-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.641
Canım benim kızımda gece 3-4 defa emiyor 2 saat aralıklarla. Vermezsem ağlar hayatta uyumaz. Biraz da iştahlıyız sanırım:)
Bizim emzik sorunumuz yok emme sorunumuz var anlaşılan:)
Canım bizler için de dua et ki eşlerimiz senin eşin kadar anlayışlı, ilgili, düşünceli olsunlar. Bütün işi bir tek anneye yıkmasınlar.
Kızlar ninni perisi diye bi albüm gördüm az önce.Hiç olumsuz yorum yazan olmamış.Bebeklerin memesiz,emziksiz,sallamadan uykuya dalması ve sakinleşmesi içn kullanıyormuş herkes.12tl olunca alayım dedim.Duyan varmı aranızda?
Benimki aç olunca uyumaz zaten.Dr herhangi bir fiziksel sıkıntısı yok diyor.Bebeklerin belli dönemleri olurmuş.Anne babayı kaybetme korkusu yaşarlarmış.O dönemde olabilir dedi drumuz.Ac oluncada cok sık uyaniyordur degilmi?
Canim youtube baktim ben az once haberim yoktu.
Canım benim kızımda gece 3-4 defa emiyor 2 saat aralıklarla. Vermezsem ağlar hayatta uyumaz. Biraz da iştahlıyız sanırım:)
Bizim emzik sorunumuz yok emme sorunumuz var anlaşılan:)
Canım bizler için de dua et ki eşlerimiz senin eşin kadar anlayışlı, ilgili, düşünceli olsunlar. Bütün işi bir tek anneye yıkmasınlar.
Benimki aç olunca uyumaz zaten.Dr herhangi bir fiziksel sıkıntısı yok diyor.Bebeklerin belli dönemleri olurmuş.Anne babayı kaybetme korkusu yaşarlarmış.O dönemde olabilir dedi drumuz.
Dayanamadım gittim aldım az önce :) Hamileler bile sakinleşmek için dinliyormuş :)) İnşallah bizede faydası olur.
kızlar salı günü gidecektim genel cerraha,bu öğlen 12 gibi büyük abdestten sonra aşırı kanam ve sancıyla acilen gittim doktor yırtık ilerlemiş iç kısımda dedi. belliydi zaten. bilal hiç durmadı bugün arkadşaa bıraktım. sıpa uyumuş beng gelene kadar. sonrasındada hiç durmadı karnı ağrıyor. yazıkk meleğime annesinin karın sancısı bebegede yansıyor ve beni mahfediyor hem canmın derdi hem bebek...
eşim akşam geldi etraf dağınık mutfak dağınık moral, bozulmuş olsa gerek.................................................
gün içinde masadaki t.yagını dolaba koyacak vaktin olmadımı dedi bana ?????????????????????????????????????????????
Ve yine aynı konu Aişem hatırlarsan parayı harçlık gibi veriyor diye sitem etmiştim,gittim kart çıkarttım ama ne fayda kartta beyfendide...
parasızdım arkadaştan aldm gittim hastaneye.
ben babamın evine gideceğim bıktım artık. bana diyorki sen evi hiç süpürdünmü ???
Allah biliyor 3 yıldır evliyiz birgün maddi açıdan ağzımı açmadım eve gelir yemeği önünde çeşit çeşit...
ilk defa bu ay yemek yapamadım ve akşama kahvatı yedik oda yine yordu beni sade çay peynir yedirmedim yazık gün içinde düzgün beslenmiyor diye...............
ben onu böyle düşünürken o bu hal,mle acı içinde can çekişirken temizliğin düzenin hesabını soruyor.
CADIOZY demiştimya benim eşim ev iş yemek konusunu takmaz beni üzmez,çok yanılmışım.
bilet bakacağım şimdi. ben neler çektim bu oğlanı kucağıma alacağım diye.....
nomal doğum üstüne ameliyat üstüne sırt karın ağrıları şimdide makat yırtığı !!!!! ben evi temizliği nasıl yağpayım gece gündüz bana muhtaç bu yavruyla ??????
hiç ,y, değilim kızlar ağlayamıyorumda şiştim kitlendim boğazım ağrıyor. sizler nasılsınız ?
