• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bol bebiş topiği

Cadıozy
Adaşım sabah sabah buralarda yavrusu uyutmuyor galiba yine:)

inci
Canım inşallah birdahaki randevunda bebişini dahada gelişmiş bir şekilde görürsün. Aklıma geldikçe duamı esirgemiyorum.

Ayşe
Şu ameliyatıda hayırlısıyla bir atlatsanız inşallah bir sorununuz kalmayacak canım. Ayşecim bir şey sorucam kızımın aşıları var haftaya. Hifanın ateşi çıktımı aşısından sonra. Ya da herhangi bir ateş düşürücü kullandın mı? Şimdiden tedbirimi alayım diyorum.

Epack
Taze annemizin yolunu gözler olduk şu sıralar..

Karapisso, duygubaby, fmfm, tubilosh, mevanurr, tokoyay, leyla daha unuttuğum arkadaşlarım varsa hepsinin günü güzel başlasın inşallah..
Allah razı olsun canımmm ne güzel dua etmişsin amin... hepim,izin günleri güzel nurlu huzurlu sağlıklı bereketli olsun bu mübarek bereketli günün hürmetine...
Mevlam hastalarımıza şifalar versin sağlık herşeyin başı :)
canım inan dik durmaya çalışıyorum dün artık dayanamadım bugun medikalden
ortopedik yastık alayım diyorum belki faydası olur
oda da ikide bir ayağa kalkıp yürümekten utanıyorum
odamda bayan olmayınca erkeklere anlatmak zor oluyor:(
canım acaba yediklerin ezgide gazamı neden oluyor inşallah zamanla düzelir
Rabbim şifa göndersin...

Allah yardımcınız olsun...hakkınızda hayırlısı olsun...

inci bunun yanında zemzem suyu birde hurma tüket derim
inşallah faydasını görürsün geçmiş olsun...

evet canım şimdilik öyle düşünüyoruz yinede hayırlısı
daha alacak çok şey var bizde zamanında hazırlığımızı bitiririz inşallah..

günaydın Rabbim sana da şifa göndersin niye bulantı halen geçmedi
doktorunla görüşmedin mi belki şurup tarzı bir şey verir
hayırla gelirsin inşallah...
Canım bende diyordum eksikler bitermi acaba öylede bir bitiyorki beklerken yapacak işin kalmayabiliyor :52::52::52:
Bu kadar sıkıntının arasında kuzuma elbise örmeye karar verdim.Biliyorsunuz minnie takım örmeye çalışıyorum hamileliğimden beri.Elbisesini başlayamadım bi türlü.Modelinin hiç bir önemi yok.Hatta düz örgü veya tırabzanlardan falan olabilir.Tek tığ ile de olur şişle de.Yakadan başlamalılar çabuk bitiyor diye yakadan başlasın istiyorum.Yakası geniş,kısa kollu,modelsiz,kloş bi elbise öreceğim beceremedim:26:Kaçtan başlayım,kaçar arttırayım,kolları kaçar keseyim bilemiyorum.Yardımcı olurmusunuz bana.Nettede bulamadım bişey.Evde boş oturmak istemiyorum.Ağlamaktan sütüm kesilcek yoksa.Gezmeye de gidemiyorum.Kimse de gelsin istemiyorum.Oyalanacak bişeylere ihtiyacım var:14::14::14::14::14::14:
Eki Görüntüle 859477 Eki Görüntüle 859473 Eki Görüntüle 859474 Eki Görüntüle 859475 Eki Görüntüle 859476 Eki Görüntüle 859478

Kuzum ben biliyorum örgü işini ama yelek türü işlerde. ve anlatacak kadar bilmiyorum çok uzun zmana oldu bişeyler örmeyeli. hatta oğluma hiçbişey örmedim içimden gelmiyor :53::53::53:
Kuzum cevşen oku bence çok iyi hisseetiriyordu beni.
İnşaallah eşin çok iyi olacak son ameliyatı olacak...
Dualarımızdasın arkadaşım...:34:

Cadıozy
Adaşım sabah sabah buralarda yavrusu uyutmuyor galiba yine:)

inci
Canım inşallah birdahaki randevunda bebişini dahada gelişmiş bir şekilde görürsün. Aklıma geldikçe duamı esirgemiyorum.

