• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Günaydın kızlar.

Yarın doktora gidiyorum. Bakalım neler dicek?

Bir arkadaş var. 2 kilo almış. Ama hepsi bebeğe gitmiş. Aramızda 1,5 ay vardı. Ocak ayının sonunda alacakmış doktor. Sanırım gelişimi çok güzel. Bunları bana başka bir arkadaş anlattı.

Üstelik sigara tiryakisi olanın bebişine bakın birde benim bebişime. Zararlı diye çay bile içmiyorum, dengeli besleniyorum ama olmuyor olmuyor. Neyi eksik yapıyorum.

Moralim bozuldu. Canım acıdı biraz. 'Yediklerinin hepsi bebeğe gitmiş' diyince canım sıkıldı.:26::14:

Günaydın İncim.Canım kulaklarını tıka etrafa.Canını sıkınca bebeğin daha çok kilo almayacak emin ol.Sen ye iç,seninki de minnoş bi bebek olacak.Topiğimizin minişi olacak Allah'ın izniyle.Kilo demek sağlık demek değilki sende biliyorsun bunu.Küveze girmesin diye hepimiz dua ediyoruz,edeceğizde.Kolayca doğurup geleceksin kucağında kuzunla buraya.Ben inanıyorum.Sen de inan buna.:29::29::29::29:

Günaydın kızlar.

Bir arkadaş var. 2 kilo almış. Ama hepsi bebeğe gitmiş. Aramızda 1,5 ay vardı. Ocak ayının sonunda alacakmış doktor. Sanırım gelişimi çok güzel. Bunları bana başka bir arkadaş anlattı.

Üstelik sigara tiryakisi olanın bebişine bakın birde benim bebişime. Zararlı diye çay bile içmiyorum, dengeli besleniyorum ama olmuyor olmuyor. Neyi eksik yapıyorum.

Moralim bozuldu. Canım acıdı biraz. 'Yediklerinin hepsi bebeğe gitmiş' diyince canım sıkıldı.:26::14:

canım benim yarın inşallah hayırlı haberlerle gel.
canını sıkma kuzu yaa... herkezin yapısı farklı. kimi çok kilo alır minik bebek doğurur kimi az kilo alır iri bebek doğurur...
Rabbimin takdir ilahisi. bizlere sağlıklı evlat nasip ediyormu? önemli olan bu bence.
herkezin evladı kendine. kıyaslama yapmamak lazım. hastalıgı, sağlık problemi olmadıgı sürece kilo herzaman alınır.
yeterki canları sağolsun.

yeterki sağ sali kucagımıza alabilelim değilmi arkadaşım :29:

boşver sen kim ne derse desin. başını salla geç. sen kendi bebegine odaklan. kimseyle kıyas yapma.
kendini ve bebeğini üzmeye degermi kuzum yaaa

SELAMLARR GÜNAYDINLARRR HERKEZE BOL BEREKETLİ MUTLU BİR GÜN DİLİYORUMM :16::16:

hamd olsun Rabbime, güzel haberler almamızı nasip etti bugün de,

Ravzamız iyileşiyormuş kızlarrr :52:
Dr tüm değerler iyiye gidiyor. böbrekler güzel temizleniyor. böyle giderse 1-2 güne diyalizi bırakırız demiş.
makineye baglı oldugu halde (solunum makinesi) kendisi nefes alıyormuş. yine böyle devam etmesi durumunda bikaç güne ciğerindeki tüpü ve agzındaki hortumu çıkarıcaklarmış...

gece hemşireye rica etmiş. bebegimi 1 dakika olsun görebiliriyim kapıdan? rahat yatayım demiş.
tamam demiş hemşire de :) bakmış bir de ne görsün minik Ravzamız uyanık :16:
bugün saat 13 de yanına giricek her gün oldugu gibi. bana yine resim ve veideo yollucak ablam...
inşallah çok daha iyi görürüm kuzumuuu :32:

Kenan paşam iyileşti gibi bişey.sadece gözünde kızarıklık kaldı. öğrendim ki göz nezlesi salgını varmış :18:
babamız da kırmızı göz oldu.demekki dışarda mikroplar kol geziyor. Neyse Allah tan kar yagdı da mikroplar azalmıştır diye umuyorum.

