Bodyrock.tv

Zwow 16 çok hoşuma gitti eve gidince yaparım ki ben bunu :) üstüne de callanetics tamamdir:)

Merhaba günaydın!!

Dün başladım bodyrock'a. Baktım gitmiyo bu kilolar, sinir oldum :KK19: Dün sadece ısınma ve başlangıç egzersizlerini yaptım. Bu begeinner ları ne kadar süre yapiyim ve sonra hangi videodan başlasam daha iyi olur sizce? Bir de bu Tibet nedir ya :44: (Soru sormaya Dünya'nın oluşumundan başladım ama :p ) Yazılanları en baştan okumaya başladım ama çok uzuunnn, bitmiyo kiii :26:

Bu arada duygu sen süpersin yaa! Ben 5 dakka daha uyuyim diye ölüyorum sabahları :S Ne olcam ben bööleee!? Ne yapiyim, nasıl ilerliyim şimdik ben :44: :KK8: Ay bi de blender çıkmış hihihi :))

Son düzenleme:
ya duygu fitness blender ile de tanistirdigin icin beni minnettarim sana yaa :KK19:

valla süper karma yapiyoorum hergün . callanetics evolution la baslayip en son ki isinma hareketlerine gecmeden fitness blender in

bu

25 Minute Abs and Obliques Workout - YouTube

ve bunu

Natural Brazilian Buttock Lift Exercises - Fitness Blender's Butt Lifting Workout - YouTube

beraber yapiyorum sonra call evolution in isinmasi ile bitiriyorum.

fitness blender yapmamin sebebi zuzananin ilk isinma videolari ile hemen hemen ayni ama daha kapsamli oldugunu düsünmem.

kivama gelince zuzananin zorlayici hareketlerini yapacagm. :21:

Bu blender da çok hoşmuş yaa :)) İnsan ne yapacağını şaşırır :KK37: :KK70: Hepsinden ortaya bi karışık çıkarsam 2 saat sürer bi spor :S Günde ne kadar çalışıyosunuz genelde?

eveet bir sorum vaaaaar:) bi elbise aldım,çok da güzel oldu tek olamayn yeri bu yanlardan göz kırpan yağlar.1 ay içinde onlardan nasıl kurtulabilirim ya da azaltabilirim.callanetics yapıyorum ona devam edicem ama o da bi yere kadar toparladı.bodyrockta vardı zuzananın bi videosu ama zor gibi o,yapabilir miyim bilmiyorum.deneyip başarılı olduğunuz egzersizler var mı ya.belim bacaklarım ve popom çok güzel durdu ama o yanlardaki sinir bozucu görüntü yüzünden rahat edemicem.ben de bye bye love handles demek istiyorum artık,kronikleşti resmen ya bıktım onlarla yaşamaktan:KK5:

Bu blender da çok hoşmuş yaa :)) İnsan ne yapacağını şaşırır :KK37: :KK70: Hepsinden ortaya bi karışık çıkarsam 2 saat sürer bi spor :S Günde ne kadar çalışıyosunuz genelde?

Benim bu ara bir gün bodyrock bir gün callanetics bir gün dinlenme oluyor ama hiç hazzetmiyorum :) Normalde sabah bodyrock akşam calleneticstir rutinim, gene oturtabilsem düzenimi yapıcam :)

Tibet için şuna bak: http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

Başlamak içinse ilk sayfadaki beginner videoları sana çok yardımcı olacaktır. Günde ne kadar vaktin varsa, enerjin varsa o kadar yap.. Mesela ben şimdi ZWOW 16yı bitirdim ve bittim :) 15 dkda Zuzana 4 tur tamamlamış benden 3 tur çıktı ancak..

eveet bir sorum vaaaaar:) bi elbise aldım,çok da güzel oldu tek olamayn yeri bu yanlardan göz kırpan yağlar.1 ay içinde onlardan nasıl kurtulabilirim ya da azaltabilirim.callanetics yapıyorum ona devam edicem ama o da bi yere kadar toparladı.bodyrockta vardı zuzananın bi videosu ama zor gibi o,yapabilir miyim bilmiyorum.deneyip başarılı olduğunuz egzersizler var mı ya.belim bacaklarım ve popom çok güzel durdu ama o yanlardaki sinir bozucu görüntü yüzünden rahat edemicem.ben de bye bye love handles demek istiyorum artık,kronikleşti resmen ya bıktım onlarla yaşamaktan:KK5:

Yan simitler için fitness blender'ın videolarına da bak, çok güzel karın hareketleri yayınlıyorlar.. Lisa Marie'nin karın hareketlerine 10 basarlar..

Sanırım bir kere bunu yapmıştım, süper : HIIT Workout for Abs and Obliques - High Intensity Interval Training Cardio & Abs - YouTube

Tibetimi yapiim, akşam da callanetics beni bekler :)

Merhaba günaydın!!

