duygucum sorularim varrrr
1) sen bir önceki aksam video yu secip ertesi sabah o video yu yapiyorsun degil mi?
2) sabah sabah video yu acip oradan mi takip ediyorsun? yoksa biryere yazip mi yapiyorsun?
3) genelde toplam kac dk sürüyor sporun? isinma vs.. ddahil?
4) zuzana nin 2009 video larina nasil ulasabilirim yaa.. talan ettim siteyi ama bir türlü bulamadim bulabildiklerimde acilmiyor.
5) zuzana yi bende cok sevdim öyle ince vede hafif kasli olmak icin zaten, bu ise bende baslayacagim. ancak kollarimin ve de üst bacaklarimin o kadar kasli olmasini da istemem.
tabiiki de hemen zirt diye olacak hali de yok ama yani yanlis bisi yapmak istemiyorum o acidan sorayim dedim.
Ne düsünüyorsun bu konuda? diger arkadaslariminda fikrine acigim elbette
istedigin sorudan baslayabilirsin cicim
Hemen yanıtlayayım :) Zaten anca şimdi gördüm:)
1) Evet, öyle yapıyor-dum.. Şimdi sabah zaten 6da uyanmak zorundayım, bir tek tibet yapabiliyorum. Zuzana'yı henüz yapabilmiş değilim, 10 günde 2 süper callanetics yapabildim, o kadar... Yarından itibaren ama bir gün Zuzana bir gün callanetics düzenine geri dönmeye çalışacağım, hem iş çok yoğun başladı, hem de benim master ve ales bastırdı, imdat :)
2)Genelde yazsam da videoyu açıp bakıyorum bir şey kaçırmışmıyım diye.. Biraz da henüz ayılmamış olduğumdan daha iyi oluyor anlamamda :)
3)5 dk ısınma, 15 dk zuzana + vaktim kaldıysa kol ve karın yapıyordum.. Şimdi de aynı düzeni oturtucam inşallah..
4)En iyi yol sanırım youtube'daki bodyrock.tv kanalına bakmak.. Workoutlarla videolar aynı isimdeler hemen hemen, oradan beğendiğini sitede aratıp bulabilirsin...
5)Valla o kaslar keşke o kadar kolay olsa :)))) Kollara ağırlık vermezsin fazla olur biter bence :) Hızlı olsun incelmem diyorsan callaneticsle birlikte yap mutlaka özellikle vaktin varsa...
Selam kızlar nasılsınız :)
epeydir ihmal ettim burayı iş yogunluğu bahar yorgunluğu filan derken. bu bahar bana hiç iyi gelmedi kilo vermeye çalışırken tartıda artı görüyorum çok. ama sanki o kadar da kilo almamış gibiyim giysilerime bakarsam. sanırım bir ödem tutması söz konusu.
bir aydır hiç hareket etmemiştim dün akşam başladım. HIIT'e merak saldım, kısa ve yoğun çalışma ile 24-48 saate kadar yağ yakabilme şansına sahipmişiz. zuzananın workoutları da aslında çok güzel HITT olur ama kendimi o konuda hala yeterli göremiyorum. bakalım.. zaman bulunca ben de 2009 dakiler ile başlamaya çalışıyorum ama bu arada ortaya karışık yine de hareketlenmeye başladım neyse ki..
bir iki hafta daha düzenim oturamaz haftaya 1 mayıs ile beraber bir anne ziyareti planım var sonraki hafta da yurtdışında 3 günlük bir gezim olacak. belki otelde zaman bulabilirsem orada da bırakmak istemiyorum. bu ziyaretler ile ilgili en sevmediğim şey spor ve diyet planlarımın alt üst olması..
Hoşgeldiiiiin :))) Zuzana HIIT yapıyor zaten de yetersiz görme kendini, ben yaptıktan sonra herkes yapar :) Şu ziyaret konusunda haklısın, beni de iş gezisi altüst etti, mayıs ortasında bir tane daha var o zamana kadar düzeni oturtmam lazım:) Saldıkça saldım, yedikçe yedim valla gezide, iyi ki kısa sürdü :)
Cnm nerelerdesin yoksun buralarda.Napıyorsun nasılsın.Bende çok ara verdim 2 ay olacak nerdeyse spor yapamadım.Dün akşam tekrar başladım.Çok huzursuz oluyorum yapamadığım içinde.Benimde ev,iş,çocuk yemek vs koşturmalarım başladı.Tembellik bile yapmaya fırsatım yok.hep herşeyi önceden ayarlamaya çalışıyorum çocuklar da aç kalmasınlar diye.Hatta kilo bile verdim.Çok özendiğim popom bile küçülmüş biraz istemiyorum küçülmesini yahu.
Duygu'da yok bu aralar o da yoğun heralde.
Sende çocuk olunca tabii spor yerine geçiyor peşlerinden koşturman
Valla yoğunum da vicdan azabı çekiyorum resmen burayı ve sporumu ihmal ettiğim için.. Sabahları tibetimin yanına 5 dk daha kalça ve kol hareketi de eklemeye karar verdim hemen şu an, 20şer kol az da toto çalışsam yeter :) ZWOW 14ü bile daha yapamadım, onu da yarın eve gelir gelmez yapacağım bu sefer söz :)