• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Hadi bebeklerden,hamişliklerden biraz sıyrılın da cilt ve saç bakımı konuşalım.:29:
Cildinizin tipi kurumkurumkuruyanlardanmı vıccık vıccık yağlımı ben gibi neydübelürsüzmü?
Esmer misiniz sarışın mı ben gibi buğday mı?
Yıllardır kullanırım çok memnunum dediğini ürünler varmı yoksa sizde Waves gibi şanslılardanmısınız?
Aranızda benim gibi ne denediysem yaranamadım cildime diyenlerdenmisiniz?
Boyalı,ince telli,aşırı yağlı kafayla hangi çeşit şampuan almalıyım diye dklarca raflara bakanlardanmısınız?(ben gibi)

Haydiiii merakla bekliyorum yorumlarınızı:51::51::51::51::51::51:

bende özledim kuzum. bugün hastanede facden ezginin fotosuna baktım. inanırmısın evlat kokusunu aldıktan sonnra bebeklere bakışım değişti. ve ezgiye dua ettim maşaallah çirkin ördekkkkk :52: Allah bizlere bağışlasın onları...

canım iyi dileklerini ve dularını hep okudum bnede nu sıkıntılı halimde sana dualar ettim. dilerim tedavisiz sağlıkla kucağına alırsın evladını... dilerim Allahımız seni ve bütüm bekleyyenleri en mısa zamanda sevindirir...
bence bi görün tatildeyken... istanbulda bildiğin iyi bir doktor varmı ?
Allah yardımcın olsun...

Canım çok sağol,inşaallah çıkarız ya ben eve gelmeden inanamıyorum :31:

inşaaallah canım ya...
Kuzum ben yeni doğum yaptım benim eşim hareketlerini hisseetikten sonra gün içinde arayıp oğlum ne yapıyor diye soruyordu,eğer babalığı hissetmesi denilirse... ama ohareketleri hissetmeden evvel umrunda değildi diyebilirim.
ama şimdi deli oluyor hasta diye.
Aminnn...Canim benim Allah arazi olsun..geldiniz mi eve? Bilalimiz nasil? Cok opuyorum sizi..
Kızlar merhaba.

Ben prematüre kıyafetlerinden alsam mi ki ?:26::26:

Yenidoğanlar çok büyük olur mu 2 kilocuk bebeğime. Birde şişliği indiğinde 200-300 gramı giderse:14::14::14:

:25:
Bence de al Incim yenidogan buuk geliyor. Benim?kizima da buyuk gelmisti.
ne haber nasılsınız yine bir pazartesi sendromu yaşıyorum
hoş evde oturmaktan da sıkılmıştım çok şükür eşimde dün geldi
bir önceki gün yoğun sis nedeniyle uçak iptal oldu neyseki sağ salim dün geldi
özlemişiz babamızı tabi kayınvalidem evde olunca çok da hasretlik gideremedik:((
dışarı çıkıp karyolamızı alalım dedik lakin hava öyle soğuktuki çıkmaya üşendim
artık haftaya onuda halledeyim sizler nasılsınız?

Karapiso canım nasıl oldun bugunmü taburcu oluyorsun
bilalimiz nasıl umarım iyisinizdir merak ediyorum tombik bebişimizi..

tuba canım sen nasılsın ravza nasıl oldu umarım
dahada iyidir Rabbim şifalar göndersin..

ayşe,cadıozy,waves, msmessi,epack sizler nasılsınız
bebeişleriniz nasıl sanırım düzeniniz oturdu
ben şimdiden panikteyim nasıl uyum sağlayıp adapte olucam
kızlar bebeklerin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkıyorsunuz
buarada ben şimdiden yıkayıp ütüleyip hazırlasammı yoksa erken mi ne dersiniz?

inci canım sen nasıl oldun biraz daha toparlanabildin mi
inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar sonrasında sütünle
tombik sağlıklı bir bebek olur...