hepinizi çokkkk öpüyorum...
Rabbim sizlere de güzel haberler almanızı nasip eylesin inşallahhh
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Ne güzel haberlerle geldin sen öyle tubii:54::54::54::54::54::54::54:
Dilek ile görüştün mü?
inan canım ben de aylarca kendi haline bırakmak isterdim. ama yaş 35 olunca korkuyo insan :(
Bilirim o duyguyu.31 yaşındayım,halamın hiç çocuğu olmadı,amcamın da 18 sonra tedaviyle oldu.Beni bi korku sardı haliyle.Daha korunmayı bırakmadan drlara gittim,testler yaptırdım,araştırdım bi sıkıntım varmı beklemeyim boşuna diye.Normalde 1 yıl beklenirmiş doğal yollarla olsun diye,dr benim telaşımı görünce 4.ayda da olmazsa gel yumurta takibi yapalım sana dedi.Allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda o güzel haberi:29::29:

gunaydin
aysecim maalesef pis bezimiz var ama gece boyu bitmeyen ikinma sesler. Sesli uyuma nezaman bitecek merak ediyorum yavrun surekli safa sola donuyor mizmiz Allahim yardim et tum bebeklere burnu da balgam sesi gelior

Bilirim o duyguyu.31 yaşındayım,halamın hiç çocuğu olmadı,amcamın da 18 sonra tedaviyle oldu.Beni bi korku sardı haliyle.Daha korunmayı bırakmadan drlara gittim,testler yaptırdım,araştırdım bi sıkıntım varmı beklemeyim boşuna diye.Normalde 1 yıl beklenirmiş doğal yollarla olsun diye,dr benim telaşımı görünce 4.ayda da olmazsa gel yumurta takibi yapalım sana dedi.Allahım sana da nasip etsin en kısa zamanda o güzel haberi:29::29:[/QUOTE]

Amin canım inşallah. Çok istiyorum gerçekten. Gönül isterki doğal yollardan olsun. ama olmayınca insan panikliyor doğal olarak. Eşimin sperm sayızı az. Harekliliği ve morfolojisi normal. O da bir taraftan kürlere devam ediyo. ama erkelerde en erken 3 ay sonra sonuç alınırmış. Eşim kürlere başlayalı 2 ay oldu sadece. Biz yine de devam ediyoruz çalışmalara. 3 ay dolunca tekrar sayım yaptıracak. ben de yumurta rezerv testi yaptırayım diyorum. Bakalım menepoza ne kadar yakınım ??
bu iki soruya da cevap bulduktan sonra kendimize bir yol haritası çizecez. Hayırlısı diyoruz yine de belki olur bunlara gerek kalmaz diye :))) Allah büyük. Vardır her işte bir hayır. Bizim için de Allah en hayırlısını versin. Eşimle tek dileğimiz bu.

gunaydin
aysecim maalesef pis bezimiz var ama gece boyu bitmeyen ikinma sesler. Sesli uyuma nezaman bitecek merak ediyorum yavrun surekli safa sola donuyor mizmiz Allahim yardim et tum bebeklere burnu da balgam sesi gelior

Benimki de aynı böyle İpekcim.Druna sordum hırıltısı var göğsümü tıkalı üşütmüşmü diye hayır dedi.Yutamadığı fazla tükmük hırıltı yaparmış.Cuma günü yine sorarım druna senin için.Sesli uyuması da bitmez boşuna bekleme.Daha dünyaya alışamadı o yüzden irkilir,sıçrar,kıpırdar,ıkınır.Nefesi tıkanmasın yeterki.Başka sorun olduğunu sanmıyorum.Çok üstüne düşme yoksa kafayı yersin.Mesela bi örnek vereyim.Tubiloshun yiğenini duyduğumdan beri deli gibi oldum ben.Her an gözlerini kontrol ediyorum,pencere yakınına yaklaştırmıyorum, iki kere öksürsün hemen sırtını dinliyorum ciğerlerinde hırıltı varmı diye .Dün akşamüstü gözünün içinde bi çizgi.Elimi de sokamadım mikrop kapacak diye.Gözkapağıyla masaj yapıyorum yer değiştirmiyor,valla oldu kesin hastalık belirtisi bu dedim.Tubiloshu aradım,annemi aradım,babam gözlükçü onu aradım,eşimi aradım,hepsi drunu ara dediler.Üstümü giyinmeye bile başladım taksi çağırıp acile götürcem.Dru ararken bi kez daha bakıyım dedim meğerse kirpiği düşmüş çıktı.Psikolojim bozuldu resmen incelemekten.Cumayı iple çekiyorum iyi haber almak için drdan.Üstüne düştükçe sıkıntılar basıyor.

