Bodyrock.tv

Derdin kas yapayım, karın kaslarım olsun kollarım karşılansın güçleneyim degilse calllanetics'i öneririm. Yok derdin kas yapmaktsa ikisi birlikte süper :) seviyeni ise kendine göre belirle, her videonun başlangıç ve orta seviyedekiler için hareketleri gösteren bir son bölümü var... Ya da başlangıç videolarını da takip edebilirsin...

160 boyum, 49-50 kilo filanım. çok kaslı olmayı değil de düzgün bi vücudum olsun istiyorum.

Arkadaşlar mrh uzun zaman ayrı kaldım burdan.ben ilk sayfadaki başlangıç videoları brazill but pilates karıştırarak yapıyorum.
Her akşam call. mutlaka yapıyorum.
Benim için çok önemli moral bozucu hatta komik birşey söylemek istiyorum.Ben pilatesi çok yaptım hala yapıyorum.İnanır mısınız totumun biri küçük biri büyük:KK53: nasıl dengeleyeceğim ve nasıl oldu anlamadım :KK50:
bu fark bacaklarımda da var.Sanırım bir tarafa çok yüklendim kalçayı sıkmadan ve hareketlerin sayısını farklı yaptım

Ve bunu eşim söyledi moralim bozulunca da şaka yaptım dedi zaten eşim söyledikleri olmasa spora hiç başlamayacakmışım bir taraftan iyi oluyor sanırım:KK53:
birde sadece jillian buns thighs linkini gönderir misiniz lütfen duygucum link isteyenlerden bıkmazsın demi :KK16:
benim sorunum özellikle kalça ve bacaklarım o yüzden jillian 30 shred bana uygun değil

Mrb kızlar az kaldı şu 2 haftamıda tamamlayayım bende hızlı bir şekilde başlangıç yapacam.Nisanın 10'unda bir ayım doluyo o zamana kadar bende yürüyüşle telafi etmiş olurum.Havalar da ısındı nasılsa.Şimdilik hala hareketlerim kısıtlı tam olarak yeni yeni oturmaya başladım.İlk haftayı atlattım çok şükür çok ağrı sızı acı vardı.Hatta buraya bile arada baktığım halde oturamadım fazla ayaktada kalamadığım için sizlerden uzak kaldım yazamadım.Maşallah bizim bu topikte baya ilerlemiş :nazar: ne güzel sevindim.

Şimdi sırada sinüzit ameliyatım var geçen doktora gittim hani beni arayacaktınız dedim tel numaramı kaybetmişler.Önümüzdeki haftalarda araya sıkıştırırız dedi.Onu bekliyorum şimdide.

Bu arada Duygu'cum slikon için şimdiden araştırma yapıyorum onuda kafama koydum yani.Fiyatı 5000-6000 tl arası ayarlayabilirsem bütçeyi daha doğrusu ayarlamak için elimden geleni yapıyorum şimdiden.Geçen hafta bir doktorla görüştüm bile bana göğüs dikleştirme yapılır 200 cc lik slikon yeterli olur dedi çok deforme olduğu için toparlama da yapacakmış.Sanki 200 cc lik slikon bana küçük gibi geldi o kafama takıldı.Bakalım nasıl olacak.Sonradan işe başladığımda dişlerimi yaptırmayı bile düşünüyorum.İnşallah diliyorum bende hayallerime kavuşurum istediklerimi gerçekleştiririm Allah'ın izniyle.

Mrb kızlar az kaldı şu 2 haftamıda tamamlayayım bende hızlı bir şekilde başlangıç yapacam.Nisanın 10'unda bir ayım doluyo o zamana kadar bende yürüyüşle telafi etmiş olurum.Havalar da ısındı nasılsa.Şimdilik hala hareketlerim kısıtlı tam olarak yeni yeni oturmaya başladım.İlk haftayı atlattım çok şükür çok ağrı sızı acı vardı.Hatta buraya bile arada baktığım halde oturamadım fazla ayaktada kalamadığım için sizlerden uzak kaldım yazamadım.Maşallah bizim bu topikte baya ilerlemiş :nazar: ne güzel sevindim.

