- Konu Sahibi semplice_signora
- #21.621
Kizlar bugunasimizi olduk. Gitmeden ates dusurucu verdim. Atesi ontrol ediyorum ne kaar sure kontrol etmem gerekiyor. Gece de kontrol edeyim mi? En erken 4 saat sonra surubu verebilirsin dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şşşş gel bakıyım sen benim yanıma.Keşke yanımda olsaydın da kocamann bi sarılsaydım sana tatlı hamişim.O koca göbüşün izin vermezdi ya Sana bütün dünyanın bildiği bi sır vereyimmi?HİÇ KİMSE SENİN GİBİ BAKAMAZ YAVRUNA.Seni doğuran annen bile.Keşke demeyi hiç sevmiyorum ama yanında olması için neler vermezdimki melek annenin.Ama hayatta olduğunda da hayalkırıklığı yaşayabilirdin ben gibi.O kadar kalbim kırıkki bu konuda okuyunca mesajını gözlerim doldu,burnumun direği sızladı.Şimdi etrafımdaki hamişlere dünyaları sermek istiyorum ben yaşayamadığım için.Görmesek de dokunamasak da birbirimize ben seni çok seviyorum Dileğim.Aynı şehirde olsaydık yemin ederim gelirdim sık sık yanına.Kısmette ne varsa onu görür insanoğlu.
Şimdiye kadar umreye gitmeyen kişi gitmek için benim doğurmamı beklemiş herhalde.
Dün annem aradı ne zaman doğuruyorsun ben ocağın ilk haftası umreye gidiyorum diyor.
Ne diyeyim şimdi,ben zaten kendi derdimdeyim. Kendim bakarım bebeğime.
Annem canım annem sen olaydın yanımda sen bakaydın torununa
Ayyy kuyruğuna bayıldım Gazsız tuzsuz uyusun içinde inşallah kuzucukCanım beşiğimizin resmini çektik dediğim gibi seninkinin tipinde.
Eki Görüntüle 883514 Eki Görüntüle 883516 Eki Görüntüle 883518
Ay valla biraz sonra misafirim gelecek.Mutfak dandini,daha toz almadım,üstümü giymedim ama koşa koşa özayder yazdımıki diye geldim inanDoğum yaptığını tahmin ediyorum,hayırlısıyla meleğin kucağındadır şimdi.
Belki emiyor belki uyuyor
Hadi gelde bize durumunu bildir
Meraktan topik yıkılacak
Dileğinde dediği gibi yaptırıp da yanlış sonuç alan da çok etrafta.Bende yaptırmadım.3lü daha mantıklı gibi geliyor ama.arkadaşlar lütfen bi yardım edin 12.haftamda özeldeki doktor 2li test yapalım dedi ense kalınlığına bakacakmış ayrı bir para alıyorlar tabi bunun için devletteki doktorlar 3lü test yapıyorlar benim ilk çocuğumdada üçlü test yapmışlardı allaha bin şükür bişey çıkmamıştı şimdi sizce hangisini yaptırayım işin parasında değilim şimdi kafam karıştı hangisini yaptırsam diye 2li test çok erken allah korusun yanlış bir sonuç çıkarsa ben nasıl vakit geçeiririm kötü olurum 3lü test 20.haftada oluyor galiba offff napayım lütfennn cvp verin:44:
Bizim şurubumuz o.Çok faydasını gördük inşallah sizde görürsünüz.Hadi ağlamadan gelin inşallah aşınızdan.Slm kizlar. Gecmisi okurken ikidir uyuyakaliyorum. Bugun asi var diye gittik meger yarinmis ebe yanlis soylemis kalca ultrasonu normal ikms. Gaz giderici ilac e calpol yazdirdim. Dilinin ustundeki beyazligi sordum normal dedi sen cay icince dilinn sarariyorsa sut icen bebeginde oyle olur dedii. Damaginda dilinin altinda yanak ic kisimlarda olursa sorun olur dedi.Cildind4ki beyaz yag toplanmasıni sordum cilt yapisi ile alakali dedi cocuk doktoru.saglik ocagi da asiyi yain sabah yapacak. Allah yrdimcimiz olsin ben daha cok korkuyorum
Valla bende diyorum kızımın içmediği kadar varmış rezeneyi diye Yemin ederim burnumu tıkayıp tek dikişte içiyorum sıcak sıcak.Süt olsunda zehir olsa içerim napıyım.Canim benim en guzeli senin bir an once bakmaya alisman. Cunku anneler yardim etseler de sen kendin yalniz kalinca rahat trahat bakiyorsun bebisine. Onun sana ihtiyaci var babaanne anneanne baksa da olmuyor senin gibi. O seni isteyecek senin kokunu senin tenini. Zaten zoru yok ki ilk haftalar hep uyuyacak gaz sorunu uyku sorunu ilerki haftalarda basliyo. Yoegun oluyorlar dogumdan dolayi. Iskence 3.4..haftalarda basliyor. Hic morlalini bozma kuzum artik s en annesin. Guclu olacaksin bebisin icin. Dogumdan sonra icgudusel olarak gelisecek bunlar inan. Bak ben de boyle guclu degildim ama simdi yavrum icin herseyi yaparim yeterki o iyi olsun..