mevanurr nerelerdesin neler yaptın
en son aşılama için karar vermiştin ne yaptın
hiç karşılaşmıyoruz sanırım foruma girmiyorsun yada denk gelmiyoruz
hayırlı haberlerin olur inşallah..
Ccok sukur canim iyi olmayacalisiyoruz bugun dilekcemi yolladim ucretsiz izi kullanacagim ne apayim bebegimi kime emanet edeyim..
Ben hacisakir granulmatik kullaniyorum caim atiyorum makineye. Camasir dayanmiyor ya kusuyor ya kaka yapiyor.
Canım bebek bezi konusunda bir ara babystar aldım demiştim ya. Sızdırması falan yok fena değil diyordum.Sende deniycem demiştin aklımda kaldığı kadarıyla. Geçen prima ya dönüş yapınca farkettim ki kenar kısımları baya sertmiş babystarın. O yüzden alacaksan alma sakın. Aradaki farkı hemen anlıyor insan geçiş yapınca birinden diğerine. Dünden beri aklımda bir an önce yazayım diye ona geldim şimdi :)

Tamam canimcim dedigi iyi oldu bosuna almayayim biz cift paket gidiyoruz gunduz molfix gece prima a da huggies daha paketler bitmedi..

ISIRMALIK PORTAKAL.
$IMG_20131214_221502.jpg $IMG_20131214_221440.jpg

canım tşk ederiz iyiyiz bebişlerle geçinip gidiyoruz:) koşturmaca geçip gidiyor günler.
Ben bebek deterjanı Hacı Şakir Granül toz sabunu kullanıyorum. Yumuşatıcı ilk 3 ay kullanmadım. Geçen Dalinin hipoalerjenik bebek yumuşatıcısını aldım. Kokusu yok doğal gözüküyor şimdilik onu kullanıyorum yumuşatıcı olarak.
Hazırlıklara başlama konusunda kendini nasıl iyi hissedeceksin onu yap. Ben 7. ayımdan sonra hastane çantama kadar hazırlamıştım.
Her an her şey olabilir diye 7. aydan itibaren hazırlıklı olmak lazım diye düşündüm. Hem hazırlık yapmak bana iyi geldi. Oyalandım, moralmen kendimi daha rahat hissettim.

canım bende o zaman şimdiden başlasam ii olur
gücüm takatim varken halledeyim yıkamak neysede birde bunun ütüsü
var el kadar kıyafetler nasıl ütülenecekse ütüyüde hiç sevmem
acaba bu sabun kıyafetleri sertleştiriyor diyemi yumuşatıcı kullanıyorsun
bu arada 30 derece elde yıkama ayarında mı yıkasam?
buarada isminide öğrendik memnun oldum acep kızçenin ismi ne?

:46::46::46::46::46:Aleyküm selam tazecik anne ve tazecik bebeğimiiz:54:Bugün taburcu oluyormuşsunuz.O kadar sevindimki okuduğumda.Maalesef geç yazdım duygularımı.Rabbim bir daha yaşatmasın bu kötü günleri size:29::29::29::29:

Sömestr dediğine daha 2 ay var.İnşallah hiiiç gerek kalmaz tedaviye falan:54:

90 beden diye o yüzden yazdım.Yani 100-110 falan olmadığı halde taşıyor krovaze atletten göğüsler.Ben normalde 80 kullanıyordum.Şu an 90-95 normal oluyor.Doğumdan sonraki hafta daha da büyüyor göğüsler sütten dolayı.Terletmeyen almanda çok fayda var.Çünkü hayatında hiç terlemediğin kadar çok terleyeceksin.Her dk suyun altındaymışım gibiydim ben.Saç diplerime kadar şıpır şıpırdı.Çok şükür geçti o ter:50:

