Bol bebiş topiği

cnm çok geçmiş olsun.ayrıca babası neden öyle yaptı ya hadi normal zamanlarda anlarım belki anlamam aslında da neyse ama hastayken hele sen bi de haber vermişken....bişey diyemedim cnm ya...

Canim cok gecmis olsun. Usuttu filan mi acaba? Dis bu kadar ates yapar mi acaba? Insallah bir daha yukselmez . Ilgisiz baba konusunda yalniz degilsiniz. Benim esim de pek farkli degil. Daha hala baba oldugunun bilincinde degil bir kere kızım demedi.

Yulaf unu kullan bitanem pirinc unu en az allerji yapan ooldugu icin genelde tercih sebebi ama besleyici degilpirinc unu yerine yulaf unu oneriyorlar.
Yulaf unu tamam :)))
Çabuk telaş yapmışım o zaman ben.Dr bilgi verecektir bizede herhalde.

Hemen ekliyorum canım sizide.Valla ek gıda paylaşımı konusunda sana katılıyorum.Kafa falan kalmadı bende akılda tutacak.

Hiiiii.Çok geçmiş olsun.Bu arada tebrik ediyorum sabrını.Ben olsam yıkardım o evi adamın başına.Kırılman çok normal ben olsam konuşmazdım sinirimden.Bizim dr 38i geçtiği anda getirin acile dedi bize.39 çok tehlikeli bi ateş.Allah esirgesin.37i geçince ince giydirin,37.5i geçtiğinde ılık duş aldırın ve şurup verin,38i geçince hemen gelin demişti.37.7 olduk en fazla biz.Islak bezle düşürmüştük onu da.Kusması üşüttüğünü gösteriyor sanki.Bizimki de 15-20 gündür berbat huzursuzluk yaşıyor.Zor uyuyor,çabuk uyanıyor,mızmızlanmada değil gözyaşlarıyla ağlıyor garibim.Dr da bişeyi yok diyor.Kimi diyor diş,kimi diyor ek mama vs vs.Allah yardımcımız olsun(

Berbat bir geceyi daha sabahlayarak bitirdik Hifa hanımla ((((((((
Yarım saate bir 20 dkya bir ağladı.Uyandı demeye dilim varmıyor artık çünkü uyuduğuna inanmıyorum.Kıpır kıpır sürekli sonra çığlık ve gözyaşı (( Kabız değil,gazı yok,karnı tok,odası normal ısıda vs vs...Diş mi diyoruz jeli sürüyorum yine rahatlamıyor (( Elim kolum bağlandı inanırsanız.

Annem aradı sabah 9da ağlaya ağlaya çağırdım.Hemen geldi sağolsun.Bi yatmışım 1e kadar.Kafam kazana döndü tabiki uyku sersemliğinden.O ne mi yapmış peki?Annannesiyle oynamış gülmüş ((((((( Yalancıymışım gibi hissediyorum bazen.Sabaha kadar ağlayan çocuk o değil sanki.Az önce banyo yaptırdım da rahatladı.İnşallah sabaha kadar uyur çünkü yarın işimiz çok.

Yeni dünürleri pazar günü buraya gelecekler.Ankara'dan geliyorlar da.Annem haftadır temizlik,yemek ve tabiki bizim evin arasında koşturuyor garibim.Yarın da börek vs yapılacak.Sabah 8de gideceğim bende ona.Bi işin ucundan tutayım bari ((( Yarın da yakın arkadaşım sezeryana giriyor,yanında olmayı çok isterdim aslında.Hatırlarmısınız bilmem ama geçen sene ocak ayında 6,5 aylık bebeğiniölü doğum yapmıştı suyu bittiği için.Oğlunu toprağa verdi,kızını kucağına alsın inşallah sağlıkla.Çok hassas ve tehlikeli bi hamilelik geçirdi.Rahmini falan diktiler hamileyken.Pazar gününe tamamlayınca özel hediye paketini sizlerle paylaşırım inşallah :))

Dün aktara uğramıştım.Özel karışım bi bitki çayı verdi.Tanıdık olunca güvendim alırken.Hem sütü arttırıyor,hem bebeği sakinleştiriyor,hem gaza ve kabızlığa iyi geliyor dedi.2-3 gün düzenli yaparsan gözünle görürsün farkı dedi.Bu da olmazsa melek otunu alacağım artık.

