Bol bebiş topiği

Iyi aksamlar kizlar. Birkac gundur yazamadim malum cadi rahat vermiyor..
Cok fena oldu bilerek yapiyor benigormese aglamiyor beni gorunce basiyor yaygarayi.

Tavsan kulakli tosbaaaa....

Güle güle kullanın canım. Bizim kızada alıcam bundan. Ayşe çok kullanışlı oluyor demişti.

İnşallahh keyiflice içinde uyurlar
S ağol canım inş...
Kullanışlıya benziyor,inş oğlişimin içinde uyurken fotolarını çekerim
Tatbiki canım Rabbim kendisine yönelen hiçbir kulunu geri çevirmez... Hem bizde sizin için avuç açıyor dua ediyoruz
Allah yardımcın olsun...ğ
Teşekkürler teyzesi inş sağlıkla kullanırız

Sağolsunlar teyzesi bende çok beğendim. Ne güzel oğlişimin çeyizi tamamlandı bile ü

Cok fena oldu bilerek yapiyor benigormese aglamiyor beni gorunce basiyor yaygarayi.

Eki Görüntüle 878790

Uyy maşaallah kuzucummmm Allah sağlık versin...
Çok çirkin bir kız kabul etttttttt
Bir görsem yiyeceğim o minik suratını.

Selamun aleyküm güzel anneler ve hamişler.
Nasılasınız bugün.
Ben çok yorgunun misafirim vardı yemek yaptım ama hakikaten ayakta durmaktan belim ağrıdı.
Sonra misafirlerimizle birlikte tiyatroya gittik. Yeni geldik dedim bakayım sizler nasılsınız.
Karnımda ağrıyor bugün. İnş döner hayırlısıyla doğururum.
Acaba 40kereyi doldurmadımmı ben ??????
Doldursaydım iyiydi doğururdum hiç olmazsa

Uyy maşaallah kuzucummmm Allah sağlık versin...
Çok çirkin bir kız kabul etttttttt
Bir görsem yiyeceğim o minik suratını.

Evet canim cok cirkin cimcime.
Gel teyxesi birlkte isiralim. Gormemisin cocugu olmus misali deli gibi seviyorum. Diyordur benim annem deli

Sen nasilsin kuzum? Zeytin iyi mi?

canim her sorumu ozenle cevapladigin icin cok sagol
ne demek canım seni biraz kendime benzetiyorum kızımı almanyadayken doğurmuştum .tek başıma büyüttüm kimseden yardım almadan insan kimi zaman kendini öyle çaresiz hissediyorki. keşke ozamanlarda böyle bir topik olsaydı.ama istediğin kadar sor sen burda herkes cevaplar canım benim
Saol canim tavsiyem içın deniyicem.
inşallah iyi gelir

Evet canim cok cirkin cimcime.
Gel teyxesi birlkte isiralim. Gormemisin cocugu olmus misali deli gibi seviyorum. Diyordur benim annem deli

Sen nasilsin kuzum? Zeytin iyi mi?

Oy keşke keşke gelip sevebilsem
Canım iyiye elhamdülillah. Gün sayıyorum bildiğin gibi.
Geceleri acayip acıkıyorum canım ya. Dün gece açlıktan midem ağrıdı baktım benimkide hareket çekiyor kalk beni doyur diye.
Birde aişenin sözü aklıma geldi yavruyu aç bırakma diye.
Kalktım gece 2gibi yemek yedim
Şimdi gene açıktım ya

Aminncanim. Benim haci yatti. Gozlerim aciyor gunduz hic uyumadi yarim saat uyudu ben yatana kadar kalkti.

Kiyamam ya annesi buyudu artik doymuyor.
Ye canim dogduktan sonravakit kalmiyor. Uyusa daa rahat bir yemek yesem diyorum.

bu kadar şey yaptın gene doğurmadınmı sen . helal sana .kuzum dikkat et. bu halde sana yemeğe mi geliyorlar. vallahi ne diyeyim. bana su versem kimse almıyordu seni yormak bize günah derlerdi zamane insanları

Eki Görüntüle 878790

Cok tatlı maşallah canim

bu kadar şey yaptıni geliyorlar. vallahi ne diyeyim. bana su versem kimse almıyordu seni yormak bize günah derlerdi zamane insanları

hoşgeldin canım nasıl oldun.

Geçmiyor canim 10 gün felan oldu ne yapicam bilmiyorum. Oksururken kan tadı geliyor bazen ağzıma pazartesi tekrar doktora mi gitsem diyorum. Ilaçta almak istemiyorum bakalim biraz iyilesirsem gitmem

canım benim ya söyliyeyim bilmiyorum ki inşallah biraz hafifler.öksürük gecelerimi artıyor

Gece daha fena dün tüm gece uyumadim.

bol şekerli ılık su iç o sakimleştirir canım. kızıma ben öyle yapıyordum .karbonatlı suda iyi geldi belki sanada yara canım .

tubacım hosgeldin nasılsın . kusura bakma cıkmak zorundayım hepinize iyi geceler süt saatimiz bizim tatlı tatlı uyuyun inşallahallahım rahatlık versin hepinize

Kızlar bakın teyzesi oğlişime ne hediye almışşş...
Bugün bereketli günümüzdeyiz inşaallah devamı kesilmeden gelirrr
Msmesi canım ben ısrar ettim illa gelin diye.
Taşınacaklar şehir dışına. biz ne yersek berabar yeriz dedim ama öyle olmadı tabi

Eklentiler

• $L_20132-3K9463Z1-9IN_A.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $L_20132-3K9463Z1-9IN_D.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 45
bol şekerli ılık su iç o sakimleştirir canım. kızıma ben öyle yapıyordum .karbonatlı suda iyi geldi belki sanada yara canım .

karbonatı denedım ballı sut ıcıyorum. Seker ve sekerlı seyler mıdemı bulandırıyor ama cok zor kalırsam deneyım tavsıyen ıcın tesekkur ederım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…