(( Allahım bir daha böyle ağır acılar yaşatmasın sizlere Feyzam.Seni çok takdir ettim hep.Çok dayanıklı birisin maşallah.Onca sıkıntının zorluğun üstesinden geldin.Herkes yapamaz bunu.Bir gün gelip görüşmemiz bitse bile seni hiç unutmayacağım.Metanetin diğer adı FEYZA...
Yok çapak için değil de burnunun kuruluğu için demiştim ben sütümü.Çapak bizde de olmuştu 10 günlükken.Ceviz yediğim için olmuş dedi annemler.Sütümü sıkıp pamukla sildim hep.15 gün falan çekti garibim.Bazı sabahlar gözü hiç açılmıyordu ağlıyordu
Allah iyiliğini versin.Bu kadar sıkıntıyı çekmeden hemen kurtulcan demi menopoza kaçarak.Seni gidi
Daha 9 ay var önünde inişli çıkışlı,doğumu var,emzirmesi var,gazı var,tuzu var.Neler çekecen neler
Kuzuuuum.Canım benim neler çekmişsin canım benim ya.Allahım günahlarına kefaret saysın bunları inşallah.Kuzucuğunda maşallah tostopalakmış.Bi an önce kucağına gelsin ve Allah sizi hiç ayırmasın bi daha.Dualarım seninle bitanem.Tubilosha da söyledim sana iletmiştir ama belki okursun buraya da yazayım.Burçak bisküvi ile kayısı suyu iç.Gaza yardımcı olur
Bi an önce yuvana ve oğluşuna kavuşursun inşallah.
Korkma bi arkadaşım da 4 aylıkken ettirdi sünnet 1 gün çektiler sızısını.Çabuk kapandı derisi taze olduğu için.Büyükken nazları da bitmiyormuş,zor da iyileşiyormuş.Yaptır bi an önce.Milleti dinlersen kilo bile alırsın.Süt yapan şeyler belli.Unlu gıdalardan uzak dur yeter.Bol su,sebze ve sana vitamin olacak şeyler ye.Ben de 1-2 parça bişey aldım.Sürekli aynı şeyleri giyiyorum.Sıkıldım ama kararlıyım eski giysilerime dönmeye.
Çok sağol canım
Hayırlı olsun yeni eviniz.Kendinizin değilse Allah size de nasip etsin en güzelinden
Kız daha 10 haftalıksın göbüş çıkmazki.16.haftaya kadar normal giysilerimi giymiştim ben.Pantolon olarak dar bişeyler giy mutlaka.Kemer kullanma sakın.Sıkışmaması lazım bel-karın-kasık kısmının.Lcwde çeşit var.Palto olarak da kalın örgü hırkalar ve pelerinle idare edebilirsin kış çıkıncaya kadar.
Üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıkı giyin.Ben sıcak su torbasını ayaklarımın altına koyardım o zaman geçerdi bu ağrılar.Sende öyle yap.
Sen bizi bir de yeni hamiş haberi aldığımızda gör.Kudururuz resmen
Günaydın datlum.İnşallah güzel haber dolu bir gün olur dediğin gibi.
Ballı su iç öksürüğüne.Hatta içine karabiber de at.Isıtıverir boğazını.
Bizim evde klasik bir sabah işte.Eşim iş görüşmesine gitti.Babam dükkanına gitmeden önce torununu görmeye uğradı sabah 8de.Bende kızın yanında eşim varken duşa girmiştim.Çok ayıp oldu babama.Hayır bişey olsa içim yanmayacak da valla masumca bi duştu
Veee Hifanın seni evde yankılanır
Hemmen ekliyorum.Topiğimizin ilk sayfasında listemiz var canım