• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Kızlar nerdeyiniz ya hu :16:
Iki laf edeydik sizinle.
bugün adaçayı içmeye başladım içimden geldi :21:
Doktor cuma günü gel demişti ama içimden bir his yarınsabah git diyor.
Oğlişin hareketleride iyi ama nedense sabah gitmem lazım gibi geliyor neden bilmiyorum :31:
Hadi sifa olsun canim. Hurmayida arttir bence. Rahimin kasilmasini sagliyormus. Ben hic yiyemedim ya normal dogurcak olsaydimson hafta bir paket yiycektim :-)
Canım çok çok Özür dilerim ama son iki gündür öyle fena gazım varki bomba misali uzun uzadıya vır vır vır :17:
Kendi çıkınca sorunum yok ama bazen çıkmıyor karnımdaki acıyı anlatamam o an.
E düşün bu ağrıyı minikin yavrular nasıl çekiyor.
Duyduğum kadarıyla anne karnında başlıyormuş gazlı olup olmayacağı.
E benim durumumu göz önünde bulundurursak çok korkuyorum tıpkı benim gibi olacak diye.
Çok afedersin o dereceki eşim bazen masaj yapıyor karnıma sırf rahatlayayım diye :17:
Öncende vardı ama gebelikte azdı.
Düşünüyorum ne yedim son iki gündür. Ayaklarımı mı üşürüm acaba ?
Kıyamam sana canım uynaıkken yesene izin vermiyormu ?

Ayyyyyy canımmm sende kolayca doğuranlardansın demek :34:
İnşaallah sahneye çıkıp bir avazda doğurup geleceğimmmm :52:
Sen kaçıncı haftanda doğurdun canım ben tam 38.haftamı doldurdum.
Dularını hiççç eksiltme :54:
Ayy hakkikaten mi? Benim de cok gazim oldu hala da oluyor ayaklarimi hep sicak tutuyorum ama. Benimkiz bana cekmis o zaman.
O kadar rahatsizligi niye cekelim dedim de ilac aldim biz bir yerimiz agrisa agrikesici iciyoruz. Yazik cocuga.
Yok canim musade eder mi hic? Anca tvyi acarsam muzkik filan olursa biraz oyalaniyor. Yoksa hemen meme geliyor aklina. Az emiyor birabirakiyor.
Burnumu tikayip iciyorum hele papatyayi gorsen kokusu felaket..iyi olsundiye ne yapalim...annelik zor is..
Evet kuzum haklısın.
Çok sağol.
Ben bugün bebeğime kavuşacağım anı düşündüm ve heyecanlandım.
İnşaallah o gün gelince eminim bakarım meleğime.
Kucağıma alıp emdireceğim günü bekliyorum hemde ne hasretle.
Nazlı meleğim benimmmm annesi 2buçuk yıldır onu bekliyor.
Nice Nazlı bebişler var dilerim Meblam onlarında kavuşturur hasretle bekleyen annelerine...
Bu arada bende rezeneyi sevmiyorum nasıl olacak bilmiyorum.
Şimdi adaçayı içiyorum inş faydasını görürüm :16:

Aminnn kuzum. Onu emerken izlemesi en guzel sey. Sen de yasayacaksin canim o ani cok az kaldi. Hamileleginsonuna yaklastin... dogumdan sonra bambaska bir hayahayat baslyacak sizin icin.

Maşallah canim benim az kaldı sabret. Ben mide bulantimla uğraşıyorum gece ve sabah daha cok artıyor. Psikolojim berbat zaten yuvarlaniyoruz

:37: o mide bulantılarını günüm geçtiği gibi çekmeye başladım ta 16.haftaya kadar :37:
Berbat birşey inş seninki daha erken geçer.
Allahım ne kadar kötü günlerdi.
Geçtiği için çok mutluyum.
Şimdide doğum heyecanı telaşıııı :52:
İnş kendi evinde yatağında kucağına alırsın meleğini...

