- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.181
Ben de oyle ya hamileligimden once de cok gazimolurdu ozellikle midemde. Bu cocuk bana mi cekti acaba ondan mi boyle gazmaniye?
Canimcim bak neler ictigimi yazayim....
Gunde iki bardak rezene cayi iciyorum. Bir barfak papatya cayi. Bir bardak da sut cayi. Humananin sut cayini aldim bugun basliycam milupa iciyordum ama sallama cay o.
Ha bir de laktamil iciyorum anammmm ne cok sey icyormusum ben. Bunlain haninda bir de ayva kompostom var. Icim disim su olmus benim
Telaslanma canim benim poposuna zeytinyagi sur ozaman cok kolay yapiyorlar. Mama fakli geldi belki ondandir. Ama yapmis sonucta kabiz degil ki. Birkac gun hic kaka yapamazsa kork.
Bu arada sen de arada kuru kayisi ye senden ona gecer.
Gunaydin canimteyze oldun demek gozunuzaydin Allah anali babali buyutsun. Ablana cok gecmis olsun.Kızlar o gün tv de izlediğim doktor anne sütünü arttırıcı birinci şey sudur dedi. Ve daha sonra bezelye ve balıkmış.
Ablam doğum yaptı kızlar bir ay önce doğum hikayesini yazmıycam çünkü çok zor ve üzücüydü. Ikisinin de hayati tehlikesi oldu şükürler olsun son anda kurtardılar.
Rabbim hamişlere kolay sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
Bebeklere de bol emen gazsız günler.
Hepinize Günaydın
zorlu bir gece bidikim doymadi sanirim agladi baya. Uykuda uyumuor gibi surekli ses cikarior gerinio ikiniyor gormesen uyanik sancak. Ses uyutmuo resmen sizde bole bisey var mi dogdughndan beri var.
Arkadaşım sende topiğin düzenli takipçilerinden oldun galibaaaa ama hiç yazmıyorsun ?
Sürekli görüyorum topiktesin
Gel katıl bize hayatını yaşaaaa :))))
Gunaydin canimteyze oldun demek gozunuzaydin Allah anali babali buyutsun. Ablana cok gecmis olsun.
Benimki de ikiniyor canim altini acip yag surunce gaz cikariyor bennimki gazdan yapiyor. Barisin da gazi olabilir. Ben kendim rezene cayi iciyorum gazi icin.
Hosgeldin aramiza.artik devamini da bekleriz. Cicilerinizi gosterir doktor randevunuza birlikte gun sayariz.Herkese selamlar,
Demek yakalandım, artık kaçarım yok yazıcam :) kızlar siz benim epey yakın arkadaşlarım gibi oldunuz, sitede birkaç topiğe yazdım ama sizi her gün takip ediyorum. Dış kapının mandalı gibi olmayayım diye yazmıyordum topiğinize.
Eee, biraz kendimden de bahsedeyim o zamanben sizin geçmiş olduğunuz yollardan yeni yeni geçiyorum. Bugün hamileliğimin 19. Haftasını da bitirdim elhamdülillah ve oğluşum yanıma geldiğinde sudan çıkmış balığa dönmeyeyim diye paso sizin başınızdan geçenleri okuyorum. Sessiz duacınız oluyorum kiminize, kiminizle birlikte doktor muayenesi gününü bekliyorum, kiminizle de Allah bir an önce sağlıkla kurtarsın, bebişine kavuşsun diye heyecanla gün sayıyorum. İşte böyle...
Millet doğuma odaklanır, ben doğumu falan unuttum, hamileliğimin tadını çıkarır oldum son zamanlarda. %95'inizin uykusuz geceler geçirdiğini düşünürsek, ileride uyuyamayacağım uykuların acısını çıkarıyorum. Her haftasonu çıktığım bebiş alışverişlerime de bilmeden siz rehberlik ediyorsunuz. Bazen ona buna soramayacağım şeyler yaşıyorum, cevap yine sizde. Maşallah sizlere.. Kimbilir bilmeden kaç kişinin hamilelik rehberi oluyorsunuz.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Ayrı ayrı tebrik ediyorum başardıklarınız için..