Kızlar öncelikle hepinize çok teşekkürler. Hepinizin yazdıklarını tek tek okumak istedim ve sizlere çok dua ettim o acıları çekerken.
Uzun uzun anlatırım sonra. Sonuç 4kilo bir oğliş acılar içinde hala gazını çıkartamayın ben ben :50: yarım saat oldu lavdan yapılalaı çıt yok. Waves evet doktorum kilolu olduğunu söylemedi bana bebeğin kafası kanala ters girdi ve kımıldamadı 2 saat boyunca çatalda kaldım. Inanılmaz bir acı 2 saat ıkındım 5ebe ve 2 doktor başımda.... Hepsi çok merhametli ve şirinlerdi. Çok güzel açılmam oldu. Gittiğimde sabah 9gibi 4 cm ve akşam 4te 10 cm ile çatala alındım. Ikından çok güzel dedi ebeler doktor çok beğendi ama an sonunda yeter dedim alın beni sezeryana 2 saat daha ıkın dediler gelebilir,ama göze alamadım 2 saat ıkınmayı açım susuzluk başım dönüyor vs...Ama okalar başarıya rağmen gelmedi koca kafalı. Şimdi dün çektiğim sancı ve acıların izi var heryerinde. Sezeryan oldum oda ayrı mesele. Kan sayımım 10 imiş ameliyattan evvel şimdi ise 7 ye düşmüş. Rengim sapları heryerim şiş. Hala 70 kiloyum. Bebeğim yoğun bakımda emdiremedim daha. Kanadık oksijen değerini beğenmedi çocuk doktoru. Ilk günde doğduğu gibi solunum problemi yaşamış 6:15te doğmuş ama yanıma gece 11 gibi getirdiler. Şimdi gaz çıkartma ile uğraşıyorum bakalım sancılarım acılarım ne zaman dinecek... Hepinize ayrı ayrı dua ettim acı çekerken... Hakkınızı helal edin...
Ben 3 kilo bir bebek beklerken bir tosunumuz oldu ve görseniz maşaallah inanılmaz güzel.
İpekçi'm san çok üzülmüştüm okadar acıdan sonra ameliyata alınmana bence ben senden beter oldum :14:

canım benim geçmiş olsun .inşallah bu gün bilal ide yanına getirirler tamamen rahatlarız. acıların hepsi geçecek canımtez zamanda şifa bulursunuz inşallah.ikinizde dualarımdasınız.hooşgeldin bilal burda seni bekleyen bir sürü teyze ve kuzen var çabuk gelin emi.

Bıktım her öğlen ne yiyeceğim diye düşünmekten kızlar.Bi akıl verin.Ne yapayım öyle şipşak bişeyler.Yumurtadan,yoğurtlu ekmekten,makarnadan gına geldi.:25:
Akşam yemeğini bile bu kadar çok düşünmüyorum ben :31:

Günaydın kızlar.

bak gör yarın sarı şeker seni yarın nasıl şaşırtacak .inşallah.so hafta herkesi dinleme iyi duy köyüyü delete yap gitsin.

SELAMLARR GÜNAYDINLARRR HERKEZE BOL BEREKETLİ MUTLU BİR GÜN DİLİYORUMM :16::16:

hamd olsun Rabbime, güzel haberler almamızı nasip etti bugün de,

Ravzamız iyileşiyormuş kızlarrr :52:
Dr tüm değerler iyiye gidiyor. böbrekler güzel temizleniyor. böyle giderse 1-2 güne diyalizi bırakırız demiş.
makineye baglı oldugu halde (solunum makinesi) kendisi nefes alıyormuş. yine böyle devam etmesi durumunda bikaç güne ciğerindeki tüpü ve agzındaki hortumu çıkarıcaklarmış...

gece hemşireye rica etmiş. bebegimi 1 dakika olsun görebiliriyim kapıdan? rahat yatayım demiş.
tamam demiş hemşire de :) bakmış bir de ne görsün minik Ravzamız uyanık :16:
bugün saat 13 de yanına giricek her gün oldugu gibi. bana yine resim ve veideo yollucak ablam...
inşallah çok daha iyi görürüm kuzumuuu :32:

Kenan paşam iyileşti gibi bişey.sadece gözünde kızarıklık kaldı. öğrendim ki göz nezlesi salgını varmış :18:
babamız da kırmızı göz oldu.demekki dışarda mikroplar kol geziyor. Neyse Allah tan kar yagdı da mikroplar azalmıştır diye umuyorum.

hepinizi çokkkk öpüyorum...
Rabbim sizlere de güzel haberler almanızı nasip eylesin inşallahhh

gözlerininiz aydın tubısh inşallah annesiyle eve giitiğinide yazacaksın burdan
Herkese Günaydın kızlar. .
İnşallah güzel ve hayırlı haberler alacağımız birgün olur..
Bir haftadır devam eden grip ve öksürüğüm var. Bir türlü geçmiyor. .
Öğleden sonra misafirlerim var. Akşamdan bir sürü hazırlık yaptım. Sabah erkenden iş birde bu soğuklar:))

