Bol bebiş topiği

Canım nasılsın görüşmeyeli ?
Maşaallah oğlişler süper görünüyor Allah bağışlansın salihlerden olsunlar.
Görümcenin çocukları nasıl iyilerdir inşaallah ;(

Sağol canım iyiyim uğraşıyorum çocuklarlasen nasılsın Bilal nasıl göremedik hiç senin kuzuyu.görümcemin çocukları çok iyiler maşallah cicianneleriyle geçinip gidiyorlar

Maşallah Feyzam.O kadar yakışıklıki oğulların Allahım nazarlardan saklasın üçünü de.Ek gıda konusunda çok kararsızım ben ne yapmalıyım bi akıl ver ((

Canım benim çok sağol hayırlı evlat olurlar inşallah .ne kadarlık oldunuz canım siz 5 aylık olduysanız yavaş yavaş tattırmaya başlayabilirsin ben öyle yapmıştım yani

Cok saol ayşem. Ben yatak almicam ilk başta çanta şeklindeki şey adı neyse arabanın üstüne de konan komşum vericek onu onda yatirmayi düşünüyorum. Temmuzda doğumum. Annemlerde yer yok onun içın ilk etapta böyle yapicam sonra duruma göre artık anca park yatak olur onu da yine nereye koyacağım muallak. Neyse bakalım sağlıklı olsunlarda. Emzirme yastigini ihmal etmeyeyim ben o halde. Not aldığım defter yok bende ona sinir oldum herşeyi yazmıştım marka marka ne güzel şimdi liste oluşturuyorum 7 aydan sonra alican inş

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli...
Ayşe mama konusunda hiç mama vermediğim için bilgim yok o konuda yardımcı olamıyorum. Ek gıdaya gelince ben yavaş yavaş tattırmaya başladım 5. ayımız doldu zaten. Evde yoğurt yapıyorum köy sütü alıp onunla küçük kavanozlara mayalıyorum. Günlük ne kadar verebilirsem 3-5 kaşık küçük mama kaşıklarından. Yağsız,tuzsuz sebze çorbası yapıp vermeyi düşünüyorum şimdiden sonra. Ondan da bir kaç kaşık ne verebilirsem. Katı meyve sıkacağıyla elma suyu, havuç suyu çıkartıp veriyorum tatsın yeter fazlasına gerek yok daha 6. ayımızın dolmasına var. Şimdilik bunlarla başladık geri kalanımız mis gibi anne sütü. Sol göğsümde hiç sütüm yok ama sağdan fışkırıyor maşallah diyimde kendime nazar değdirmeyim. Anneminde öyleymiş tek göğsündeki süt yetmişte artmış bile ona çekmişim sanırım.

Karapisso
Canım bir çaresini bulup doktora gitmen lazım mantar, enfeksiyon vs.. olmuş olabilir. Benimki normal doğum olduğu için batticom, kurşunlu su, genital bölge temizleyici kullandım. O tür problemim olmadı ama halen dikiş yerimde gerginlik var umarım zamanla geçer. Nasip olursa ikinci bebeğim olursa benimde sezaryen olma ihtimalim yüksek. İç dokularım çok hassas olduğu için dikişlerim tutmamıştı.İkinci dikişlerde üstüne olunca gerginlik o yüzden halen var sanırım. Bana normal doğumu tavsiye etmedi doktorum bundan sonraki doğumlarda. Tabi o zaman durum ne gösterir bilinmez. Bana sorarsan hiç farketmez ikisine de varım ama özel bölgedeki sorun çok zor oluyor o yüzden tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum açıkçası.

amin canım evet evlat sevgisi farklı oluyor
büyümüştür şimdi bir ara foto eklede görelim ezgi hanımı..