Kız dur öfkeyle kalkan zararla oturur bacım.Aman sakin ol.Mutlaka bi açıklaması vardır onun da bu yaptığının.Para konusunu hatırladım maalesef.Ama temizlik konusunda tabiki haksız.Çok zor bi doğum yaşadın.Diğer sıkıntını da çok iyi anlıyorum çünkü bende basurlulardanım(( Dua ederim sana ben.İnşallah düzelir sıkıntılarınız.
canım anlamayacak ne var ?
adam bencil. eve geldi yemeği var yesin ben acılı yiyemiyorum diye yemedim. bilal durmuyor bir saniye hem emziriyordum. en iyisi beni özlesin belki aklı başına gelir...
Iyi geceler kizlar. Nihayet firsat bulup yazabiliyorum. Ezgi hanimefendiler uyudular. Gunduz o uyuyunca islri yapayim?diyorum bazen bitiremiyorum ben de oturutuyorum bebek arabasina heryere cekiyorum onu. Bebek arabasina biz evde biniyoruzbu ara yeni birsey kesfetti hem kolar hm ayaklarla tekme hareketi. Ucuyor sanki birazdan havalanacak. Gun gun degisiyor hembuyusun istiyorum hem buyumesin
AYSEM ben de tracy hogg diye bir kadinin yatir kaldir yontemini okumustum. Ond bebek aglatilmiyor miziklayinca aliyorsun avununca tekrar yatiriyorsun boyle boyle bebek ogreniyormus yalniz uyumayi. Istersen onu da oku. Nette bulmustumkitabi da varmis. Aylara gore bebeklerin gunduz kac saatte bir uyumalari gerektigini filan da anlatmis.
KARAPISSO kuzumm seni merak ediyorum umarim hersey yoluna girer tez zamanda. Facetten yazdim ama aktif degilsin. Hayirli haberlerini bekliyorum.
Onu bende okudum da o uzun sürüyormuş.1 haftayı geçebiliyormuş.1 hafta boyunca plana uyabileceğimi sanmıyorum ben.Sabırsızım oluversin hemen istiyorum.Bu yöntemde en fazla 1 hafta sürüyor o da çok huysuz bebeklerde diyor.Bizimki çok huysuz olmadığından 3-4 günde kurtarırız gibi geldi.Zaten uyku saati az çok belli bizimkinin.20-21 arası mutlaka uyuyor.Bende 8de yatakta olmasını sağlıyorum.Çok huysuzlarda kucağı isteyen bebeklerde yatır kaldırı tavsiye ediyorlar.Benim yöntem onları çok yıpratıyor sanırım :))
Bizimkinin dönmesine ramak kaldı :) Tam yan dönüyor,kafayı kaldırıyor,biraz daha öne eğilse yüzüstü dönecek.Oyun halısında yatırıyorum bikaç dk içinde odanın kapısının eşiğinde buluyorum.Bi de gülüyor ben şaşırıncaBez değiştirmek de üst değiştirmek de akrobasiye döndü bizde.Elini bezin içine sokmasa başka bişey istemiyorum :)))
Kızlar battaniye başladım kuzuma:))
Allah yardımcın olsun.Kolay gelsin İpeğimkizlar okuyorum ama yazamiyorum epeydir. Yogun gunler Trye alisma sureci, oglumun asilarini ayarjama. Orda 2. ayda Rota, Karma ve Pnomokok olduk. Dogundaki hepatit yok, verem yok. Veremi 3ay dolunca testle yapiorlar bir de o var. Once verem olucaz 2hafta sonra da 4.ay asilari olucaz. Epey karisti insallah cozulur. Rota almam lazim bir de onu da 4.ayda goturecegim ocaga. Durumlar boyle bakalim. İnsallah herkes iyidir bebisler iyidir. Dogmamis bebislerimiz de saglikli gelisiodur. herkese selam olsun ...