Ayşe
Şu ameliyatıda hayırlısıyla bir atlatsanız inşallah bir sorununuz kalmayacak canım. Ayşecim bir şey sorucam kızımın aşıları var haftaya. Hifanın ateşi çıktımı aşısından sonra. Ya da herhangi bir ateş düşürücü kullandın mı? Şimdiden tedbirimi alayım diyorum.

Epack
Taze annemizin yolunu gözler olduk şu sıralar..
:-):-)
Karapisso, duygubaby, fmfm, tubilosh, mevanurr, tokoyay, leyla daha unuttuğum arkadaşlarım varsa hepsinin günü güzel başlasın inşallah..
Sorma canim ya erkencibizim kiz. 5.30 da kalkiyoruz. Sonra zorla uyuttum 7.30da kalkti ise gidecek memur sanki...
Ezginin sabah uyudugunu daha tarih yazmadi.:-):-):-)
canım inan dik durmaya çalışıyorum dün artık dayanamadım bugun medikalden
ortopedik yastık alayım diyorum belki faydası olur
oda da ikide bir ayağa kalkıp yürümekten utanıyorum
odamda bayan olmayınca erkeklere anlatmak zor oluyor:(
canım acaba yediklerin ezgide gazamı neden oluyor inşallah zamanla düzelir
Rabbim şifa göndersin...

Allah yardımcınız olsun...hakkınızda hayırlısı olsun...

inci bunun yanında zemzem suyu birde hurma tüket derim
inşallah faydasını görürsün geçmiş olsun...

evet canım şimdilik öyle düşünüyoruz yinede hayırlısı
daha alacak çok şey var bizde zamanında hazırlığımızı bitiririz inşallah..

günaydın Rabbim sana da şifa göndersin niye bulantı halen geçmedi
doktorunla görüşmedin mi belki şurup tarzı bir şey verir
hayırla gelirsin inşallah...

O kadar da dikkat ediyorum canim ama illa oluyor. Araştırdım o kadar cok sey gaz yapiyormus ki. Ac kalicam ona bakarsam. Kimyon ekliyorum yemeklerime. Gazini aliyormus. 4. Ve 6.haftada en yuksek duzeyde olurmus gaz. Bugun 6 haftalik olduk. Bakalim azalacak mi?..
Amin canim insalah.
AAl belki faydasi olur. Erkekler olunca zorhaklisin. Bizim hep kizlar oldugundan onlar diyordu bana gezin diye.
Ama cok zor gercekten seni cok iyi anliyorum. Allahim yardim etin sifa versin.

AYSEM ben orgu biliyorum ama elbise ormedim. Istersen sana tarif bulmaya calisacalisayim.

Ayşecim örgü işini iyi edersin güzel kafa dağıtıyor insan. Benim elimden eksik olmaz stres attığımı hissediyorum örgü örünce. Şimdide eşimin amcasının küçük oğlu var 4 yaşında ona atkı örüyorum doğum gününde veririm diye. Dışarı çıkamayınca evde stres atmanın yollarını arıyor insan. Bir de internetten alışveriş hastalığına yakalanıyorum galiba. Napalım gezemiyoruzki dışarda diye birşey almayacaksam bile alasım geliyor. Bu sıkıntı bir tek bende yoktur sanırım :)

Kizlae bugun dualarimdaydiniz hep. Rabbim gonlunuzden gecen tum hayirli dualari kabul etsin.

Doktora gidicem korkuyorum ya kalp atisini duyamazsam diye. Birde su an hamilelerin eslerini gormek istemiyorum hic :P

canlarımm sürekli yazmazsamda yazılanları takip ediyorum..ayşecim canını sıkıp moralini bozma..en hassas dönemlerinde dahi sabırla o zor günleri atlattın yine atlatacaksınız..rabbim acil şifalar verir inşallah..

incicim sıkıntılı zamanlardan sonra kilo artımı başlamış umarım daha iyi olur..doktorlar ne derse desin herşey allahın takdirine bakar unutma canım..

diğer arkadaşlar sizler nasılsınız..bebişlerinizin fotolarını görünce çok seviniyorum ve vay bee testlerini beklerken doğup büyümelerine şahit oluyoruz diyorum bizlerde onların sanal teyzeleriyiz..öpüyorum minik melekleri ve annelerini..

gelelim bana..arkadaşlar allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılama olacak..hiçbir sorun olmadığı için demek ki vakti saati var deyip dualarlada elimden geleni yapmak istiyorum..bu yüzden 122 kişiye 1 yasin 1 Meryem suresi dağıtıyorum..ve tefriciye okunacak..yardım edebilecek okuyacak yada okutabilecek olan varsa sevinirim..