Dün başladım bodyrock'a. Baktım gitmiyo bu kilolar, sinir oldum :KK19: Dün sadece ısınma ve başlangıç egzersizlerini yaptım. Bu begeinner ları ne kadar süre yapiyim ve sonra hangi videodan başlasam daha iyi olur sizce? Bir de bu Tibet nedir ya :44: (Soru sormaya Dünya'nın oluşumundan başladım ama :p ) Yazılanları en baştan okumaya başladım ama çok uzuunnn, bitmiyo kiii :26:

Bu arada duygu sen süpersin yaa! Ben 5 dakka daha uyuyim diye ölüyorum sabahları :S Ne olcam ben bööleee!? Ne yapiyim, nasıl ilerliyim şimdik ben :44: :KK8: Ay bi de blender çıkmış hihihi :))

Pardon bunu atlamışım :) Valla kendini iyi hissettiğin zaman diğer videoları da araştır geç, ama önce bir alış iyice.. Ben 3-4 hafta sadece ısınma hareketlerini yapmıştım, sonra beginnerlardan başlayıp diğer videolara geçmiştim :) Blender'a da bak mutlaka, Zuzana yorucu gelirse onlarla da spor yapmaya alışabilirsin.. Uykuyu ben de çok severim ama 30dan sonra gitmiyo kilolar öyle kolay kolay, yerçekimi de aleyhimize çalışıyor sürekli hareket şart :) Sıkılaşmak için de callanetics mutlaka tavsiye ederim, çok daha hızlı olur zayıflaman..

çok iyi,acayip ter attım,dinlenme sürelerini uzatsam da,bazı hareketleri yarıda bıraksam da sonuna kadar yaptım.yalnız callan için baya bi dinlenmem gerekiyo sanırım,halim kalmadı.1 aya kadar şu yanlardan kurtulayım da başka bişey istemem.russian twist güzeldi,sevdim onu:)alt karın için de bi hareket vardı,o da inatçı alt karnımı eritir inşallah.

çok iyi,acayip ter attım,dinlenme sürelerini uzatsam da,bazı hareketleri yarıda bıraksam da sonuna kadar yaptım.yalnız callan için baya bi dinlenmem gerekiyo sanırım,halim kalmadı.1 aya kadar şu yanlardan kurtulayım da başka bişey istemem.russian twist güzeldi,sevdim onu:)alt karın için de bi hareket vardı,o da inatçı alt karnımı eritir inşallah.

Russian twisti ben de sevmiştim, iyi hatırlattın :)

Bugün o kadar çok dolaştım ki halim kalmadı callaneticse, zaten özel dönemim de gelmek üzere diye bitkinlik var üzerimde... Bugünlük ZWOW ve tibet'le kapatayım, yarın da süper callanetics yapar dengelerim artık :)

Son düzenleme:

evet ya valla bende simdilik bodyrock in önüne gecti diebilirim. acayip bayildim yani. hem tatli tatli anlatiyolar bi yandan kizcagiz da ben gibi yavas yavas yapiyo hareketelleri tam benlik yani. valla duygu saolsin bir kere daha

ben bos oldugum icin ögleden sonra 5 gibi filan call ile baslayip en sondaki isinma hareketlerine gecmeden önce araya blender karistirip bir iki de zuzanan nin ilk isinma hareketlerinden katip zorlandigim yerde birakp call in son isinma hareketleri ile bitiriyorum ohh mat in üstünde gözlerimi kapatinca bir uyku bastiriyor .. herseye bedel

toplamda 1 bucuk saat i falan buluyor

lisa marie saçlarıda değiştirdi daha bi çirkinleşti :))) silikonları zaten çok abartılı olmuştu.. zuzanada gittikçe sararıyo siyah saçlı hali çok daha güzel geliyordu bana :)

lisa marie saçlarıda değiştirdi daha bi çirkinleşti :))) silikonları zaten çok abartılı olmuştu.. zuzanada gittikçe sararıyo siyah saçlı hali çok daha güzel geliyordu bana :)

Bence de :) Ya da az daha koyu sarı hali iyiydi :)

evet ya valla bende simdilik bodyrock in önüne gecti diebilirim. acayip bayildim yani. hem tatli tatli anlatiyolar bi yandan kizcagiz da ben gibi yavas yavas yapiyo hareketelleri tam benlik yani. valla duygu saolsin bir kere daha

ben bos oldugum icin ögleden sonra 5 gibi filan call ile baslayip en sondaki isinma hareketlerine gecmeden önce araya blender karistirip bir iki de zuzanan nin ilk isinma hareketlerinden katip zorlandigim yerde birakp call in son isinma hareketleri ile bitiriyorum ohh mat in üstünde gözlerimi kapatinca bir uyku bastiriyor .. herseye bedel

toplamda 1 bucuk saat i falan buluyor

Ne güzel, maşallah, devamını getir :) Fitness blender'ı hafife alma ama bak, o da çok güzel çalıştırıyor :) Hangisinden istiyorsan yap ama mutlaka hareketli kal :)

