Allah allah linki düzeltmiştim güya:
Avrupa Otoyolu/E-80 to Kıyıköy/Kırklareli Province, Turkey - Google Maps Ben şanslıyım sanırım, düzgününe denk geldim kadının, yaptığı iş de benimkinden kesinlikle daha iyi, ben de pek gömlek vs. giymem benim bey de ama ütülü seviyorum herşeyi...:) Eehh ben adamın çoraplarını bile salonun ortasına çıkaranına denk gelmişim o ayrı :) Temizlik yaparkenden ziyade market torbası taşırken farkediyorum ben de farkı, acaip mutlu ediyor :) Bir de Zuzana'nın skorlarına neredeyse yetiştim, vücut hala onun vücudu değil tabii ama kondüsyonda yetişmişim sayılır :)
Keyifle yapıyorsan devam ettireceksin demektir zaten, 3 aya da yaz geliyor, tam zamanında başladın işte... Ödem için bol su iç ve tuzu azalt, aşağıdaki önerileri de Kaan'la Zayıflama adlı siteden buldum, seviyorum bu adamın tavsiyelerini ama nedense kullandığım internet browser virüslü diyor sitesine:
- Her adet döneminden sonra güzel bir masaj yaptırın.
- Adet döneminden bir hafta önce tuzu kesin
- Daha fazla su için. Ne kadar çok su içerseniz, vücudunuzdaki ödemler o kadar kolay atılır. Günde 2 litre kadar su içiyorsanız, bunu 2,5 litreye çıkarın.
- Gazlı-şekerli içecekler, kahve ve alkol almamaya çalışın. Bunlar vücuttaki tuzu, su toplanmasını ve gerginliği arttırırlar.
- Kepekli pirinç, kepekli makarna, kuru fasulye, barbunya, mercimek, kepekli ekmek gibi yararlı karbonhidratlara ağırlık verin.
- Turp, maydanoz, kereviz, çilek ve kabuklu pirinç, vücutta biriken fazla suyun atılmasına yardımcı olurlar.
- Balık, tavuk, hindi eti gibi besinler tüketin. Bunlar sizi tok ve ruhen de doyumlu tutmaya yardımcı olurlar. Ama daha önemisi, proteinler vücutta tuz tutulmasını ve ödem oluşmasını önlerler ve yağların yakılmasına yardımcı olurlar.
- Yeşil çay, ıhlamur, papatya çayı gazlardan, ödemden ve stresten kurtulmanıza yardımcı olur.
- Uzun yürüyüşlere çıkın ve egzersiz yapın. Egzersiz vücudunuzdaki tüm stresi, nedensiz su birikimini yok eder.
Unutmadan, Rusça'ya başlaaaa! Benim de bir an önce ingilizce konuşma dersi olayını halletmem lazım..