Bodyrock.tv

ahahhahayyyy şortlu abiye çok güldüm.80'lerdeki şortlar neydi ya hakikaten. futbolcuların ki filan ne fenaydı dimi :KK60:
peki önce eski olanını bi deneyeyim ben ikisi de aynı zorluktadır diye düşünmüştüm bütün videoları denemek istiyorum da hem zaman bulamıyorum hem de bedenim alıştıkça değiştireyim diyorum şaştım kaldım:)

Hakkaten ne o öyle yahu :KK70: Sanırım bir saç modellerinden (80ler malum) bir de o abinin şortlu kıllı bacaklarından dayanamıyorum o videoya :KK70:

Hehe aynı ben :p Samba bilmiyorsan Brazil Butt'a takılmadan önce öğren biraz öyle yap yoksa benim gibi bunalıma girersin :KK70:

Zamanla hepsini deniyorsun merak etme, hem daha yaza biraz daha vakit var :KK70:

sagol duygucum sen daha süpersin.
benim daha çok cardio'ya ihtiyacım olduğu için sizin gibi callanetics,pilates vs. gibi daha güçlü kaslar yapmak için çalışmaktansa önce şu fazla kilolarımdan kurtulayım dedim o yüzden cardiyo ya agırlık veriyorum. şimdiden pazartesiden beri bir kiloyu attım bile şükürler olsun :)

bu kadının yapısı bu sanırım. ben bunu daha önce görmüştüm sizden biriniz linkini vermişti sanırım ama nedense kadının kalçalar devasa olduğu için pek inandırıcı gelmemişti. ama böyle birini daha tanıyorum yapı işte bel ince kalçalar devasa. benim bu kadar yok ya şükretmeliyim sanırım kilo versem incelir benimkiler ki 59 iken incelmişlerdi :)

kadının doğal yapısıda böyle kum saatiymiş ama başka bir videoda gençlik resmini koymuş ve resimde giydiği eteği deniyor beli bi 10cm bol geliyor kilomda daha fazla falan diyor... bence beli fazla ince olduğu için kalçası öyle devasa görünüyor. bel vücuduna göre orantısız incelikte olmuş, itici... trendyolda mı limangodamıydı bi manken kız var böyle, kısa siyah saçlı, beli fazla ince, bazı kıyafetlerde güzel ama çoğunlukla çok itici duruyor, mesela aynı elbisenin bi başka rengini başka manken giymiş daha fazla yakışmış görünüyor.. herşeyin fazlası zarar işte...

Sordum sorumu da adminin önce onayını almam lazımmış :) Callanetics pelvic floorla ilgili destansı açıklamalar var :)

İlk başlarda o kadar çok sıkmıyordum pelvik kaslarını zaten doğru pozisyonu alınca ister istemez kasılıyorlardı ama şimdi daha bir yükleniyorum son 4-5 seferdir.. Burada da faydalarına ilişkin dünya kadar açıklama yapmışlar :)

ben tuvaletimi tutar gibi önü arkayı sıkarken vajinal kaslarıda kagel egzersizi yapar gibi içerden yukarı doğru çekiyorum, bu arada da otomatik olarak pelvis öne geliyor ve omurilik boyunca kendimi yukarı doğru uzatıyorum boynumuda tepeden biri çekiyormuş gibi düz tutup uzatıyorum. sanırım doğru pozisyon bu. okuduklarında da böyle mi diyorlar?

Hakkaten ne o öyle yahu :KK70: Sanırım bir saç modellerinden (80ler malum) bir de o abinin şortlu kıllı bacaklarından dayanamıyorum o videoya :KK70:

Hehe aynı ben :p Samba bilmiyorsan Brazil Butt'a takılmadan önce öğren biraz öyle yap yoksa benim gibi bunalıma girersin :KK70:

Zamanla hepsini deniyorsun merak etme, hem daha yaza biraz daha vakit var :KK70:

kızlar siz ozaman birde carmen elektranın striptize aerobik videosunu deneyin:))) abla aerobik ile striptizi birleştirmiş, ciddi ciddi öğretiyor. hafif cardiyo ama çoook eğlenceli birşey... hareketlerin aerobik değerini bilmem ama dans yeteneğini geliştirdiği kesin:))
bi deneyin enişteler gelip elimi öpecek:)))

kızlar siz ozaman birde carmen elektranın striptize aerobik videosunu deneyin:))) abla aerobik ile striptizi birleştirmiş, ciddi ciddi öğretiyor. hafif cardiyo ama çoook eğlenceli birşey... hareketlerin aerobik değerini bilmem ama dans yeteneğini geliştirdiği kesin:))

Vayy süpermiş :KK70: Benimki sigarayı bırakıyor diye bu ara bunalımda, şundan yapayım da karşısında madem yüzüne nur gelsin :KK70::KK70::KK70:

Sandra değil ama başkası yanıtlamış sorumu.. Cevap şöyle:

Give it a little more time. Callanetics works from the chest down on the ab exercises. The muscles below the ribcage start to tone first and then it works its way down. Sometimes, it will give the appearance that your lower abs have grown bigger. I have been told not to get discouraged when this happens, it will go away.

