Bodyrock.tv

ehehe ben de hafiften merak etmekteyim duygudan bi foto gelir mi acaba diye,ya da diğer istikrarlı arkadaşlardan:))
motivasyon resimleri bende de karışık duygular uyandırıyor:)önce bi hayranlık sonra kıskanma sonra neden bende de olmasın canımlar falanla spora başlama biz de öyle olcaz inşallah bigün:)dış görüntüden de geçtim artık,amaç kaliteli yaşam

Ya çektim telefonda var bir sürü de oluşturmadım bir albüm buraya :) Yapicam kızlar en kısa zamanda, soz:)))

Sabah Tibet'i tamam, 75er kalça hareketi tamam 10 biceps curl, 20ser dambil kol hareketi de tamam :) bu gece de süper callanetics gecesi :))

Bağımlısı oldun bile zaten sen :)

Lion cnm ben call. ile birlikte 6 gün yaptım ve 2 hafta şehir dışında olunca bıraktım.Tekrar başladım ve yine 6.günden sonra yapamadımnasıl bir vidan azabı anlatamam

Bu kadar kısa zamanda bu kadar etkili birşey görmedim diyebilirim.Tekrar başlayacağım asla ara vermeden
sende mi bacakların incelmesini istiyorsun?neler yaptın neler faydalı oldu? Ara verince kendimi kötü hissettim :84:
topikte bunu başaranlar var mı?

Oh süper callanetics de bitti..

Tweety35, bacaklarının incelmesini istiyorsan :

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

10 Minute Inner Thigh Workout - Fitness Blender Inner Thigh Exercises to Tone - YouTube

Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout by FitnessBlender.com - YouTube

videolarını bir incele, kondüsyon durumuna göre bir dene derim :) Bir de unutmadan, callanetics bacakları süper çalıştırıyor, onunla beraber yukarıdaki videoları bir incelersen çok daha hızlı sonuç alırsın..

Son düzenleme:
Sabah hiçbir seye vaktim olmayınca Tibet bile yapmadım neyse eve gidince super call + Tibet yaparım ben de ceza olarak :)

Sabah hiçbir seye vaktim olmayınca Tibet bile yapmadım neyse eve gidince super call + Tibet yaparım ben de ceza olarak :)

ben sınavlarım dolayısı ile bir kaç gündür iptalim, bir kaç gün daha aksama olacak artık sonrasında üçer beşer arayı kapatmam lazım :)

bu bacak egzersizleri alt bacak için mi üst için mi canım? alt bacağım incelsin istemiyorum ben .

Üst bacaklar için canim zaten alt bacak öyle kolay kolay incelemez :)

Dün eve geç girince zorunlu dinlenme gunü sayıldı :) bu sabah Tibet'imi, 100 er kalça hareketimi ve 30ar 5er kglık dambılla kol hareketini tamamladım, mutluyum :) akşama da ya bodyrock ya da callanetics olur eve dönüş saatime bağlı olarak, bakalım :) yaza 28 gün kaldı huhuuuuu :))

Son düzenleme:
Süpersin sen canim ya.

Bende özellikle karin kaslarini calistiriyorum, zayiflamak icin degilde, güclendirmek icin.
Ve o gün bugündür belim agrimiyor.
Kaslari illaki güclendirmek lazim. Bizimle paylastigin icin sonsuz tesekkürler
Su ara misafirim var, misafirim gittikten sonra iyice inceleyip bende baslayacagim.

Rica ederim tatlım ne demek :) sen de katil bize hadi :)

Akşam eve geldiğimde o kadar çok hevesleniyorum spor yapayım diye ama nerde.Hemen yemek hazırla topla kaldır yerleştir vs iş bitmiyo vallahi.Dün yapamadım daha doğrusu bir oturdum yerimden kalkamadım bir dahada.Önceki akşam yaptım sporumu.Anlaşılan bana enerji verecek ek takviye almam lazım yoksa enerjim yetmiyo spora.Uykuyada yenik düşüyorum tabi.Ama ne alacağımı bilmiyorum.Kızlar tavsiye edeceğiniz takviyeler neler hangisi daha etkili sizce.
Tibet'ede başlayamadım başlasam çok iyi olacakta kendimi bir kaldırabilsem.

Sorma valla Lion, ben de tam oturtuyorum programı derken ya bir tatil günü oluyor ya da ben nedensiz çok bitkin oluyorum kalıyordu spor 2 gündür gene... Neyse ki şimdi eve gelip yaptım şunu : Sexy Skin Workout - YouTube

Sırf denemek için yaptım, 3. hareketi 2. ve 3. turda yarım mekik şeklinde yapabildim.. Sabahları pek bir şey yapamadığım için hala mutsuzum, 75er kalça hareketi, 30ar dambılla kol hareketi, tibet bir de..

Kalça ve üst bacak inceltme için fitness blender yeni bir video yayınlamış. Bence isteyenler deneyebilir : Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout by FitnessBlender.com - YouTube

Yarın sabah kalkıp şu linkteki yoga videosunu deneyeceğim. 20min Energizing Yoga Flow - YouTube

Umarım enerji verir gerçekten :)

ya duygu fitness blender ile de tanistirdigin icin beni minnettarim sana yaa

valla süper karma yapiyoorum hergün . callanetics evolution la baslayip en son ki isinma hareketlerine gecmeden fitness blender in

bu

25 Minute Abs and Obliques Workout - YouTube

ve bunu

Natural Brazilian Buttock Lift Exercises - Fitness Blender's Butt Lifting Workout - YouTube

beraber yapiyorum sonra call evolution in isinmasi ile bitiriyorum.

fitness blender yapmamin sebebi zuzananin ilk isinma videolari ile hemen hemen ayni ama daha kapsamli oldugunu düsünmem.

kivama gelince zuzananin zorlayici hareketlerini yapacagm.

İstediğin gibi yap tatlım o kadar çok seçenek var ki zuzana da herkese hitap etmeyebilir sonuçta :) az önce zwow 16 yi izledim uyuz oldum mesela zuzana sac rengini o kadar açmış ki hiç yakışmamış. Tam ben de biraz daha satışın olsam mı diye düşünürken hem de :)))

Dün aksam super callanetics tamam, sabah 100er kalça hareketi, az karın hareketi, kol hareketi ve Tibet de tamam. 5.30 da kalkmayı becerebilene kadar bu kadar çıkacak benden sanirim. Aslında biraz yoga veya bodyrock super olurdu ama ihh uyanamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…