- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.221
İşte bu ya çok şükür bacımmmmm çok mutlumoldum inannnnnnnnn..... Elhamdülillah ala külli hal....2 saatlik bi uğraş sonucu bugün öğlen 14.30da bi fizik tedavi uzmanına göründüm.Bi bel filmi daha çektirdim.10 dk boyunca belime sıcak kompres yaptılar deneme amaçlı.Bel fıtığı başlangıcı teşhisiyle vitaminlerimi ve ısıtıcı kremimi alarak çıktım hastaneden.Hamdolsun kemik erimesi falan değilmiş.Ne zormuş muallakta kalmak.Ağrılarımı kesmişler gibi rahatladım.
Gittiğim hastane doğum yaptığım hastane olunca ebeme ve Hifa'nın druna uğramadan etmedim.Sütün artması için.Garip bişey öğrendim.Yolculuklarda bulantı kesici hap varya metpamid onun yan etkisi süt hormonunu tetiklemekmiş.Günde 1 tane içebilirsin dedi ebe :)) Ayrıca vücut ağrısı olan insanların sütü azalırmış.Ayaklarının ağrısı kesildikçe sütün artar gör bak dediler.Birde sabah-akşam 1 su bardağına 2 tatlı kaşığı rezeneyi demleyip içecekmişim.Bu da sütü arttırmazsa yapacak bişey yok dedi dr.Hepiniz için kızlar.Hem hamişler hem lohusalar.Şakır şakır aksın sütümüz..
Kendimi çok hafiflemiş hissettim destek alınca.Bi de ağrılarım hafiflese tam olacak.Baksanıza geçse bile diyemiyorum hafiflese o bile yetecek...
Uy özre gerek yok kuzumÖzür dilerim kırdıysam.Ağlama lütfenkıyamam hamişlerin ağlamasına.Onu da düşün annesi,aç kalma eziyet etme kendine de ona da..
Hoşgeldin canım.
Wavesinde dediği gibi 1 yıl oldu arkadaşlığımız.Hatta bu topiğe Kasım topiğinin elemanları geldi.1 yılı geçen arkadaşlıklar da var bikaç aylık olanlarda.Ama hepimizin derdi,mutluluğu benzer.O yüzden yabancılık çekmezsin burda.Dış kapının mandalı olmazsın merak etme.
Maşallah hamileliğin varmış.Hayırlı olsun.Tadını çıkar her gününün.Bana da derlerdi de yapamadım ben.Sıkıntılar bitmedi,bitmiyorda benim hayatımda.Benim kuzum 80 günlük oldu bugün.Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Aramıza hoşgeldin yeniden.Bu arada tahmini doğum tarihini söylersen ilk sayfadaki listemize ekleriz senide.
Biraz sulu yapiyor benimki de canim ishal oldugunu sanmiyorum.
Emin ol sizin için halay çekmenin yanında kına da yakacağım benSen,mevanur,cevo,ebson,phia....
Aferin sana Dilek.El kadar çocuğu aç bırak aferin sana
Ay yesinler senin gezmelerini,süslenmelerini.Maşallah çok tatlısın senn
Çok sağol canım.Allah herkese nasip etsin kuzucuklar.Hemen ekliyorum senide.
Neler alıyorsun bakıyım yavaştan yavaştan.Hamilelik takvimini de yap da izleyelim senide.Çok zevkli oluyor onu takip etmek.En çok özlediğim şeylerden biri de bu benim
Allah razı olsun canım.Amiin.
Nasıl ayırt ettin ishalle normal kakasını İpek?Anne sütü aldığı sürece kakası hep öyle gelecek dedi dr bana.Hatta bazen düz su geliyor kakasıyla.Bence seninki de ishal değil.:26:
Neler alıyorsun bakıyım yavaştan yavaştan.Hamilelik takvimini de yap da izleyelim senide.Çok zevkli oluyor onu takip etmek.En çok özlediğim şeylerden biri de bu benim:
Canım rabbim yardımcın olsun. . Zor bir süreç geçiriyorsun rabbim sabrını versin inşallah. .Biri benimi andikevok canim nasilsin sizde durumlar nasil devm ediyor ?
Ben yurt disindaym esim tr de o yuzden biz ayriyiz bu aralar
Dun aksam cok kotu oldum fenalastim kizlar migde bulantisi ve basdonmesi derken tansiyonum 18 e cikmis ahh su stress is aramak insani olduruyor :18::18:durumum o kadar karanlik ki bi aydinlik ariyorum tek bir is allahim benide gorur insallah evlendigim gunden beri imtan ediliyorum sukur bu gunlerimize ama bi turlu duzenimiz olmadi bu yuzden du aralar pek yazmiyorum sizinde caninizi sikmamak icin...
Kizlar sizden bi sey istesem benim icin dua edebilirmisiniz?ozel bir dua varsa okusam?
Ayşem o mujdeli haberi alalımda inşallah kınalar benden :))Emin ol sizin için halay çekmenin yanında kına da yakacağım benSen,mevanur,cevo,ebson,phia....