I am into my 65th hour and still have this problem. But, I also have a lot of fat in that area to lose.

Good luck.

Özetle biraz daha sabretmemi, Callanetics'in göğüsten aşağıya doğru karın kaslarını çalıştırdığını söylüyor.. Ve bunun da göbek altının şişmiş gibi görünmesine yol açtığını söylüyor. 65. saatini yapıyormuş ve bu problem onda da varmış ama orası epey yağlı bir bölgeymiş. Yazan kişi 81 kilodan şu aralar 61 kiloya düşmüş görünüyor :)

kadının doğal yapısıda böyle kum saatiymiş ama başka bir videoda gençlik resmini koymuş ve resimde giydiği eteği deniyor beli bi 10cm bol geliyor kilomda daha fazla falan diyor... bence beli fazla ince olduğu için kalçası öyle devasa görünüyor. bel vücuduna göre orantısız incelikte olmuş, itici... trendyolda mı limangodamıydı bi manken kız var böyle, kısa siyah saçlı, beli fazla ince, bazı kıyafetlerde güzel ama çoğunlukla çok itici duruyor, mesela aynı elbisenin bi başka rengini başka manken giymiş daha fazla yakışmış görünüyor.. herşeyin fazlası zarar işte...

ben tuvaletimi tutar gibi önü arkayı sıkarken vajinal kaslarıda kagel egzersizi yapar gibi içerden yukarı doğru çekiyorum, bu arada da otomatik olarak pelvis öne geliyor ve omurilik boyunca kendimi yukarı doğru uzatıyorum boynumuda tepeden biri çekiyormuş gibi düz tutup uzatıyorum. sanırım doğru pozisyon bu. okuduklarında da böyle mi diyorlar?

Okuduğum adres şu: Callanetics Concept *Pelvic Floor Work* - Low Carb Friends

Genel olarak kalçayı şekillendirmekte çok faydası olduğunu söylemişler. Senin bahsettiğin gibi kegel egzersizi tarzında hem ön hem arkayı sıkı tutmakmış doğrusu, özellikle çocuk doğurduktan sonra vajinayı sıkılaştırmaya da birmiş. Hatta öncesine de hamileyken küçük tuvaleti tutamama durumlarında da çok işe yarıyormuş. Bunu yaparken sırtı ve üst beli rahat tutmak gerekliymiş. Ve yapamıyoruz diye üzülmemeliymişiz, zamanla gelişiyormuş - sanırım benim gelişmem gibi :)

Aynı zamanda hareketi yaparken aldığımız pozisyonu korumamızı sağlarmış ve en önemli kas gruplarımızdan biriymiş. Yüksek topuklu giymeye başladığımız yaşlardan itibaren sıkılığını kaybedermişiz. Halen kasların nerede olduğundan emin değilsek de küçük tuvaleti yaparken bir an durdurup tekrar başlamamızı söylüyor. Bu kas o civardaki bir sürü kasın sadece bir katıymış :)

Bu arada Zuzana'yı tebrik etmem lazım, sadece 5 dakikada sabah cayır cayır yaktı kalçamı :) O kadar esneme hareketi de pek işe yaramadı sanırım hala yanıyor hafif hafif :)

hımm çok güzel ve biraz fazla kaslı mı sanki.? ama güzel toparlanmış bravo ! belki sen kas istemişsindir tercih meselesi tabii ki..

benim 80'lerde dayanamadığım bir çok şey var. bele takılan kalın kemerler,yüksek vatkalar,saks mavisi mayolu,saç bantlı ve tozluklu fitness ablaları ve eşimin dinlemekten bıkmadığım müzikleri :)
bende diyorum ben bu brazil butt'ı yaparken neden kazık gibi kalıyorum :)) şu samba olayı bana pek çekici gelmiyor yahu sanırım kalçalar daha olmadı bide ben onu yaparsam eşim rahat bırakmaz zaten her akşam spor yapıyorum diye taciz ediyoru bu sefer tacizi ilerletebilir mazallah :KK70::KK70:

Ben hareketleri iyice öğrenip, sonrasında liste yapmıştım. tv falan seyrederken listeden takip ederek yapıyordum hareketleri

çok akıllıca. aynı şeyi bende yapıyorum ama liste yapmamışım. listeye yeni başladım not almaya yani bunları da ekleyeyim. tv karşısında çok daha keyifli oluyor.

link plssss :)))
Vayy süpermiş :KK70: Benimki sigarayı bırakıyor diye bu ara bunalımda, şundan yapayım da karşısında madem yüzüne nur gelsin :KK70::KK70::KK70:

benim ki üç ay boyunca sinir küpüydü sigarayı bırakırken. sana sabırlar diliyorum, çok nemruttur şimdi o biraz nur lazım tabi :)

Ben de 1 Nisan'da özel albüm yapmaya karar verdim :p

merakla bekliyoruz.

bende bir önce sonra olayına girmek istiyorum bi resim çektiricem eşime bir de üç ay sonra ve sizinle paylaşıcam, taytla filan çektireyim aynı giysilerle onda da belli olur sanırım.

