- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.641
Bıdıklarınız masallah çok tatlı aysecim hifa iice seçilmiş masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epack kilo alımında anne sütüyle 1500 gr alan bebekler var bazılarıda sadece 500 600 gr alıyo benim bebeğim anne sütü ve mama daha çok mama ile beslendi 1300 aldı dr 30 gr gün en az dedi bize 3910 doğmuştu bi arkadaşımın bebeği 1 aylıkken 1500 gr aldı anne sütü sadece
Canım çok haklısın inş bakarım bende bebişime.Şşşş gel bakıyım sen benim yanıma.Keşke yanımda olsaydın da kocamann bi sarılsaydım sana tatlı hamişim.O koca göbüşün izin vermezdi ya Sana bütün dünyanın bildiği bi sır vereyimmi?HİÇ KİMSE SENİN GİBİ BAKAMAZ YAVRUNA.Seni doğuran annen bile.Keşke demeyi hiç sevmiyorum ama yanında olması için neler vermezdimki melek annenin.Ama hayatta olduğunda da hayalkırıklığı yaşayabilirdin ben gibi.O kadar kalbim kırıkki bu konuda okuyunca mesajını gözlerim doldu,burnumun direği sızladı.Şimdi etrafımdaki hamişlere dünyaları sermek istiyorum ben yaşayamadığım için.Görmesek de dokunamasak da birbirimize ben seni çok seviyorum Dileğim.Aynı şehirde olsaydık yemin ederim gelirdim sık sık yanına.
Ayyy kuyruğuna bayıldım Gazsız tuzsuz uyusun içinde inşallah kuzucuk
Ay valla biraz sonra misafirim gelecek.Mutfak dandini,daha toz almadım,üstümü giymedim ama koşa koşa özayder yazdımıki diye geldim inan
Dileğinde dediği gibi yaptırıp da yanlış sonuç alan da çok etrafta.Bende yaptırmadım.3lü daha mantıklı gibi geliyor ama.
Bizim şurubumuz o.Çok faydasını gördük inşallah sizde görürsünüz.Hadi ağlamadan gelin inşallah aşınızdan.
Valla bende diyorum kızımın içmediği kadar varmış rezeneyi diye Yemin ederim burnumu tıkayıp tek dikişte içiyorum sıcak sıcak.Süt olsunda zehir olsa içerim napıyım.
İçindeki sesi dinle bence.Bende eftiklenmiştim son 2 gün.
Yaparlar canım.Aile hekimine git tam kan,vitaminler falan hepsine baktır.En azından hastanede sıra sıkıntısı yaşamazsın.Sabah gidersen öğlene alırsın sonuçları.Bizim buradaki öyle yani.
Günaydın canımBiz de bez denemesindeyiz hala.Prima pahalı,bimdeki bez (ay adını bile okumamışım),huggiesin bacak arası oyuntusu olmayınca araya sıkışıyor bez,canbebe deniyoruz şimdi.Fena değil ama beline çıkıyor kaka.Molfix deneyeceğim bir de.Sanırım hugiese döneriz en güzel yüzey onda çünkü.
Bende ıslak mendilde komiliye bayıldım.Kokusu çok güzel.Hepsinden de hesaplı.
İnşallah faydası olur canım.Biz iyiyiz eve kapandık soğuklar başladı diye.Dün öğlen 2de başladı kesintisiz sabaha kadar yağdı.Heryer bembeyaz.Akşama hava yumuşak olursa çıkacağız biraz.
Ben sık sık ederdim 1 saate bi falan..Dudağınla alnından kontrol et yüksek gibi gelirse ölç.Ben öyle yaptım.Şurubu da sabah akşam 1 ölçek verdim 2 gün boyunca.Çıkmadı çok şükür.Gece de 2 saate bi kalkıp bakıyordum.İnşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız.
Kuzuuuu inş ikinci bebeğin erkek olur. Bu kızın ardı erkek gibi. Kara kaşlar kara gözler maşaallahGünaydın teyzoşlar ve tatlı arkadaşlar
Nasılsınız bakıyım?
Ben yine çok tatlıyım bugün.Kıpır kıpırım,şirinlik yapıp annemi delirtiyorum.
Babamı sabah sabah yine işe yolladık.Hani bu adam raporluydu evde oturacaktı benimle.Akşam gelsin sorarım ben ona.Bi şirinlikler yapayım da yarın gidemesin
Aysel teyze diye biri gelecekmiş bugün bize.Beni merak ediyormuş.Buldular tabi benim gibi bi güzelliği gelirler
Neyse ben biraz mıkırdanıyım da annem acıktığımı anlasın
Bi de oyun halısı yaptılar yat yat yat belim yanım ağrıyor arkadaş
Hadi öpüyorum sizleri kocamannnnnEki Görüntüle 884338
Maşaallah kuzum çok şirin bi erkek büyüdükçe göz rengi değişti galiba.Ayşeeeee ben onu yerimmmmmm:bizden de sana öpücükler Hifa...Eki Görüntüle 884398 Eki Görüntüle 884400 Eki Görüntüle 884403 Eki Görüntüle 884405
Aaa kızlarrr olmuyor böyle ama Bende istiyorum sizin gibi yavrucagımı yanımda
Maşalllahh Süphanaallah..