merhaba kızlar.Geçen yıl bu günlerde acaba bu ay hastalanacak mıyım diye beklerken meğer bebişim küçücük tutunmaya çalışıyırmuş bana.Henüz benimle olduğunu bilmeden sizlerle konuşuyordum.Bir yıl olmuş bile.Şimdi ayağımda sallıyorum uyusun diye.Maşallah bebişler çok tatlı.Ayşe sıkma canını süt önemli.Örgüden sadece atkı yapmayı biliyorum ben.Malesef ben çalışmaya başladım.Sizlerden süt arttıcı yiyeceklere ve yöntemlere ihtiyacım var yardım istiyorum.Bir de iş yerinde süt sağmak manuel pompayla zor oluyor.Elektrikli kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?Tşkler şimdiden.

Kizlar dun avukat aradi bugunde dava dilekcesini vermis. Anlasmaliya yanasmadim. Bebegim aile birligi icerisinde dogsun kendini istenmiyor sanmasin yoksa yuzunu bile görme k istemiyorum. Hepinize dua ediyorum. Aysem Rabbim acil sifalar versin. Incim maşallah daha da iyi olucak bebisin

cnm kaçırdım sanırım durumu ama Rabbim size huzur versin.Öne:50:mli olan senin sağlığın önce.Bebiş sen iyi olursan iyi olacak.O senin bir parçan.

Sen bi de beni düşün.Eşimin ameliyatından sonraki kontrolde hem bebeğin kafasında ödem toplamış dedi dr,hemde drun ayrıntılı ultrasona girmem için beni uyarmadığını.Üstelik bunları tek başıma öğrendim.3.kattan zemin kata kadar hem ağladım hem tlfunu sürekli meşgule alan (toplantıdayım msjı atan) eşimi aradım.Bunu cumartesi yaşadım.Başka bi dra ptesiye randevu verdiler.O pazar nasıl geçti bi bilsen.Üstelik konuyu bilmelerine rağmen ne eşim ne annem ne kardeşim ne de başkası yanında geliyim demedi.O dra da yalnız gittim.Hem ağladım hem dra anlattım olanları.Çok şükür bişey çıkmadı.O günlerde bana destek oldunuz hepiniz.Dualar ettiniz,içimi rahatlattınız hep.Eşim annem yokken siz oldunuz yanımda.Bak sen ne güzel eşinle atlattın bu kontrolüde.Ben sitem ettiğim halde 8.ay kontrolüme kadar tek başıma gittim.Sadece son 2 kontrolümde vardı eşim yanımda.Allahım benim ömrümü de ona ver diye gözyaşı döksemde içimdeki boşluklar dolmayacak eminim:14::14::14::14: Allah onu yavrusuna bağışlasın..

:nazar::nazar::nazar:Maşallah kuzucuğa.Kocaman olmuş.Bende elleri hava alsın diye çıkarınca elcikleri yüzünü tırmıklamış bikaç kez.Kan oturmuş hemde garibimin yanağına.5 dk bile sürmedi yalnız kalması yaptığına bak:26:

Ayşecim öyle deme ya erkekler farklı.Eminim sen ve Hifa onun herşeyisiniz.Allah sana da bağışlasın.Duygulandım şimdi:(((

Kizlar hic iyi degilim. Hem hamilelik, hem bu bosanma, hem baba evinde olmak hersey uzerime geliyor. Bebegime bunlar yaşattıgi icin daha cok sinirleniyorum sakin olmam lazim ama üzülüyorum. Bebegime de birsey olacak diye cok korkuyorum. Vicdan azabina hic dayanamam ama nasil olacak nasil buyutucem bilmiyorum kaygilaniyorum. Baba eline tekrar bakmak zoruma gidiyor. Bebeği m icin doktora gidicem ama babamdan para alacak olmak rahatsiz ediyor. Ailem asla maddiyati onemsemez, uzerime titrerler. Bebegime birsey bakmaya hakkim yok gibi geliyor. Bir odasi olmayacak, annesini doguma dedesi goturecek. Kimse bebegimin mutlulugunu doya doya yasayamiyor. Daha hayata simdiden yenik başlıyor. Canimdan canimi vermeye hazir oldugum kuzum icin elimden birsey gelmiyor. Fuaya ihtiyacim var.

