Bodyrock.tv

merhaba hanımlar sonunda başlayabildim ben de.dün callanetics yapamamanın verdiği vicdan azabıyla bodyrock egzersizlerine adım atmış bulunuyorum

Workout for Absolute Beginners 1-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube

bununla başladım,aman kolay gibi bu diyordum,ağırlık olunca yordu yahu:)zuzananın elindekiler ne kadr bilmiyorum ama ben 1 litrelik su şişeleriyle yaptım imkanlar dahilinde
callaneticsi de akşama bırakmamaya karar verdim,yoksa tembellik ediyorum.
zuzananın bu hareketi yeni başlayanlar için dimi,ısınma hareketi falan yapmadım inşallah:)beginner deyince beginner olduğum için bunu yaptım

Beginner onlar merak etme :) callaneticsin kollara faydası neredeyse yok gibi o yüzden ağırlık çok farkettiriyor ilk başta :)

Az kaldı yaza azzz :))

En kötü ZWOW'u çıkardım ZWOW 14'te... 3 turu zar zor bitirdim, 5 kg ağırlıklar çok ağır geldi.. Zuzana'nınkiler 6 küsurdü.. Ağırlık çalışmaya son zamanda az önem veriyordum, yapmamalıymışım Biraz ağırlık çalışıp tekrar deneyeceğim ZWOW 14'ü...

Merak edenler için linki şu: Zuzana Light - ZWOW # 14 4-20-2012 - YouTube

ehehe bu beginner videolarını tek tek yapmak zor geldi,bugün 3 tane birden yaptım,son 2yi de bitirince eski videolarından başlarım zorlamaya kendimi.kollarım gerçekten hiç çalışmamış şimdiye kadar,onları zorladı sevindim:))

Ve tamamdır.. 12 dk güzel bir cardio oldu.. Gene lazer tedavisi yaptırdığım için callaneticse bugün cesaret eder miyim emin değilim ama şimdi ders çalışma vakti :)

Hmm bugün de evde ders çalışacağım. Bu demektir ki hem ZWOW 15 hem de callanetics yapabilirim :) Hadi kızlar kaldırın totoları 32 gün mü ne kaldı işte yaza :)

yahu bunlar insan mı ! o nasıl bir karındır öyle...

Ya sorma bayıldım bayıldımmmmmmm :)

ZWOW 15 bitti, 25 dk 40 sn sürdü, Zuzana 26 dk 28 snde bitirmiş Yihuu gene geçtim Yüksekten atlama işini ayarlayamadım çok az yerim var matı serebilecek, onun yerinde olabildiğince zıplayıp döndüm bende, sanırım bu farkettirmiştir :) Bir de Zuzana 3. turda skull crusher yaparken tek dambıl kaldırmaya başlamış, ben 5. turda tek dambıla indirdim :) Gerçi onunkiler 6kgdan fazla benimkiler 5kglık ama olsun Dünkü hüsrandan sonra geçtim diye sevineyim ben :)

Üstüne de tibetimi yaptım, şimdi gönül rahatlığıyla dersime dönebilirim :)

Bu gazla akşam üstü süper callanetics çıkmaz ama evolution çıkar benden :)

Ve biraz daha motivasyon resmiii :)

Ya bunu gördüm silikon taktırasım geldi gene :) Nasıl bir şeydir bu yahu :))

ben hala zuzana nin ilk videolarini yapiyorum zira üst ön bacaklarim fena agriyor nekadar ham misim ben ya..
canim o kadar aciyor ki yavas yavas ve az az yaptim. su agrilarim bir gecsin yeni videolardan baslayacagim.
hatta fitness blender a bayildim ordan bisiler ekleyecegim . ama önce agrilarimin gecmesi lazim otururken bile agriyor

Zuzana'dan sonra esneme hareketleri yapıyor musun? Bir kaç dakika özellikle çalıştırdığın yerleri esnetirsen sonrasında kas ağrın daha az olur :)

duygucum,(duygucum diyorum bir mahsuru yoktr umarım :)) valla senden ben böyle bi resim bekliyorum yaza kadar.yapsa yapsa sen yaparsın o karnı :) ben motıve olacağıma daha bi depresyon giriyorum D benim için depresyon sebebı bu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…