Siz Nasılsınız kızlar?
Bebişleriniz nasıl?
kolay gelsin canım .
Allahım belki bu ay benim yüzüme güler di mi yaaaa :))) Ben de anne olmak istiyorum. bebeğimi koklamak istiyorum. Çooook istiyorum. Varsa bi liste beni de yazar mısınız lütfen. Belki uğurlu gelir. Bat 6 ocak yazabilirsiniz. Hem bu sefer hamile olurum. Belli mi olur???
inşallah ayşe topiğin başında bir hadis yazmış hep aklında olsun .annelerin anne adaylarının sermayesi umut.

Allahım bugün Ravza bebeğimizin kablolardan kurtulduğunu,Bilal tosunumuzun annesinin koynuna döndüğünü,Dilek anneciğin pırt pırt gaz çıkardığını,taydinin garip durumunun bebeği olduğu haberini,cadı Ezgi'nin uzun uyuduğu bir gece geçirdiğini,Barış bebeğin ıkınmalarının kötü kokularla ve dolu bezlerle sonlandığını,duygunun güzel gelişmelerle gelmesini ve beklenmedik hamiş haberlerini duyur bize :16::16::16::16::16::16::16:

Evimiz buz gibi kızlar.Zaman zaman 19a düşüyor oda sıcaklığı.Kuzumu eşofmanla ve şapkayla durduruyorum artık.Malum kelebek gibi çırpındığı için battaniye falan durmuyor üzerinde.:emir_bebek:Hasta olmadan bi atlatsaydık şu kışı:18::18::18:

Dün akşamüstü sürpriz bi paket geldi kargoyla.Canımı sıkan bi arkadaşım olmuştu geçen hafta.Bu paketi yollamış bana.Öyle mutlu oldumki anlatamam.Bakakaldım görünce.Hala kaldırmadım,gördükçe gözlerim doluyor.Birileri için kıymetli olmak ve bunu göstermesi çok güzel bi duyguymuş:31::31:

Eki Görüntüle 891713
Eşim iş görüşmesinde şu an.Eski işyerimin mükellefi olan bi adamla hemde.Ben aracı olmadım,kariyer.netten bulmuş çağırmışlar.Sen tanıyormusun bu firmayı dyince öğrendim.Güçlü bi firma ve tam da aradıkları adam benim eşim.Eğer olumlu olursa bugünkü görüşme eski işyerimle bağlarını koparacak o firma.Onların mükellefini çalmış gibi olacağız.Ama bile isteye yapılan bişey değil.Onlardan memnun değilmiş adam,yeni muhasebeci arıyormuş,tesadüf eşimi bulmuş.Biraz karışık bi durum.Bizde ne yapacağımızı bilmiyoruz.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun:31::31::31:

inşallah sende cok güzel haberler alırsın canım. allahım rızkınızı genişletecek iş versin inşallah

merhaba kızlar geçmişi biraz okudum hepiniz duamdasınız.Yeni gelenler hoşgeldin diyorum. oğluşumu sabah apar topar hastaneye götürdük.Pipişi şişip kızarmıştı çok korktum.Nryseki doktor korkmayın dedi krem verdi.Sünnet ettirin bi an önce dedi.Daha 5 aylık kıyamam ki:( Bir de kilolar gitmiyo ya görseniz 5 aylık hamile gibiyim.bir de normal doğum yaptım.İşe de başladım yine gitmiyo.Süt olsun diye de eşim ve çevrem sürekli ye diyo.Bebişim de süt gelmeyince ağlıyo ya o zaman boşver kiloyu dedim ama kıyafetlerim olmuyo ve ben bir sürü şeyim varken büyük beden almak istemiyorum:(((Psikolojim bozuldu bozulacak yani:(
hctp canım ben 4 aylıkken yaptırdım. inanki çok rahat iğne yapılırken ağladı. sonrasında hiç bir sorun çıkmadı.ne kadar erken olursa okadar iyi. hem anne hem çocuğun psikoljisi için çok iyi.büyük olup ta korkuyorum diyre ağlasaydı ozaman dayanamazdım.zaten cerrahlar erken süüneti öneriyorlar2,5 yaşından sonra önermiyorlar

veee Karapisso dan yeni haberler...

karapissocuk bugün gazını çıkartmış kızlar ve dr taburcu etmiş.
ama şu an hastanede bebişini getirmelerini bekliyorlar.
dr tedbir amaçlı yoğun bakıma aldıklarını söylemiş.
gece azıcık emzirmiş sonra huzursuz olmuş bebiş. bebek hemşiresi de durumunu begenmedim. her ihtimale karşı sabaha kadar bizde kalsın demiş. mama vermişler kan şekeri düşmesin diye.
şimdi de bebişini getirmelerini bekliyor işte.ardından evlerine gidicekler inşallah.

resmini de göndermiş.
Maşallah Subhanallah tombiş paşamıza :)
kendisi eve geldiğinde isterse sizlerle de paylaşır resmi.

hamd olsun RABBİME bugün güzel haberler alıyoruz.