Hadi sifa olsun canim. Hurmayida arttir bence. Rahimin kasilmasini sagliyormus. Ben hic yiyemedim ya normal dogurcak olsaydimson hafta bir paket yiycektim :-)

Ayy hakkikaten mi? Benim de cok gazim oldu hala da oluyor ayaklarimi hep sicak tutuyorum ama. Benimkiz bana cekmis o zaman.
O kadar rahatsizligi niye cekelim dedim de ilac aldim biz bir yerimiz agrisa agrikesici iciyoruz. Yazik cocuga.
Yok canim musade eder mi hic? Anca tvyi acarsam muzkik filan olursa biraz oyalaniyor. Yoksa hemen meme geliyor aklina. Az emiyor birabirakiyor.
Burnumu tikayip iciyorum hele papatyayi gorsen kokusu felaket..iyi olsundiye ne yapalim...annelik zor is..

Aminnn kuzum. Onu emerken izlemesi en guzel sey. Sen de yasayacaksin canim o ani cok az kaldi. Hamileleginsonuna yaklastin... dogumdan sonra bambaska bir hayahayat baslyacak sizin icin.

Canım tek sayı ile yemek lazım hurmayı,bende yiyorum günde 5 tane yetmezmi ?
İnşaallah kuzum o gün gelir :16:
Ne yapacak kuzu mecbur olunca içiliyordur eminim.
Bak sen cadıezgiye :52: cadıozy min cadıezgisi demek izin vermiyor :52:

Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet versin.
Korkuma canım. Sen hamilesin duaların kabul olur. Bizde dua et.
Eşinden çok dua et eminim duaların kabul olur en kısa zamanda cevap alırsın... :34:

:37: o mide bulantılarını günüm geçtiği gibi çekmeye başladım ta 16.haftaya kadar :37:
Berbat birşey inş seninki daha erken geçer.
Allahım ne kadar kötü günlerdi.
Geçtiği için çok mutluyum.
Şimdide doğum heyecanı telaşıııı :52:
İnş kendi evinde yatağında kucağına alırsın meleğini...

Aminn iyi dileklerin içın Rabbim bi vaazda kurtarsın. Sayfamizdaki herkese dua ediyorum. Öksürük azaldı derken kusma başladı. Nasil olucak hiç bilmiyorum en azından sağlık belirtisi diye şükrediyorum.

Canım tek sayı ile yemek lazım hurmayı,bende yiyorum günde 5 tane yetmezmi ?
İnşaallah kuzum o gün gelir :16:
Ne yapacak kuzu mecbur olunca içiliyordur eminim.
Bak sen cadıezgiye :52: cadıozy min cadıezgisi demek izin vermiyor :52:

Aynen canim ya anasinin kizi oldu ben bir de tosbaa diyorum ona babasinin kizin olacak diye ama nerdeee. Ayni ben tez cani hareketli...bugun doktorda tartildik 900 gr almisiz yine 1 kiloyu bulduramadik o kadar da emiyoruz ama. Ee okadar kıpırtıya kilo mu alinir. Kurtlu naciye :-):-):-) ayagimda salladim simdi uyudu nihayet. Uykusu var esniyor kipir kipir oyle tutuyorum durmuyor boyle tutuyorum durmuyor ben de zorla yatirdimayagaima.:-):-) sen mi inat hen m:-):-)uyudu iste. Halbuki diyorum beni dinlesen pisman olmazsin ama dinlemiyor:-):-):-)
5 tane yeter herhaldeben de bilemedim.
Cantan hazir dimi? Ben pisik kremini unutmusum. Prima bizde popoyu kizartti ya ertesi gun esim getirdi bizim ev uzak malum hastaneye. Tulbent filan al derim ben biz 2 kisilikodadaydik ziyaretciler filan gelince ortuvermesi iyi olduemerken.

Son düzenleme:
Aminn iyi dileklerin içın Rabbim bi vaazda kurtarsın. Sayfamizdaki herkese dua ediyorum. Öksürük azaldı derken kusma başladı. Nasil olucak hiç bilmiyorum en azından sağlık belirtisi diye şükrediyorum.

Benim de 7.hafatada baslamisti duygcum. Cok zor Allahim yardim etsin. Kraker kuru ekmek yiyordum tum gun bazen sadece..amatabi senin de dedigin gibi bebisinin buyudugunu gosteriyor bulantilar...