Aman kendine çok dikkat et artık.Bu haftalardan sonra olacağın grip doğumu hızlandırabilir.
Ben bebeğim için hacı şakir granül sabun kullanıyorum.Roxy toz sabun aldığım hafta boynu mantar olunca onu tüllere ve narinlere kullanmaya başladım hacışakire döndüm.Yumuşatıcı kullanmıyorum ben.Zaten bütün kumaşları yumuşacık,granülde yumuşatıyor.Yıkayıp ütülemende fayda var derim ben.Çarşaflarından,çoraplarına kadar herşeyini yıkayıp ütüleyeceğin için çok yoruluyor insan.Ben cibinlik tülünden,ana kucağı kumaşına kadar yıkadım.Yavaş yavaş ütülersin.Zaten dolabında olacağı için toz kapmaz.Hastane çantanı da hazırlamaya başlarsan iyi edersin.28-30.haftadan sonra doğum her an olabilir demişti dr bana :23:

Yaa hiç sorma Dileğim.Cumartesi patladım sıkıntıdan.İki laf edeyim diye geliyorum tık yok.:24:

Sanırım öyle oldu:26:

canım özlemde aynı sabunu kullanıyormuş bende alıp artık yavaştan halledeyim
eninde sonunda yapacaksam şimdiden yapayım diyorum
sen kaç derecde yıkıyorsun buarada ben dolap almadım
beşiğimizin çekmeceleri var birde yan tarafında küçük bir dolap var benm oda takımının
şifonyeri boş kullanmıyorum onunla idare ederim şimdidlk seneye tayin olayımız
var dolap işine girmek istemedim
ayşeciğim ben zaten normalde de çok terleyen biriyim sanırım bir kaç tane pijama takımı
alsam ii olucak buarada hifack ne yapıyor?

maşallah bebişimize kocaman öpüyorum
az önce epeyce yazı yazdım internette sıkıntı var sanırım
hepsi silindi:((

Naber Dilek?
Herkes bebeğiyle ve işiyle ilgileniyor sanırım.
Bende cildime uygun ürün araştırıyorum.Hamileyken hiç ürün kullanmadım güneş koruyucusundan başka.Eskilerinde tarihi geçti diye attım.Cildim karma olunca çok yağlanıyor ve çok kuruyor.Sürekli yüzümü yıkama hissim var.Özellikle ağız kenarı ve çenemde.Pul pul dökülüyorum resmen:50: Nivea gibi nemlendiriciler 1 saat bile etkilemiyor.Ne kullansamki diye araştırıyorum.

canım benim eşim excipial öneriyor
cildini yıkadıktan sonra çok kurulamadan az nemliyken ince bir tabaka halinde sür
bende kullanıyrm memnunumda birde sebamed güneş kremi kullanıyrm
eşim kozmetiğe karşı bende zaten sevmiyorum
havalar soğuk sular sert olunca ister istemez cildimiz kuruyup pullanıyr
ama ben excipialden memnunum sanada tavsiye ederim..

merhaba canım..2 haftadır memleketime gittim.çok yoğun geçtiğinden geceleri yazılanları sadece takip edebildim..cevaplayamadım..evet aşılama için ilaçlarımı aldımfakat şubat yada martta yapmaya karar verdim..böyle şeylere inanırmısınız bilmem ama ben inandığım için biraz araştırma yaptım..ümmüsübyan diye bir şey duydum..bu bir çeşit cinlerin hamile kalmak isteyenlere musallat olmasıdır..bunun içinde adana kozanın bir köyünde ocak olan bir hoca vardı..5 köy önceden adresi sormaya başladık..herkesler de medhetti..bizde şifa allahtandır..bu hastalığın ilmini bilende onlardır diyerek gittik..dualar okudu ve bana verdi..tıbben bir sorunumu< olmadığı için bekleme kararı aldım 2 aya kadar olmazsa aşılamayla devam edeceğim..

dilekçim hayırlı olsun tazacik anne olmuşsun..rabbim bilalciği önce islama sonra size bağışlasın..

