Bodyrock.tv

vıdeoları sıtesınden nasıl ızleyebılırım yardımcı olurmusunuz.. youtube açmıyor da benım bılgısyaarım. ben de spora başlayacağım.

Tatlım youtube'dan izleniyor bütün videolar... Internetten indirilebiliyormuş ancak linkleri bende ne yazık ki bende yok

Veeee 72 gün kaldııı :)

Sabah şunu yaptım: HIIT Workout for Abs and Obliques - High Intensity Interval Training Cardio & Abs - YouTube

Karn kasları için gayet etkili bir program, fitness blender'ın programlarını bayağıdır inceliyordum da fırsat bulamamıştım, memnun kaldım. Yanlız sonunda esneme hareketi olmadığı için sizin yapmanız gerekiyor :)

Üzerine 25 set pilates sırt hareketi ve 30ar dambıl kol hareketi ekledim. Bitirdim :)

Gece yatıya misafir geliyor, benim yarın sabahki program iptal...

Kimse gelmeden Callanetics ve Tibet'imi bitireyim bari... Onlar da yarım kalmasın :)

Biraz da motivasyon resmi koyayım:

Motivasyon resimleri işe yaradı :) Bu akşamki Callanetics ve tibetim de tamam...

Kızlar sizler neler yaptınız?

Ve ben bu sabah yaydım, pişmanım Akşam mutlaka telafi etmem lazım calllanetics'le, haftasonu da egitim yüzünden spor zor görünüyor çünkü..

Sanırım 71 gün kala yaza herkesler dışarı çıktı :) Nefis hava var dışarda, ofiste tıkılmak olmuyor böyle

duygu linkler için teşekkür ederim indirdim evol.uzun sürdü sanırım netten. buns thighs kaç dk youtubedan buldum ben ama 4 dk bu kadar kısa mı?
bu arada iki gündür başlangıç videoları ve call. yapıyorum.
bugün biraz moralim bozuldu tartıldım ve 58.5 kiloyum boyum uzun sayılmaz ama kadar görünmüyor kilom.
54 den ne ara çıktım bilmıyorum
birde kilom 50 52 olunca bana yakışmıyor bunu herkes söylüyor ayrıca.
ne yapsam bilemedim bu kiloda kalsam mı bebek durumu olduğu zaman kilo sorunu olcak offf offf

Rica ederim tatlım, Killer Buns & Tighs 4 dklık bir şey değil, 3 seviye video var, her biri 40-45 dk... Bebekten önce ince olmak şart, yoksa ekstra yapışıyor kilolar diye biliyorum, söyleyenlerin yalancısıyım :)

Ve tam yaza 70 gün kaldı :)

Dün akşamki Callanetics'in üzerine sabah epey bir düşündüm, haftasonu yoğun olacağından yapmaya fırsat bulamam diye gene Callanetics yapmaya karar verdim ve yaptım :) Bu arada iş değiştiriyorum, sabah çok daha erken yola çıkmam gerekecek, tibet'i sabaha alacağım, akşamları vaktim olduğunda callanetics evolution, olmadığında da quick callanetics ve dambıllarımla çalışırım sanırım. Haftasonları da Zuzana'nın ZWOW'ları şeklinde bir program çizdim kafamda.. Sporu asla bırakmak yok :)

Bir de kafama göre bir yoga sınıfı bulaydım iyiydi aslında.. Neyse bakalım :)

Merhaba, bu ölçülere ne kadar sürede sahip oldunuz? daha doğrusu bu hareketlerle ne kadar sürede kaç cm inceldiniz:))) ara ara takip ediyorum forumu bi kaç kişi olarak hiç bırakmadan devam ediyorsunuz tebrik ederim hepinizi bende sizden şevk alıyorum doğrusu ama ben daha yeni başladım ilerleyen zamnlarda beden paylaşıcam etkilerini:)))

O tam tersine dondü, şimdi ise spor salonuna girip duşunu alıp çıktığın zaman dahil 50 dkyi geçmesin diyorlar. Gecende makale okumuştum bulup yayınlayayım burada...

Sanırım 93tu toto ölçüsü, bel de 65 ti... :)

O tam tersine dondü, şimdi ise spor salonuna girip duşunu alıp çıktığın zaman dahil 50 dkyi geçmesin diyorlar. Gecende makale okumuştum bulup yayınlayayım burada...

:44::44::44:
ooo bu bilim adamlarıda yakında hiç yapmayın daha sağlıklı diyecekler. ben spor salonuna girdim mi 2-3 saatten önce çıkmam valla, okadar para vermişim boşa gitmesin, bi de şundan bi de bundan:)))

selam :) ben de spora başlayıp başlayıp bırakanlardanım da bu sefer kararlıyım başlıycam buna:))

şimdi sorularım gelsin,
etkisini ne kadar sürede gördünüz? kilom yok ama yumuş yumuşum maalesef :/
bi de neye göre takip ediyosunuz videoları :)

:44::44::44:
ooo bu bilim adamlarıda yakında hiç yapmayın daha sağlıklı diyecekler. ben spor salonuna girdim mi 2-3 saatten önce çıkmam valla, okadar para vermişim boşa gitmesin, bi de şundan bi de bundan:)))

%10 spor, %70 beslenme, %20 genetik diyorlar şimdi de düzgün ve kasli bir vücut için, Zuzana ve benzerleri de bu yüzden popüler
Oluyorlar gitgide... Eve gidince mutlaka şu makaleleri Bulmalı :)))

Derdin kas yapayım, karın kaslarım olsun kollarım karşılansın güçleneyim degilse calllanetics'i öneririm. Yok derdin kas yapmaktsa ikisi birlikte süper :) seviyeni ise kendine göre belirle, her videonun başlangıç ve orta seviyedekiler için hareketleri gösteren bir son bölümü var... Ya da başlangıç videolarını da takip edebilirsin...

selam kızlar

iki gündür gripten dolayı enkaz halindeyim :2:

sinüzit ağrıları da eklenince çekilmez oluyor dünya. iyileşince hemen başlamak istiyorum sporuma.

Bu arada tracy anderson'un metamorphosis ine başlamıştım. yarım saat kardiyo yarım saat biçimlendirme olarak 1 saat tutuyo.

biraz pilatesi andırıyo ama daha değişik.

bana nazar değdi sanırım :2::2::2:ama sizlere değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…