Aynen canim ya anasinin kizi oldu ben bir de tosbaa diyorum ona babasinin kizin olacak diye ama nerdeee. Ayni ben tez cani hareketli...bugun doktorda tartildik 900 gr almisiz yine 1 kiloyu bulduramadik o kadar da emiyoruz ama. Ee okadar kıpırtıya kilo mu alinir. Kurtlu naciye :-):-):-) ayagimda salladim simdi uyudu nihayet. Uykusu var esniyor kipir kipir oyle tutuyorum durmuyor boyle tutuyorum durmuyor ben de zorla yatirdimayagaima.:-):-) sen mi inat hen m:-):-)uyudu iste. Halbuki diyorum beni dinlesen pisman olmazsin ama dinlemiyor:-):-):-)
5 tane yeter herhaldeben de bilemedim.
Cantan hazir dimi? Ben pisik kremini unutmusum. Prima bizde popoyu kizartti ya ertesi gun esim getirdi bizim ev uzak malum hastaneye. Tulbent filan al derim ben biz 2 kisilikodadaydik ziyaretciler filan gelince ortuvermesi iyi olduemerken.
Evet canım hatırlatman iyi oldu almıştım zaten.
Tülbentimide aldım ama bebiş için ayrı aldım :34:
Bizim ev yakın ama ne gereği var herşeyimiz yanımızda olsun demi :34:
Evet seni dinlese pişman olmayacak ama nerede şimdikiler çok inat kuzu çok :31:
Canım öyle böyle en zor haftalarını atlatacaksın.
Benim iştahım yoktu mide bulanmıştı halsizlik uyku :52:
Rengim atmıştı her gören hastamısın diyordu,bazı büyükler hamilemsin diyordu okadar yani.
İnş geçecek dua et uzun sürmesin. Farklı heyacanlar başlayacak.cinsiyet heyecanın varmı acaba ne :52:

Rengim atmıştı her gören hastamısın diyordu,bazı büyükler hamilemsin diyordu okadar yani.
İnş geçecek dua et uzun sürmesin. Farklı heyacanlar başlayacak.cinsiyet heyecanın varmı acaba ne :52:

Sorma ah bu cocuklar :-) simdi de kucagima aldim dallmadi uykuya.
Iyi bari canim yakinsa sorun olmaz.
Ben yatirayim yavastan cadiyi. Kuzum sen de dinlen oturunca yorulursun.
Allah rahatlik versin. Optum ikinizi de...

Sorma ah bu cocuklar :-) simdi de kucagima aldim dallmadi uykuya.
Iyi bari canim yakinsa sorun olmaz.
Ben yatirayim yavastan cadiyi. Kuzum sen de dinlen oturunca yorulursun.
Allah rahatlik versin. Optum ikinizi de...

Sana kolay gelsin ozım.
Ben uykumu aldım yaaaa. Yemekten sonra 8gibi uyudum 10 da uyandım. Cin gibiyim şimdi ne uyku ne halsizlik :52:
Bizde sizi öptükkk :54:

Benim de 7.hafatada baslamisti duygcum. Cok zor Allahim yardim etsin. Kraker kuru ekmek yiyordum tum gun bazen sadece..amatabi senin de dedigin gibi bebisinin buyudugunu gosteriyor bulantilar...

O kadar oksurukten sonra doktora gitmeyi düşünüyordum sağolsun bulantilar rahatlattı beni. Gece yatmadan başlıyor sabah bulantı hapı içiyorum sonra uzaniyorym anca rahatliyorum biraz

Amin inş uzun sürmez formasyon ankara dışına çıkarsa rezil olurum. Haftaya ıstanbula gitmem gerek diploma almaya ne yapicam bilmiyorum. Oğlum olsun istiyorumhayirlisiyla olur inş. Sizin tahmininiz var mi?

O kadar oksurukten sonra doktora gitmeyi düşünüyordum sağolsun bulantilar rahatlattı beni. Gece yatmadan başlıyor sabah bulantı hapı içiyorum sonra uzaniyorym anca rahatliyorum biraz

Amin inş uzun sürmez formasyon ankara dışına çıkarsa rezil olurum. Haftaya ıstanbula gitmem gerek diploma almaya ne yapicam bilmiyorum. Oğlum olsun istiyorumhayirlisiyla olur inş. Sizin tahmininiz var mi?

kuzu nedendir bilmiyorum ama oğlun olacakmış gibi hissediyorum :34:
herşeyin hayırlısı :55:

Ipekcim memeyi cikarinc a kaldiriyorum ben gaz cikiyor sonra yine emiyor ama bazen birkere cikiyor gazi uyuyor uzun sure tutuyorum dikama cikmiyor sonrada barsaklarda sıkıntı oluyor. Ictik bakalim ilaci bu gece neyapacak..

canim sonucu bildir mutlaka insallah yarar yavrular iki buklum oluor sancidan yarin tartilcaz bakalim nolmus bidikim

kızlar benim gibi olan varmı?

