- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.201
Canımmmm senin adına ben bile heyecan yaptımmmmmmmmmmm
Bir bakarsın aynı gün doğuruvermişiz... Biz normal bekliyoruz sancım başlayacak diye bekliyorum bende. Doktorum kireçlenmeyi söyleyeli 1ay olacak ama sonrasında tehlikeli bir durum olmadı şükür,kilo alımını etkiliyormuş bildiğim kadarı ile.bizim bebek son haftalarda Usg,de kilo alımı az çıkıyor. Doktor kızdı kilo sunu takma diye. Ama elimde değil düşünsene 3045 gr idi,bir hafta sonra aynı kilo çıktı. Ben kireçlenmeye bağladım ama bilemiyorum.
Canlarım en son 4gün evvel gittim doktora,dünden beri bebeğim çok az hareket ediyor. Bugün çok çok az normalim sizce ?
En az 10hareket diye biliyorum ama bu kadar az kareler etmezdi yavrum
Hayirlisiyla saglikla kavusun canim insallah. Cok az kalmis. Rabbim korusunikinizi de.
Hosgeldin aramiza.artik devamini da bekleriz. Cicilerinizi gosterir doktor randevunuza birlikte gun sayariz.
Ne güzel yazmışsın.. Biz burada 1 sene civarı oldu aksatmadan yazıyoruz. arkadaşlar yanlışsam düzeltin. bazıları daha geç katıldı aramıza. hepimiz hamile bile değildik bir bir batlarımızı geçirdik üzüldük, ağladık, batlarımız gecikti umutlandık, ümitsizliğe düştük. ama sonunda o güzel haberleri bir bir aldık. bebişlerimizi bir bir dünyaya getirdik. kimsede birbirini üzmedi o kadar uyumlu bir topic ci nazar değmesin maşallah diyelim. ben bunun ikinci, üçüncü bebişlerimizde de devam edeceğine inanıyorum. arkadaşlığımız daim olsun inşallah. sende aramıza hoşgeldin. inşallah sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..
6dan sonra 2-3 kez emiyor.Doymadığı için uyumuyor 10a kadar.10 gibi 40ml verdiğimde uyuyor yarım saat içinde.Bak bugün de aynı şey oldu
Hoşgeldin canıım.
Nasılsın?Bırakmışsın tedaviyi.Sorun eşindeyse senin tedavi olmanın bi anlamı da yok zaten.Keçiboynuzu yedir eşine bol bol.Ve çakşır otu kürü yap.Çakşır otunun yetiştiği yerlerde koyunlar hep çift çift doğururmuş.Çok etkili bişeymiş.Sizin de sebebiniz budur belki.
Annanesi de gelsin miss gibi olsun inşallah.Hamişimiz tam destek doğursun
Büyüdükçe hareketler azalır,özellikle tatlı yediğinde veya su içtiğinde kıpırdar kuzucuk.Sakin ol hamiş hanım
Bak bak leyla hanımlarda burdaymış.Hoşgelmişsin hamiş hanım.Nasılsınız bakıyım?
Sen sonunu karanlık görsende Allah aydınlığa doğru bir yol çizmiştir sana emin ol.En umulmadık zamanlarda olmazmı mucize dediğimiz şeyler.
Afiyet bal şeker olsun Dileğime.Zeytininede löp löp et olsun,kan olsun inşallah.
Hoşgeldin canım.
Wavesinde dediği gibi 1 yıl oldu arkadaşlığımız.Hatta bu topiğe Kasım topiğinin elemanları geldi.1 yılı geçen arkadaşlıklar da var bikaç aylık olanlarda.Ama hepimizin derdi,mutluluğu benzer.O yüzden yabancılık çekmezsin burda.Dış kapının mandalı olmazsın merak etme.
Maşallah hamileliğin varmış.Hayırlı olsun.Tadını çıkar her gününün.Bana da derlerdi de yapamadım ben.Sıkıntılar bitmedi,bitmiyorda benim hayatımda.Benim kuzum 80 günlük oldu bugün.Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Aramıza hoşgeldin yeniden.Bu arada tahmini doğum tarihini söylersen ilk sayfadaki listemize ekleriz senide.