inci bende doğduğumda çok küçükmüşüm.. bu bnüyümez diyarlarmış..ama koca kadın olduk sıkma canını önemli olan sağlıklı doğması..kilosu az olsada sen ona iyi bakarsın ve büyütürsünn..dua etki 2 kilo dahi olsa sağlıklı doğacak bir evladın var..birde bizi düşün senelerdir uğraşıyorum ama maalesef ortada hiçbirşey yok..bence kilo sorununu kafandan at ve haline şükrederek hamileliğin son günlerinin tadını çıkar..bir daha bu günlere dönemeyeceksin..ve bebeğin büyüdükçe boş yere kendine dert ettiğini göreceksin..

kevokcum..canım istanbula gitmeyi düşünüyormuşsunuz..adana başkentte esra hanım varmış..giden herkes çok memnun bir araştır derim..

canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
şifa Allahtan inşallah birşeyler vesile olur
senden güzel haberler alırız dualarımdasın
inşallah aşılamayada gerek kalmaz bu süreçte gebe olursun,
Rabbim yardımcın olsun arada bir gir seni merak ediyrm..

Aminnn...Canim benim Allah arazi olsun..geldiniz mi eve? Bilalimiz nasil? Cok opuyorum sizi..

Ccok sukur canim iyi olmayacalisiyoruz bugun dilekcemi yolladim ucretsiz izi kullanacagim ne apayim bebegimi kime emanet edeyim..
Ben hacisakir granulmatik kullaniyorum caim atiyorum makineye. Camasir dayanmiyor ya kusuyor ya kaka yapiyor.

Tamam canimcim dedigi iyi oldu bosuna almayayim biz cift paket gidiyoruz gunduz molfix gece prima a da huggies daha paketler bitmedi..

ISIRMALIK PORTAKAL.
Eki Görüntüle 897910 Eki Görüntüle 897914

canım sen doğumdan sonra kaç hafta kullandın
buarada 32.haftadamı çalışabilir raporu aldın
benm 15 ocakta 32 haftam doluyor inş. sıkıntı olmazsa rapor alıcam sanırım
5 hafta alabiliyorum acaba yeni yasayla 18 hafta izinden ne şekilde yararlanacağız
hiç bilgimde yok buarada prima ben 2 adet yenidoğan bezi göndermiş bebeğimin ilk bezide
olmuş oldu:))

ezgi hanımada maşallah dediğin gibi tam ısırmalık
kocaman ısırıyorum kime benziyor pek bi şirin allah bağışlasın canım..

Senin cadı kocaman olmuş görmeyeli maşallah ne güzelde gülmüş öyle. Saçlarda yatmış artık :) Esmer güzeli olacak annesi ezgi hanım büyüdükçe maşallah..

Canım bende memnun oldum. Kızımın ismi de Esma. Kısa isimlerden hoşlandığım için böyle anlamlı ve sade bir isim olsun istedim. Yanına ekleme saplama da yapmadım bu yüzden :)
Sadece toz sabun kullanınca sert oldu diyemem ama yumuşatıcıyı denedikten sonra çok daha yumuşak olduğunu farkettim. Dalinin hipoalerjenik balsam kıcvamında olan yumuşatıcısını öneririm. Ama ben ilk 3 ay kullanmadım ne olur ne olmaz allerji vs.. olabilir diye.
Ayşenin de dediği gibi hacı şakir granül toz sabun yeterli geliyor. Bende ilk önce Roxy nin toz sabununu denedim hiç memnun kalmadım sonra hemen hacı şakire geçtim ondan gayet memnunum.

Canım benim senin için herseyin hayırlısı olsun inşallah.
Esra hanımı bende duydum ama prematüre ve sorunlu bebekler üzerine uzmanlık yapmış. Ve randevuları çok yoğun. O kadar uzak mesafelerden onun için gelen hamile hasta var ki sanki ben randevu alsam onlara mani olacakmış gibi hissediyorum kendimi. .