Aferin sana Dilek.El kadar çocuğu aç bırak aferin sana
Ay yesinler senin gezmelerini,süslenmelerini.Maşallah çok tatlısın senn
Neler alıyorsun bakıyım yavaştan yavaştan.Hamilelik takvimini de yap da izleyelim senide.Çok zevkli oluyor onu takip etmek.En çok özlediğim şeylerden biri de bu benim
Allah razı olsun canım.Amiin.
Nasıl ayırt ettin ishalle normal kakasını İpek?Anne sütü aldığı sürece kakası hep öyle gelecek dedi dr bana.Hatta bazen düz su geliyor kakasıyla.Bence seninki de ishal değil.:26:
Ayşem şükürler olsun çok geçmiş olsun.2 saatlik bi uğraş sonucu bugün öğlen 14.30da bi fizik tedavi uzmanına göründüm.Bi bel filmi daha çektirdim.10 dk boyunca belime sıcak kompres yaptılar deneme amaçlı.Bel fıtığı başlangıcı teşhisiyle vitaminlerimi ve ısıtıcı kremimi alarak çıktım hastaneden.Hamdolsun kemik erimesi falan değilmiş.Ne zormuş muallakta kalmak.Ağrılarımı kesmişler gibi rahatladım.
Gittiğim hastane doğum yaptığım hastane olunca ebeme ve Hifa'nın druna uğramadan etmedim.Sütün artması için.Garip bişey öğrendim.Yolculuklarda bulantı kesici hap varya metpamid onun yan etkisi süt hormonunu tetiklemekmiş.Günde 1 tane içebilirsin dedi ebe :)) Ayrıca vücut ağrısı olan insanların sütü azalırmış.Ayaklarının ağrısı kesildikçe sütün artar gör bak dediler.Birde sabah-akşam 1 su bardağına 2 tatlı kaşığı rezeneyi demleyip içecekmişim.Bu da sütü arttırmazsa yapacak bişey yok dedi dr.Hepiniz için kızlar.Hem hamişler hem lohusalar.Şakır şakır aksın sütümüz..
Kendimi çok hafiflemiş hissettim destek alınca.Bi de ağrılarım hafiflese tam olacak.Baksanıza geçse bile diyemiyorum hafiflese o bile yetecek...
Maşaallah canım demek seninde erkekin geliyor
Ben heyecandan ölüyorum hep kızım olacağına odaklanmıştım erkek biraz ağır oldu
Ama şimdi oğlişim demeye alıştım inş 2.meleğin sağlıkla hayırlısıyla tabi kız olur
Çok tatlısın yaaaaa yazdıkların çok hoşuma gitti tubacım. Çok içten çok samimisin. İnşaallah doğum haberinizde alırız.
Nerden katılıyorsun
Topiğin bir tatlı tubası var zaten şimdi ikincisi oldu...
Okuduysan biz tanıştık tubishimle...
Selamet ve dua ile...
Eki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314
Teyzeleri bugün doğum gününe gitcez pembiş elbisemizi giyelimde öyle süslü gidelim dedik. Pozumuzu verdik sonrada uykuya daldık:)
Herkese selamlar,
Demek yakalandım, artık kaçarım yok yazıcam :) kızlar siz benim epey yakın arkadaşlarım gibi oldunuz, sitede birkaç topiğe yazdım ama sizi her gün takip ediyorum. Dış kapının mandalı gibi olmayayım diye yazmıyordum topiğinize.
Eee, biraz kendimden de bahsedeyim o zamanben sizin geçmiş olduğunuz yollardan yeni yeni geçiyorum. Bugün hamileliğimin 19. Haftasını da bitirdim elhamdülillah ve oğluşum yanıma geldiğinde sudan çıkmış balığa dönmeyeyim diye paso sizin başınızdan geçenleri okuyorum. Sessiz duacınız oluyorum kiminize, kiminizle birlikte doktor muayenesi gününü bekliyorum, kiminizle de Allah bir an önce sağlıkla kurtarsın, bebişine kavuşsun diye heyecanla gün sayıyorum. İşte böyle...
Millet doğuma odaklanır, ben doğumu falan unuttum, hamileliğimin tadını çıkarır oldum son zamanlarda. %95'inizin uykusuz geceler geçirdiğini düşünürsek, ileride uyuyamayacağım uykuların acısını çıkarıyorum. Her haftasonu çıktığım bebiş alışverişlerime de bilmeden siz rehberlik ediyorsunuz. Bazen ona buna soramayacağım şeyler yaşıyorum, cevap yine sizde. Maşallah sizlere.. Kimbilir bilmeden kaç kişinin hamilelik rehberi oluyorsunuz.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Ayrı ayrı tebrik ediyorum başardıklarınız için..
Karapisso, sen de sağlıkla doğurup, sakin bir bebişle anneliğin tüm duygularına erersin inşallah..)
2 saatlik bi uğraş sonucu bugün öğlen 14.30da bi fizik tedavi uzmanına göründüm.Bi bel filmi daha çektirdim.10 dk boyunca belime sıcak kompres yaptılar deneme amaçlı.Bel fıtığı başlangıcı teşhisiyle vitaminlerimi ve ısıtıcı kremimi alarak çıktım hastaneden.Hamdolsun kemik erimesi falan değilmiş.Ne zormuş muallakta kalmak.Ağrılarımı kesmişler gibi rahatladım.
hoşgeldin:)))bebişe de maşallah şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?