Karapisso, sen de sağlıkla doğurup, sakin bir bebişle anneliğin tüm duygularına erersin inşallah..)
anlamadim ne bicim sesli uyku gerinme sesler iki buklum yapior kendini. hic uyuyamadim yine. sut sagayim diorym bakalim ne ckkcak
Aglama canım benım ne olur. Benımde gozlerım doldu senı aglattım dıye. Yola cıktıgım adamla benı yolda bırakan adam arasında gunes sıstemı kadar fark var hıc sorma. Bakma sen bu delılıgıme cok sevdım canımı o kadar yakmasına ragmen cok sevdım. Hayattakı tek zaafım belkı bılemıyorum. Belkı su an bıle sevıyorum bana yaptıkları umrumda degıl, benım affedemedıgım kuzuma bunları yasatması. Saglıklı bır sevgı degıldı belkı benımkısı bılmıyorum. Asırı duygusl romantık bır yapım var belkıde ondan boyleyım. Hayat ınsana neler yasatıyor neler gosterıyor. O halde bıteceksse bıtsın bıran once dayanamıyorum dıye dua edıyordum ben. Hem sevmek hem bıtmesını ıstemek ondan akıyordu o gozyasları.
ıyı geceler canım Allah rahatlık versın. Kuzunu ruyanda gor ıns
Herkese selamlar,
Demek yakalandım, artık kaçarım yok yazıcam :) kızlar siz benim epey yakın arkadaşlarım gibi oldunuz, sitede birkaç topiğe yazdım ama sizi her gün takip ediyorum. Dış kapının mandalı gibi olmayayım diye yazmıyordum topiğinize.
Eee, biraz kendimden de bahsedeyim o zamanben sizin geçmiş olduğunuz yollardan yeni yeni geçiyorum. Bugün hamileliğimin 19. Haftasını da bitirdim elhamdülillah ve oğluşum yanıma geldiğinde sudan çıkmış balığa dönmeyeyim diye paso sizin başınızdan geçenleri okuyorum. Sessiz duacınız oluyorum kiminize, kiminizle birlikte doktor muayenesi gününü bekliyorum, kiminizle de Allah bir an önce sağlıkla kurtarsın, bebişine kavuşsun diye heyecanla gün sayıyorum. İşte böyle...
Millet doğuma odaklanır, ben doğumu falan unuttum, hamileliğimin tadını çıkarır oldum son zamanlarda. %95'inizin uykusuz geceler geçirdiğini düşünürsek, ileride uyuyamayacağım uykuların acısını çıkarıyorum. Her haftasonu çıktığım bebiş alışverişlerime de bilmeden siz rehberlik ediyorsunuz. Bazen ona buna soramayacağım şeyler yaşıyorum, cevap yine sizde. Maşallah sizlere.. Kimbilir bilmeden kaç kişinin hamilelik rehberi oluyorsunuz.
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Ayrı ayrı tebrik ediyorum başardıklarınız için..
Karapisso, sen de sağlıkla doğurup, sakin bir bebişle anneliğin tüm duygularına erersin inşallah..)
Salı gününden beri hastanelerdeyim biliyorsunuz.Film,tam kan,mr derken bulamadılar neyim olduğunu.Drun şüphelendiği hastalık değilmiş benimki.Bel kemiğimde kırıklar ve ödemler oluşmuş yoğun bi şekilde.Sülalemde kemik erimesi olup olmadığını sordu dr.Kemik ölçümü istedi hastane yapmadı.Devlet bi kota koymuş 50 tl. onu geçince tetkik yapmıyorlarmış.Benimkiler 107 olmuş zaten.Ölçüm yapması için 12 gün beklemek gerekiyormuş yeni kotamın açılması içn.26 tllik bişeymiş,parasını vereyim dedim olmaz dedi hastane.Diğer hastaneleri arıyorum.Biri 27şubata randevu veriyor,diğerinin dru izinliymiş.Elim kolum bağlandı.Şimdi yana döne hastane ararım ölçümü yaptırabileceğim.Artık oturup kalkarken bile ağlıyorum ağrıdan.Allahım imtihanımı bitirmeyi nasip et artık
Herkese selamlar,
Canım Allah yardımcın olsun,benim taktığım konu kilosu değil son 1ay içinde kilo almaması. Ve bunun yanı sıra plasenta kireçlenmesi var. Buda bebeğin gelişimimi ya yavaşlatırmış yada tamamen durdururmuş. Çevremde çok böyle olup doğuma alınınlar.Dileğim, zeytinin kilosu maşalalh çok güzel bence. Benim sarı şekerinkini düşün bende. Ya ben napimmmm:26::26::26:
2500 gram olsa benden mutlusu olmayacak sanırım.
Benim durum karmakarışık... Pazartesi randevu var... İnşalalh büyümüştü kuzucum.