Şimdi sırada sinüzit ameliyatım var geçen doktora gittim hani beni arayacaktınız dedim tel numaramı kaybetmişler.Önümüzdeki haftalarda araya sıkıştırırız dedi.Onu bekliyorum şimdide.

Bu arada Duygu'cum slikon için şimdiden araştırma yapıyorum onuda kafama koydum yani.Fiyatı 5000-6000 tl arası ayarlayabilirsem bütçeyi daha doğrusu ayarlamak için elimden geleni yapıyorum şimdiden.Geçen hafta bir doktorla görüştüm bile bana göğüs dikleştirme yapılır 200 cc lik slikon yeterli olur dedi çok deforme olduğu için toparlama da yapacakmış.Sanki 200 cc lik slikon bana küçük gibi geldi o kafama takıldı.Bakalım nasıl olacak.Sonradan işe başladığımda dişlerimi yaptırmayı bile düşünüyorum.İnşallah diliyorum bende hayallerime kavuşurum istediklerimi gerçekleştiririm Allah'ın izniyle.

Hoşgeldin şimdiden :)) Çok geçmiş olsun, az kalmış hakkaten merak etme hem havalar da düzeldi :) Maşallah çok azimlisin, ben de senin gibi bir başlayabilsem ilk yaptıracağım şey burun ameliyatı (hem fazla kemik hem de et var) ve silikon olur :) İnşallah tatlım, Allah'ın izniyle hepsini yapacağından eminim :) Silikon'a cesaret edersem ilk sana danışacağım :)

Arkadaşlar mrh uzun zaman ayrı kaldım burdan.ben ilk sayfadaki başlangıç videoları brazill but pilates karıştırarak yapıyorum.
Benim için çok önemli moral bozucu hatta komik birşey söylemek istiyorum.Ben pilatesi çok yaptım hala yapıyorum.İnanır mısınız totumun biri küçük biri büyük:KK53: nasıl dengeleyeceğim ve nasıl oldu anlamadım :KK50:
bu fark bacaklarımda da var.Sanırım bir tarafa çok yüklendim kalçayı sıkmadan ve hareketlerin sayısını farklı yaptım

Ve bunu eşim söyledi moralim bozulunca da şaka yaptım dedi zaten eşim söyledikleri olmasa spora hiç başlamayacakmışım bir taraftan iyi oluyor sanırım:KK53:
birde sadece jillian buns thighs linkini gönderir misiniz lütfen duygucum link isteyenlerden bıkmazsın demi :KK16:
benim sorunum özellikle kalça ve bacaklarım o yüzden jillian 30 shred bana uygun değil

Sen de hoşgeldin :) İnsanların iki yarıları genelde birbirinden farkıdır, hiçbirimiz simetrik değiliz ama sen de öbür kalçana biraz yüklenerek çözebilirsin sanıyorum.. Killer buns& tighs'ı gönderiyorum tatlım, ne demek :)

160 boyum, 49-50 kilo filanım. çok kaslı olmayı değil de düzgün bi vücudum olsun istiyorum.

O zaman callanetics yap ve başlangıç hareketlerini karıştır Zuzana'nın, kesinlikle faydalı olacaktır :) Diğer videolarına bakmana gerek yok pek :)

:44::44::44:
ooo bu bilim adamlarıda yakında hiç yapmayın daha sağlıklı diyecekler. :KK51: ben spor salonuna girdim mi 2-3 saatten önce çıkmam valla, okadar para vermişim boşa gitmesin, bi de şundan bi de bundan:))) :KK55:

Di mi :) Zuzana'yla bizim yaptığımıza High Intensity Interval Training deniyor, şurada açıklamışlar.. High-intensity interval training - Wikipedia, the free encyclopedia Bir kaç cümledeki karşılaştırmasında şöyle denmiş Normalde inanış 30 dkdan sonra yağ yakımı başlar şeklindedir fakat HIIT genel kanının aksine bunu da başarıyor ve hatta daha düşük insülin direnci, düzgün bir kaslanma sağlar ve glikoz direncini düzenler diyor.. Tip 2 diyabetten de koruma özelliği varmış. Çok süper çeviremedim ama idare edin :))

Şu makaleyi de bir bulsam :) Sanırım Womens Health'taydı..

selam kızlar :KK14:

iki gündür gripten dolayı enkaz halindeyim :KK43: :2:

sinüzit ağrıları da eklenince çekilmez oluyor dünya. iyileşince hemen başlamak istiyorum sporuma.

Bu arada tracy anderson'un metamorphosis ine başlamıştım. yarım saat kardiyo yarım saat biçimlendirme olarak 1 saat tutuyo.

biraz pilatesi andırıyo ama daha değişik.

bana nazar değdi sanırım :2::2::2:ama sizlere değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım ya çok geçmiş olsun :KK43: Dün eğitimde rüzgarı yiyince bugün ben de boğaz ağrısı ve burun karıncalanmasıyla güne başladım :KK43: Herkes hasta sanırım sağlam bir virüs dolaşıyor ortalıkta çok dikkat et kendine, önce iyileş, sonra devam edersin.. Tracy Anderson'la ilgili yorumlarını merakla bekliyorum :))

Ve yaza 68 gün kalmış :))

Dün sabah 6da uyanınca 4 saatlik uykuyla tabiy ZWOW yalan oldu, bugün de yapabileceğimi sanmıyorum. Ancak Callanetics'i kendimi yormadan yapabilirim o kadar.. Eğer sadece bugünlük kırgınlıkla atlatırsam yarın sabah ilk işim o olacak :)

Biraz da motivasyon resmi:

Böyle bir vücut kolaylıkla oluşmaz, sıkı çalışma ve disiplin gerektirir. Eğer sen de istiyorsan ödeyeceğin bedel budur der :)

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

Bu da bikini içinde iyi hissetmek için demiş :))

$5.jpg

selam kızlar
cuma akşamı ödül törenimiz vardı. firma adına şahsım ödül alacağı için bir heyecandır gidiyordu ama sag salim atlattık. üstüne bir de cem yilmaz gösterisi izledik oh tadından yenmez.
bu yüzden bir kaç gün ara verdim pilatesime. bugün evdeyim ve daha çok temizlik yapacağım. akşama zamanım kalırsa pilatesimi yapmayı düşünüyorum.

duygu 72 gün diyorsun ama yaz geldi galiba, ne dersin?

hoş geldin canım, tekrar geçmiş olsun, bende sana yazacaktım, nerelere kaybolduğunu merak ederek açmıştım topici...
benimkilerinde dikleştirilmesi lazım doktora kalsa küçültülmesi de lazımmış ama ben boyutundan şikayetçi değilim, ömür boyu sırt çalışırım olmazsa scolyozdan 2 büklüm gezerim yine küçülttürmem dedim:)) neyse bir tane daha doğurayım iyiiice sarksın da ondan sonra...

yaptığın videoda hareketleri sen saymıyor ordakiyle birlikte yapıyorsan, birde sayarak yap, birkaç defa sağ-sol aynı sayıda yaptırmadıklarına şahit oldum, çekim hatası herhalde... birde bir gün sağ bir gün sol taraf ile başla harekete, genelde hep sağ ile başlıyoruz sıra sola gelince yorulmuş oluyoruz ve orayı yeterince sıkamıyoruz...
dikkatle kendini izleyerek yaparsan görürsün mutlaka sorun yaratan hareketi..
benimde bel oyuğumda sağ sol arasında minik bir fark oluşmuştu, sonra aynada yaparken dikkat ettim callaneticsde bel hareketinde scolyozdan dolayı her iki tarafa aynı eğilemiyorum, yanan yerimde aynı değil pozisyonu düzeltince fark da düzeldi, aynı şekilde kalça hareketlerinde de simetrik durmadığım için farklı yerler yanıyordu...

