- 29 Mart 2010
- 714
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Valla bana 1 sene yetti, sonra callanetics le de tanışınca nnnyyy sayesinde yetmemeye başladı :) İkisinden de vazgeçemem heralde...
10-18 dk olmalarının şöyle bir avantajı var, toplasan ısınma soğumayla yarım saati geçmiyor hiçbiri... Ve yarım saat erken uyanırsın, gene yaparsın bu çalışmayı... Üstelik spor salonuna gitmediğinden nerde duş alcam, arabayı parketçem, yok evde yemek pişmedi derdin de yok :) Hepsi bir ev içinde olup bitiyor... Üstüne sıkılaştığını, inceldiğini gördükçe de hoşuna gidiyor, spor alışkanlık haline geliyor, artık kesmediğinde de biraz daha totom kalksın, karnımda kaslarım olsun, daha sıkı olayım diye diye diğer programları araştırmaya başlıyorsun :)
darısı başımıza...
bu arada lioncum hoşgeldin yeniden. umarım en kısa zamanda sporuna başlarsın. ilaç almaya da devam ediyorum daha iyi olursam akşama sporuma devam edeceğim.
call yapıyorum zaten kilo verme isteğim var yeme alışkanlığımı bi türlü değiştiremedim değiştiremediğim için spora yöneldim 5-6 aydır zaman zaman leslie ile yürüdüm nivea body cd sini yaptım 10 gün kadar call yapma şansım oldu bu süreçte 6-7 kilo verdim yediklerimde bir değişiklik yapmadan sadece 6 dan sonra yemek yememeye dikkat ettim. yaza kadar 5-6 kilo daha versem çok rahatlicam.
5-6 kilo iyiymişben de tutamıyorum boğazımı,diyete başladığım gün akşama 1 tepsi börek yapan bi insan olduğum için diyet deyince bile acıkıyorum:))5-6 olmasa da bikaç kilo versem bi çok iyi olacak,callanetics de yapıyorum.leslie bu kadar faydalı mı ya kilo vermede.kaç mil yapıyorsun.önceden leslie 1 mil+callan yapıyodum ama çabuk bıraktım.
tek dayanamadığım şey tatlı onun dışında aşırı yemek yiyebilen bi insan değilim az miktarda yediğim halde balon gibi şişiyorum en büyük sorun şişkinliğim ve şuan çalışmadığım için uykuzaten bana kiloyu aldıran şeyde çalışmamak kpss ye hazırlanıyorum ve sıkıntıdan yiyorum yediklerimide ama bugünden sonra çikolatayı kesiyorum :)))
yemek yedikten sonra bi gıdım tatlı aldımmı ağzıma rahatlıyorum seninde dediğin gibi helva atıyorum ağzıma bi parça. başka bir tatlı yersem yedikçe yiyesim geliyor. ama kuru kayısı, hurma daha yararlı olacak sanırım :) hazmıda kolaylaştırıyorlar bende özellikle hurma acayip işe yarıyor :) suyuda unutmasam içebiliyorum bol bol ama unutuyorum içmeyiyeşil çayıda birgün severim inş. bakalım 70 li kilolara veda edebilecekmiyim :))))
Ve cardio callaneticsi benimki evde olmadığı bir vakitte yaptığım iyi olmuş, halim çok komikti :) Ayak uydurmaya çalıştım ama sanırım en az 5 sefer denemem gerekiyor yalnızken :))
Şekersiz içince yeşilçay daha güzel, ben çaykur'unkinden alıp demliyorum içimi çok güzel... Poşettekilerin tadı daha sert oluyor..
Bir de boşaltım problemin varsa - bende genetik malesef - doğadan'ın form çaylarını önerebilirim aklında bulunsun, acaip işe yarıyorlar :)
yemek yedikten sonra bi gıdım tatlı aldımmı ağzıma rahatlıyorum seninde dediğin gibi helva atıyorum ağzıma bi parça. başka bir tatlı yersem yedikçe yiyesim geliyor. ama kuru kayısı, hurma daha yararlı olacak sanırım :) hazmıda kolaylaştırıyorlar bende özellikle hurma acayip işe yarıyor :) suyuda unutmasam içebiliyorum bol bol ama unutuyorum içmeyiyeşil çayıda birgün severim inş. bakalım 70 li kilolara veda edebilecekmiyim :))))
:))) cardio etkisi açısından nasıl buldun peki??
genelde form çaylarının içinde sinameki oluyor, sinameki boşaltımı sağlıyor ama beraberinde bağırsak tembelliğinede sebep oluyor uzun vadede daha beter bir kabızlık sorunu yaşayarak kısır döngüye giriyorsunuz. bu nedenle en iyisi lifli gıdalar ve kayısı gibi yöntemleri denemek...
canım, tatlı krilerini önlemek için haftada 3-4 gün tarçın çayını öneririm... ben çok faydasını gördüm..
bu arada gece yatmadan içilen 1 bardak su da benim bağırsakları güzel çalıştırıyor.
Merhaba,
Lioncuğum yeni seksi elbiseni güle güle kullan.
enişteye de acıdım be :) bizim kinin koca poposu o aktivite olmasa daha da büyürdü sanırım
bugün bogaz agrım devam ediyor. sabahları daha fena oluyorum. akşam iki saat mufaktaydım ama yine de pilatesimi yapmayı başardım. bu kez en sert lastiği kullandım ve bacaklarım feci yandı. her gün yaparsam bir ay içinde sonuçları görmeye başlarım gibime geliyor. artık bahanem de kalmadı her gün devam..
şu call'i yapmayan bir ben kaldım sanırım. windsor pilates çok keyifli geliyor hazır keyif alıyorken devam edeyim dedim, bir de zaman kısıtlı olunca can simidi gibi oluyor. call ise 66 dk..