Bodyrock.tv

tebrik ediyorrum sizi ne kadar çok hareket var şaşırdım kaldım hangisini yapsam nerden başlasam diye...yapabileceğimi düşündüüğüm bir kaç hareketi not aldım bakalım nolacak.

Öyle öyle başla, yapabildikçe tamamını yapmaya başlayacaksın ve bağımlısı olacaksın :)

Vee ben bu sabah uyudum :) Daha doğrusu uyuyakaldım, saatin sesini ne ara kıstığımı bile hatırlamıyorum :) Zuzana yalan oldu tabii, neyse yarın yaparım ben de :)

Tam 78 gün kaldı yazaa! Yağmur var dışarda ama en azından biraz bahar yağmuruna benziyor, üşütmüyor diye avutuyorum kendimi.. Cumartesi ve özellikle Pazar günlük güneşlik sıcak olacakmış hava, yihuuu :))

Ben hareketleri iyice öğrenip, sonrasında liste yapmıştım. tv falan seyrederken listeden takip ederek yapıyordum hareketleri

Aynısını yaptım ben de, yazdım bir kağıda her akşam tv izlerken yapıyorum evolution'u, 45 dk sürüyor.. Hatta sen söylemiş bile olabilirsin bunu bana :)

Evet ya o kızı biliyorum, zaten manken diye abuk subuk tipleri ya da Rusları koyuyorlar gıcık oluyorum :)

Bir de başka bir abla vardı, hep korse giymiş, 60 yaşlarındaydı sanırım beli 48 cm mi neydi... Korkunç görünüyordu...

Gördüm o resmi malesef

inan benimki de öyleydi. çok zor oldu ama bıraktı. sabretmek çok zordu ama bitti şükür ki. umarım bir daha başlamaz.
rahat bırakmaması konusunda ise eğer ona kalırsa o türlü spor yapacam her akşam. o kadar da değil yahu

tebrik ediyorrum sizi ne kadar çok hareket var şaşırdım kaldım hangisini yapsam nerden başlasam diye...yapabileceğimi düşündüüğüm bir kaç hareketi not aldım bakalım nolacak.

hoşgeldin bucus. insan birden şaşırıyor evet. ihtiyaçlarına göre ne yapacağını zamanla sen belirlersin zaten. yavaş yavaş...

Ahhhh şuna bayıldımmm:

BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

365 Rep Belly Blaster Workout - YouTube

Mutlaka bir gün vakit ayırmalıyım :)

Hehe

Son düzenleme:
Merhaba Duygucum ve ekibi

Sizlerin engin spor bilgisine dayanarak bana yardımcı olabileceğinizi umuyorum.. Bu konuda bir türlü sağlıklı bir bilgiye ulaşamıyorum..
Şimdi ben tipik bir armutum ama çok kilolu falan değilim.. Sadece benim vücudum çok gevşek geliyor bana.. Özellikle iç bacaklarım, şu basenden diz çevresi de dahil o bölgeler böyle çok yumuşacık ve sarkık.. Elimle tuttuğum zaman yani böyle bayağı elime gelecek kadar yumuşak.. Ben o bölgeleri inceltmek için ve sıkı yapmak için kardiyo sporları mı yapmalıyım, yoksa pilates gibi gibi şeyler mi? Mesela geçen yıl 20-30 seans toplamda 40-50 seans belki callanetics yaptım.. Giydiğim kıyafetler düzgünleşti ama cm. olarak bir etkisi olmadı.. Ne tür bir spor yapmalıyım bilmiyorum.. Herkes farklı birşey söylüyor.. Teşekkür ederim şimdiden

selam kızlar,

tracy andersonun metamorphosisini indirdim. kısaca anlatayım,

bu egzersizler farklı vücut tiplerine göre hazırlanmış bunlar

1) büyük göbek ve ince bacaklar için = abcentric
2) kalça bacaklar baldırlar problemse ama karın o kadar problem değilse = hipcentric
3) heryerden eşit kilo alıyorsanız= omnicentric
4) sadece kalça büyük herşey normalse= glucentric

ben omnicentric i indirdim. içinde 10 tane video var.