Bu arada az önce dr ile görüştüm bebelac vermiştiniz,ben hazır vermek istemiyorum o yüzden evde ne yapbilirm diye sordum.Sakın dedi.6.ayı doldurmadan evdeyapılan hiçbir şeyi vermem size,bağırsaklarınız çok hassas dedi.Kan ilacını bile kaldıramadınız mama yiyesiniz dedi.Onun içinde bağırsak yapınızı güçlendirici maddeler var o yüzden size onu verdim ek gıda yerine değil o dedi.Hem süte destek olsun dedi.Ek gıda konusunu gelecek ay ayrıntılı konuşacağız dedi.O kadar rahatladımki anlatamam.Drundan şüphe etmekte hata etmişim ben.Kadın söylediklerinden de iyi takip ediyor bebeklerini.

Bizde gelişmeler böyle...
Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Yeniden merhaba..
Ayşecim siz de zor bir gece geçirmişsiniz. Gündüz uyuyabilmişsin yine benim öyle bir imkanım da yok maalesef Ne yapalım bebişlerimiz iyi olsunlar da buna da şükür.
Bugün doktora götürdüm ateşinin dişinden olduğunu söyledi. Bir de boynunda ve kollarında kızarıklık olmuştu. Ben giysilerin dikiş yerlerinin, kilonun yaptığını düşünürken bana allerji olduğunu söyledi. Ne verdin ki yediği bir şey dokunmuş dedi. Ben sütten başka bir şey vermiyorum dedim. Bu defa bu çocuğu çok giydirmişsin ondan olmuş dedi. Yaz isiliği dedikleri şeymiş doktorun dediğine göre. Hergün yıkamamı söyledi. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Her gün yıkayıp üşütürsem bu defa üşütmüşsün bu çocuğu diyecek.
Bugün tam bir moral bozukluğuydu benim için. Rabbim ilgili babalar nasip etsin yavrularımıza. O çocuk ağlarken nasıl uyuyabilir bir insan halen anlayamıyorum. Şimdi düşünüyorum da bir yerimiz acıdığında hemen anam deriz hiç babam demeyiz belki de bu yüzden :) Tabi çok çok ilgili ve çok iyi babalar var onların da hakkını yememek lazım. Rabbim bana güç kuvvet versin öyle dua ediyorum. Artık kimseden ilgi beklemiyorum.

cnm çocuklar valla bizi istediği gibi oynatıyorlar ellerinde.dikkat et kendine

Merhaba herkese... Heyecanla beklediğim dokuz ay sona erdi... O tekmeleri çok ama çok özlücemm....

3 Şubatta normal doğum yaptım.. Oğlumuz Arda bugün 12. günlük:))

Gelen giden, gaz sancıları uykusuz geceler yazamıyorum.. Rezene içerken fırsat buldum az biraz:)
Herşey yolunda çok şükür... Doğum hikayem suni sancılı((( Kimseye önermiyorum suni sancıyı...

Doğum yapan tüm anneleri öpüyorum... Sağlıkla sevgiyle kalın...

maşallah cnm Allah sağlık versin size

Canım çok geçmiş olsun.
Senin eşin dönüp uyumuş benimki beni niye uyandırıyorsun die sitem etti

evris canım Allah size bağışlasın
Darısı bana inş ikincide ve diğer bebişlerimi sağlıkla kolaylıkla normal doğururum

Neyseeeee gelelim bana. Popumun üstüne zorlukla oturuyorum makatım gittikçe kötü oldu. Karşıdım ama bu kadar yara olduğunu anlamadım. Resmen yanıyor sızlıyor. Genel cerrah cildiye k,D doktorları baktı. Makat enfeksiyondan öyle olmuş. Birsürü krem. Emziriyorum diye adam gibi tedavi olamıyorum.
Kaşıntı bitti dedim elhamdülillah dünden beri kanama var. Kabızlıktan oluyordu ama artık kabız degiliim.
Tuvaletimi yaparken acıdan elimi ısırıyorum
Salı tekrar gideceğim genel cerraha ve K.D.
Bende canımla uğraşıyorum bu şekilde. Dua edinde atlatayım. Bilalcik uyuyor şimdi
Diyorumki bir bebek doğurdum adam gibi doğuramadım ama canım gitti...
Kızlar bebek arabası alacağız bugün. Sizin arabalar ne marka ne model. Ben çift yönlü istiyorum sizce tek yönlü kullanışlımı ?