Rabbim yanında olsun canım her daim:(((

Kizlar selam gecmisi okumayamadim cok zorlu zamanlar gecti hala da devam bakalim. 5 Kasimdan beri baslayan sancim 9 Kasima kadar gece gunduz 24 saat cekerek cuma hastaneye yattim. Cumayi cumartesiye baglayan gece 1:10 da dogdu bebisimiz. Dogum hikayemi cok detayli anlatmayacagim benim belki de 1000 de bir vaka. oncesi 5 gun dogum sureci acilma falan cok uzun suren. Tek diyecegim oncelikle 40 dk normal dogum yaptim ve onca uykusuz acili agrili gece sonunda normal dogum olmadan sezeryana alindim ki demistim burada herkesi sezeryana almiyorlar cok nadir. 10 cm acilmam oldu ikinma yapamadim sancilarim son haddindeydi heryerim davul gibi basinc yapti. Ikinma nasil bisey cozemedim gelmedi. 5 uykusuz halde dogurmaya calisinca normal dogum aninda yalvardim sezeryan yapin yapamiom die zaten bebisim de biraz ustte cikti. Anlayacaginiz ayni gun 2 cesit dogum yaptim. Sezeryanda uyuyakaldim zaten esim yanimda konusurken. Cok sukur bebisim dogdu boyunu bilmiom soylenmedi ama 3940 gr masallah bebegim. Ilk gunler sutum az oldugu icin 20 saat emmek istedi napcaz bilmiom diye moralim dustu. Sifir uyku bebegim yani gunde maksimum 3-4 saat bile o da yataginda yatmiyor sadece kucak ve gogsumde falan. Babasinin omzunda. Hala ole napcaz bakalim bu durumda olan var mi? Bebisi surekli emmek isteyen ve yatagina koyunca cin gibi aglayan memede huzurlu uyuyup kucakta da ole. 5.gunumuz doldu bakalim neler olcak. Sut de solda daha ii gibi sagda henuz var denemez cok. Sizlerin de ole mi?
Rica etsem biriniz bana ozet gecebilir mi? Kimler napti nasil..
Hepinizi opuyorum..

Son düzenleme:
Selam kizlar

Hafta sonu kontrolumuz var yazmistim.pzt kontrole gittik,bebegimin kafa cevresi biraz buyuk geldi doktora normal dogumu beklersek bu daha da buyuyebilir ve normal dogumu sikintiya sokabilir dedi,nst de hic sancim cikmadi,alttan da muayene etti herhandi bir normal dogum emaresi yoktu ve bizde sezeryana karar verdik.
Kucuk prensim 12.11.13 tarihinde saat 08:05 de epidural sezaryenle dunyaya gelmis bulunmakta..yani suan yanimda. Oglusum 3460 gr ve 49 cm olarak dunyaya geldi,ama suan su saat itibariyle 3140 grama geriledi :( o cok canimi sikiyor,sutum fena degil emmeye de bugun basladi tam anlamiyla ama benim gogusler fena agrimaya basladi,catlak filan degil bildigin agriyor..birkacgun sonra onu emziremez duruma gelmekten korkuyorum..kizlar allah isteyen herrkese nasip etsin ne muhtesem biseymis allahim diyorum bi bebek bu kadar mi tatli olur,bu kadar mi guzel kokar sukurler olsun rabbime..
Biz bugun ogleden sonra hastaneden cikacakmisiz..bakalim evdeki gunlerimiz nasil gececek...bu arada sezeryan zor bir ameliyat,benim de canim cok tatli,yani cok agrim sizim var ve hala wc ye cikamadim :(

EPACK
Canım ya demek o kadar sıkıntı çektin. Nasıl üzüldüm şimdi. Demek hayırlısı böyleymiş hiç kafaya takma normal olmadı diye. Önemli olan bebeğinle senin sağlığın. Ne güzel kucağına almışsın ya o yeter. Neden o kadar sancı çektirdiler ki sana baktılar zorluyor almaları gerekmezmiydi hemen sezeryana. kaç gün boyunca sancı çekmişsin yazık günah. suni sancı vermişlermiydi onu merak ettim.
Allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin yavrunu. Bir anne daha aramıza geldi hadi bakalım başlasın uykusuz geceler:)

ABRAXAS
canım seninde yavruşun gelmiş Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. bebişlerin resimlerini istiyoruz;)

Sorma canim ya erkencibizim kiz. 5.30 da kalkiyoruz. Sonra zorla uyuttum 7.30da kalkti ise gidecek memur sanki...
Ezginin sabah uyudugunu daha tarih yazmadi.:-):-):-)