ilk video cardio= cardio çalışmasında sadece ritme göre dans ediyorsunuz kıvrak dans edebilmenize gerek yok illa ki aynısını yapmak zorunda değilsiniz diyor ritme uyun yeter diyor. nefesiniz yetmiyorsa tıkanıyorsanız yerinizde sayyabilir ya da sadece yürüyebilirsiniz diyor.

diğer 9 video da 90 gün için yani,

ilk 10 gün birinci videoyu
10-20 gün arası 2. videoyu
....
80-90 gün içinde 9. videoyu yapıyorsunuz.

cardio 30 dakika videolar da 20 dakika yanlış hatırlamıyorsam.

iki tane ağırlık gerekiyor 1,5 kiloluk. bi de yoga mat o kadar

o da tıpkı callanetics gibi hiç çalıştırmadığımız kaslarımızı çalıştırmayı hedeflediğini söylüyor. yanında 14 haftalık diyet programı da vermiş.

ben genel olarak beğendim keşke imkanım olsa da diyet planına da uyabilsem ama kpss sürecinde yemeği çok düşünmek istemiyorum.

E gayet güzel görünüyor :) haklısın kpss'ye hazırlanırken çok kafaya takma zaten sıkılaşıyorsun :) Ne kadar kaldı sınava?

Tatlım ekipten ziyade arkadaşız ve birbirimize destek oluyoruz her türlü spora ve yaza teşvik için :) Benim de iç bacaklarım özellikle yumuşakti, sumo squat ve sumo jump squat diye hareketler var, iç bacaklara çok iyi geliyor.. Callanetics aslında sıkılaşmana faydalı olur ama istersen destekleyici olarak bodyrock.tv deki özellikle 2009 yılı videolarına bakabilir ya da ilk mesajda yer alan beginner videolarını deneyebilirsin. Sevdikçe ve vücudun şekillendikçe daha fazlasını isteyip yapacağından eminim :)

E gayet güzel görünüyor :) haklısın kpss'ye hazırlanırken çok kafaya takma zaten sıkılaşıyorsun :) Ne kadar kaldı sınava?

canım temmuzun ilk hafta sonu sınav.

bu arada bacağımda iltihaplı bir şişlik oluştu yürümekte bile zorlanıyorum. iki gündür yerimden kalkıcak halim yok. yarın için randevu alamadım hastaneden. yarına geçmezse acile gidicem. antibiyotik kremler sürüyorum. böcek sokmasına benziyo ama enfeksiyon da olabilir.

Haydaa geçmiş olsun, nazar değdi galiba Bence beklemeden direkt acile git, ne olur ne olmaz.. Böcek sokmasından farklı bir şey olabilir, stresten kaynaklı bir şey olabilir

Veee 77 gün kaldıı...

Sabah bir tek bodyrock yapabildim, şunu:

Prisoner get up'ları artık layıkıyla yapabiliyorum yihuuu :)

Azcık geç uyandığım için başka hiçbir şey yapmaya vakit kalmadı, olsun kısa günün karıdır :) Vileda sopam da beni özlemiş

ZWOW 9'u yarın yayınlayacakmış Zuzana, sanırım Pazartesi'ye kalacak yapmam.. Ben de yarın şunu yaparım yayınlanmazsa diye düşündüm :

Bir de lower ab için de şu videolar ilgimi çekti, sabah vaktim kalsaydı yapacaktım.. Yarın halim kalırsa yaparım mutlaka :

Best Lower Ab Exercises! *No equipment needed* - YouTube
How to Flatten your lower abs using a ruler - YouTube