selam kızlar
cuma akşamı ödül törenimiz vardı. firma adına şahsım ödül alacağı için bir heyecandır gidiyordu ama sag salim atlattık. üstüne bir de cem yilmaz gösterisi izledik oh tadından yenmez.
bu yüzden bir kaç gün ara verdim pilatesime. bugün evdeyim ve daha çok temizlik yapacağım. akşama zamanım kalırsa pilatesimi yapmayı düşünüyorum.

duygu 72 gün diyorsun ama yaz geldi galiba, ne dersin?

Oooo süper olmuş :) Hayırlı olsun :) Üstüne Cem Yılmaz da iyi gelmiştir o gerginliğin :)

Vallahi, az önce bir iki alışveriş için AVM ye çıkmıştım, süpermiş hava :) Bizim sitede de herkes çimlere yayılmış, bebeklerini çıkarmış güneşleniyorlar :) Fena kırgınlık çöktü yanlız, vitamin takviyesiyle atlatırsam bugünü çok mutlu olacağım :)

Callanetics + Tibet daha fazlasına halim yoktu zaten :) Bugünü de tamamladım :))

Oooo süper olmuş :) Hayırlı olsun :) Üstüne Cem Yılmaz da iyi gelmiştir o gerginliğin :)

Vallahi, az önce bir iki alışveriş için AVM ye çıkmıştım, süpermiş hava :) Bizim sitede de herkes çimlere yayılmış, bebeklerini çıkarmış güneşleniyorlar :) Fena kırgınlık çöktü yanlız, vitamin takviyesiyle atlatırsam bugünü çok mutlu olacağım :)

günaydın herkese,

evet gerçekten iyi geldi onca stres yaptığıma degmezmiş. :KK70::KK70:
dün hava harikaydı ben pembe atletimi ve spor ayakkabılarımı giydim öyle temizlik yaptım. halıları filan çırptım epey kardiyo sayılır. tabi akşama halim kalmadı pilatese. bu arada 2 kg luk dambılllar edindim bu hafta eski sistemimi yeniden oturtacağım. bugün hava birde ters döndü boğazım agrımaya başladı hemen ilaç takviyesine başladım hiç hasta olacak zaman değil :KK43:

günaydın herkese,

evet gerçekten iyi geldi onca stres yaptığıma degmezmiş. :KK70::KK70:
dün hava harikaydı ben pembe atletimi ve spor ayakkabılarımı giydim öyle temizlik yaptım. halıları filan çırptım epey kardiyo sayılır. tabi akşama halim kalmadı pilatese. bu arada 2 kg luk dambılllar edindim bu hafta eski sistemimi yeniden oturtacağım. bugün hava birde ters döndü boğazım agrımaya başladı hemen ilaç takviyesine başladım hiç hasta olacak zaman değil :KK43:

Kesinlikle değil :) Benim de boğazım mıkırdanıyor ama halsizlik olmayınca bu sabah ZWOW 10 yaptım. Reptile push-ups'ı yanlış anlamışım, ilk 20yi şınav hareketiyle birlikte yaptım :KK43: 2. de düzelttim ama sadece 10 dkda 2 tur yapabildim , heralde 100 high knees'i de tamamlardım şınavsız yapsaydım :) Zuzana 2,5 tur yaptı ühühüh...

Allahım Zuzana'ya yetişemiyorum diye üzüleceğim günleri de mi görecektim :)))

67 gün kalmış yazaaaa :)

Eklemeyi unuttum, ZWOW 10'un üzerine 50 pilates sırt hareketi, 50 + 50 karın hareketi ve 100 de toto kaldırma hareketi yaptım.

50 karın hareketi dediğim şöyle : bacaklar yerde ayak tabanları birleşik sırtüstü elde 2 kg ağırlık sırt üstü yatıp oturur pozisyona gelme şeklinde.. Eldeki ağırlığı da ayaklarıma kadar indiriyorum..

