- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.121
Fazla gelmistir belki mam o yuzden kusmustur ve emmemistir. 70 cc cok degilmi?
Uykusuluk ve yorgunluk da sutu azaltiyor
Canımmmmmm inanamıyorum bana 1ay evvel dedi palasentada kireçlanme başlamış erken gelebilir bebek.
Hatta telaş yaptık 2haftada gelişimi önde demişti. Ama son haftalarda arayı kapattı ve adetimde uyumlu şimdi.
Normal doğumu başlatbilir demiş sana umarım benimki öyle olur.
İnş sağlıkla kucağına alırsın ayyyyyy senden sonra sıra bende kızzzzzzzzz
canim 70 icti kendi doymadi die de verdim, normalde kac olmali sabah sagdim sut bide 50civari cikti bide dolu gibiydi
dinlenince duzelir mi acaba uzuldim epey bide annenler cmts gidio yalniz kaldik koskoca ulkede
biliyorum canım sana da demişti doktor :)) bize ilk kez plasentada kireçleme var dedi, ama hep önden gidiyordu 2-3 hafta falan,bu hafta ortalama 39+1 gösterdi ultrason.dediğin gibi gelişimi normale dönüyor git gide.inşallah canım sağlıkla kurtulalım inşallah,benden sonra sıra sendeeee :)) ne heyecan oluyo insanda anlatamam ,doktor istersen hemen alalım dedi ben neye uğradığımı şaşırdım :))
biliyorum canım sana da demişti doktor :)) bize ilk kez plasentada kireçleme var dedi, ama hep önden gidiyordu 2-3 hafta falan,bu hafta ortalama 39+1 gösterdi ultrason.dediğin gibi gelişimi normale dönüyor git gide.inşallah canım sağlıkla kurtulalım inşallah,benden sonra sıra sendeeee :)) ne heyecan oluyo insanda anlatamam ,doktor istersen hemen alalım dedi ben neye uğradığımı şaşırdım :))
Canim uzuntuden olmustur. Üzülme bak bende yalnizim kayinvalidem yasli bebegi bile tutmayi beceremiyor. Tek basimayim aksama kadar.
Biberondan rahat gelmistir fazla fazla akmistir belki ondandir. 30 40 cc anca icer bence. Bugun nasil?huysuzlugu yoksa korkm her bebek kusar. Bk enim kiz dun aksama kadar uyumadi bugun zorla emziriyorum 5 10 dk anca emiyor uyuyor gozu acilmior. Her gunu ayri.
Tatlım hoş geldin nasılsın görüşmeyeli ?
canım meraba nerelerdesin,nasılsın,yoktun uzun zamandır.çok merak ettim kaç defa ayşeye sordum seni şirini ama haber alamadım,bende fazla giremiyorum nete.
ne yaptın en son yaza girmeden önce tedaviye devam ediyodun ondan sonra haber alamadım senden,şimdi ne yapıyosun?
Evet canım der demez bitti koca aylar. Sarısı sana inş en kısa zamanda.Iyiyim canım sen nasılsın?
Bitirdin şükür sonuna geldin. .
Sağlıkla kucağına al inşallah. .
Canım ne güzel babasına benzeyen kızın olacakcanım ne yapıyon nasılsın seni merak ettim tahmini doğum tarihi söylemedimi,aramızda bir hafta on gün felan var diye biliyorum.bu arada kızım normal pozisyona dönmüş normal yapabilirim sezeryan olursa 16 aralık normal olursa 24-25 aralığa kadar beklicez.bundan sonra kontrollerimiz her hafta oluyo bakalım ne olucak benim kız aynı babası dr bile söyledi tasdiklendi yani:)
ya ultrasyonda gamze görülürmü kızımın sağ yanağında bi çıkıntı var sanki inşallah gamzedir:))
Canım çok haklısın Allah yardımcın olsun. Eşsine kaçı boynuzu. Veya çakşır kürü yapmayı denedinmi? İnş vesile olur...Merhaba canım cok tesekkur ederim.
6 aydır tedavi uygulanıyor ama kuyruğunu kovalayan kedi misali hep aynı şeyler. Rahim filmide çektirdim temiz çıktı. Bizde sorun eşimde. Daha doktorlar onda tedaviye baslamadi.
Bu ay yetti dedim bıraktım tedaviyi. Şimdi adetim bakalım ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?