- 26 Ocak 2011
- 170
- 1
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
- #1.241
duygucum,(duygucum diyorum bir mahsuru yoktr umarım :)) valla senden ben böyle bi resim bekliyorum yaza kadar.yapsa yapsa sen yaparsın o karnı :) ben motıve olacağıma daha bi depresyon giriyorumD benim için depresyon sebebı bu kızlar
duygucum,(duygucum diyorum bir mahsuru yoktr umarım :)) valla senden ben böyle bi resim bekliyorum yaza kadar.yapsa yapsa sen yaparsın o karnı :) ben motıve olacağıma daha bi depresyon giriyorumD benim için depresyon sebebı bu kızlar
ehehe ben de hafiften merak etmekteyim duygudan bi foto gelir mi acaba diye,ya da diğer istikrarlı arkadaşlardan:))
motivasyon resimleri bende de karışık duygular uyandırıyor:)önce bi hayranlık sonra kıskanma sonra neden bende de olmasın canımlar falanla spora başlamabiz de öyle olcaz inşallah bigün:)dış görüntüden de geçtim artık,amaç kaliteli yaşam
Cnm sen hangi leveldesin bende başladım henüz level 1 deyim.Ama bacakları çok güzel çalıştırıyo dimi.
Lisa Marie son zamanlarda dahada güzelleşti sanki o da değişim yaşadı.Slikonlarını gördüm çok yapay duruyo.Vücudu zaten zayıf .Zuzana kadar da olamaz tabi o daha farklı daha güzel ve iyimser iç güzelliği dışına yansımış.
Sabah hiçbir seye vaktim olmayınca Tibet bile yapmadımneyse eve gidince super call + Tibet yaparım ben de ceza olarak :)
Oh süper callanetics de bitti..
Tweety35, bacaklarının incelmesini istiyorsan :
BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
10 Minute Inner Thigh Workout - Fitness Blender Inner Thigh Exercises to Tone - YouTube
Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout by FitnessBlender.com - YouTube
videolarını bir incele, kondüsyon durumuna göre bir dene derim :) Bir de unutmadan, callanetics bacakları süper çalıştırıyor, onunla beraber yukarıdaki videoları bir incelersen çok daha hızlı sonuç alırsın..
ben sınavlarım dolayısı ile bir kaç gündür iptalim, bir kaç gün daha aksama olacak artık sonrasında üçer beşer arayı kapatmam lazım :)
ben sınavlarım dolayısı ile bir kaç gündür iptalim, bir kaç gün daha aksama olacak artık sonrasında üçer beşer arayı kapatmam lazım :)
Süpersin sen canim ya.
Bende özellikle karin kaslarini calistiriyorum, zayiflamak icin degilde, güclendirmek icin.
Ve o gün bugündür belim agrimiyor.
Kaslari illaki güclendirmek lazim. Bizimle paylastigin icin sonsuz tesekkürler
Su ara misafirim var, misafirim gittikten sonra iyice inceleyip bende baslayacagim.
Akşam eve geldiğimde o kadar çok hevesleniyorum spor yapayım diye ama nerde.Hemen yemek hazırla topla kaldır yerleştir vs iş bitmiyo vallahi.Dün yapamadım daha doğrusu bir oturdum yerimden kalkamadım bir dahada.Önceki akşam yaptım sporumu.Anlaşılan bana enerji verecek ek takviye almam lazım yoksa enerjim yetmiyo spora.Uykuyada yenik düşüyorum tabi.Ama ne alacağımı bilmiyorum.Kızlar tavsiye edeceğiniz takviyeler neler hangisi daha etkili sizce.
Tibet'ede başlayamadım başlasam çok iyi olacakta kendimi bir kaldırabilsem.