Bol bebiş topiği

Walla ben ahdettim. Güzel Rabbim izin verirse de son zamanlara çıkarsam, her kasılmada (bakın sancı değil kasılma, lütfen!) bir kahkaha atacağım. Eee yavruşumu kucağıma almaya her seferinde bir adım daha yaklaşmış olacağım, ben gülmeyeyim de kim gülsün değil mi? Sonra da bir bakacağım, oğluşum kucağımda... Ohh diyeceğim yaa, bu muydu doğum? Bi daha, bi daha... )))

depresyon merrosyon yok hiç aklınıza getirmeyi .ilk günler o ağlamadan hazırolda bekliyorsun canın uyumak bile istemiyor sonraları düzene giriyor normalde.ama benimki gibi 4 ayında ilk kez 3 saat uyuyan bebişiniz olunca artık uyku tatlı grliyor depo mepo boş yani bukdarına silo bile dayanmaz bırak depoyu. allahıminşallah sizinkiler vakitli saatli olanlardan olur benim ki babası gibi uykusuda yemeside ayarsız

ay inşallah canım topikteki en pozitif anniş adayı olacaksın ozaman

Öyle di mi? Yok ben siz annelerle konuştukça daha bir özlüyorum bebişimi. En iyisi tulumcuklarını, eldivenciklerini öpüp koklayıp yatayım da belki Rabbim rüyamda gösterir güzel oğlumu bana (
Muhabbetiniz çok fena güzel hepinize tatlı rüyalar diliyorum. Sizi seviyorumm. :)))

canim sut arttirmada sagmanin etkisi var mi emse bile sagayim diorim ki bida yenilesin

kuzum genel olarak artırır dersem yalan olur sana şöyle anlatayım yusuf ziya doğduktan bir hafata sonra sağ gögsüm şişti halk arasında umma derler nasıl ama 1 diğerinin 3 misli sız ağrıyor yanıyor bebeğin ağzına sığmıyor memenin ucu sağdık o kadar az süt çıkıyorki anlatamam kanal tıkanmış . neyse kısa keseyim o göğsü sürekli bosaltmam gerekiyordu bebek hepsini bitiremediği için şimdi ise ilk olrak o göğsüm dolar sütü daha cok sağmak bende çoğalttı. tavsiyeme gelince zorunlu olmadıkça sağma bırak bebiş boşaltsın boşaltamadığı zamanlar acil durum için sağ sadece

sagol canim mamayi sevmiorum denge bozuor bebekte yedek olsundan ziyade artsin die dun yetmedi sutum cunku

insallah canim artar bebisime yeter simdilik 5dk emio dalio koyunca kalkio yine emio hayirlisi bakalim

insallah canim artar bebisime yeter simdilik 5dk emio dalio koyunca kalkio yine emio hayirlisi bakalim

Bir anlasam bende ama sorularin cevabi yok iste bende...

Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin. Bende babaevinde mercimegime sariliyorum, dayanagim beni m

Bu sabah şöyle bir gerilere gidip okuyayım dedim bir de ne göreyim:)

Tarih 10.01.2013
Saat 13:04

Yazan:Waves

kızlar hamileyimmmm kocaman bir pozitif çıktı hala şoktayımm

Hey gidi ne çabukta geçmiş zaman.. Şimdi o ikinci çizgi kucağımda uyuyor yavrum benim:) Olmayan herkese nasip etsin rabbim..

Canım benimde yemek yerken çok ağrıyor kaburgalarım. Yemek bitsede kalksam diyorum. Bebişin başı tam aşağıda doktor öyle demişti. Ayaklarıyla itekliyor sanırım.

canım; Bende midemle göbeğimi ölçüyorum tam 1 karış çıkıyor. 1 karıştan daha mı fazla olmalı ki doğumun yakın olduğu anlaşılsın:44::44:

Rüyamda bebişime battaniye almıştım. Hemde masmavi bir battaniye. Kız kardeşim neden mavi aldın diye soruyordu. Bende hep pembe, beyaz almışım bu da farklı olsun diye aldım dedim. İnşallahh hayra çıkar...

Rüyalarımda doğurdugumu filan görüyorum.. KAbuslar... Bilinçaltımdan kaynaklanıyor besbelli...

Ekledim canım senide.Sen neden sıkıntıdasın bakıyım?Anlat da rahatla biraz istersen tabi.