Kocaman olmuşlar. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın... Benim gibi doğum yapmamış arkadaşlarda bir an önce kucagımıza sağlıklı bir şekilde alırız inşallahh.
canim 1300 cokmus masallah hele 1500 cok benimki anca 800-900 anne sutu benim de. Peki bu hiz devam erro mi hep alimi
canım hep devam edemez 3 aydan sonra 15 20 gr gün deniyo oarkadalın sonraki ay 1300 aldı 3. Ayında 600 önemli olan sağlığı ve motor gelişimi bence BİDE ZTEN BELLİ ZAMANDAN SONRA HREKETİDE ARTIYO DAHA FAZLA ENERJİ HARCIYOmasallahhhhhh bayildim tontik prenses coook sevimli
Canım çok haklısın inş bakarım bende bebişime.
Birde yazın çok hoşuma gitti keşke görüşseydik çok sevinirim
İnş istanbula gelirsen veya biz Konya'ya gelmeyi düşünüyoruz ilerde tanışırız
Kuzuuuu inş ikinci bebeğin erkek olur. Bu kızın ardı erkek gibi. Kara kaşlar kara gözler maşaallah
Maşaallah kuzum çok şirin bi erkek büyüdükçe göz rengi değişti galiba.
He he aynennnnn kuzu aynennnn
Yok kuzum hala gözü mavi resimlerde çok belli olmuyor.sen de yakında kuzunu kucaklıyacaksın inşallah
Sağol canım benim. Topiğimizin bütün bebeklerinin maşallahı var hepsi birbirinden tatlı. Sorma bir gülme başlattı bizimki kahkahayla gülüyor bir de baştan somurtkandı biraz sanki şimdi de ağzı açık ayran delisi gibigeçecek uyku arasında bile gülüyor.
Nasıl kuzucuğun ateşi var mı
Biraz yukselxdi feyzam ben de surubu icirdim. Huysuz cok. Bu gece sabah nasil olacak bakalim.
bebisimin kakasi hep altin sarisi gibiyken bugun ilk kez az yesilimsi gibi onemli mi telas yaptim
Bir de bugun 5dk enmip cikariyor memeyi ariyor agza alip cikarip sokuyor kafasini sag sol yapior
Kızlar yarın sabah kontrole gideceğiz Allah kısmet ederse.
Bakalım çatı muayenem nasıl geçecek,açıklık varmı ?
Eğer 3cm varsa normal doğurabilirim
Yani nasıl olacak bilmem ama bir şekilde sonuç alırım herhalde.
Bebişimle mutluyuz huzurluyuz elhamdülillah.
Çıkışda arkadaşa gideceğim geç gelirsem merak etmeyin dua edin güzel haberlerle geleyim
Telaş yapma canım ya sen üşütmüşsün ya da bebişi üşütmüşsün. Sıcak tut giydir veya sen ayaklarını sıcak tut devam etmezse bir sorun yok yani
Biz tam 86günlüğüz.Bunu ilk ay için söylemişti drumuz.3.ayda gel demişti bakalım kaç olması lazımdı.Haftaya yazarım mutlaka.Aysecim sagol canim 1kilo fln diorlar da fikir sorayim dedim mama daha cok aldirior sanirim gunde 20-30gr diyen de var buna gore maksimum 900 peki bu gr hangi aya kadar 3 mu? Siz kac aylik oldunuz 2.5 3 mu?
Çoook tatlı tombişşşş yerim seni bennn
İnşallah tanışırız canım.Valla kızımı gören hemen hemen herkes 2.erkek olacak kesin diyor.Hayırlısı artık.Canım çok haklısın inş bakarım bende bebişime.
Birde yazın çok hoşuma gitti keşke görüşseydik çok sevinirim
İnş istanbula gelirsen veya biz Konya'ya gelmeyi düşünüyoruz ilerde tanışırız
Kuzuuuu inş ikinci bebeğin erkek olur. Bu kızın ardı erkek gibi. Kara kaşlar kara gözler maşaallah
Maşaallah kuzum çok şirin bi erkek büyüdükçe göz rengi değişti galiba.
He he aynennnnn kuzu aynennnn
Korkma ama bende fikrimi söylemek istiyorum.İçimde kalmasın.Dr bana kakası yeşil veya kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti.Bence drunuzu arayıp sormalısın.bebisimin kakasi hep altin sarisi gibiyken bugun ilk kez az yesilimsi gibi onemli mi telas yaptim
Bir de bugun 5dk enmip cikariyor memeyi ariyor agza alip cikarip sokuyor kafasini sag sol yapior
Biz tam 86günlüğüz.Bunu ilk ay için söylemişti drumuz.3.ayda gel demişti bakalım kaç olması lazımdı.Haftaya yazarım mutlaka.
İnşallah tanışırız canım.Valla kızımı gören hemen hemen herkes 2.erkek olacak kesin diyor.Hayırlısı artık.
Korkma ama bende fikrimi söylemek istiyorum.İçimde kalmasın.Dr bana kakası yeşil veya kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti.Bence drunuzu arayıp sormalısın.
Biz tam 86günlüğüz.Bunu ilk ay için söylemişti drumuz.3.ayda gel demişti bakalım kaç olması lazımdı.Haftaya yazarım mutlaka.
İnşallah tanışırız canım.Valla kızımı gören hemen hemen herkes 2.erkek olacak kesin diyor.Hayırlısı artık.
Korkma ama bende fikrimi söylemek istiyorum.İçimde kalmasın.Dr bana kakası yeşil veya kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok demişti.Bence drunuzu arayıp sormalısın.