Bu babalar niye böyleler halen anlamış değilim. Çocuklarını sevmedikleri için değil tabi ama bazen çok vurdumduymaz olabiliyorlar. Bir de çocuk ağlayınca git başka yerde ağlat uyuyamıyorum diyenleri bile varmış. Pes dedirtecek bir durum..

canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin. doğumdaşız anlaşılan normal doğum yapmışsın benim gibi. Suni sancı zor olsa da benim hoşuma gitmişti. Kendi sancımla çok uzayacaktı zaman. Suniyi verince çok çok şiddetlense de kısa zamanda doğum yaptırdığı için ben güzel bir yöntem olarak gördüm. Tabi herkesin durumu farklı. Ben az sancıyla uzun sürede doğuracağıma şiddetli olsunda bir an önce doğurayım diyenlerdenim. Üstelik bana suni istermisin istemez misin diye soran bile olmadı. Koluma serumu takmalarıyla beraber suniyi verdiler. Ben bu ne diye sorduğumda söylediler ki iş işten geçmişti. O da ayrı bir soru işareti. Belki ben istemeyecektim. Öyle böyle doğumumuzu yaptık işte. Sağlıklı sihhatli olsunlar da önemli olan o. Biz çektiğimiz sıkıntıları unutup gidiyoruz sonunda.

Canım depresyon belirti olmaz mı hem de en büyük belirti :) Hamileyim herşey yolunda niye mutlu değilim diye kendime sorular soruyordum. Zamanla gececektir inşallah..

Hayirli olsun canım. Allah anali babalı büyütsün.

Hayırlı olsun tekrar bitanem.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Bende hala çok özlerim o tekmeleri :))))
Çok geçmiş olsun Dilekcim.Allah yardımcın olsun.Alternatif tıbbı dene istersen bir de.Yan etkisi daha az olur en azından bebeğini korumuş olursun.
Arabayı sormuşsun.Benimki Kraft-London modeli.Çift yönlü değil maalesef.Zaman zaman keşke çift yönlü olsaydı diyorum ama travel sistemler çok ağır olduğu için vazgeçmiştim çift yönden ben.İlk 6-8 ay önemli zaten bence çift yön.Sonrasında dışarıyı izlemek istiyorlarmış zaten.

Hamiş haberlerinin pıtır pıtır döküldüğü,taze annelerin uykunun dibine vurduğu,soru işaretlerimizin Rabbim'in mucizeleriyle kalktığı,dertlerimize devaların geldiği,kendimizi değerli-mutlu ve iyi hissettiğimiz bir hafta diliyorum herkese

Yoğun bir haftasonuydu bizimki...
Anneme yemeğe yardımın ardından arkadaşımın tazecik kızını görmeye gittim cumartesi.
Büronun işleri,başka bi bebek arkadaşımızın doğumgünü partisi vs derken pazar günü de sağsalim bitti çok şükür..

Kuzucuğumun düzenini bugün ele alıyorum inşallah.Kabızlık sorunumuz kalmadı sma'ya alıştık çok şükür.Gece huzursuzluklarımızı da bebelac+babamızla nöbetleşerek azalttık.Küçük hanımın emzik düştüğü anda uyanması sorununu da çözelim istiyorum.Emzikle uyumamayı öğrenmeli bu minnoş.

4-5 saatte olsa kesintisiz uyumak çok güzel bişeymiş.Ruhen,bedenen mutluyum artık..Allah eşimden bin kere yüzbin kere razı olsun.Yaptığım mamayı 2 kez yedirmek için kalkıyor,sonrasında zaten sabaha kadar 2 kez daha kalkıyor.Artık gece yemek için uyanmamayı öğrenmesi lazımmış.Öyle diyor kitaplar Tam bilimsel yayın gibi büyüyor kızım

Canim kizin emmiyormu gece?

Kızlar ninni perisi diye bi albüm gördüm az önce.Hiç olumsuz yorum yazan olmamış.Bebeklerin memesiz,emziksiz,sallamadan uykuya dalması ve sakinleşmesi içn kullanıyormuş herkes.12tl olunca alayım dedim.Duyan varmı aranızda?

Canım benim kızımda gece 3-4 defa emiyor 2 saat aralıklarla. Vermezsem ağlar hayatta uyumaz. Biraz da iştahlıyız sanırım:)
Bizim emzik sorunumuz yok emme sorunumuz var anlaşılan:)
Canım bizler için de dua et ki eşlerimiz senin eşin kadar anlayışlı, ilgili, düşünceli olsunlar. Bütün işi bir tek anneye yıkmasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…