Bol bebiş topiği

bellimi olur canım, belki benden önce doğurursun :)) canım benim oğluş 3,600 gr çıktı maşallah ama bundan 17 gün önce gittiğimde 3,300 demişti ona rağmen az almış bence, kireçlemeyle alakalı bencede, neyse hayırlısıyla doğuralım da canım :))

Canlarım en son 4gün evvel gittim doktora,dünden beri bebeğim çok az hareket ediyor. Bugün çok çok az normalim sizce ?
En az 10hareket diye biliyorum ama bu kadar az kareler etmezdi yavrum

dilekcim sen daha iyi biliyorsun bebeğin hareketlerini, azaldı diyorsan gerçekten bi doktora görünmende fayda var canım ,aksatmaya gelmez böyle şeyler.

Hosgeldin aramiza.artik devamini da bekleriz. Cicilerinizi gosterir doktor randevunuza birlikte gun sayariz.

Hoşbulduk teşekkür ederim. Sizi okumak yazmaktan daha zevkliydi, şimdiye kadar bu yüzden yazmadım. Hepiniz öyle hoş karşılamışsınız ki artık imkan buldukça yazarım. :)
Özellikle son zamanlarımda desteğinizi almak için başınızı ağrıtabilirim.

Hayranlıkla takip ediyorum dayanışmanızı. Aranıza katılmış olmaktan da çok memnunum. Sanki hep tanıdığım birileriyle konuşur gibiyim. Teşekkür ederim böyle sıcak bir karşılama için. Emin olun hep dualarımdasınız. Hepinize nick'lerinizle tek tek dua ediyorum. nazar değmesin hiçbirinize. Çok hoşbuldum :))

aminnnnn canımm inşallah, gelsin miss kokuşlummm :))

Çok teşekkürler sevgili topic sahibi İnan hiç yabancılık çekmedim, zevkle okuyordum, sizinle üzülüyor seviniyordum. Ama şimdi karapisso sağolsun, aranıza da katılmış olmaktan çok mutluyum. Hoşbuldum. :) elimden geldiğince hamileliğin tadını çıkarıyorum ve oğluma hazırlıklar yapıyorum sudan çıkmış balığa dönmeyeyim diye. Allah razı olsun senden bu topiği açtığın için. O kadar yararlı oldu ki anlatamam. Sizin sayenizde her günümün kıymetini bilerek yaşamaya çalışıyorum.
Senin kuzun pek tatlı, Allah bağışlasın. Nazarlardan saklasın. Çok da zor günler geçirdiğini biliyorum, hep dualarımdasınız zaten tek tek. Ama maşallahınız var hepiniz de birbirinizin desteğiyle alnınızın akıyla çıkıyorsunuz her sıkıntıdan. Barekallah!
Benim kuzucuğum da Allah izin verirse 26 Nisan'da teşrif edecek gibi görünüyor. Nasip... Beni de anne adayları listenize ekleyebilirsin

Walla ne yalan söyleyim hiç aklımda yokken aranıza katıldım senin sayende, sağol. Sessiz takipçinizdim, artık sobelendim
Benim de Rabbim izin verirse bir oğlum olacak teyzesi.
Dualarım hep sizinle emin olabilirsiniz.

ayşem Allah şifanı versin canım tez zamanda, eşinin durumu, senin bu halinn Allah beterinden korusun canım, en kısa zamanda iyi haberlerini alalırız inşallah...

Evet tam kelimesi bu! Sobelendim! ama güzel bir sebeple aranıza katılmış oldum ve bundan oldukça memnunum. Hepiniz çok güzel karşıladınız ve bu sayede yabancı gibi değil sanki hep sizinle dertleşmiş gibi hissediyorum kendimi.
En çok dua ettiklerimden biri de sensin canım. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin ve beklediğinden de güzel bir şekilde al kucağına sarı şekerini. Rabbimin mucizeleri her yerde. Geçenlerde bir video izledim ve buna artık eminim ki Allah yaşatmak isterse, ömür verirse hiçbir olumsuzluk buna engel olamıyor. 5,5 aylık doğan 1,5 kilo bile olmayan bir bebek yaşadı ve şimdi tombiş tombiş dolaşıyormuş ortalıklarda. Sen de O'na (c.c) dayan, gerisi tevekkül ve dua... Onu da yapıyorsun zaten. Buradaki herkes de katılıyor bu dualara, birimiz olmazsa öbürümüzün hatrına kıyamaz Güzel Rabbim, kabul edecektir mutlaka. Moralini yüksek tut, ne zamanki gönlün sıkılsa o zaman güzel sesli hafızlardan Kur'an-ı Kerim dinle.(özellikle İnşirah Suresini)
Güzel yavrularımız sağlık ve afiyetle evlerimize huzur getirsin inşallah...

Biri benimi andi kevok canim nasilsin sizde durumlar nasil devm ediyor ?
Ben yurt disindaym esim tr de o yuzden biz ayriyiz bu aralar
Dun aksam cok kotu oldum fenalastim kizlar migde bulantisi ve basdonmesi derken tansiyonum 18 e cikmis ahh su stress is aramak insani olduruyor :18::18:durumum o kadar karanlik ki bi aydinlik ariyorum tek bir is allahim benide gorur insallah evlendigim gunden beri imtan ediliyorum sukur bu gunlerimize ama bi turlu duzenimiz olmadi bu yuzden du aralar pek yazmiyorum sizinde caninizi sikmamak icin...
Kizlar sizden bi sey istesem benim icin dua edebilirmisiniz? ozel bir dua varsa okusam?

Emin ol sizin için halay çekmenin yanında kına da yakacağım ben Sen,mevanur,cevo,ebson,phia....