O kadar da dikkat ediyorum canim ama illa oluyor. Araştırdım o kadar cok sey gaz yapiyormus ki. Ac kalicam ona bakarsam. Kimyon ekliyorum yemeklerime. Gazini aliyormus. 4. Ve 6.haftada en yuksek duzeyde olurmus gaz. Bugun 6 haftalik olduk. Bakalim azalacak mi?..
Amin canim insalah.
AAl belki faydasi olur. Erkekler olunca zorhaklisin. Bizim hep kizlar oldugundan onlar diyordu bana gezin diye.
Ama cok zor gercekten seni cok iyi anliyorum. Allahim yardim etin sifa versin.

AYSEM ben orgu biliyorum ama elbise ormedim. Istersen sana tarif bulmaya calisacalisayim.

canım inşallah zamanla düzelir
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah zamanla azalır
bizim odada 2 bayan bir erkekti diğer bayanın tayini çıktı şimdi onun yerine
yeni erkek personel gelecek öyle sıkıntılı insanlar değil ama insan yine geriliyor
Rabbim cümlemize şifa göndersin yardım etsin canım..

canlarımm sürekli yazmazsamda yazılanları takip ediyorum..ayşecim canını sıkıp moralini bozma..en hassas dönemlerinde dahi sabırla o zor günleri atlattın yine atlatacaksınız..rabbim acil şifalar verir inşallah..

incicim sıkıntılı zamanlardan sonra kilo artımı başlamış umarım daha iyi olur..doktorlar ne derse desin herşey allahın takdirine bakar unutma canım..

diğer arkadaşlar sizler nasılsınız..bebişlerinizin fotolarını görünce çok seviniyorum ve vay bee testlerini beklerken doğup büyümelerine şahit oluyoruz diyorum bizlerde onların sanal teyzeleriyiz..öpüyorum minik melekleri ve annelerini..

gelelim bana..arkadaşlar allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılama olacak..hiçbir sorun olmadığı için demek ki vakti saati var deyip dualarlada elimden geleni yapmak istiyorum..bu yüzden 122 kişiye 1 yasin 1 Meryem suresi dağıtıyorum..ve tefriciye okunacak..yardım edebilecek okuyacak yada okutabilecek olan varsa sevinirim..

canım geçmiş olsun umarım hayırla sonuçlanır
ben okurum inşallah sana haber veririm belli bir süresi var mı?

Kizlar selam gecmisi okumayamadim cok zorlu zamanlar gecti hala da devam bakalim. 5 Kasimdan beri baslayan sancim 9 Kasima kadar gece gunduz 24 saat cekerek cuma hastaneye yattim. Cumayi cumartesiye baglayan gece 1:10 da dogdu bebisimiz. Dogum hikayemi cok detayli anlatmayacagim benim belki de 1000 de bir vaka. oncesi 5 gun dogum sureci acilma falan cok uzun suren. Tek diyecegim oncelikle 40 dk normal dogum yaptim ve onca uykusuz acili agrili gece sonunda normal dogum olmadan sezeryana alindim ki demistim burada herkesi sezeryana almiyorlar cok nadir. 10 cm acilmam oldu ikinma yapamadim sancilarim son haddindeydi heryerim davul gibi basinc yapti. Ikinma nasil bisey cozemedim gelmedi. 5 uykusuz halde dogurmaya calisinca normal dogum aninda yalvardim sezeryan yapin yapamiom die zaten bebisim de biraz ustte cikti. Anlayacaginiz ayni gun 2 cesit dogum yaptim. Sezeryanda uyuyakaldim zaten esim yanimda konusurken. Cok sukur bebisim dogdu boyunu bilmiom soylenmedi ama 3940 gr masallah bebegim. Ilk gunler sutum az oldugu icin 20 saat emmek istedi napcaz bilmiom diye moralim dustu. Sifir uyku bebegim yani gunde maksimum 3-4 saat bile o da yataginda yatmiyor sadece kucak ve gogsumde falan. Babasinin omzunda. Hala ole napcaz bakalim bu durumda olan var mi? Bebisi surekli emmek isteyen ve yatagina koyunca cin gibi aglayan memede huzurlu uyuyup kucakta da ole. 5.gunumuz doldu bakalim neler olcak. Sut de solda daha ii gibi sagda henuz var denemez cok. Sizlerin de ole mi?
Hepinizi opuyorum..
canım çok geçmiş olsun pek sıkıntılı olmuş bizde seni
merak edip durduk neyseki bebişini kucağına almışsın
çektiğin sıkıntılar günahlarına kefaret olur inşallah
canım pek bilgim yok ama zamanla düzelir inşallah..

