- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.601
Hadi sifa olsun canim. Hurmayida arttir bence. Rahimin kasilmasini sagliyormus. Ben hic yiyemedim ya normal dogurcak olsaydimson hafta bir paket yiycektimKızlar nerdeyiniz ya hu
Iki laf edeydik sizinle.
bugün adaçayı içmeye başladım içimden geldi
Doktor cuma günü gel demişti ama içimden bir his yarınsabah git diyor.
Oğlişin hareketleride iyi ama nedense sabah gitmem lazım gibi geliyor neden bilmiyorum
Ayy hakkikaten mi? Benim de cok gazim oldu hala da oluyor ayaklarimi hep sicak tutuyorum ama. Benimkiz bana cekmis o zaman.Canım çok çok Özür dilerim ama son iki gündür öyle fena gazım varki bomba misali uzun uzadıya vır vır vır
Kendi çıkınca sorunum yok ama bazen çıkmıyor karnımdaki acıyı anlatamam o an.
E düşün bu ağrıyı minikin yavrular nasıl çekiyor.
Duyduğum kadarıyla anne karnında başlıyormuş gazlı olup olmayacağı.
E benim durumumu göz önünde bulundurursak çok korkuyorum tıpkı benim gibi olacak diye.
Çok afedersin o dereceki eşim bazen masaj yapıyor karnıma sırf rahatlayayım diye
Öncende vardı ama gebelikte azdı.
Düşünüyorum ne yedim son iki gündür. Ayaklarımı mı üşürüm acaba ?
Kıyamam sana canım uynaıkken yesene izin vermiyormu ?
Ayyyyyy canımmm sende kolayca doğuranlardansın demek
İnşaallah sahneye çıkıp bir avazda doğurup geleceğimmmm
Sen kaçıncı haftanda doğurdun canım ben tam 38.haftamı doldurdum.
Dularını hiççç eksiltme
O kadar rahatsizligi niye cekelim dedim de ilac aldim biz bir yerimiz agrisa agrikesici iciyoruz. Yazik cocuga.
Yok canim musade eder mi hic? Anca tvyi acarsam muzkik filan olursa biraz oyalaniyor. Yoksa hemen meme geliyor aklina. Az emiyor birabirakiyor.
Burnumu tikayip iciyorum hele papatyayi gorsen kokusu felaket..iyi olsundiye ne yapalim...annelik zor is..
Evet kuzum haklısın.
Çok sağol.
Ben bugün bebeğime kavuşacağım anı düşündüm ve heyecanlandım.
İnşaallah o gün gelince eminim bakarım meleğime.
Kucağıma alıp emdireceğim günü bekliyorum hemde ne hasretle.
Nazlı meleğim benimmmm annesi 2buçuk yıldır onu bekliyor.
Nice Nazlı bebişler var dilerim Meblam onlarında kavuşturur hasretle bekleyen annelerine...
Bu arada bende rezeneyi sevmiyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Şimdi adaçayı içiyorum inş faydasını görürüm
Aminnn kuzum. Onu emerken izlemesi en guzel sey. Sen de yasayacaksin canim o ani cok az kaldi. Hamileleginsonuna yaklastin... dogumdan sonra bambaska bir hayahayat baslyacak sizin icin.