Bodyrock.tv

merhaba hanımlar sonunda başlayabildim ben de.dün callanetics yapamamanın verdiği vicdan azabıyla bodyrock egzersizlerine adım atmış bulunuyorum:KK9:

Workout for Absolute Beginners 1-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube

bununla başladım,aman kolay gibi bu diyordum,ağırlık olunca yordu yahu:)zuzananın elindekiler ne kadr bilmiyorum ama ben 1 litrelik su şişeleriyle yaptım imkanlar dahilinde:KK37:
callaneticsi de akşama bırakmamaya karar verdim,yoksa tembellik ediyorum.
zuzananın bu hareketi yeni başlayanlar için dimi,ısınma hareketi falan yapmadım inşallah:)beginner deyince beginner olduğum için bunu yaptım :p

merhaba hanımlar sonunda başlayabildim ben de.dün callanetics yapamamanın verdiği vicdan azabıyla bodyrock egzersizlerine adım atmış bulunuyorum:KK9:

Workout for Absolute Beginners 1-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube

bununla başladım,aman kolay gibi bu diyordum,ağırlık olunca yordu yahu:)zuzananın elindekiler ne kadr bilmiyorum ama ben 1 litrelik su şişeleriyle yaptım imkanlar dahilinde:KK37:
callaneticsi de akşama bırakmamaya karar verdim,yoksa tembellik ediyorum.
zuzananın bu hareketi yeni başlayanlar için dimi,ısınma hareketi falan yapmadım inşallah:)beginner deyince beginner olduğum için bunu yaptım :p

Beginner onlar merak etme :) callaneticsin kollara faydası neredeyse yok gibi o yüzden ağırlık çok farkettiriyor ilk başta :)

Az kaldı yaza azzz :))

En kötü ZWOW'u çıkardım ZWOW 14'te... 3 turu zar zor bitirdim, 5 kg ağırlıklar çok ağır geldi.. Zuzana'nınkiler 6 küsurdü.. Ağırlık çalışmaya son zamanda az önem veriyordum, yapmamalıymışım :KK43: Biraz ağırlık çalışıp tekrar deneyeceğim ZWOW 14'ü...

Merak edenler için linki şu: Zuzana Light - ZWOW # 14 4-20-2012 - YouTube

ehehe bu beginner videolarını tek tek yapmak zor geldi,bugün 3 tane birden yaptım,son 2yi de bitirince eski videolarından başlarım zorlamaya kendimi.kollarım gerçekten hiç çalışmamış şimdiye kadar,onları zorladı sevindim:))

Ve tamamdır.. 12 dk güzel bir cardio oldu.. Gene lazer tedavisi yaptırdığım için callaneticse bugün cesaret eder miyim emin değilim ama şimdi ders çalışma vakti :)

Biraz da motivasyon resmi :)

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

Son düzenleme:
Hmm bugün de evde ders çalışacağım. Bu demektir ki hem ZWOW 15 hem de callanetics yapabilirim :) Hadi kızlar kaldırın totoları 32 gün mü ne kaldı işte yaza :)

yahu bunlar insan mı ! :p o nasıl bir karındır öyle...:nazar:

Ya sorma bayıldım bayıldımmmmmmm :)

ZWOW 15 bitti, 25 dk 40 sn sürdü, Zuzana 26 dk 28 snde bitirmiş :p Yihuu gene geçtim :KK70: Yüksekten atlama işini ayarlayamadım çok az yerim var matı serebilecek, onun yerinde olabildiğince zıplayıp döndüm bende, sanırım bu farkettirmiştir :) Bir de Zuzana 3. turda skull crusher yaparken tek dambıl kaldırmaya başlamış, ben 5. turda tek dambıla indirdim :) Gerçi onunkiler 6kgdan fazla benimkiler 5kglık ama olsun :p Dünkü hüsrandan sonra geçtim diye sevineyim ben :)

Üstüne de tibetimi yaptım, şimdi gönül rahatlığıyla dersime dönebilirim :)

Bu gazla akşam üstü süper callanetics çıkmaz ama evolution çıkar benden :)

Ve biraz daha motivasyon resmiii :)

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

$5.jpg

Ya bunu gördüm silikon taktırasım geldi gene :) Nasıl bir şeydir bu yahu :))
$6.jpg

ben hala zuzana nin ilk videolarini yapiyorum zira üst ön bacaklarim fena agriyor nekadar ham misim ben ya..
canim o kadar aciyor ki yavas yavas ve az az yaptim. su agrilarim bir gecsin yeni videolardan baslayacagim.
hatta fitness blender a bayildim ordan bisiler ekleyecegim . ama önce agrilarimin gecmesi lazim otururken bile agriyor :KK14:

ben hala zuzana nin ilk videolarini yapiyorum zira üst ön bacaklarim fena agriyor nekadar ham misim ben ya..
canim o kadar aciyor ki yavas yavas ve az az yaptim. su agrilarim bir gecsin yeni videolardan baslayacagim.
hatta fitness blender a bayildim ordan bisiler ekleyecegim . ama önce agrilarimin gecmesi lazim otururken bile agriyor :KK14:

Zuzana'dan sonra esneme hareketleri yapıyor musun? Bir kaç dakika özellikle çalıştırdığın yerleri esnetirsen sonrasında kas ağrın daha az olur :)

Ya sorma bayıldım bayıldımmmmmmm :)

ZWOW 15 bitti, 25 dk 40 sn sürdü, Zuzana 26 dk 28 snde bitirmiş :p Yihuu gene geçtim :KK70: Yüksekten atlama işini ayarlayamadım çok az yerim var matı serebilecek, onun yerinde olabildiğince zıplayıp döndüm bende, sanırım bu farkettirmiştir :) Bir de Zuzana 3. turda skull crusher yaparken tek dambıl kaldırmaya başlamış, ben 5. turda tek dambıla indirdim :) Gerçi onunkiler 6kgdan fazla benimkiler 5kglık ama olsun :p Dünkü hüsrandan sonra geçtim diye sevineyim ben :)

Üstüne de tibetimi yaptım, şimdi gönül rahatlığıyla dersime dönebilirim :)

Bu gazla akşam üstü süper callanetics çıkmaz ama evolution çıkar benden :)

duygucum,(duygucum diyorum bir mahsuru yoktr umarım :)) valla senden ben böyle bi resim bekliyorum yaza kadar.yapsa yapsa sen yaparsın o karnı :) ben motıve olacağıma daha bi depresyon giriyorum :KK70:D:KK70: benim için depresyon sebebı bu kızlar:KK47::KK35::KK52:

X