Selam kizlar

Hafta sonu kontrolumuz var yazmistim.pzt kontrole gittik,bebegimin kafa cevresi biraz buyuk geldi doktora normal dogumu beklersek bu daha da buyuyebilir ve normal dogumu sikintiya sokabilir dedi,nst de hic sancim cikmadi,alttan da muayene etti herhandi bir normal dogum emaresi yoktu ve bizde sezeryana karar verdik.
Kucuk prensim 12.11.13 tarihinde saat 08:05 de epidural sezaryenle dunyaya gelmis bulunmakta..yani suan yanimda. Oglusum 3460 gr ve 49 cm olarak dunyaya geldi,ama suan su saat itibariyle 3140 grama geriledi :( o cok canimi sikiyor,sutum fena degil emmeye de bugun basladi tam anlamiyla ama benim gogusler fena agrimaya basladi,catlak filan degil bildigin agriyor..birkacgun sonra onu emziremez duruma gelmekten korkuyorum..kizlar allah isteyen herrkese nasip etsin ne muhtesem biseymis allahim diyorum bi bebek bu kadar mi tatli olur,bu kadar mi guzel kokar sukurler olsun rabbime..
Biz bugun ogleden sonra hastaneden cikacakmisiz..bakalim evdeki gunlerimiz nasil gececek...bu arada sezeryan zor bir ameliyat,benim de canim cok tatli,yani cok agrim sizim var ve hala wc ye cikamadim :(

çok geçmiş olsun ne güzel bebeğinizi kucağınıza almışsınız
darısı başımıza sağlıkla büyütürsünz inşallah
tekrar geçmiş olsun...

Ayşecim örgü işini iyi edersin güzel kafa dağıtıyor insan. Benim elimden eksik olmaz stres attığımı hissediyorum örgü örünce. Şimdide eşimin amcasının küçük oğlu var 4 yaşında ona atkı örüyorum doğum gününde veririm diye. Dışarı çıkamayınca evde stres atmanın yollarını arıyor insan. Bir de internetten alışveriş hastalığına yakalanıyorum galiba. Napalım gezemiyoruzki dışarda diye birşey almayacaksam bile alasım geliyor. Bu sıkıntı bir tek bende yoktur sanırım :)
O bende de var.O yüzden örgüye başladım.Pc başında durdukça elim gidiyor alışverişe.Kredi kartı yine 300tl geldi.:26::26::26:

merhaba kızlar.Geçen yıl bu günlerde acaba bu ay hastalanacak mıyım diye beklerken meğer bebişim küçücük tutunmaya çalışıyırmuş bana.Henüz benimle olduğunu bilmeden sizlerle konuşuyordum.Bir yıl olmuş bile.Şimdi ayağımda sallıyorum uyusun diye.Maşallah bebişler çok tatlı.Ayşe sıkma canını süt önemli.Örgüden sadece atkı yapmayı biliyorum ben.Malesef ben çalışmaya başladım.Sizlerden süt arttıcı yiyeceklere ve yöntemlere ihtiyacım var yardım istiyorum.Bir de iş yerinde süt sağmak manuel pompayla zor oluyor.Elektrikli kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?Tşkler şimdiden.
Benimde sabah aklıma geldi.Geçen yıldan beri adet görmüyorum:31: Tam 11 ay oldu.Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.
Sütü arttıran şeyleri sormuşsun.En önemlisi incir suyu.Günde 2 lt su,ayran,çorba,meyvesuyu,hazır bisküvi,ayva,süt,un kurabiyesi,ekmek,bulgur,soğan vs... Bunlar benim duyduklarım.Herkeste farklı oluyor bu.Deneyerek bulacaksın hangisinin sana iyi geldiğini.Ben hepsini yemeye çalışıyorum.Ayva,incir,elma,kayısı ne bulursam atıyorum tencereye kaynatıyorum.Girip çıkıp içiyorum.Bana en çok iyi uyumak ve ılık duş iyi gelirdi.
Ben süt sağma makinası aldım.Elektrikli.Lansinoh marka.160tl.Her iki göğüsten aynı anda 15-20 dkda sağıyorum.Çok memnunum.