Canım sen kozandaki hocadan bahsedince aklıma kayinbabamın bana anlattığı bir hikaye geldi..

Bi tane adamın çocuğu oluyormuş. Uzak bi ulkedeymis. Sormuş soruşturmuş başka ülkede bi hoca olduğunu duymuş. Gitmiş hocanın yanına durumunu anlatmış. Ama hocaya daha önce hiç çocuğu olmayan biri basvurmamış. Hoca da ne yapsam ne yapsam diye düşünmüş. Bi tane kağıdın içine iki tane taş koymuş sarmış. Adama vermiş demiş ki bunu sakın açma. Şu duayı oku demiş. Açarsan çocuğun olmaz demiş.

Aradan yıllar geçmiş adam yine hocanın yanina gelmiş demiş ki. Hocam sen bana yıllar önce bu kağıdı verdin Allah razı olsun benim çocuğum oldu ama hep çift oldu. Sen bana yeni bir şey ver çocuğum tek olsun. Hoca çok şaşırmış ve kağıttan bir tane taşı çıkarmış.

Adam duanın gücüne inanmış. Bir şeyin olmasını istiyorsan önce inanmalısın. Gerisi Rabbimin rızası ile olur.

Hayat bir umut kapısı adamın yaptığı büyü vs değilse Allahtan ümit kesilmez. .

evet canım bende sıranın çok olduğunu duymuştum..hakkımızda hayırlısı olsun..bende hocaya giderken şifanın Allahtan olduğunu bilerek hocanın vesile olacağına inanarak gittim umarımda inandığım gibi olur..

Hadi bebeklerden,hamişliklerden biraz sıyrılın da cilt ve saç bakımı konuşalım.:29:
Cildinizin tipi kurumkurumkuruyanlardanmı vıccık vıccık yağlımı ben gibi neydübelürsüzmü?
Yıllardır kullanırım çok memnunum dediğini ürünler varmı yoksa sizde Waves gibi şanslılardanmısınız?
Boyalı,ince telli,aşırı yağlı kafayla hangi çeşit şampuan almalıyım diye dklarca raflara bakanlardanmısınız?(ben gibi)

canım benim cildim ne kuru ne de yağlı..bu sebeble cildime kullandığım hiçbirşey yok..ama saçlarım maalesef kuru öyle oluncada keçe gibi oluyor..annemlerde kaldığımda baktım heryer bitkisel olan ersağ ürünleriyle doluydu..tabi bende gitmişken hepsini denedim :) saçıma argan yağlı şampuanın vücuduma leylak duş jeli ve argan yağlı duş jeli vardı ikiside inanılmaz güzel ama leylağın kokusuna bayıldım..o kadar rahatlattı kji sanki masajdan çıkmış gibiydim..cildede yine argann yağlı bakım kremi vardı ondan memnun kaldım..yüz toniği vardı ersağın ama ben anlatıldığı kadar menün kalmadım maşallah cildim çok temizdi ondan belkide :) çünkü hiç makyaj yapmıyorum.. bana argan iyi geldi sanırım..ersağ ürünlerinede bakmanızı tavsiye ediyorum..taydinde kullananlardan galiba..

ISIRMALIK PORTAKAL.
Eki Görüntüle 897910 Eki Görüntüle 897914

canımmm bu portakal tam sıkmalık olmuş yaa...maşallah tombalak olmuş..

canım bende o zaman şimdiden başlasam ii olur
gücüm takatim varken halledeyim yıkamak neysede birde bunun ütüsü
var el kadar kıyafetler nasıl ütülenecekse ütüyüde hiç sevmem
acaba bu sabun kıyafetleri sertleştiriyor diyemi yumuşatıcı kullanıyorsun
bu arada 30 derece elde yıkama ayarında mı yıkasam?
buarada isminide öğrendik memnun oldum acep kızçenin ismi ne?