Hamileliğimi yeni öğrendiğim hafta en yakın arkadaşlarımdan biri 6,5 aylıkken bebeğini kaybetti,ölü doğum yaptı.Ben akşam 6da ziyaretine gittim,8de ölü doğum yapmış.Çok fazla etkilendim ve kendime söz vermiştim 7.aydan önce çöp almam diye.Almadım da.Zaten o kadar heveslenmişimki o haftasonu çoğu şeyini aldım.Her akşam iş çıkışı bişeyler alıyordum.Hiç öyle kötü düşünme.Herşey çok güzel olacak inşallah.Kucağına alıp doyasıya öpeceksin o minik paşayı.30.haftadan sonra ağırlaşıyorsun ve uzun süre gezemiyorsun zaten.

aysecim gecmis olsun Allah sifani versin insallah
Çok sağol canım.Amiin

Kız sen hamileyim diye gel topiğe o gün kına yakacağım ellerime söz :)))
Aman dikkat et bel ağrısı ilerlemesin.Bırak temizliği falan.Allah korusun.
Bir de kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce bikaç sap dereotu ye.O da çok etkiliyormuş.Ben ikisini de deniyorum 2 gündür bakalım değişecekmi bu akşam süt miktarı
Hoşgeldin Feyzam.Oyun halısını istediğim gibi bişey bulamadım ben.Ya naylonsu yüzeyler,ya renkler sönük.Çeşit pek yok burada maalesef.Kendim yapıyorum benBitince gösteririm sizede

Süt ile ilgili açtığım diğer topiğe bak sende.Çok farklı tarifler ve öneriler geldi kızlardan.Sağolsun hepsi yardımcı oldu.Ben aç karnına dereotu ve günde 2 bardak rezene çayı içiyorum dünden beri.Bakalım neler olacak

Valla ne yalan söyleyim ben günde 5 kere falan üst değiştiriyorum.Kirletmese bile Delirdim sanırım sıkıntıdan,ağrıdan
Elimde bi fotoğraf makinası uyurken,emerken,gülerken,ağlarken,naz yaparken,kaka yaparken bile çekiyorum

Amiin canım.Ne güzel konuşmuşsun.Çok sağol desteğin için.

Hepimiz yaşıyoruz zaman zmana bu tür yalnızlıklar.En zoru da yanındayken bile yalnızlığı hissetmek.

Bir şey dikkatimi çekti. Yazıların, anlatımın dikkat çekecek kadar güzel herkes farketmiştir sanırım benim gibi.
Kesinlikle katılyıorum sana
AMiin canım.Uyku konusunda yazdıkalrını bende okuyorum sürekli.Odasını ayırdığımdan beri o tekrar uyuma anlarını birebir görür oldum.Yanımda yatarken hemen emziriyordum kucağıma alıp,altını değiştiriyordum yada.Haliyle uykusu açılıyordu.Şimdi daha uzun uyuyor.
Doğumdan beri yoktu ağrı.Son 1 aydır var.3 ayı doldurmak üzereyiz.Ben spinal iğnesinden kaldı ağrı diye düşünmeye başlamıştım,değilmiş.

Benden sonra hamile olan bütün akarba eş dost doğurdu bu ne iş yaaaa
yani sezeryanla doğurdular ilkleri sezeryan diye
bekleyeceğim artık
Seninki de yerini seviyor son güne kadar tadını çıkarıyor belliki

eşlerini sevenlerin çocokları onlara benzermiş benimkiler tamamen baba inşallah seninkilerde öyle olur
Valla haklısın.Pc ekranımda,buzdolabımdaki a4te,buradaki profil resmimde olan 3 bebeğe de benziyor kuzucum

Vay bee.1 yıl olmuş neredeyse.Amiiin diyorum canı gönülden dualarına...

kizlar her emme sonrasi kaka yapan bebisim yapmior idrar var sadece normal mi? artik 3 haftaligiz :)
Az kaka yapması sütün yaradığını ve kilo alacağını gösterir diyorlar hep.Yeşil renkte veya kanlı olmadığı sürece sorun yok demişti çocuk dru bana.

Allah hayır getirsin rüyana karşılık İncim.Ben bebek arabasını senin bu rüyandaki mantığında turkuaz aldım hatırlıyorsan.İçinde pembe battaniyeyle görenler kızmı erkekmi diyorlar.Hele biri neden mavi arabası dedi.Pembe olmak zorundamıydı dedim bende.Bozuldu tabi ama haksızmıyım?Kızımın odası da lila ağırlıklı.Renklere çok takılıyor herkes.Renk demişken durun size kızımın örgülerinin fotosunu çekeyim.Her renk var maşallah yelek ve ceket konusunda Hayır ben bebeğe örgü giydiymeyi de hiç sevmem.Yelek,süveter gibi.Napacam bilmem o kadar örgüyü.Büyük ceketleri 1 yaşında sonra giydiririm ama yakasını emdiği için giydirmiyorum ben şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…