Aferin sana Dilek.El kadar çocuğu aç bırak aferin sana

Eki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314

Teyzeleri bugün doğum gününe gitcez pembiş elbisemizi giyelimde öyle süslü gidelim dedik. Pozumuzu verdik sonrada uykuya daldık:)
Ay yesinler senin gezmelerini,süslenmelerini.Maşallah çok tatlısın senn

Çok sağol canım.Allah herkese nasip etsin kuzucuklar.Hemen ekliyorum senide.
Neler alıyorsun bakıyım yavaştan yavaştan.Hamilelik takvimini de yap da izleyelim senide.Çok zevkli oluyor onu takip etmek.En çok özlediğim şeylerden biri de bu benim

ayşem Allah şifanı versin canım tez zamanda, eşinin durumu, senin bu halinn Allah beterinden korusun canım, en kısa zamanda iyi haberlerini alalırız inşallah...
Allah razı olsun canım.Amiin.

bebisim ishal olmus napcam
Nasıl ayırt ettin ishalle normal kakasını İpek?Anne sütü aldığı sürece kakası hep öyle gelecek dedi dr bana.Hatta bazen düz su geliyor kakasıyla.Bence seninki de ishal değil.:26:

Inş canımgisince sorayım çatı işini i
Boş bırakıyorum maalesef uykucu oldum resmen yaaaaaaa,yarın oğlişime gelince uykusuzluk çok etkileyecek beni eminim
Eki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314

Teyzeleri bugün doğum gününe gitcez pembiş elbisemizi giyelimde öyle süslü gidelim dedik. Pozumuzu verdik sonrada uykuya daldık:)
Oyy maşaallah süslü şekerrrrrr Allah sâlihlerden eylesin kuzummmm
Bakalım bu hafta ne alemde olacak bebeğim. Kuzum bakarsın aynı gün gelir meleklerimiz
Kilosu konusunda artı eksi olabilirmiş, doktor genelde eksik demiş başka kadına. Yani oğlum 3kilo bile değil.
Usg cihazı 600gr eksik ölçüyor demiş.
Sağlıkla gelsinler ben aşırı kilolu olsun istemem. Kucağıma gelince biiznillah alır kilocuklarını...
dilekcim sen daha iyi biliyorsun bebeğin hareketlerini, azaldı diyorsan gerçekten bi doktora görünmende fayda var canım ,aksatmaya gelmez böyle şeyler.
Canım şükürler olsun dün geceden beri kendine geldi. Maşaallah yoksa gidecektim hemen. Dua edelim birbirinize...

Maşaallah canım demek seninde erkekin geliyor
Ben heyecandan ölüyorum hep kızım olacağına odaklanmıştım erkek biraz ağır oldu
Ama şimdi oğlişim demeye alıştım inş 2.meleğin sağlıkla hayırlısıyla tabi kız olur
Çok tatlısın yaaaaa yazdıkların çok hoşuma gitti tubacım. Çok içten çok samimisin. İnşaallah doğum haberinizde alırız.
Nerden katılıyorsun
Topiğin bir tatlı tubası var zaten şimdi ikincisi oldu...
Okuduysan biz tanıştık tubishimle...
Selamet ve dua ile...

İçimi yaktın beeeeee Aişemmmmm aklıma gelmiyor bile onun aç kaldığı
Tamam daha dikkat ederim yememe içmeme

2 saatlik bi uğraş sonucu bugün öğlen 14.30da bi fizik tedavi uzmanına göründüm.Bi bel filmi daha çektirdim.10 dk boyunca belime sıcak kompres yaptılar deneme amaçlı.Bel fıtığı başlangıcı teşhisiyle vitaminlerimi ve ısıtıcı kremimi alarak çıktım hastaneden.Hamdolsun kemik erimesi falan değilmiş.Ne zormuş muallakta kalmak.Ağrılarımı kesmişler gibi rahatladım.
Gittiğim hastane doğum yaptığım hastane olunca ebeme ve Hifa'nın druna uğramadan etmedim.Sütün artması için.Garip bişey öğrendim.Yolculuklarda bulantı kesici hap varya metpamid onun yan etkisi süt hormonunu tetiklemekmiş.Günde 1 tane içebilirsin dedi ebe :)) Ayrıca vücut ağrısı olan insanların sütü azalırmış.Ayaklarının ağrısı kesildikçe sütün artar gör bak dediler.Birde sabah-akşam 1 su bardağına 2 tatlı kaşığı rezeneyi demleyip içecekmişim.Bu da sütü arttırmazsa yapacak bişey yok dedi dr.Hepiniz için kızlar.Hem hamişler hem lohusalar.Şakır şakır aksın sütümüz..
Kendimi çok hafiflemiş hissettim destek alınca.Bi de ağrılarım hafiflese tam olacak.Baksanıza geçse bile diyemiyorum hafiflese o bile yetecek...

Kızlar saat 1gibi kahvaltı yaparken midem ağrıdı dedim ya,bende kalktım sofradan dedim birz uzanayım sonra devam ederim yemeye velhasılı uyumuşummmmmm tam 3buçuk gibi uynadımmmm
Kahvaltımı kaldıııı bu ne iş arkadaş bu ne uyku bu ne halsizlik. Inanın ilk günlerde böyle değildim.
Neyse şimdi akşam yemeği zamanı
Içimden geçen canımın çektiği yemek vardı dedim kaynanamdan istemeyeyim kadın yorulmasın ama tevafuk işte istediğim yemeği yapmışşş
Eşim haber verdi
He he elhamdülillah gidip yerim doya doya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…