evet canları sağolsun sağlıklı olsunlar
önemli olanda sqğlık bende ayak ağrılarımla uğraşıyorum
gece uyutmuyor ne yapacağımı bilmiyorum
birde sol bacağım ağrıyor
gece sola yatsam bacak ağrıyor sırt üstü yatsam anında reflüm başlıyo
sağa arada yatıyorum onada dr çok sıcak bakmıyor
ne yapacağımı bilemedim duanı eksik etme canım..

tamam canım benim face kapalı ama bunun için açıp üye olayım
bende korku tedirginlik heyecan hepsi hat safhada
inş. rahat kolay bir doğum olur..

maşallah canım üçüde birbirinden yakışıklı
Rabbim bağışlasın maşallah büyümüş canım..

canım geçmiş olsun acaba mantardan mı kaşıntın var
eşin izin alsında birgün gidin doktora ihmal etme
allah şifa göndersin..

FEYZAM masallah cok tatli olus bu delikanli ya yanaklar tam isirmalik. Allah bağışlasın

Nabersinix kizlar? Biz ezgiyle yuvalanmaya devam ediyoruz. Bu ara ek gidaya taktim habire arstiriyorum. Liste yaptim?kendime.
Siteleri gezerken philips avent wasabi buharli pisirici ve blenderi gordum. Biraz tuzlu ama super. Ben sebzeleri buharda pisimek istiyorum bu alet et bile pisiriyormus. Gerci kocisin haberi yok ne gerek var der kesin. Ama ben alicam kafaya koydum ezgiyi tamamen bilimsel buyutcem

AYSEM bu arada kendi sutunden muhallebi yapabilirsin mama yerine. Internette tarif cok..

haftalardır gelemedım ama görmez olaydım incinin durumunu okuyunca i.im parçalandı allahım sabır versin şifa versin ne diyeceğimi blmıyorum çok çok çok üzgünümm
geçmişe bakacak moral kalmadı hepinizi öptüm yıne uğrarım başıma ağrı girdii

Kızlar depresyona girdim galiba hamile depresyonu sebebini bilmiyorum cok sıkıldım doğurmak istiyorum hemen zaman geçsin :)) normal mi acaba? Birde her ay adet olmuyoruz ondan sanırım etkiliyor

Kızlaaarrrr, hamileyiiimmmm

Uzun süredir uzaktaydım forumdan, kendime bir söz verdim ve tuttum, hamile olana dek ara vermiştim foruma...

Çok şükür ki hamileyim kızlar...

Biliyorsunuz geçen Mart ayında doğal yoldan olan 2. gebeliğim de düşükle sonuçlanmıştı...
Yaklaşık bi 10 ay sonra daha fazla beklememek adına tüp bebek sürecine girdik ve hayırlısıyla güzel haberle çıktık...
Şuan itibariyle 5+6 olduk, kesemizi de gördük çok şükür.
Nasipse inşallah haftaya da kalp atışını görebileceğiz belki de

Dualarınızla hep yanımda olduğunuzu biliyorum eski topikdaş dostlarımın, Allah razı olsun hepinizden

Varlığını daima hissettiğim tüm desteğiniz için teşekkür ederim sizleri seviyorum...
Ayşem, Feyza'm, Tubişim, Waves, Özayder; özellikle sizlere teşekkürü bir borç bilirim eski can dostlarım

Eski topiğimize de birşeyler karaladım sevincimden;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=566189&page=1072

Hepiniz sağlıcakla kalın, yavrularınıza iyi bakın

burdan da seni tebrik edeyim arkadaşım..artık darısı bizlere olsun..bende maryın 19 una uludağ unıversitesinde aşılama için randevu aldım..prosedürleri nedir bilmiyorum ama..tekrar rahim filmi filan tekrarlanır galiba..artık hakkımızda hayırlısı olsun..

İnşallah ki ilk aşılama denemende pozitif sonucunu alır bizleri sevindirirsin canım

Benim 2 kez aşılama oldu ama negatif sonuçlandı.
Önceden 1'er sene aralıklarla 2 kez doğal gebelik olmasına rağmen ve herşeyin normal ve de güzel seyretmesine rağmen nasip olmadı işte.