Hepinizi opuyorum..
Oyyy canım benim ya.:29::29::29::29::29:Ne kadar zor bir hafta olmuş senin için.Neden bu kadar acı çektirdilerde hemen almadılar sezeryana anlamayamadım.Ama çok şükürki sende bebeğinde iyisiniz.Maşallah ne güzel doğmuş kuzucuk.Sütün gelmesi için sık sık ılık duş al canım.Duştayken de elini alttan ve üstten sıvazlayarak göğüslerine masaj yap.Su omuzlarına gelsin.Göğüslerinide şiddetli sıkma,zarar görürmüş.Ve ilk sağ göğsünden başla emzirmeye hep.Çocuk doymadığı için sık sık ağlıyordur belkide.Herkeste oluyor sütün azlığı ilk başlarda.Takma kafana.Kucağa alıştırırsan hep öyle kalır aman diyim.Yanında olup masaj yap sakinleşmesi için.Ben çok şiddetli ağladığında bile kucağıma almam.Sakin sakin konuşur masaj yaparım okşarım öperim.Önceleri zor oluyordu ama şimdi alıştı.Kucağıma çok rahat olduğunda oyun oynadığımızda alıyorum ben.Ve emzirme için.O yüzden kim kucağına alsa emziğini hemen atar:9: Emecek yada konuşacak zannediyor kuzucum.Bir de bebeğin çok ağlaması odanın ısısı oluyor.25 dereceyi geçirme evde.Havalandır odasını.Serin yerde daha rahat oluyor bebekler.
Cadiozyninde seninki gibi yaygaracı bi bebeği var.Sabırsız şirinler:52::52::52::52:
Hayırlı olsun İpekcim.Yeniden aramıza hoşgeldiniz:54::54::54::54::54::54:

Selam kizlar

Oooo ikinci bebişimizde gelmiş haberimiz yok:52::52::52::52::52:
Hayırlı olsun canım.Çok çok geçmiş olsun.Kilo gerilemesi diye bişey var zaten canım benim.Seninkine özgü bişey değil bu.Bebeklerde doğumdan ötürü şişlik oluyor o yüzden de ilk 10 gün içinde 200-300gr kilo veriyorlar.Sonra kilo almaya başlıyor bebekler.Hiç sıkma canını.Ilık duşta masaj yap göğüslerine canım.Emzirmeye alışıncaya kadar ağrı sızı oluyor maalesef.Emzirdikçe alışacak korkma.
Bende senin gibi düşündüm sezeryan için.Ya benim acı eşiğim çok düşük yada herkes çok güçlü:50::50::50:

Hepinizi çok özledim uzun süre giremedim yoğunum biraz..:(((

Ayşe canım eşin için sağlık diliyorum... En kısa zamanda sağlığına kavuşur ameliyat sonrası, ne aşamalardan geçiyoruz güç ve moralle geçecek inşallah...

İnci canım geçmiş olsun yaşadıklarını okudum moralin tam olsun gelişimi de şu an çok iyi Azra bebek sağlıkla doğacak inşallah Allahın da izniyle...

abraxasguzel canım Allah bağışlasın güle güle büyüt kuzunu...Maşallah...

epack canım ıkınma hissi gelmemiş anlaşılan :((( Neyse ki yavrun sağ salim doğmuş gözün aydın güle güle büyüt yavrunu sen de..

Karapisso kolay doğumlar dilerim canımmm....

fmmm, tubiş bebekleriniz çok ama çok tatlılar :nazar: toplamışsınız yakışıklıları tam erkek gibi bakıyorlar :34:

Hepinizi çok özledim uzun süre giremedim yoğunum biraz..:(((

Ayşe canım eşin için sağlık diliyorum... En kısa zamanda sağlığına kavuşur ameliyat sonrası, ne aşamalardan geçiyoruz güç ve moralle geçecek inşallah...

İnci canım geçmiş olsun yaşadıklarını okudum moralin tam olsun gelişimi de şu an çok iyi Azra bebek sağlıkla doğacak inşallah Allahın da izniyle...

abraxasguzel canım Allah bağışlasın güle güle büyüt kuzunu...Maşallah...

epack canım ıkınma hissi gelmemiş anlaşılan :((( Neyse ki yavrun sağ salim doğmuş gözün aydın güle güle büyüt yavrunu sen de..

