- 26 Ocak 2011
- 170
- 1
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
- #1.221
merhaba hanımlar sonunda başlayabildim ben de.dün callanetics yapamamanın verdiği vicdan azabıyla bodyrock egzersizlerine adım atmış bulunuyorum
Workout for Absolute Beginners 1-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube
bununla başladım,aman kolay gibi bu diyordum,ağırlık olunca yordu yahu:)zuzananın elindekiler ne kadr bilmiyorum ama ben 1 litrelik su şişeleriyle yaptım imkanlar dahilinde
callaneticsi de akşama bırakmamaya karar verdim,yoksa tembellik ediyorum.
zuzananın bu hareketi yeni başlayanlar için dimi,ısınma hareketi falan yapmadım inşallah:)beginner deyince beginner olduğum için bunu yaptım
şu motivasyon fotografları olmasa yerimden kalkacağım yok çok yoruluyorum ama bunları görünce gözüm dönüyor sinir oluyorumBiraz da motivasyon resmi :)
Eki Görüntüle 402049
Eki Görüntüle 402050
Eki Görüntüle 402051
Eki Görüntüle 402052
şu motivasyon fotografları olmasa yerimden kalkacağım yok çok yoruluyorum ama bunları görünce gözüm dönüyor sinir oluyorum
Biraz da motivasyon resmi :)
Eki Görüntüle 402049
Eki Görüntüle 402050
Eki Görüntüle 402051
Eki Görüntüle 402052
yahu bunlar insan mı !o nasıl bir karındır öyle...
ben hala zuzana nin ilk videolarini yapiyorum zira üst ön bacaklarim fena agriyor nekadar ham misim ben ya..
canim o kadar aciyor ki yavas yavas ve az az yaptim. su agrilarim bir gecsin yeni videolardan baslayacagim.
hatta fitness blender a bayildim ordan bisiler ekleyecegim . ama önce agrilarimin gecmesi lazim otururken bile agriyor
Ya sorma bayıldım bayıldımmmmmmm :)
ZWOW 15 bitti, 25 dk 40 sn sürdü, Zuzana 26 dk 28 snde bitirmişYihuu gene geçtim Yüksekten atlama işini ayarlayamadım çok az yerim var matı serebilecek, onun yerinde olabildiğince zıplayıp döndüm bende, sanırım bu farkettirmiştir :) Bir de Zuzana 3. turda skull crusher yaparken tek dambıl kaldırmaya başlamış, ben 5. turda tek dambıla indirdim :) Gerçi onunkiler 6kgdan fazla benimkiler 5kglık ama olsun Dünkü hüsrandan sonra geçtim diye sevineyim ben :)
Üstüne de tibetimi yaptım, şimdi gönül rahatlığıyla dersime dönebilirim :)
Bu gazla akşam üstü süper callanetics çıkmaz ama evolution çıkar benden :)