canım özlemde aynı sabunu kullanıyormuş bende alıp artık yavaştan halledeyim
eninde sonunda yapacaksam şimdiden yapayım diyorum
sen kaç derecde yıkıyorsun buarada ben dolap almadım
beşiğimizin çekmeceleri var birde yan tarafında küçük bir dolap var benm oda takımının
şifonyeri boş kullanmıyorum onunla idare ederim şimdidlk seneye tayin olayımız
var dolap işine girmek istemedim
ayşeciğim ben zaten normalde de çok terleyen biriyim sanırım bir kaç tane pijama takımı
alsam ii olucak buarada hifack ne yapıyor?

maşallah bebişimize kocaman öpüyorum
az önce epeyce yazı yazdım internette sıkıntı var sanırım
hepsi silindi:((

canım benim eşim excipial öneriyor
cildini yıkadıktan sonra çok kurulamadan az nemliyken ince bir tabaka halinde sür
bende kullanıyrm memnunumda birde sebamed güneş kremi kullanıyrm
eşim kozmetiğe karşı bende zaten sevmiyorum
havalar soğuk sular sert olunca ister istemez cildimiz kuruyup pullanıyr
ama ben excipialden memnunum sanada tavsiye ederim..

canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
şifa Allahtan inşallah birşeyler vesile olur
senden güzel haberler alırız dualarımdasın
inşallah aşılamayada gerek kalmaz bu süreçte gebe olursun,
Rabbim yardımcın olsun arada bir gir seni merak ediyrm..

amiin amiin canımm..beni merak eden arkadaşımın olması beni mutlu etti..artık evimdeyim..yazabilirim..

cadiozy.Pişti olmuş kızlarımız.Bu takımın aynısının pembesi var bizde de:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sule25 bende 30 derecede yıkadım ilk kez.Sonra 40a çıkardım.Lekeler çıkmaıyor yoksa.lcwde çok cici şeyler var.
Ne yapsın şebeklik.Emerken ona bakmazsam memeyi bırakıp kaşları çatıyor,olmadı tekmeliyor,ona bakınca gülüp memeye dönüyor.Önceden emer emer bırakırdı anlardım doyduğunu.Şimdi bilemiyorum kesik kesik emince.Yarımsaat falan kucakta duruyor :44:

Ben esmer tenliyim
Kupkuru bir cildim var. Su hiç ama hiç icmiyorum en çok bu yüzden kuru.
Ama çabuk yaglanan saçlarım bunun içinde saç kremi kullanmıyorum. Onun yerine elma sirkesi kullanıyorum. Haftada bir de maden suyu kullanıyorum saclarima.

Cildime eczaneden aldığım receteli excipial lipo kullanıyorum. .

Iki özlem masallah kizlariniza cok tatlı. .
Ezgi hanımı faceten takip ediyorum gerçi ama baya büyümüş maşallah. .

Esma hanimda özel bir duruş var ya maşallah.. kime benziyor. .

Canım bende memnun oldum. Kızımın ismi de Esma. Kısa isimlerden hoşlandığım için böyle anlamlı ve sade bir isim olsun istedim. Yanına ekleme saplama da yapmadım bu yüzden :)
Sadece toz sabun kullanınca sert oldu diyemem ama yumuşatıcıyı denedikten sonra çok daha yumuşak olduğunu farkettim. Dalinin hipoalerjenik balsam kıcvamında olan yumuşatıcısını öneririm. Ama ben ilk 3 ay kullanmadım ne olur ne olmaz allerji vs.. olabilir diye.
Ayşenin de dediği gibi hacı şakir granül toz sabun yeterli geliyor. Bende ilk önce Roxy nin toz sabununu denedim hiç memnun kalmadım sonra hemen hacı şakire geçtim ondan gayet memnunum.