Diğer 50 karın hareketi sırtüstü yatar şekilde bacaklarımı V şeklinde kaldırıp indiriyorum, alttaki bacağı indirebildiğim kadar indiriyorum.

100 toto kaldırma hareketini JNL'den öğrenmiştim, 2li pufa yüzükoyun uzanıyorum bacaklarımı yukarı doğru totomu sıkıştırıp kaldırıp indiriyorum.

Pilates sırt hareketi dediğim de standart yüzme hareketi :)

Dambıllarımla çalışmayı unuttum :)

Yarın sabah da aksilik olmazsa Lisa Marie'yi deneyeceğim : BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv 30 dk bayağı yorucu görünüyor :)

Son düzenleme:
duygu_01
Hoşgeldin şimdiden :)) Çok geçmiş olsun, az kalmış hakkaten merak etme hem havalar da düzeldi :) Maşallah çok azimlisin, ben de senin gibi bir başlayabilsem ilk yaptıracağım şey burun ameliyatı (hem fazla kemik hem de et var) ve silikon olur :) İnşallah tatlım, Allah'ın izniyle hepsini yapacağından eminim :) Silikon'a cesaret edersem ilk sana danışacağım :)

Sağol cnm benim gençliğime geri döndüm sanki 16 yaşından itibaren doğru dürüst yaşayamadım gençliğimi.hiç bir şey anlamadan geçti gitti ömrüm asıl şimdi başlıyo benim için hayat.çocuklarımda çok aşırı yaramazdılar hamileliklerimde doğumlarımda evliliğimde çok sorunlu geçti yani çok sorunlu hayatım olduğu için o yıllarımı telafi ediyorum içimde hala bir çocuk var büyümedi daha.bundan sonraki yıllarımı bari dolu dolu yaşayayım diyorum.slikon için seve seve yardımcı olurum.
benimde boğazım acıyo bademciklerim şişmiş havalardan heralde.dikkat etmek lazım.
nnnyyy
hoş geldin canım, tekrar geçmiş olsun, bende sana yazacaktım, nerelere kaybolduğunu merak ederek açmıştım topici...
benimkilerinde dikleştirilmesi lazım doktora kalsa küçültülmesi de lazımmış ama ben boyutundan şikayetçi değilim, ömür boyu sırt çalışırım olmazsa scolyozdan 2 büklüm gezerim yine küçülttürmem dedim:)) neyse bir tane daha doğurayım iyiiice sarksın da ondan sonra...

Teşekkür ederim cnm benim aman küçültme çok rahatsız değilsen inan küçük olmasındansa büyük olması daha iyi.Küçük olduğu zaman da kıyafetler dümdüz oluyo üstünde aynı oğlan çocuğu gibi hissediyo insan kendini.benim birazcık var ama dekoltem iyi durmadıktan sonra neye yarar.daha sonra dikleştirme operasyonu geçirirsin.zaten doktor soruyo kaç çocuk var ne kadar emzirdin ve başka çocuk düşünüyormusun diye bana sordu yani.ona göre karar veriyo doktor.

bodyrock videolarını izledim ve hatunların vücutlarını görünce insanın canı çekiyor öyle olma isteği uyandırıyor. ama mantığı kavrayamadım henüz ne kadar süre yapıcaz? videoların en uzunu 18 dk falan ki çoğu 10 dk civarında yanlış hatırlamıyorsam. ısınma dışında 10 dklık bi egzersiz yeterli oluyormu?

bodyrock videolarını izledim ve hatunların vücutlarını görünce insanın canı çekiyor öyle olma isteği uyandırıyor. ama mantığı kavrayamadım henüz ne kadar süre yapıcaz? videoların en uzunu 18 dk falan ki çoğu 10 dk civarında yanlış hatırlamıyorsam. ısınma dışında 10 dklık bi egzersiz yeterli oluyormu?