Hımmm bak sennn
Nasıl fark ettim devamlı takip ettiğini,çok sevindim İnan :)
Hamilelik takvimi yap kendine gebişşşş
İnşaallah kardeşim inşaallah sağlıkla kavuşurum oğlişime.
Senin bebişin cinsiyeti be merak ettim.
Duanı eksik etme bizen...
Salı gününden beri hastanelerdeyim biliyorsunuz.Film,tam kan,mr derken bulamadılar neyim olduğunu.Drun şüphelendiği hastalık değilmiş benimki.Bel kemiğimde kırıklar ve ödemler oluşmuş yoğun bi şekilde.Sülalemde kemik erimesi olup olmadığını sordu dr.Kemik ölçümü istedi hastane yapmadı.Devlet bi kota koymuş 50 tl. onu geçince tetkik yapmıyorlarmış.Benimkiler 107 olmuş zaten.Ölçüm yapması için 12 gün beklemek gerekiyormuş yeni kotamın açılması içn.26 tllik bişeymiş,parasını vereyim dedim olmaz dedi hastane.Diğer hastaneleri arıyorum.Biri 27şubata randevu veriyor,diğerinin dru izinliymiş.Elim kolum bağlandı.Şimdi yana döne hastane ararım ölçümü yaptırabileceğim.Artık oturup kalkarken bile ağlıyorum ağrıdan.Allahım imtihanımı bitirmeyi nasip et artık
Sobelendinhoşgeldin... Burda bir çok konuda birbirimize manevi olarak destek oluyoruz. Eşten, dosttan, akrabadan göremediğimiz desteği burdan buluyoruz...
İnşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımzı kucagımıza alırız.
Benim yaramaz sarı şekerimede dua et teyzesi... Kilo alsın azıcıkkk. Çok üzülüyorumm çookkk:18:
Eki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314
Teyzeleri bugün doğum gününe gitcez pembiş elbisemizi giyelimde öyle süslü gidelim dedik. Pozumuzu verdik sonrada uykuya daldık:)
Kızlar maşallah hepiniz büyüttünüz bebişlerinızi rabbim sağlık versin.
Bir kaç kişi kaldık biz. Sirin mevanur cevo..
İnşallahh sıra bize de gelicek sizin deneyimlerinizden yararlanıcaz.
Ahdım var zaten ilk size söyliycem. Bu sefer siz benim halayımı çekiceksiniz..
İnanıyorum ben HERŞEY GÜZEL OLACAK
bebisim ishal olmus napcam
Emin ol sizin için halay çekmenin yanında kına da yakacağım benKızlar maşallah hepiniz büyüttünüz bebişlerinızi rabbim sağlık versin.
Bir kaç kişi kaldık biz. Sirin mevanur cevo..
İnşallahh sıra bize de gelicek sizin deneyimlerinizden yararlanıcaz.
Ahdım var zaten ilk size söyliycem. Bu sefer siz benim halayımı çekiceksiniz..
İnanıyorum ben HERŞEY GÜZEL OLACAK
11gibi uyandım dedim bugün cuma mübarek saatte Kur'an okuyayım. Oku namaz kıl saat yarım oldu. Ben kurt gibi açılmıştım yiyemedim midemin ağrısından. Şimdi çok yorgun hissediyorum masaydık toplamadım biraz dinleneyim devam edeceğim. Yiyemedim midemin ağrısından galiba açlıktan ve çok su içmekten oldu
Eki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314
Teyzeleri bugün doğum gününe gitcez pembiş elbisemizi giyelimde öyle süslü gidelim dedik. Pozumuzu verdik sonrada uykuya daldık:)
Çok sağol canım.Allah herkese nasip etsin kuzucuklar.Hemen ekliyorum senide.Çok teşekkürler sevgili topic sahibiİnan hiç yabancılık çekmedim, zevkle okuyordum, sizinle üzülüyor seviniyordum. Ama şimdi karapisso sağolsun, aranıza da katılmış olmaktan çok mutluyum. Hoşbuldum. :) elimden geldiğince hamileliğin tadını çıkarıyorum ve oğluma hazırlıklar yapıyorum sudan çıkmış balığa dönmeyeyim diye. Allah razı olsun senden bu topiği açtığın için. O kadar yararlı oldu ki anlatamam. Sizin sayenizde her günümün kıymetini bilerek yaşamaya çalışıyorum.