maşallah canım adıyla büyüsün çok severim esma ismini
yiyenimin ismide esma çok sade güzel bir isim
bizde isim arıyoruz erkek olunca çokda isim bulamıyoruz
kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var eşim her hafta bi isim buluyor
geçen hafta İsmail bu hafta Abdullah dur bakalım deneme yanılma yoluyla
isim arıyoruz:))
canım bende hacışakir alıp başlayayım yıkamaya
birde ben yumuşatıcı için sirke kullanın diye duymuştum sizde duydunuz mu?

cadiozy.Pişti olmuş kızlarımız.Bu takımın aynısının pembesi var bizde de:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sule25 bende 30 derecede yıkadım ilk kez.Sonra 40a çıkardım.Lekeler çıkmaıyor yoksa.lcwde çok cici şeyler var.
Ne yapsın şebeklik.Emerken ona bakmazsam memeyi bırakıp kaşları çatıyor,olmadı tekmeliyor,ona bakınca gülüp memeye dönüyor.Önceden emer emer bırakırdı anlardım doyduğunu.Şimdi bilemiyorum kesik kesik emince.Yarımsaat falan kucakta duruyor :44:

o zaman ben ilkinde 30 derecede yıkayayım
sonrasında 40 da yıkarım
bak sen hifa hanıma demek ilgi istiyor
senai demirci bir seminerinde demiştiki
benim kızım her gece eve gittiğimde bana doğru yürüyor son 3 adım kala kendini
yere atıp ağlıyor ben ona yaklaştıkça o her seferinde biraz daha uzak durup
kendini yere atıp ağlıyor işte demişti bu yaştaki kız çocuğu bu ilgiyi beklerse
siz birde 40 yaşındaki annesinin ilgisini düşünün o sıra çok gülmüştük
bayan işte her yaşta ilgi bekliyor öpüyorum hifa hanımı..

cuma günü doktordan geldim 11+5 haftalık olmuşum doktor kıza benziyor dedi ama kesin değilmiş 16haftalıkken kesinleşir dedi benim içimden hep erkek geçiyor acaba doktor yanılmış olabilirmi pipiyi görememiştr belki:1: ama tabi herşeyin başı sağlı ayy insan görünce nekdar mutlu oluyor elleri ayakları kıpır kıprdı :16::16::16::16:

Dışarıdan gelen herkes bana benzetiyor. Eşimin aileside kendi oğullarına benzetiyor:) Benim için farketmez kime benzerse benzesin ama aynaya bakmış gibiyim kızıma bakarken. Tabi bazıları da görmek istediğini görüyor:))

Çocuğun anne baba üzerindeki haklarından biride güzel bir isme sahip olması. Elbette içinize sinen bir isim bulursunuz daha vaktiniz var. Benim eşim oğlu olursa ismini Hamza olsun istiyor. Allahın Aslanı lakabıyla peygamberimizin amcası diye onda kesinlikle kararlı. Bende karışmıyorum kızımın ismini ben verdim oğlu olursa da onun istediği olsun.

Dışarıdan gelen herkes bana benzetiyor. Eşimin aileside kendi oğullarına benzetiyor:) Benim için farketmez kime benzerse benzesin ama aynaya bakmış gibiyim kızıma bakarken. Tabi bazıları da görmek istediğini görüyor:))

Hayırlı sağlıklı olsun da canım gerisi önemli değil. .. Ama bir gün oğlum olursa eşime çok benzemesini istiyorum. Özellikle ahlakı ve imanı. .
Rabbim bize de o günleri göstersin inşallah. .