Karapisso kolay doğumlar dilerim canımmm....

fmmm, tubiş bebekleriniz çok ama çok tatlılar :nazar: toplamışsınız yakışıklıları tam erkek gibi bakıyorlar :34:
Çok sağol canım.İnşallah bunu da atlatacağız.
Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?Büyümüştür göbüşün:49: Çok ağırlaşmadan alışverişini tamamla aman.30dan sonra gezmek istediğin halde gezemiyorsun yorgunluktan:29::29::29: Aaah o günlerim ne güzeldi.:31::31::31:

Bozbulanık bir havaya uyandık bugün.Ama topikteki 2 güzel taze bebek haberi içimi açtı.Vay bee dedim.Bi zamanlar bugün bi sürü hamiş haberi alalım inşallah diye dua ederken doğumları gözler olduk.:31::31::31::31::31:

Eşimin bademcikleri inmiş,sabaha kadarda doğru dürüst uyuyamamış garibim.Bende malak gibi hiç duymamışım yatıp kalktığını:((Dra gitti bugün.Faranjit başlamış,gribal enfeksiyon demiş.İnşallah geçer ptesiye kadar.Ameliyatını kötü etkilemez inşallah:18::18::18::18:

İçimde garip ötesi bi sıkıntı var.Derin derin nefes alıyorum.Boğulacakmışım gibi hissediyorum.Ev işlerine vermem lazım kendimi bugün.Yada eğlenceli bi ortama girmem lazım.Beni oyalayacak bişeylere ihtiyacım var.:18::18::18::18::18:

Kızlar merhaba.

Beklemek çok zor. Acaba gelişimi nasıl diye merak ediyorum. Umarım son hızla büyüyordur kuzucum.

Bu sıkıntılı günlerim inşallah geçecek.

Rabbime sığındım. İnşallah güzel olacak.

Randevumuz ya pazartesi olacak yada perşembe.

Eşim erkenden gitmeyelim diyo, annemlerde öyle diyo.

ama ben duramıyorum ki.

Her dakka nasıl diye düşünüyorum, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.

bol bol dua okuyorum. Yasin, meryem süresi okuyorum.:5:

Kuzumun hareketleri normal. Genelde sabahları kıpır kıpır oluyor.

Sizce pazartesi mi gideyim perşembe mi ?:26::26:

EPACK canim Allah anali babali buyutsun masallah baris bebege ne guzel 4 kiloya yakin dogmus. Allah nazarlardan saklasin. Niye hemen almamislar sezeryana kiyamam yaa... cok gecmis olsun. Hepsi unutuluyor zamanla inan.
Benim de tam tersi sagda sut cok. Hep bogazina kaciriyor emerken.
Hah iste tam benim kizi tarif etmissin. Ayni seninki gibi. Biz emiyoruz karnimizi doyuruyoruz gazi cikariyor uyuyor sanip bir yatiriyorum gozler faltasi gibi. Bizilk ggun mama verdik o gun sutum gelmedi. Sariik olmasin aman. Kan sekeri dusunce sarilik oluyormus bebekler, ikinci gun bolca erik kompostosu ictim aksama emzirdim kizimi. Bol bol sivi almaya bak canim. Bir de hep memeyisok agzina. Ne kadar cekerse o kadar cabuk geliyor. Bilmiyorum senin oldu mu ama benim goguslerimin uclari olmadigindan silikon uc kullaniyorum. Onlarla biberon gibi cekiyor. Istersen dene. Chiccomakasi da..
Opuyorum ikinizi de.

ABRAXASGUZEL canim cok gecmis olsun Allh nali babali buyutsun. Ben milupanin sut cayi sayesinde gazimi da cikardim wc ye de ciktim. Istersen dene. Bolbol yurudum bir de. Allah sifa versin canim tez zamanda iyi ol inşallah.

AYSEM guzel seyler dusun. Sıkıntı yapmamaya calis. Bunu da atlatacaksiniz inan. Allah yardimciniz olsun.

INCIM bence acele etme. Kilo almaya baslamis canim benim tekrar niye dursun sen dikkat ettikten sonra. Aynen devam etyedigine icitigne. Beklediginden daha fazla cikacak gor bak. Hem benim kizdada oluyordu o. Bazen cok hizli kilo aliyordu bazen az. Bundan sonra hizlanacak o. Bol bol dinlen. Farkli ugraslar bul kendine. Kizinla beraber muzik dinle. Muzigi cok seviyorlar. Esim hamileyken epey kafami sisirmisti simdicalinca kucuk hanim dinliyor hatirliyor galiba.:-)

Son düzenleme:
Back