Offf bu rezeneden de biktim cok igrenc tadi var
Sonrada papatya cayi var sirada.. o daha kotu kokuyor:2::2:
İçindeki sesi dinle bence.Bende eftiklenmiştim son 2 gün.Kızlar nerdeyiniz ya hu
Iki laf edeydik sizinle.
bugün adaçayı içmeye başladım içimden geldi
Doktor cuma günü gel demişti ama içimden bir his yarınsabah git diyor.
Oğlişin hareketleride iyi ama nedense sabah gitmem lazım gibi geliyor neden bilmiyorum
Yaparlar canım.Aile hekimine git tam kan,vitaminler falan hepsine baktır.En azından hastanede sıra sıkıntısı yaşamazsın.Sabah gidersen öğlene alırsın sonuçları.Bizim buradaki öyle yani.Geceler gündüzleri birbirine karıştı. Midem o kadar fena ki anlatamam evdede ne ekmek var ne çubuk kraker. Ayva yedim biraz umarım bulantilarim cok uzun sürmez.
Sağlık ocağında tahlil yapılıyor mu? Gebelik.içın genel kan sayımını felan sağlık ocağında yaptırıp öyle gideyim diyorum hastaneye. Eksikleri hastanede yaptırırım.
Günaydın canımBiz de bez denemesindeyiz hala.Prima pahalı,bimdeki bez (ay adını bile okumamışım),huggiesin bacak arası oyuntusu olmayınca araya sıkışıyor bez,canbebe deniyoruz şimdi.Fena değil ama beline çıkıyor kaka.Molfix deneyeceğim bir de.Sanırım hugiese döneriz en güzel yüzey onda çünkü.Kızlar günaydın herkese..
Bir ara bebek bezi konusunda yazmıştım. Sonra adı pekte duyulmayan bir marka vardı markette bir de onu deneyim dedim. Babystar 3 numarasını almıştık. 68 li paket. Sızdırma konusunda kesinlikle sızdırmıyor, bağlama yerleri gayet güzel acıtmıyor, iz yapmıyor. Kakamızı da dışarı taşırmadı üstelik. Pişikte yapmadı. Hiç beklemiyordum gerçekten. Pişik konusunda bez markaları bebekten bebeğe değişiklik gösterebiliyor ama diğer özelliklerinden dolayı tavsiye edebilirim aklınızda bulunsun. Üstelik fiyatı da uygun 20.90.
Islak havluya gelince hepsini denedim sayılır Dalin, Prima, Unibaby, Canbebe.. Ama en doğalı Huggies in ıslak havlusu kesinlikle tavsiye ediyorum.
Güzel haberlerle dolu bir gün olsun inşallah..
İnşallah faydası olur canım.Biz iyiyiz eve kapandık soğuklar başladı diye.Dün öğlen 2de başladı kesintisiz sabaha kadar yağdı.Heryer bembeyaz.Akşama hava yumuşak olursa çıkacağız biraz.ayşeciğim bugun netten evde yapılan egzersizler için
bir çıktı aldım evde yapmaya çalışayım umarım faydalı olur
artık işte oturmakta o kadar sıkıntı yaşıyorum ki Rabbim yardımcımz olsun
sen nasılsın soğuklar sizin oralarada gelmiş bizim buralar her yer buz
inanılmaz bir soğuk var dışarda bu yılda böyle soğuk geçecek sanırım
hifa hanım nasıl öpüyorum o boncuk gözlerinden
elbiseside şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde giyinsin..
Ben sık sık ederdim 1 saate bi falan..Dudağınla alnından kontrol et yüksek gibi gelirse ölç.Ben öyle yaptım.Şurubu da sabah akşam 1 ölçek verdim 2 gün boyunca.Çıkmadı çok şükür.Gece de 2 saate bi kalkıp bakıyordum.İnşallah sizde sıkıntısız atlatırsınız.Kizlar bugunasimizi olduk. Gitmeden ates dusurucu verdim. Atesi ontrol ediyorum ne kaar sure kontrol etmem gerekiyor. Gece de kontrol edeyim mi? En erken 4 saat sonra surubu verebilirsin dedi.
Günaydın teyzoşlar ve tatlı arkadaşlar
Nasılsınız bakıyım?
Ben yine çok tatlıyım bugün.Kıpır kıpırım,şirinlik yapıp annemi delirtiyorum.