Canım zaten sıkı arkadaşlığınıza ve spor şevkinize ithafen yazmıştım ekip sözcüğünü, sürekli okuyorum bu topiği.. Çok güzel teşvik ediyorsunuz birbirinizi, hele senin koyduğun fotoğraflar ve yazılar süper.. Anladığım kadarıyla bir kardiyo ve bir direnç egzersizi birlikte öneriyorsun.. Peki sende sadece bu videolar yeterli oldu mu sarkmaları toplamak için.. yanında ek birşeyler de oldu mu (beslenme, başka programlar, bitkiler vs..)? Teşekkür ederim..

sumo squat ve jump squatı kesinlikle ben de tavsiye ederim.

geçmiş olsun umarım ciddi bişi yoktur

ben dün akşam geç geldiğim için bişi yapamadım önceki gün spor yapmıştım dinlenme günü olsun dedim. arka arkaya spor yapacak güçte hissetmiyorum kendimi.. ama bu akşam cardio egzersizi günüm ne yapacağıma karar veremedim. muhtemelen eliptik + jillian buns and thighs level 1 + debbie abs routine olacak..

Çok teşekkürler güzel sözlerin için :) Sporun yanında ek bir şey yapmadım, ama beslenme programını genelde özellikle akşam yemeği tek tabak olacak şekilde düzenledim. Daha ziyade 1 tabak et ağırlıklı yanında salata şeklinde beslenirim zaten, ara ara baklagil, makarna vb. karışık oluyor. Spordan hemen sonra 1 yumurta ve sonrasında da 1 tost yiyordum hep.. Son 1,5 aydır protein tozu aldım, onu kullanıyorum spor sonrasında ama tavsiye eder miyim o tartışılır, kimyasal bir şey sonuçta ve ben sırf kas yapayım hırsımdan aldım onu :)

O fotoğraflar beni de gaza getiriyor ertesi sabah uyanmam için :)

Zuzana'nın veya şu andaki bodyrock.tv sunucusu Lisa Marie'nin programları genelde düzenli, bir gün cardio, bir gün direnç, bir gün kalça bir gün karın kası derken dengeli aslında, ama sen içlerinden hangilerine ihtiyacın varsa onları seçip bölge bölge çalışabilirsin de :) Videoları 1 seneden fazladır neredeyse yapıyorum, yanına Callanetics'i de eklediğimde süper oldu.. Vaktin varsa Zuzana + Callanetics kesinlikle öneririm, dehşet bir ikili oluyorlar :) Ben çalıştığım için çok vaktim yok, genelde sabah bodyrock (15-20 dk sürüyor sadece) akşam misafir yoksa vey bir yere gitmeyeceksek callanetics (45 dk kadar) yapıyorum.

Haydaa geçmiş olsun, nazar değdi galiba Bence beklemeden direkt acile git, ne olur ne olmaz.. Böcek sokmasından farklı bir şey olabilir, stresten kaynaklı bir şey olabilir

geçmiş olsun umarım ciddi bişi yoktur

ben dün akşam geç geldiğim için bişi yapamadım önceki gün spor yapmıştım dinlenme günü olsun dedim. arka arkaya spor yapacak güçte hissetmiyorum kendimi.. ama bu akşam cardio egzersizi günüm ne yapacağıma karar veremedim. muhtemelen eliptik + jillian buns and thighs level 1 + debbie abs routine olacak..[/QUOTE]

çok sağolun kızlar daha iyiyim bugün. pazartesi gününe randevu aldım geçmezse gidicem doktora şimdilik antibiyotikli krem sürüyorum. dünkü kadar acımıyo zaten. bu akşam bi zuzana yapmak istiyorum özledim iki gündür

çok sağolun kızlar daha iyiyim bugün. pazartesi gününe randevu aldım geçmezse gidicem doktora şimdilik antibiyotikli krem sürüyorum. dünkü kadar acımıyo zaten. bu akşam bi zuzana yapmak istiyorum özledim iki gündür[/QUOTE]

Aman iyi ol sen, yarın da yaparsın Zuzana'yı :)

Biraz da hazır benim bey yokken kendi totomu kaldırıp Callanetics ve tibet yapmam için motivasyon resmi :)

Vee Callanetics de tamamdır :) Bir kadehçik şarabı hakettim sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…