Ben de sabah birazcık yoga yaptım, üzerine tibet yetiştirebildim.. Eve gelince de sadece Lisa Marie'nin 12 dklık videosunu yaptım :) Bu akşam benden callanetics de çıkar umarım :)

Yaza 23 güncük kaldı :)

23 gün :KK43: neyse hala burda kabanla dolaştığım için biraz ekstra süre veriyorum kendime :) bodyrock a enerjim kalmıyor bu ara yoğunluktan ama fitness blender , 3 - 5 zıplama yapıyorum bu ara. öylece oturmaktan iyi napayim :KK50:

Kesinlikle iyidir oturmaktan dosila :)

Dün aksam callanetics evolutionumu da yaptım, sabah kalkıp Tibet ve 15 dk yogamı da yaptım çok mutluyum :) eve gidince bodyrockla terleme ve bir duş, üstüne de gene callanetics düzenimi oturttum mu tamamdır:)

Bende fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum bu arada ek takviyeler içinde araştırma yapıyorum.Dün akşam yemek sonrası sporumu yapayım dedim.Benim koca şimdi sporun sırasımı daha yapılacak işler var çamaşır toplanacak mutfak toparlanacak vsss vsssss böyle herşeye karışmasına sinir oluyorum.Spora başlıyorum tam kendimi motive etmişim zaten birde demezmi spor yapıyosun yatağa enerjin kalmıyo bu sefer hooop uykuya dalıyosun diyo.Hangi birine yetişeceğimi şaşırdım yahu.İşyerinde şöyle cicili bicili rengarenk giymek istiyorum kotlarım güzel dursun şöyle.Çekici olayım havam olsun bir yerde dimi yani kendime güvenmem lazım giydiğimin yakışması lazım yani.Ayy valla bu kadınların çektiği ne ya oh ne güzel erkekler kendi hallerinde.Birde üstüne onları memnun etmek oooffff özgürlük gibisi yok valla.Her istediğimi yapardım o zaman karışanımda olmazdı.
Neyse kızlar maşallah siz tam hız ilerliyosunuz.Ben dün akşam Killer buns&thigs yaptım level 1 i ama artık devamını getirmem lazım işmiş napayım spordan sonraya bırakırım artık.Bir oturursam eğer bir daha kalkamıyorum zaten.

Bende fırsat buldukça yapmaya çalışıyorum bu arada ek takviyeler içinde araştırma yapıyorum.Dün akşam yemek sonrası sporumu yapayım dedim.Benim koca şimdi sporun sırasımı daha yapılacak işler var çamaşır toplanacak mutfak toparlanacak vsss vsssss böyle herşeye karışmasına sinir oluyorum.Spora başlıyorum tam kendimi motive etmişim zaten birde demezmi spor yapıyosun yatağa enerjin kalmıyo bu sefer hooop uykuya dalıyosun diyo.Hangi birine yetişeceğimi şaşırdım yahu.İşyerinde şöyle cicili bicili rengarenk giymek istiyorum kotlarım güzel dursun şöyle.Çekici olayım havam olsun bir yerde dimi yani kendime güvenmem lazım giydiğimin yakışması lazım yani.Ayy valla bu kadınların çektiği ne ya oh ne güzel erkekler kendi hallerinde.Birde üstüne onları memnun etmek oooffff özgürlük gibisi yok valla.Her istediğimi yapardım o zaman karışanımda olmazdı.
Neyse kızlar maşallah siz tam hız ilerliyosunuz.Ben dün akşam Killer buns&thigs yaptım level 1 i ama artık devamını getirmem lazım işmiş napayım spordan sonraya bırakırım artık.Bir oturursam eğer bir daha kalkamıyorum zaten.

Ya ben de sinir oluyorum, kendileri yan gel yat, bize gelince yemek hazır değil mi :) Sipariş veriyorum valla denk geldi mi napayım :)

Ben de eve geldiğimde bodyrock'a başladım, yarısında geldi. Hadi içime sinmedi yarım bıraktım duşa gireyim 5 dk dedim deli gibi terlemişim bu sefer acıktım da acıktım :) Birazdan da dışarı çıkacağız sanırım callanetics de sizlere ömür bu gece :) Bir salsak kendimizi bu sefer de çok saldın sen kendini vs. Ne yaparsak kendimize yapıyoruz boşver :)

X