Bu gece çok kötü kabus gördüm. Anlatmak bile istemiyorum. Rabbim hayra çıkarsın.
Allah razı olsun bunlardan alayım bende evde bulunsun,nede olsa son haftamız,peki acı elma yağı alsammı ?Ben de oyle ya hamileligimden once de cok gazimolurdu ozellikle midemde. Bu cocuk bana mi cekti acaba ondan mi boyle gazmaniye?
Canimcim bak neler ictigimi yazayim....
Gunde iki bardak rezene cayi iciyorum. Bir barfak papatya cayi. Bir bardak da sut cayi. Humananin sut cayini aldim bugun basliycam milupa iciyordum ama sallama cay o.
Ha bir de laktamil iciyorum anammmm ne cok sey icyormusum ben. Bunlain haninda bir de ayva kompostom var. Icim disim su olmus benim
Telaslanma canim benim poposuna zeytinyagi sur ozaman cok kolay yapiyorlar. Mama fakli geldi belki ondandir. Ama yapmis sonucta kabiz degil ki. Birkac gun hic kaka yapamazsa kork.
Bu arada sen de arada kuru kayisi ye senden ona gecer.
Canım dilerim en kısa zamanda sende güzel haberler alırsın...Kızlar o gün tv de izlediğim doktor anne sütünü arttırıcı birinci şey sudur dedi. Ve daha sonra bezelye ve balıkmış.
Ablam doğum yaptı kızlar bir ay önce doğum hikayesini yazmıycam çünkü çok zor ve üzücüydü. Ikisinin de hayati tehlikesi oldu şükürler olsun son anda kurtardılar.
Rabbim hamişlere kolay sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
Bebeklere de bol emen gazsız günler.
Hepinize Günaydın
Hımmm bak sennnHerkese selamlar,
Salı gününden beri hastanelerdeyim biliyorsunuz.Film,tam kan,mr derken bulamadılar neyim olduğunu.Drun şüphelendiği hastalık değilmiş benimki.Bel kemiğimde kırıklar ve ödemler oluşmuş yoğun bi şekilde.Sülalemde kemik erimesi olup olmadığını sordu dr.Kemik ölçümü istedi hastane yapmadı.Devlet bi kota koymuş 50 tl. onu geçince tetkik yapmıyorlarmış.Benimkiler 107 olmuş zaten.Ölçüm yapması için 12 gün beklemek gerekiyormuş yeni kotamın açılması içn.26 tllik bişeymiş,parasını vereyim dedim olmaz dedi hastane.Diğer hastaneleri arıyorum.Biri 27şubata randevu veriyor,diğerinin dru izinliymiş.Elim kolum bağlandı.Şimdi yana döne hastane ararım ölçümü yaptırabileceğim.Artık oturup kalkarken bile ağlıyorum ağrıdan.Allahım imtihanımı bitirmeyi nasip et artık
SobelendinHerkese selamlar,
Canım Allah yardımcın olsun,benim taktığım konu kilosu değil son 1ay içinde kilo almaması. Ve bunun yanı sıra plasenta kireçlenmesi var. Buda bebeğin gelişimimi ya yavaşlatırmış yada tamamen durdururmuş. Çevremde çok böyle olup doğuma alınınlar.
Bebeğin tehlikeye girdiği durumlarda olabiliyormuş
Diken üzerindeyim senin gibi. Bu gittiğimde net soracağım herşeyi,korkudan sormuyorum iyi diyor kalkıyorum hemen.
Ama bu bebekler son haftalarda kilo alır bildiğim kadar. Neden almıyor demekki plasenta beslemiyor.
cadıozy bişi de bana
Cok gecmis olsun insallah hastane bulursun canim. Ozel yerler de var bu olcumu yapan. Devlet resmen surunduruyor insani. 12 gun bekeklenir mi hic..Salı gününden beri hastanelerdeyim biliyorsunuz.Film,tam kan,mr derken bulamadılar neyim olduğunu.Drun şüphelendiği hastalık değilmiş benimki.Bel kemiğimde kırıklar ve ödemler oluşmuş yoğun bi şekilde.Sülalemde kemik erimesi olup olmadığını sordu dr.Kemik ölçümü istedi hastane yapmadı.Devlet bi kota koymuş 50 tl. onu geçince tetkik yapmıyorlarmış.Benimkiler 107 olmuş zaten.Ölçüm yapması için 12 gün beklemek gerekiyormuş yeni kotamın açılması içn.26 tllik bişeymiş,parasını vereyim dedim olmaz dedi hastane.Diğer hastaneleri arıyorum.Biri 27şubata randevu veriyor,diğerinin dru izinliymiş.Elim kolum bağlandı.Şimdi yana döne hastane ararım ölçümü yaptırabileceğim.Artık oturup kalkarken bile ağlıyorum ağrıdan.Allahım imtihanımı bitirmeyi nasip et artık
Canım Allah yardımcın olsun,benim taktığım konu kilosu değil son 1ay içinde kilo almaması. Ve bunun yanı sıra plasenta kireçlenmesi var. Buda bebeğin gelişimimi ya yavaşlatırmış yada tamamen durdururmuş. Çevremde çok böyle olup doğuma alınınlar.