canım sen doğumdan sonra kaç hafta kullandın
buarada 32.haftadamı çalışabilir raporu aldın
benm 15 ocakta 32 haftam doluyor inş. sıkıntı olmazsa rapor alıcam sanırım
5 hafta alabiliyorum acaba yeni yasayla 18 hafta izinden ne şekilde yararlanacağız
hiç bilgimde yok buarada prima ben 2 adet yenidoğan bezi göndermiş bebeğimin ilk bezide
olmuş oldu:))

ezgi hanımada maşallah dediğin gibi tam ısırmalık
kocaman ısırıyorum kime benziyor pek bi şirin allah bağışlasın canım..
Canim toplam 16 hafta oluyor izin benimkizim bir hafta erken alindi. Iki hafta dogumdan once dogumdan sonra 14 hafta oldu. Yani 98 gun oldu . 32 haftayi doldurdum aldim calisabilir rporunu. Yei yasayi hic bilmiyorum canim yaa.
Oh gule gule kirletsin kucuk pasa.
Bana benzetiyorlar canim genelde.
Aminn cumlemizin evladini...
Senin cadı kocaman olmuş görmeyeli maşallah ne güzelde gülmüş öyle. Saçlarda yatmış artık :) Esmer güzeli olacak annesi ezgi hanım büyüdükçe maşallah..
Inek yalamks gibi oluyor sapkanin icinde :-):-)banyodan sonra yine kalkiyor :-):-)
Surekli au au diyor ben de diyorum?kim bu ahu :-):-):-)
Esma kizim da masallah cok seker cikmis yine. Pamuk kiz...

canim kac kilo oldunuz masallahhh yanaklar super. cook tatli bu bidik. Aylik aliminiz nasil kilo biz de kontrol olmayinca merak ediom
En son 4600 diler 15 gun olacak nerdeyse. Bu ay 900 gr almisiz.
evet canım bende sıranın çok olduğunu duymuştum..hakkımızda hayırlısı olsun..bende hocaya giderken şifanın Allahtan olduğunu bilerek hocanın vesile olacağına inanarak gittim umarımda inandığım gibi olur..

canım benim cildim ne kuru ne de yağlı..bu sebeble cildime kullandığım hiçbirşey yok..ama saçlarım maalesef kuru öyle oluncada keçe gibi oluyor..annemlerde kaldığımda baktım heryer bitkisel olan ersağ ürünleriyle doluydu..tabi bende gitmişken hepsini denedim :) saçıma argan yağlı şampuanın vücuduma leylak duş jeli ve argan yağlı duş jeli vardı ikiside inanılmaz güzel ama leylağın kokusuna bayıldım..o kadar rahatlattı kji sanki masajdan çıkmış gibiydim..cildede yine argann yağlı bakım kremi vardı ondan memnun kaldım..yüz toniği vardı ersağın ama ben anlatıldığı kadar menün kalmadım maşallah cildim çok temizdi ondan belkide :) çünkü hiç makyaj yapmıyorum.. bana argan iyi geldi sanırım..ersağ ürünlerinede bakmanızı tavsiye ediyorum..taydinde kullananlardan galiba..

canımmm bu portakal tam sıkmalık olmuş yaa...maşallah tombalak olmuş..

amiin amiin canımm..beni merak eden arkadaşımın olması beni mutlu etti..artık evimdeyim..yazabilirim..
Yanaklara gidior kilo herhalde. Tesekkur ederiz meva teyzesi. Hep Dualarimdasiniz. En yakin zamandasenin melegii sevicez.

Hadi yaa tesadufe bak :-):-):-) hifa da cilek olur meyve tabagini tamamariz.

Tesekkur ederiz teyzesi. Buyuyoruz dimi bana hep ayni gibi geliyor.

tecrubeli anneler sorum su bebegim saatte bir acikip emmek istiyor. Cis ve kaka sayisi normal ben nasil anlicam doyuyor mu? Kilo disinda anlama yolu var mi?
Bir de bugun ilginc saatte bir olmadan meme isteyen bebegim bugun ben vernesem istemio uyukluyor ilginc uyumazdi da. Gece uyandirmalari Ayse 40i kestik dedi sizler nezaman? Ben 3 saate uyandiriyorun

Back