerde içinde yatar-oturur pozisyonda oturmayı seviyor.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.
çok geçmiş olsun.ben sünnet konusunda kararsızım 7 aylığız daha küçük kıyamıyorum
Aslında 1 yaşından küçükken yaptırmak çok iyi diyor drlar.Hem çabuk iyileşiyor hem de psikolojik olarak sıkıntı olmuyormuş.

İncin Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm moralim bozuldu arkadasım(((((((
Allah hayırlı kapılar açsın.kızlar nasılsınız ben Bilal beyle uğraşıyorum iyiyiz çok şükür.Apraxasgüzel bende Bio Gaia kullandım memnun kaldım. Mendilden kat kat etkili.Şule der demez 36 haftalık oldun,Sana bir tavsiyem var Facebook'ta Ssvd diye bir gurup var normal dogumu destekleyen ve sezeryandan sonra vajinal dogumu destekleyen. Ve destekleyen doktorları öneren...Senin korkun vardı sanırım üye ol guruba çok işine yarayacak eminim. İnş normal doğurursun.

Iyi akşamlar arkadaşlar tatildi Ömer'in Dr işleri derken baya uzak kaldım okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. Hepinizi çok özledim . Inciye çok üzüldüm Rabbim şifa versin inşallah mevla kimseyi evlatla imtihan etmesin çok zor bilirim
Bebişlerinizin resimlerine bayıldımhepsi çok büyümüşler. Biz de artık 360 dönüyoruz hecelemeye çalışıyoruz ek gıdalarımızı yiyoruz emeklemeye için popoyu hareket ettirmeye çalışıyoruz. Uyku düzeni oturtmaya çalışıyoruz.bir de çığlık atmayı keşfettik kafamı şişiriyor başladı mıbu da bizim oğlan büyümüş mü teyzeleri

Son düzenleme:
Offf kızlar bu mama konusuna hiç kafam yatmadı benim.
Hazır mama vermeyeceğim dedikçe batıyoruz boğazımıza kadar hazır mamaya.
Bebelac al dedi dr,aldım.3 gecedir de akşamları yarım çay bardağı kadar veriyorum.Pek sevdi,yiyor şapır şapır,derin de uyur olur bikaç saat olsun.Ama hazır işte (((
Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda?

Canım nasılsın görüşmeyeli ?
Maşaallah oğlişler süper görünüyor Allah bağışlansın salihlerden olsunlar.
Görümcenin çocukları nasıl iyilerdir inşaallah ;(

Maşallah Feyzam.O kadar yakışıklıki oğulların Allahım nazarlardan saklasın üçünü de.Ek gıda konusunda çok kararsızım ben ne yapmalıyım bi akıl ver ((

Kızlar hem makatta hem vaj. Kaşıntım var hemde deli gibi ;(
Ne yapacağım ben ;(
Bebeği bırakacak kimsem yok ki genel cerraha gideyim ;((((
Durumum vahim.
Aişem sende bende hayalimiz olan normal dogumu yapamadık. Ssvd yapan çok hatun var ülkemizde Konya'da yaptıran hekimler var dilerim bundan sonraki doğumlarımız normal olur :)

Geçmiş olsun canım yaa.Eşinle gidin dra.O çocuğa baksın arabada sen muayene ol.Biz öyle yapıyoruz hep.Bebek arabasının yağmurluğunu hiç açmıyorum kalabalıkta.
Drumdan çok memnunum Dileğim ya.Ama tabi mümkün olsa neden olmasınki..

Ayşeciğim ben geceleri tahıllı muhallebi veriyorum. Mama hiç yemediği için bilemiyorum ki ama yatmadan yiyince gece hiç uyanmadan sabah kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…