Ocak ayında da tüp bebeğe geçtik ve ilk denemede pozitif sonuç aldık.
Diyorum ya Rabbim bu zamanı ve böylesini hayırlı görüp nasip etti.
Şükürler olsun...
Nasipten ötesi yok canım, hiçbir sebep yokken senelerce bekleyen de var, sorunları olup çözülüp kısa sürede gebe kalabilen de var...
Tamamen Allah'ımın takdiri, hepimiz biliyoruz ki...
O bizler için en hayırlı zamanı ve en hayırlısını bekledi, bekliyor sadece, tüm mesele bu aslında...
O yüzden herşeyi ona bırakmalı, asla isyan etmemeli, neden diye sorgulamamalı, dua etmeli ve sabretmeliyiz.
İnan bana gönlün böyle çok ferah oluyor.

Senin de bir vaktin zamanın var, eksiksiz dualarınla sabrederek beklemelisin sadece canım arkadaşım

Bir gün olacak inan buna yeter

inşallah canım yaa..tüp bebeği özel hastanede mi yaptırdınız birde aşılamayı..aslında ben aşılama ilaçlarımı aldım özelde yaptıracaktık eşimin durumundan dolayı şansımı devlette denemek istiyorum..sonuçta yapılan aynı işlem diye..

İkisini de özelde yaptırdık canım.
Raporumuz da yoktu.

İstanbul Florence Nightingale'de...
Aşılamamı Doç. Herman İŞÇİ Hocam yaptı, o aşılama için hiçbir ücret almıyor, sadece hastane laboratuarı sperm yıkama için 150 lira aldı...

Tüp bebeğimizi de yine aynı hastanede Herman Hoca'nın yönlendirdiği tüp bebek başkanı Özlem AKGÜL yaptı. Tüp bebek de 2100 Dolar + 100 Dolar da kalan embriyoların dondurma işlemi tuttu...

İlaçlarımı da forumdan bulmuştum 250 lira da ona verdim. (Normalde eczane fiyatı 1350 lira idi)...
Çok uygun oldu yani anlayacağın canım, eğer burdaysan tavsiye ederim...

canım ben bursadayım..özel bir tüp bebek merkeziyle görüştük gonal f yada menegon almamı söyledi..benim yumurtlama sorunum olmadığı için menegon ve pregnly aldım..200 filan tuttu raporla..650 de aşılamaya istedi..yaptıracakken hesapta olmayan şeyler yaşadık..bu sebeble universitede yaptıracağm..ama sen uygun yaptırmışsın..doktorun hem işin ehli hemde para avcısı değil..tutacağını bilsen servetini dökersin ama doktor %15 20 diyor..ama ben inanıyorum ki rabbim nasip edecek

İnşallah canım, inşallah nasip olsun, dua ediyorum sana

Canım çok sevindim haberine. Allah nazarlardan korusun. Sağlıkla yavrunu kucağına aldığın günleri görmekte nasip olsun. Nasıl bi duygu diye soruycam ama daha henüz kıpırtılarını hissetmeden tam olarak anlayamıyor insan. Ne kadar güzel günlerin olacak bulantı, yorgunluk, halsizlik, uykusuzluk, depresyon bunlar kötü gözüksede yavrunun geliştiğinin belirtileri olduğu için bir yandan da mutlu olacaksın. Çok güzel zamanlar ve bu günlerin tadını çıkart. Hele bir kıpırdanmaya başlasın sen gör o zaman :) Ben bile özlüyorum o günlerimi. Yeni hamişler çoğalıyor sevindim bu habere

Canım depresyon belirti olmaz mı hem de en büyük belirti :) Hamileyim herşey yolunda niye mutlu değilim diye kendime sorular soruyordum. Zamanla gececektir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…