saol duygucum gördüm yazdıklarını:)) evet pelvisi bende sonradan hissetmeye başladım sezeryandan sonra hiisini kaybeden karnımın içlerine his geldi dediğim şeyde demekki içerdeki pelvik kasları hissetmemden kaynaklanıyormuş... topuklu ayakkabı işine üzüldüm, giymeye çocuk yaşta başladım, küçükken annemin apartman topuklarıyla ip atlardım 15 senedirde giyerim bana kalsa spor ayakkabım bile topuklu olurdu:))

birde alt karın için sandra hareketler vermiş callanetics-challenge-february-2012-başlığında 4. sayfada 4 hareket var resimli. ordan link vermek yasaktır belki diye böyle yazdım. tr forumlardan yasak ama yabancı forumlardan da yasakmıdır bilemedim...

saol duygucum gördüm yazdıklarını:)) evet pelvisi bende sonradan hissetmeye başladım sezeryandan sonra hiisini kaybeden karnımın içlerine his geldi dediğim şeyde demekki içerdeki pelvik kasları hissetmemden kaynaklanıyormuş... topuklu ayakkabı işine üzüldüm, giymeye çocuk yaşta başladım, küçükken annemin apartman topuklarıyla ip atlardım 15 senedirde giyerim bana kalsa spor ayakkabım bile topuklu olurdu:))

birde alt karın için sandra hareketler vermiş callanetics-challenge-february-2012-başlığında 4. sayfada 4 hareket var resimli. ordan link vermek yasaktır belki diye böyle yazdım. tr forumlardan yasak ama yabancı forumlardan da yasakmıdır bilemedim...

Özellikle 4 süper görünüyor :)

Buradan resim yükleyemiyorum ama eve gidince yüklemeye ve tarifi Türkçe'ye çevirmeye çalışayım :)

Sandra Hannah da nasıl bir ablaymış :) Bayıldım kadına ve kıvrımlarına :))

hımm çok güzel ve biraz fazla kaslı mı sanki.? ama güzel toparlanmış bravo ! belki sen kas istemişsindir tercih meselesi tabii ki..

benim 80'lerde dayanamadığım bir çok şey var. bele takılan kalın kemerler,yüksek vatkalar,saks mavisi mayolu,saç bantlı ve tozluklu fitness ablaları ve eşimin dinlemekten bıkmadığım müzikleri :)
bende diyorum ben bu brazil butt'ı yaparken neden kazık gibi kalıyorum :)) şu samba olayı bana pek çekici gelmiyor yahu sanırım kalçalar daha olmadı bide ben onu yaparsam eşim rahat bırakmaz zaten her akşam spor yapıyorum diye taciz ediyoru bu sefer tacizi ilerletebilir mazallah :KK70::KK70:

çok akıllıca. aynı şeyi bende yapıyorum ama liste yapmamışım. listeye yeni başladım not almaya yani bunları da ekleyeyim. tv karşısında çok daha keyifli oluyor.

link plssss :)))

benim ki üç ay boyunca sinir küpüydü sigarayı bırakırken. sana sabırlar diliyorum, çok nemruttur şimdi o biraz nur lazım tabi :)

merakla bekliyoruz.

bende bir önce sonra olayına girmek istiyorum bi resim çektiricem eşime bir de üç ay sonra ve sizinle paylaşıcam, taytla filan çektireyim aynı giysilerle onda da belli olur sanırım.

3 ay mı! Ağlamak istiyorum :KK43:( Henüz 1 ay yeni bitti, hüffff!

3 ay mı! Ağlamak istiyorum :KK43:( Henüz 1 ay yeni bitti, hüffff!

olsun canım.. 1 i gitti ikisi kaldı. belki seninkinin kriz dönemleri kısa sürer.
sigarayı bırakmasına değer bence. düşünsene.. kültablasız sigara kokusuz bir ev:KK31::KK31:

olsun canım.. 1 i gitti ikisi kaldı. belki seninkinin kriz dönemleri kısa sürer.
sigarayı bırakmasına değer bence. düşünsene.. kültablasız sigara kokusuz bir ev:KK31::KK31:

Sanmıyorum kolay geçeceğini :KK43: Fazlasıyla alışkanlıklarına bağlı bir adam ve resmen tüm kimyası altüst oldu... Ama kesinlikle bırakmasına deger, mis gibi ev ve saglık için :)

Üstteki yorumunu eksik okumuşum, bırak rahat bırakmasın adam o da spor sonuçta :p

Saat bu saat oldu ben hala eve gidemedim, motor ustasında beklemedeyiz.. Eve gidince callanetics ve tibetime halim kalır umarım :KK43:

Callanetics ve tibet de tamam oh be..

Başım fena ağrıyor yanlız, bir ağrı kesici daha alayım ben :KK43:

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

$5.jpg

tebrik ediyorrum sizi ne kadar çok hareket var :KK52: şaşırdım kaldım hangisini yapsam nerden başlasam diye...yapabileceğimi düşündüüğüm bir kaç hareketi not aldım bakalım nolacak.

X