KEVOK canim gecmis olsun ilik ihlamur filan ic iyi gelir.

AYSEM huysuz cocuk saat 6 da kalkti okula gideek sanki. Birkac sene sonra kalk diycem ozaman da kalkmiyacak.
Sabah ben yattim o kalkti sanki uyurken beni goruyor. simdi ben kalktim ya uyur artik. Caktirmadan nasil yatabilirim acaba? Oturdugum yerden mi uyusam. Goz kapaklarima goz cizsem? Ayyy kafayi yemeye basladim.

INCIM hayirli haberlerle geleveksin insallah canim bak ben de o kadar dengeli beslendim sipa minicik cikti. Sen baskasini takma kafana. Saglkli olsun da kilo cikinca alir merak erme..

AYSEM huysuz cocuk saat 6 da kalkti okula gideek sanki. Birkac sene sonra kalk diycem ozaman da kalkmiyacak.
Sabah ben yattim o kalkti sanki uyurken beni goruyor. simdi ben kalktim ya uyur artik. Caktirmadan nasil yatabilirim acaba? Oturdugum yerden mi uyusam. Goz kapaklarima goz cizsem? Ayyy kafayi yemeye basladim.

INCIM hayirli haberlerle geleveksin insallah canim bak ben de o kadar dengeli beslendim sipa minicik cikti. Sen baskasini takma kafana. Saglkli olsun da kilo cikinca alir merak erme..

ozlemcim bu uyku sorunu nolcak bilmiom uyuyunca da surekli ses ben de uyuyamioyorum ki. heran aksiyon yazik ikinma surat eksimesi

:60::60::60::60:Allah iyiliğini versin emi.Göz kapaklarına göz çizecekmiş.Sen beni güldürdün Allah da ezgiyi uyutarak seni güldürsün emi özlem:54:
Ama o dediğini benimki de yapıyor.Babasını 7,30da gönderdikmi bizim yatağa yayılırız küçük hanımla.Uyuruz gözgöze.Yarım saate bi uyanır.Hayır ben daha dalmadımki arkadaş ne ara uyudun uyandın.Ama ben yanına yatmayım 11e kadar uyur.Beni mi istemiyor acaba bu kız yanında:44: Anaaam valla beni istemiyor.:59::59::59::59::59::59::59::59::59:
Biz yeni huylar edinmeye başladık.Memedeyken anneyle gözgöze olmak,anne başka yere bakıyorsa dikkat çekmek için tepinmek,ağzımızda memeyle konuşmaya çalışmak,sesli gülmek.Yani amaç meme değil o kadar belliki bu.Çekiyorum bu seferde sanki etini mandalla sıkıştırmışım gibi bi çığlık ve suskunluk dudak büzme,bir damla gözyaşı yok zillide.Güler öyle kucağımda.Hani rahatımı bozdun,sorarım sana çığlığı sanki:39:Allah yokluklarını göstermesin ama çok zor işimiz bu zillilerle..:emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar çok kötüyüm eşim yeni geldi doktorun yanında.Bilal enfeksiyon kapmış bugün vermiyorlar bebeğimi. Ağlamak istemiyorum ama içim harap oldu bebeğimi istiyorum ben :14:
inci sakın kilosunu kafana takma. Bak ben doğuramadım neler çektim,en azından 2 kilo olsa rahat doğar ve seni yormaz. Sana dua ettim inş sağlıkla gelecek bebeğin,benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

Kızlar çok kötüyüm eşim yeni geldi doktorun yanında.Bilal enfeksiyon kapmış bugün vermiyorlar bebeğimi. Ağlamak istemiyorum ama içim harap oldu bebeğimi istiyorum ben :14:
inci sakın kilosunu kafana takma. Bak ben doğuramadım neler çektim,en azından 2 kilo olsa rahat doğar ve seni yormaz. Sana dua ettim inş sağlıkla gelecek bebeğin,benim yaşadıklarımı yaşamazsın.

Canım benimm.Allahım yardımcın olsun.Neden enfeksiyon kapmışki?Durumu iyimi?Tedbir amaçlımı tutuyorlar yoğun bakımda.

Back