6 aya kadar duphaston ilaçı kullandım adetim çok düzensiz bu ay ilacı bırakayım dedim çünkü bebiş istiyoruz almadım ilaçı normalde ilaca göre 29 kasımda hasta olmam lazımdı olmadım 3. günü test yaptım negatif çıktı. acaba testi erkenmi yaptım diye düşünüyorum. yada adetim düzene girmedi galiba diyorum bunun üzerine duphastonu aldım yine acaba hamileysem eğer duphaston kullanırken bişi olurmu böle bi drumla karşılaşan yada duyan varmı???

Geceler gündüzleri birbirine karıştı. Midem o kadar fena ki anlatamam evdede ne ekmek var ne çubuk kraker. Ayva yedim biraz umarım bulantilarim cok uzun sürmez.

Sağlık ocağında tahlil yapılıyor mu? Gebelik.içın genel kan sayımını felan sağlık ocağında yaptırıp öyle gideyim diyorum hastaneye. Eksikleri hastanede yaptırırım.

Kızlar günaydın herkese..
Bir ara bebek bezi konusunda yazmıştım. Sonra adı pekte duyulmayan bir marka vardı markette bir de onu deneyim dedim. Babystar 3 numarasını almıştık. 68 li paket. Sızdırma konusunda kesinlikle sızdırmıyor, bağlama yerleri gayet güzel acıtmıyor, iz yapmıyor. Kakamızı da dışarı taşırmadı üstelik. Pişikte yapmadı. Hiç beklemiyordum gerçekten. Pişik konusunda bez markaları bebekten bebeğe değişiklik gösterebiliyor ama diğer özelliklerinden dolayı tavsiye edebilirim aklınızda bulunsun. Üstelik fiyatı da uygun 20.90.

Islak havluya gelince hepsini denedim sayılır Dalin, Prima, Unibaby, Canbebe.. Ama en doğalı Huggies in ıslak havlusu kesinlikle tavsiye ediyorum.

Güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah..

Son düzenleme:
epack 1 aya yaklaşmışsınız maşallah.Daha netleşecek artık emmesi bezi gör bak.:nazar::nazar::nazar:

karapisso Bir evde 2 tane mali müşavir ruhsatı olunca açmak daha cesaretli oluyor.Nasılsa birinin sürekli geliri var.İlk yıl zarar etmeyi bile göze aldık.Daha 2 tane mükellefimiz var,onlar da masrafları çıkarır ancak.Kara geçmek kolay olmayacak ama Rabbim kuzucuğumuzun rızkını gönderecektir elbet.Biz elimizden geleni yapacağız,fazlası içinde Rabbim'e el açtık.Allah çıktığımız yolda utandırmasın bizleri.:31::31::31:
Normal doğum yapanlara sormuşsun ama bende fikrimi söylemek isterim nacizane.Biliyorsun ben normal doğum olacak diye odaklanmıştım.Allahım en hayırlısını verir elbet diye.Daha sabah konuştuk eşimle.İçimde uhde kalacak normal doğum olmadığı ama ONU kaybetme riskini asla göze alamazdım.Allahım senin içinde en hayırlısını yazmıştır eminim.Sen de o da sağlıklı olunda o veya bu şekilde çıkacak oradan.Kimseninki içinde kalmamış bugüne kadar:9::9::9::9:

:31:doğursaydım iyidi yaaa :52: :52::52::52::52: Allah iyiliğini versin emi.Sabırsız anniş.9 ay bekledin,ondan öncesini hiç saymıyorum bile.Kaldı şurda 15 gün.:29::29::29::29::29::29::29::29::29:

seyide_cim Neden o kadar uzun sürüyorki sizinki.Anlayamadım:44::44:Ben 8,30da gittim.50lik paket verdi.İçtikten 60dk sonra tekrar kan ver dedi.Kanı verdikten 60 dk sonra da sonuç çıktı.O da kahvaltıyla,çayla,gazeteyle geçti çabucak.Babaannesi de senin kadar olmasa da dikkat eder eminim.Emanetin üstüne daha çok düşer insan:29::29::29::29::29:

Evris:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Yerim ben o çipurayı.Fırında ızgarası güzel olur bol limonla:52::52::52::52::52:Cani miyi neyim.:56::56::56::56::56::56:Maşallah tebarekallah.Ne güzel sonuçlar almışsın muayeneden.Bir sevgilin daha geliyor desene:46::46::46::46::46:Nst dedin de aklıma geldi.2 gün önce süt için ebeme uğradığımda nst odasından makinanın sesi geliyordu.Tüylerim diken diken oldu..Çok heyecanlanırdım o odaya girince.Elim ayağım dolaşırdı soyunurken:31::31::31::31::31::31::31:

sule25 Aleykümselam Şulecim.Çok şükür atlatmışsın şekeri de.:nazar::nazar::nazar::nazar: Sırt ağrılarının sebebi egzersiz yapmamak.Ufak ufak evde yapmalısın.Bak doğumdan sonrada hamileyken yapmadığın egzersizlerin ağrsını çekiyormuşsun.Üzerine düş bu olayın.:29::29::29::29::29:

Waves Ben sabah kahvaltıdan sonra ve akşam yemeğinden sonra içiyorum.1 su bardağına 2 tatlı kaşığı rezeneyi atıp demliyorum 10 dk.Sıcakken de içiyorum hepsini.Şeker falan atmıyorum.Çok faydasını gördüm elhamdüllillah.Hem gaz için hem süt için:16::16::16::16::16:

Günaydın canlar:3::3::3::3:
Bu ayak ağrıları bende ne çok sıkıntı yapıyormuş şimdi daha iyi anlıyorum.:24:Dün akşama kadar gezdik,evime de yettim,sütümle de çocuğuma yettim.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bende bi huy olmaya başladı kızlar.Gece süt için uyandığımda uykum bi kaçıyor 2-3 saat deli gibi dolaşıyorum evde.Dua okuyorum,hayal kuruyorum,kitap okuyorum,tv açıyorum,nete bile takılıyorum bazen.E tabi ben uyuyorum kızım uyanıyor :36:
Eşim sabah işe gitti.Ufak tefek ayarlamalar yapacak gelecek bugün.Adam evde boş otura otura sıkıntıları arttı.Beli ağrıyordu geçen hafta.Büzdümü düştü diye çıkıkçıya gittik.Oradan çıktık epey rahatladı.Ertesi gün tekrar başladı.Oturamıyor,kalkamıyor,yürüyemiyor.Bi garip oldu.Ptesi druna gittiğinde bel fıtığımı diye film çektirmişler,o da çıkmamış.Ortopediye uğramış.Çok yatmaktan olmuştur demiş.Hakikatende öyleymiş.Dün 5-6 saat dışardaydık,ağrısı çok çok azaldı.Bir de şekeri yüksek çıkıyor maalesef.Kullandığı ilaçların da etkisiyle yükseliyormuş.Ve tabi hareketsizlik çok etkiliyor.İşin kötüsü düşürülmezse kalıcı şeker hastalığına dönebilir dedi dru.:18::18::18: Havada çok soğuk ama nasılsa arabayla gidip geliyor diye gitsin işe dedik artık.İnşallah üşütmez.Çünkü gerçekten berbat bi soğuk var dışarda.Allah dışarda kalanlara yardım etsin:16::16::16::16::16::16:
Eşimi gönderinc kuzucumla bi uyumuşuz 11e kadar:21::21::21:.Bi uyandım bana bakar boncuk boncuk gözleriyle.:54: ALLAHIM HERKESE TÜM ÜMMETİ MÜSLÜMANA TATTIRSIN BU GÜZEL ANLARI:16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Evi bi elden geçireyim kız uyurken.Örgümü de alayım elime oturayım artık.Kış bitmeden elbiseyi bitirip giydireyim bi an önce:6::6::6::6::6::6::6::6:

ayşeciğim bugun netten evde yapılan egzersizler için
bir çıktı aldım evde yapmaya çalışayım umarım faydalı olur
artık işte oturmakta o kadar sıkıntı yaşıyorum ki Rabbim yardımcımz olsun
sen nasılsın soğuklar sizin oralarada gelmiş bizim buralar her yer buz
inanılmaz bir soğuk var dışarda bu yılda böyle soğuk geçecek sanırım
hifa hanım nasıl öpüyorum o boncuk gözlerinden
elbiseside şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde giyinsin..

Back