Bol bebiş topiği

İşte bu ya çok şükür bacımmmmm çok mutlumoldum inannnnnnnnn..... Elhamdülillah ala külli hal....
Hafiflese deme deme geçsin de sen kudreti sonsuz Mevladan istiyorsun unutma sakın...
Bak bu süt meselesini unutmamam lazım. Demek metpamit içmek lazım hımmm ilginç...
Hadi tekrar geçmiş olsun inş tedavi sonucunu hemen alırsın... Belin sana lazım hifa ya kardeş için
Özür dilerim kırdıysam.Ağlama lütfen kıyamam hamişlerin ağlamasına.Onu da düşün annesi,aç kalma eziyet etme kendine de ona da..
Uy özre gerek yok kuzum
Sadece onun aç kalmışına sevap olduğumu düşünemedimmmm uyardığın için. Çok teşekkürler bacımmmmmm

Fıstıklar ben gittim hepinize Allah rahatlık versin gece görüşürüz uğrarımmmmm,siz olmadan geçmiyor koca geceler

ayşe arkadaşa yazmışsın ama benide listeye ekelrsen sevinirim bende biraz sıkıntıdayım allah hepimizin yardımcısı olsun benim tahmini doğum 3temmuz allah sana acil şifalar versin allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin sağlıcakla kalın

Biraz sulu yapiyor benimki de canim ishal oldugunu sanmiyorum.

kizlar benim de oleydi kakasi ama mama aldi ondan degisik

Âmin tatlım âmin. Şimdiye kadar aldıklarım 500 tl'yi buldu walla :) güya ben 6 aya kadar tek bir alışveriş yapmayacaktım. Oyun halısını bile aldım, görmemişin çocuğu olacakmış... az önce 21. Haftada bebeğini kaybeden bir arkadaşın iletisini okudum ve çok erken davrandığımı düşündüm. Kimbilir nasıl kötü haldedir şimdi. (( bir yanım alma hiçbir şey doğumu bekle derken diğer yanım heyecandan ne alacağını şaşırıyor.
Bu arada hamilelik takvimi nasıl ve nereden yapılıyor hiç bilmiyorum. Biraz bilgi verir misin? Merak ettim şimdi.

Canım rabbim yardımcın olsun. . Zor bir süreç geçiriyorsun rabbim sabrını versin inşallah. .
Hayırlısıyla bulursun inşallah iş. Yoluna girer o zaman herşey. Nasip kısmet canım. . Bi bakarsın iş, eş, bebek hepsi aynı zamanda gelir :))

Ayşem o mujdeli haberi alalımda inşallah kınalar benden :))
Ayşem şükürler olsun çok geçmiş olsun.
Benimde bir haftadır belim ağrıyor kalkamıyorum oturamıyorum yatamıyorum. Kaç gündür evin işini eşim hallediyordu. Bugün bi temizlik yapayım dedim güzelce çünkü pazar günü ANNEM geliyor. Belimin ağrısı geçti:)) Nasıl oldu bende anlamadım:))

canım teşhis konulmuş ya onunda üstesinden gelirsin inşallah. Teşhis tedavinin yarısıdır derler ne de olsa.
süt için bende rezene alayım diye düşündüm. onu aktardan mı alayım yoksa eczanede satılan hazırlardan mı bilemedim.
acil durumlar için buzdolabında süt bırakmak istiyorum ama kızım o kadar sık süt istiyor ki fazladan saklayacak kadar sütüm olmuyor.

Hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım. Ayşem hastalığın tesbit edildiğine göre şifayı en kısa zamanda bulursun inşallah . Bende de aynı sorun çıktı cenazede çok ayakta kalmaktan bir de 8 kg bebişi kaldır koy ağrıdan yerimden doğrulamayınca dr a gittim röntgen çekildi fıtık çıktı diğer çocuktan da siyatik de vardı oh ikisi birleşti çok güzel bir koalisyon oluşturdular sonuç 92 yaşındaki Annanem bile benden düzgün yürüyor, oturup kalkıyor.Ahmet büyüyor artık daha çok dışarı dünya ile iletişimde olmak istiyor abileriyle oyun oynamayı seviyor daha az uyumak istiyor.allahtan gece uykumuz çok iyi gece 9 sabah 8.oyun halısı çok iyi bir kurtarıcı.
Ayşem,Cadıozy,wawes,mmsi,epack,tubi yavrularınızı kokulu kokulu öpüyorum.inci yavrun 3 kg yu bile geçer inşallah . Karapisso özayder evris duygu diğer aklıma gelmeyen tüm gebişler sağlıkla kucaklarına alsın inşallah.kevok cevo phia Mevanur en yakın zamanda çifter çifter hamile kalsın inşallah . Yeni gelen arkadaş Tuba hoşgeldin sen de sağlıkla doğur inşallah.
Zaman nasıl geçiyor ömerim kaza geçireli tam 1 sene oldu. kızlar bu arada ayın 4 ü safer ayının biri çok dua edelim bol sadaka verelim bela ayı biliyorsunuz mevlam her türlü bela ve sıkıntıdan muhafaza eylesin .son olarak en küçük oğluşum
Bu da ortanca ve büyük oğluşlar.küçük hocalarım:))ç Eki Görüntüle 87

