- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
vıdeoları sıtesınden nasıl ızleyebılırım yardımcı olurmusunuz.. youtube açmıyor da benım bılgısyaarım. ben de spora başlayacağım.
duygu linkler için teşekkür ederimindirdim evol.uzun sürdü sanırım netten. buns thighs kaç dk youtubedan buldum ben ama 4 dk bu kadar kısa mı?
bu arada iki gündür başlangıç videoları ve call. yapıyorum.
bugün biraz moralim bozuldu tartıldım ve 58.5 kiloyumboyum uzun sayılmaz ama kadar görünmüyor kilom.
54 den ne ara çıktım bilmıyorum
birde kilom 50 52 olunca bana yakışmıyor bunu herkes söylüyor ayrıca.
ne yapsam bilemedim bu kiloda kalsam mı bebek durumu olduğu zaman kilo sorunu olcak offf offf
ZWOW 10 yayınlanmış, 10 dklık program yine, yarın sabah yaparım bunu ben :)
Zuzana Light - ZWOW # 10 3-22-2012 - YouTube
Evvet,, kalça 87,5 bacak (basen olması gereken yerden) 50,5 da benimki.. Sanırım bu aldığım 1 kilo benim 0,5 cm genişlememe sebep olmuş, derhal verilmeli :)
Normalde kemiklerim çok incedir, bir tek ayakbileklerim kalın işteGerçi bir pilates bandım var, onunla bir şeyler denerim bakarım...
Ben de şimdi t5t'mi yapayım, biraz daha bırakırsam savsaklayacağım kesin :)
anlamadığım bir şey var, bütün uzmanlar yağ yakımı 20 dkdan sonra başlar, bu nedenle 20-30dk cardio yapmalısınız diyor ama zuz neden 10dk da ısrar ediyor? eskiden 15-20dk yapardı 5dk ısınmayıda ekleyince en az 20-25dk olurdu...
Merhaba, bu ölçülere ne kadar sürede sahip oldunuz? daha doğrusu bu hareketlerle ne kadar sürede kaç cm inceldiniz:))) ara ara takip ediyorum forumu bi kaç kişi olarak hiç bırakmadan devam ediyorsunuz tebrik ederim hepinizi bende sizden şevk alıyorum doğrusu ama ben daha yeni başladım ilerleyen zamnlarda beden paylaşıcam etkilerini:)))
O tam tersine dondü, şimdi ise spor salonuna girip duşunu alıp çıktığın zaman dahil 50 dkyi geçmesin diyorlar. Gecende makale okumuştum bulup yayınlayayım burada...
:44::44::44:
ooo bu bilim adamlarıda yakında hiç yapmayın daha sağlıklı diyecekler.ben spor salonuna girdim mi 2-3 saatten önce çıkmam valla, okadar para vermişim boşa gitmesin, bi de şundan bi de bundan:)))
selam :) ben de spora başlayıp başlayıp bırakanlardanım da bu sefer kararlıyım başlıycam buna:))
şimdi sorularım gelsin,
etkisini ne kadar sürede gördünüz? kilom yok ama yumuş yumuşum maalesef :/
bi de neye göre takip ediyosunuz videoları :)