Babamı sabah sabah yine işe yolladık.Hani bu adam raporluydu evde oturacaktı benimle.Akşam gelsin sorarım ben ona.Bi şirinlikler yapayım da yarın gidemesin
Aysel teyze diye biri gelecekmiş bugün bize.Beni merak ediyormuş.Buldular tabi benim gibi bi güzelliği gelirler
Neyse ben biraz mıkırdanıyım da annem acıktığımı anlasın
Bi de oyun halısı yaptılar yat yat yat belim yanım ağrıyor arkadaş
Hadi öpüyorum sizleri kocamannnnnEki Görüntüle 884338
Nasılsınız bakıyım?
Babamı sabah sabah yine işe yolladık.Hani bu adam raporluydu evde oturacaktı benimle.Akşam gelsin sorarım ben ona.Bi şirinlikler yapayım da yarın gidemesin
Aysel teyze diye biri gelecekmiş bugün bize.Beni merak ediyormuş.Buldular tabi benim gibi bi güzelliği gelirler
Ayşeeeee ben onu yerimmmmmm:bizden de sana öpücükler Hifa...Eki Görüntüle 884398 Eki Görüntüle 884400 Eki Görüntüle 884403 Eki Görüntüle 884405
Ayyy delikanliya bak ya gulermis bir de . Yerim o agzi..masallah feyzam cok tatli ya
Canim cok fark olmadi yine ikindi ama bu sefer cikadi gazi sabaha kadar mizikliyordu yoksa. Biraz fayda etti galiba. Bakalim bugunde icelim belli olur.
Ayşeeeee ben onu yerimmmmmm:bizden de sana öpücükler Hifa...Eki Görüntüle 884398 Eki Görüntüle 884400 Eki Görüntüle 884403 Eki Görüntüle 884405
Nasılsınız bakıyım?
coook seker senin bidik:)
Aaa kızlarrr olmuyor böyle ama Bende istiyorum sizin gibi yavrucagımı yanımda
Maşalllahh Süphanaallah..
Kocaman olmuşlar. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın... Benim gibi doğum yapmamış arkadaşlarda bir an önce kucagımıza sağlıklı bir şekilde alırız inşallahh.
Korkarım öyle olacakAllahımmmm benim kadar saçları var maşallahhh. Çok güzel bir kız olacak büyüyünce annesi çok işin var ilerde senin bu güzellikle :)
Fırındamı istersiniz haşlamamıAyşeeeee ben onu yerimmmmmm:bizden de sana öpücükler Hifa...Eki Görüntüle 884398 Eki Görüntüle 884400 Eki Görüntüle 884403 Eki Görüntüle 884405
Bizde sizi en cadılısındanOyyy yavrummm yerim o minik ayaklarini senin. Ne tatli olmussun sen oyle. Masallah kizima
Ben seni kocaman öpüyorum en kokulusundan .
İlk 10 gün içinde 200-300 gr verirmiş her bebek.30 günlükken doğum kilosundan 800gr fazla olmalı dedi drumuz bize.Şöyle açıklayım.Doğduğunda 3400dü.10 gün sonra 3100e düştü.30 günlükken 4300 oldu kuzucum.Drun söylediğinden 100gr daha fazla almış.Ama ben mama yemesine bağladım.Çünkü ilk ayda çok fazla mama yedi kuzum.kizlar kilo almada sunh sorcam ayda 800-1000gr alinir fln dior ya bu kilo dogum kilosu ustune mi yoksa dogum sonrasi biraz giden kilo ustune mi. Sizinkiler ilk ay be kadar aldi 30gunde?
Teşekkürler İpek teyzoşHifa tatlisi cook sevimli masallah
Siz tazecik olacaksınız bizler kartlaşmış olacağızAaa kızlarrr olmuyor böyle ama Bende istiyorum sizin gibi yavrucagımı yanımda
Maşalllahh Süphanaallah..
Kocaman olmuşlar. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın... Benim gibi doğum yapmamış arkadaşlarda bir an önce kucagımıza sağlıklı bir şekilde alırız inşallahh.
Korkarım öyle olacak
Fırındamı istersiniz haşlamamı
Valla ağzım açık bakıyorum paşaya.Maşallah tebarekallah.O nasıl bir tatlılıktır.Ben daha gülücükleri yakalayamıyorum.Hızlı gelip geçiyorlar
Bizde sizi en cadılısından
İlk 10 gün içinde 200-300 gr verirmiş her bebek.30 günlükken doğum kilosundan 800gr fazla olmalı dedi drumuz bize.Şöyle açıklayım.Doğduğunda 3400dü.10 gün sonra 3100e düştü.30 günlükken 4300 oldu kuzucum.Drun söylediğinden 100gr daha fazla almış.Ama ben mama yemesine bağladım.Çünkü ilk ayda çok fazla mama yedi kuzum.
Teşekkürler İpek teyzoş
Siz tazecik olacaksınız bizler kartlaşmış olacağız