Eklentiler

• $image.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Canım sağolasın ya, güzel bakan güzel görürmüş. Sen de çok tatlısın maşallah zaten sizlerden yana bu samimiyeti görmesem böyle paylaşımlarda bulunmazdım hiç, doğruya doğru. :))
Senin gibi ben de kıza odaklanmışken erkek olduğunu öğrendim. Hem de doktorum önce kız dedi, tam ben göbek atarken ve eşimle dalga geçerken(kendisi erkek çocuk delisidir) 2 dk sonra erkek demesin mi? Ama ne yalan söyleyeyim, erkek bebiş fikrine de iyice ısındım ve sizler gibi ben de heyecan ve hasretle bekliyorum yavruşumu kucağıma almayı.
Ben Karabük'ten katılıyorum tatlı sohbetinize
Evet, bir tane daha Tuba arkadaşımız var, onu da biliyorum. Hepiniz birbirinizden tatlısınız maşallah.

Hamileliğin son günlerini yaşadığın nasılda belli..
Hamileliğim başa sarmıştı son zamanlarda.Yorgunluk, halsizlik, uyku halleri, uykusuzluk, aşerme halleri...
Ramazanda uykusuzluktan gece 2de 3 de kalkıp sütlaç yapardım. Eşime yaradı bahaneyle çeşit çeşit yemek oluyordu sahurda.
Sende gece gece buralardasın gibi:)
Az kaldı şimdiden sonra uykun olacak ama istesende uyuyamayacaksın benden söylemesi.
Hayat anne olunca başlıyor bence

slmlar.Tam 1 yıl olmuş çift çizgiyi göreli:)))Rabbim isteyen ve bakabileek herkese hayırlı evlatlar versin.
AYŞE şu günlerde bende süt peşindeyim.5 aylık olduk doktor kontrolünde yavaş yavaş ek gıdaya geçebilirsin su da ver dedi.dediklerini yapcam bende.Sanki süt yetmiyor artık( Arttıracak ne bulsam yiyorum.Bu arada hala eski kıyafetlerime giremiyorum ya doğum öncesi 46 kiloydum şimdi 54 ama bebiş 6 aylık olsun ek gıdaya geçince spor ve diet düşünüyorum.Herkese sağlık diliyorum.Yazamasamda okuyorum çünkü benim oğla kucak delisi:)))

Eki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314

Teyzeleri bugün doğum gününe gitcez pembiş elbisemizi giyelimde öyle süslü gidelim dedik. Pozumuzu verdik sonrada uykuya daldık:)

Maşallah, ne tatlı kızın var. Rabbim en yakınlarının nazarından dahi korusun. Doğunca ne güzel böyle oyuncak bebek gibi giydirip giydirip çıkarası gelir insanın di mi? Biz şimdiden kıyafetlerini dolaptan çıkarıp öpüp kokluyoruz.
Allah size bağışlasın, gelin olduğu günleri de görürsün inşallah

hoşgeldin:)))bebişe de maşallah şimdiden

Maşallah Ayşecim gönlünün ferahladığını öğrenmek bile içimi ferahlattı. Hifa'nı veren Rabbim tez zamanda şifanı da versin yaşadığın zor günler kıyamette şefaatçin olsun. Bilirsin, müslümanın ayağına taş değse Yüce Mevlam karşılığında bir hatasını bağışlayacağını vadediyor. Sen kolay günler geçirmedin. Eminim Rabbim seni çok seviyor, çünkü sevmediği kuluna böyle imtihanlar vermez. Her kişinin değil, er kişinin işidir böyle sıkıntıları sırtlanmak...

gözlerim doldu okuyunca.Zaman zaman ben de deli gibi birbirimizi sevdiğimize inandığım hala da öyle eşimden beklemediğim şeyler gördüm hamile kaldıktan sonra.İlk yılların heyecanı olmuyor sanırım.ama evlilik olmadan da yaşanmaz ki. Şimdi bebişime sarılıyorum beni azıcık üzse çünkü hiç çok üzmez.sonra hatasını anlayıp sarılıp öpüyor.Kırılıyor insan insan istemez çünkü ben 3 yılda bir kere bile sesimi yükseltmedim ben ona.Kıyamam çünkü. Rabbim sevdiklerimize sağlık ve huzur versin.Erkekler bizim gibi değil işte

iyiyiz canım 24 saat beraber takılıyoruz kızımla:) Fazla anneci bensiz yapamıyor kimseyle durduğu yok. Çok şükür gaz sorunumuz yok, gece uykularımız düzenli, sütümüzde yetiyor geçinip gidiyoruz. Sizde durumlar nasıl yavruşunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…