Bebeğin tehlikeye girdiği durumlarda olabiliyormuş
Diken üzerindeyim senin gibi. Bu gittiğimde net soracağım herşeyi,korkudan sormuyorum iyi diyor kalkıyorum hemen.
Ama bu bebekler son haftalarda kilo alır bildiğim kadar. Neden almıyor demekki plasenta beslemiyor.
cadıozy bişi de bana
Allah razı olsun bunlardan alayım bende evde bulunsun,nede olsa son haftamız,peki acı elma yağı alsammı ?
Canım dilerim en kısa zamanda sende güzel haberler alırsın...
Hımmm bak sennn
Nasıl fark ettim devamlı takip ettiğini,çok sevindim İnan :)
Hamilelik takvimi yap kendine gebişşşş
İnşaallah kardeşim inşaallah sağlıkla kavuşurum oğlişime.
Senin bebişin cinsiyeti be merak ettim.
Duanı eksik etme bizen...
Canım Allah yardımcın olsun...
Oyyyy kuzum evliliğin yeni bir yılı doldurmuş Allah en kısa zamanda göndersin meleğinizi.Kızlar maşallah hepiniz büyüttünüz bebişlerinızi rabbim sağlık versin.
Bir kaç kişi kaldık biz. Sirin mevanur cevo..
İnşallahh sıra bize de gelicek sizin deneyimlerinizden yararlanıcaz.
Ahdım var zaten ilk size söyliycem. Bu sefer siz benim halayımı çekiceksiniz..
İnanıyorum ben HERŞEY GÜZEL OLACAK
Âmin canım hepimizinkini bağışlasın.Sobelendinhoşgeldin... Burda bir çok konuda birbirimize manevi olarak destek oluyoruz. Eşten, dosttan, akrabadan göremediğimiz desteği burdan buluyoruz...
İnşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımzı kucagımıza alırız.
Benim yaramaz sarı şekerimede dua et teyzesi... Kilo alsın azıcıkkk. Çok üzülüyorumm çookkk:18:
Canım çok sağol. Ama boşuna stress yapıyorsun zaten doğumuna bişicik kalmamış... İnşallahh bebişin sağlıcakla gelecektir..
Allah'ım yavrularımızı bize bağışlasın
Hım Allah razı olsun bak öğrendiğim iyi oldu. Doktor herşey yolunda dedi iyi bir hekim anlatmıştım zaten.Cok gecmis olsun insallah hastane bulursun canim. Ozel yerler de var bu olcumu yapan. Devlet resmen surunduruyor insani. 12 gun bekeklenir mi hic..
Ben aci elmayagini pek faydasini gormedim canim en guzeli eytinyagi. Sur popoya tamamdir. Cok da fena kokuya elmayagi.
Canim plesanta bebege yetmedigi icin aliyorlar ama doktorun da esekk degil ya takip ediyordur herhalde.
Allahim korusun sizi. Hayirlisiyla saglikla gelsin insallah.
Oyyyy kuzum evliliğin yeni bir yılı doldurmuş Allah en kısa zamanda göndersin meleğinizi.
I'ni ilk okuyan ben olurummmm.o güzel haberini...
Âmin canım hepimizinkini bağışlasın.
Kuzum az kalmış gibi gelmiyor bana sanki daha aylar var doğumuma
Hım Allah razı olsun bak öğrendiğim iyi oldu. Doktor herşey yolunda dedi iyi bir hekim anlatmıştım zaten.
Inş bu gittiğimde çatı muayenesini soracağım yapmadı bana.
Eki Görüntüle 877315 Eki Görüntüle 877314
Teyzeleri bugün doğum gününe gitcez pembiş elbisemizi giyelimde öyle süslü gidelim dedik. Pozumuzu verdik sonrada uykuya daldık:)
canim saglikla kavus bebegine insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?