Ayyynen.Islak mendil paketini yanına koyuyorum ona ulaşmaya çalışınca ellerden kurtuluyorum bendeHadi hayirlisi basarirsiniz siz..
Oykiyamam yerim onu ben.
Ezgi de yan dönüyor ayaklar hep havada. Dik yatiriyorum capraz buluyorum
Sorma o alt degistirme resmen savas. En zoru kakayi temizlemek. Sonra eli agzina gitmese. Esim olursa tutturuyorum ellerini.
EVRIS canimmm tbrik ederim Allah anali babali buyutsun Allah uzun omur versib. Cok opuyorum sizi.
herkese gunaydiiiin :)) uzuuuun bir aradan sonra geldim... Ezgi'm bugun 19 gunluk :)) sikintilarimi yazmiyorum. Hepiniz bu yoldan gectiniz ve gayet iyi hatirliyorsunyzdur :)) uykusuz her geceeeeee yorgun olesiyeeeeeee sabahladim bazen gunlerceeeee :)))Annelik muthis, ah bi de sipa uyusa.... Resmen tersim dondu..Gecmisi pek okuyamadim ama sanirim herkes iyi. İnci yi maalesef okudum. Basima agrilar girdi ya..kizlar benim sutum cok az geliyor. tavsiyeye ihtiyacim var. emzirdikten 2-3 saat sonra sagiyorum ve her iki gogusten ancak 30 ml sut geliyor. bebisi mamayla besliypruz. Ayse bu yazdigin cayin markasi ne ve nerden alabilirim????humana iciyorum,malt icecegi aldim,komposto vs fayda etmedi hic....Dün geceyi başarılı bi şekilde atlattık elhamdüllillahHifacık 9 gibi çığlığı basmıştı 1 kez.Sonra 12de uyanmadan emzirdim bolca.Sonra saat 4 Tekrar emdik 6 İnşallah bundan sonra böyle gider Bebelac+bez+pijama+masaj+emzirme+öpücük... Bunları yaparken de şarkı söylüyorum usul usul.Mest oldu dün akşam.Işık loş,oda serin bayıldı kızım Kendime tebrik çiçeği yollayacağım az sonra Süt konusunu da çözdük sanırım Alizade marka karışık bitkisel bebek çayı içiyorum düzenli.Dün akşam 9da bile göğüslerim doluydu.Bütün geceyi tek göğüsle geçirip sabahları diğer göğsü sağıyorum,dolaba atıyorum Babacığımız 23.30da geldi dün.Çok yoruluyor,elimden bişeyler gelse keşke.Ütüsünü yapayım bari E anlatın bakalım ne var ne yok sizlerde??
Dün geceyi başarılı bi şekilde atlattık elhamdüllillah
Hifacık 9 gibi çığlığı basmıştı 1 kez.Sonra 12de uyanmadan emzirdim bolca.Sonra saat 4Tekrar emdik 6 İnşallah bundan sonra böyle gider
Bebelac+bez+pijama+masaj+emzirme+öpücük... Bunları yaparken de şarkı söylüyorum usul usul.Mest oldu dün akşam.Işık loş,oda serin bayıldı kızımKendime tebrik çiçeği yollayacağım az sonra
Süt konusunu da çözdük sanırımAlizade marka karışık bitkisel bebek çayı içiyorum düzenli.Dün akşam 9da bile göğüslerim doluydu.Bütün geceyi tek göğüsle geçirip sabahları diğer göğsü sağıyorum,dolaba atıyorum
Babacığımız 23.30da geldi dün.Çok yoruluyor,elimden bişeyler gelse keşke.Ütüsünü yapayım bari
E anlatın bakalım ne var ne yok sizlerde??