Senin kuzun pek tatlı, Allah bağışlasın. Nazarlardan saklasın. Çok da zor günler geçirdiğini biliyorum, hep dualarımdasınız zaten tek tek. Ama maşallahınız var hepiniz de birbirinizin desteğiyle alnınızın akıyla çıkıyorsunuz her sıkıntıdan. Barekallah!
Benim kuzucuğum da Allah izin verirse 26 Nisan'da teşrif edecek gibi görünüyor. Nasip... Beni de anne adayları listenize ekleyebilirsin
Allah razı olsun canım.Amiin.ayşem Allah şifanı versin canım tez zamanda, eşinin durumu, senin bu halinn Allah beterinden korusun canım, en kısa zamanda iyi haberlerini alalırız inşallah...
Nasıl ayırt ettin ishalle normal kakasını İpek?Anne sütü aldığı sürece kakası hep öyle gelecek dedi dr bana.Hatta bazen düz su geliyor kakasıyla.Bence seninki de ishal değil.:26:bebisim ishal olmus napcam
Inş canımgisince sorayım çatı işini iSorr canim bence de. Yapsa iyi olur. Bazi doktorlar dogum baslayinca yapiyorlarmis ama tabi darlik olursa acele sezeryan yapmak zorunda kaliyor.
Kuzuumm bos kaldigi icin olmustur. Bos birakma canikom mideni. Gerci son zamanlarda benim de midem kotuydu. Bebek buyudukce yukari dogru midesıkışıyori
Oyy maşaallah süslü şekerrrrrr Allah sâlihlerden eylesin kuzummmmEki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314
Bakalım bu hafta ne alemde olacak bebeğim. Kuzum bakarsın aynı gün gelir meleklerimizbellimi olur canım, belki benden önce doğurursun :)) canım benim oğluş 3,600 gr çıktı maşallah ama bundan 17 gün önce gittiğimde 3,300 demişti ona rağmen az almış bence, kireçlemeyle alakalı bencede, neyse hayırlısıyla doğuralım da canım :))
Canım şükürler olsun dün geceden beri kendine geldi. Maşaallah yoksa gidecektim hemen. Dua edelim birbirinize...dilekcim sen daha iyi biliyorsun bebeğin hareketlerini, azaldı diyorsan gerçekten bi doktora görünmende fayda var canım ,aksatmaya gelmez böyle şeyler.
Walla ne yalan söyleyim hiç aklımda yokken aranıza katıldım senin sayende, sağol. Sessiz takipçinizdim, artık sobelendim
Benim de Rabbim izin verirse bir oğlum olacak teyzesi.
Dualarım hep sizinle emin olabilirsiniz.
İçimi yaktın beeeeee AişemmmmmEmin ol sizin için halay çekmenin yanında kına da yakacağım benSen,mevanur,cevo,ebson,phia....
Aferin sana Dilek.El kadar çocuğu aç bırak aferin sana
Ay yesinler senin gezmelerini,süslenmelerini.Maşallah çok tatlısın senn
Çok sağol canım.Allah herkese nasip etsin kuzucuklar.Hemen ekliyorum senide.
Neler alıyorsun bakıyım yavaştan yavaştan.Hamilelik takvimini de yap da izleyelim senide.Çok zevkli oluyor onu takip etmek.En çok özlediğim şeylerden biri de bu benim
Allah razı olsun canım.Amiin.
Nasıl ayırt ettin ishalle normal kakasını İpek?Anne sütü aldığı sürece kakası hep öyle gelecek dedi dr bana.Hatta bazen düz su geliyor kakasıyla.Bence seninki de ishal değil.:26:
İçimi yaktın beeeeee Aişemmmmmaklıma gelmiyor bile onun aç kaldığı
Tamam daha dikkat ederim yememe içmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?