Valla bana 1 sene yetti, sonra callanetics le de tanışınca nnnyyy sayesinde yetmemeye başladı :) İkisinden de vazgeçemem heralde...

10-18 dk olmalarının şöyle bir avantajı var, toplasan ısınma soğumayla yarım saati geçmiyor hiçbiri... Ve yarım saat erken uyanırsın, gene yaparsın bu çalışmayı... Üstelik spor salonuna gitmediğinden nerde duş alcam, arabayı parketçem, yok evde yemek pişmedi derdin de yok :) Hepsi bir ev içinde olup bitiyor... Üstüne sıkılaştığını, inceldiğini gördükçe de hoşuna gidiyor, spor alışkanlık haline geliyor, artık kesmediğinde de biraz daha totom kalksın, karnımda kaslarım olsun, daha sıkı olayım diye diye diğer programları araştırmaya başlıyorsun :)

Sağol cnm benim gençliğime geri döndüm sanki 16 yaşından itibaren doğru dürüst yaşayamadım gençliğimi.hiç bir şey anlamadan geçti gitti ömrüm asıl şimdi başlıyo benim için hayat.çocuklarımda çok aşırı yaramazdılar hamileliklerimde doğumlarımda evliliğimde çok sorunlu geçti yani çok sorunlu hayatım olduğu için o yıllarımı telafi ediyorum içimde hala bir çocuk var büyümedi daha.bundan sonraki yıllarımı bari dolu dolu yaşayayım diyorum.slikon için seve seve yardımcı olurum.
benimde boğazım acıyo bademciklerim şişmiş havalardan heralde.dikkat etmek lazım.

Teşekkür ederim cnm benim aman küçültme çok rahatsız değilsen inan küçük olmasındansa büyük olması daha iyi.Küçük olduğu zaman da kıyafetler dümdüz oluyo üstünde aynı oğlan çocuğu gibi hissediyo insan kendini.benim birazcık var ama dekoltem iyi durmadıktan sonra neye yarar.daha sonra dikleştirme operasyonu geçirirsin.zaten doktor soruyo kaç çocuk var ne kadar emzirdin ve başka çocuk düşünüyormusun diye bana sordu yani.ona göre karar veriyo doktor.

Dekolte konusuna kesinlikle katılıyorum, benim de 70A-B değişiyor kalıbına göre (üühühühüüh) kesinlikle çatal diye bir şey olmadığı için (yanlardan sıkıştırsan da kafi değil :KK70:) oğlan çocuğu gibi duruyorsun :) Küçülttürme sakın nnnyyy, pilates yaparsın callanetics yaparsın skolyozun düzelir ama göğüsler geri gelmez :p

Dekolte konusuna kesinlikle katılıyorum, benim de 70A-B değişiyor kalıbına göre (üühühühüüh) kesinlikle çatal diye bir şey olmadığı için (yanlardan sıkıştırsan da kafi değil :KK70:) oğlan çocuğu gibi duruyorsun :) Küçülttürme sakın nnnyyy, pilates yaparsın callanetics yaparsın skolyozun düzelir ama göğüsler geri gelmez :p

Kesinlikle değil :) Benim de boğazım mıkırdanıyor ama halsizlik olmayınca bu sabah ZWOW 10 yaptım. Reptile push-ups'ı yanlış anlamışım, ilk 20yi şınav hareketiyle birlikte yaptım :KK43: 2. de düzelttim ama sadece 10 dkda 2 tur yapabildim , heralde 100 high knees'i de tamamlardım şınavsız yapsaydım :) Zuzana 2,5 tur yaptı ühühüh...

Allahım Zuzana'ya yetişemiyorum diye üzüleceğim günleri de mi görecektim :)))

67 gün kalmış yazaaaa :)

darısı başımıza...
bu arada lioncum hoşgeldin yeniden. umarım en kısa zamanda sporuna başlarsın. ilaç almaya da devam ediyorum daha iyi olursam akşama sporuma devam edeceğim.

X