Bodyrock.tv

Yapmadım o sandalyeli hareketi daha, sanırım perşembe sabahına ayırdım, biraz daha vaktim olacak o sabah.. Uyardığın çok iyi oldu 5+2 koyayım çantaya ben de madem.. Dikkat etmeye çalışacağım. Hem kollarım hem de kalçam söz konusu olunca gözüm döndü sanırım :)

Akşam olsa da evde call yapsam der hale geldim, ne pis alışkanlıkmış :) Bugünle birlikte 20. yapışım olcak :) Yalnız galba callanetics başlığında okumuştum yorumunu, göbeğin alt kısmının az şişirdiğine dair, sonra geçiyor demiştin galiba.. Bende de aynısı oldu, üst dümdüz, orada minik bir toparlacık var sinir bozucu :) Umarım yakında gider de kurtulurum tamamen :)

o göbek meselesini bende tam çözemedim ama genel kanı şöyle, alt karnın çıkması değilde yanlar ve üst karın inceldiğinden alt karın gözümüze batıyor... yoksa şişmesi hiç mantıklı değil. aslında yabancı bir forum sitesinde sandra sorulara sürekli yazıyor, cevap veriyor. siteyi bir buldum sonra kaybettim, tekrar bulursam yollarım linki. benim ingilizcem derdimi anlatmaya yetmez ama belki sen yazabilirsin, sandraya...

birde yine sandranın bir videosunda bi kol hareketi öğrendim sanırım facebookundaydı, izleyince saçma, basit gelmişti ama denedim direk bicepsler çalışıyor şaşırdım, sen çok seversin kesin:))) kolları avuç içi yukarı bakacak şekilde öne uzat sonra dirsekten büküp 90 derece açıyla kaldır, avuç içlerin sana dönük olacak. sonra serçe parmaklarını kullanarak ellerini dışa doğru çeviriyorsun sağ eli sağa sol eli sola, minik pulselar.. tabii bu arada pelvic floor engage:))... direk pazuların çalışıyor. triseps için yapılan kollar geride çevirme hareketinin biseps versiyonu, ellerini çevirme gücüne göre kasın yükü artıyor.. çok hoşuma gitti artık karın hareketine geçmeden önce yaparım 100defa.
birde rus bi callaneticscide göğüs hareketi gördüm, aslında klasik bir harekette abla bunu callan usulü yapmış, elleri göğüs hizasında birleştirip bir birine itiyorsun 100 defa minik callan pulses ile... tabii yine pelvic floor engage:))

iyi akşamlar kızlar,
bugün şeytanın bacağını kırdım. canım istedi start it up yaptım. ben bu videoyu çok zorlanarak yapıyordum geçen sene ama bu yıl daha kolay geldi.
o yüzden bir sonraki debbie siebers çalışmam ramp it up olacak.
yarın da dambıl çalışması yapacağım. her cuma ve çarşamba olduğu gibi dizimi izlerken:))

bu akşam az kaldı. biraz da eliptik + slim in six pack abs workout patlatayım bari :KK53:

oh oh süper oldu süper oldu ..
20 dk interval eliptik çalışması ve ardından 8 dk lık karın hareketleri videosu ve ben bittim bu akşamlık.
sık sık yazmamın kusuruna bakmayın anca böyle motive oluyorum ben ..
haydi iyi geceler :)

Ne kusuru, süpersin :)))) Maaşallah :)

Ben de callanetics + tibetimi bitirdim, nnnyyy bahsettiğin hareketi de yaptım, gerçekten etkiliymiş :) Sandra ablaya da bir sorayım bakayım üye olup hemen :)

nnnnyyy bak ne buldum:

Callanetics Exercise - Waist Whittler - YouTube

Kızlar inanamıyorum hatunun basenler nerdeeeeeeee bel nerdeeeee! Yarın sabah kesinlikle bunu yaparım ben :)

bunu daha önce de görmüştüm ama bizim yaptığımızla aynı hareket diye düşünmüştüm sanırım biraz daha farklı bu, deneyelim bakalım...

Sandraya da bizden selam söyle bariii:))) onuda gaza getirip bodyrockcı yaparsan şaşmam:)))

bunu daha önce de görmüştüm ama bizim yaptığımızla aynı hareket diye düşünmüştüm sanırım biraz daha farklı bu, deneyelim bakalım...

Sandraya da bizden selam söyle bariii:))) onuda gaza getirip bodyrockcı yaparsan şaşmam:)))

Ehehe foruma daldım, neler neler varmış öyle, kaçırmışım resmen bunca zamandır o forumu :))

Biraz da motivasyon resmi koyayım dedim :)

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

$5.jpg

Ehehe foruma daldım, neler neler varmış öyle, kaçırmışım resmen bunca zamandır o forumu :))

Biraz da motivasyon resmi koyayım dedim :)

neler neler varmııışş??

o videodaki hatun bacakları çapraz yaptıktan sonra öne dönüyorya sonra ağırlığını hala öndekine bacağa mı veriyor yoksa ikisine mi dağıtıyor orayı anlayamadım? dendim hareketi ama o fazla yana eğilemiyor ben bayaa eğilebiliyorum yanlışmı yaptım diye düşündüm..

neler neler varmııışş??

o videodaki hatun bacakları çapraz yaptıktan sonra öne dönüyorya sonra ağırlığını hala öndekine bacağa mı veriyor yoksa ikisine mi dağıtıyor orayı anlayamadım? dendim hareketi ama o fazla yana eğilemiyor ben bayaa eğilebiliyorum yanlışmı yaptım diye düşündüm..

Öndekine veriyormuş. Bir de hareketin en başında çok az pelvisi öne al diyor... Sanırım sen ikisine dağıttığın için zorlanmadın, bir de abladaki kalça kimsede yok onun da etkisi vardır :)

Ne kusuru, süpersin :)))) Maaşallah :)

Ben de callanetics + tibetimi bitirdim, nnnyyy bahsettiğin hareketi de yaptım, gerçekten etkiliymiş :) Sandra ablaya da bir sorayım bakayım üye olup hemen :)

sagol duygucum sen daha süpersin.
benim daha çok cardio'ya ihtiyacım olduğu için sizin gibi callanetics,pilates vs. gibi daha güçlü kaslar yapmak için çalışmaktansa önce şu fazla kilolarımdan kurtulayım dedim o yüzden cardiyo ya agırlık veriyorum. şimdiden pazartesiden beri bir kiloyu attım bile şükürler olsun :)

nnnnyyy bak ne buldum:

Callanetics Exercise - Waist Whittler - YouTube

Kızlar inanamıyorum hatunun basenler nerdeeeeeeee bel nerdeeeee! Yarın sabah kesinlikle bunu yaparım ben :)

bu kadının yapısı bu sanırım. ben bunu daha önce görmüştüm sizden biriniz linkini vermişti sanırım ama nedense kadının kalçalar devasa olduğu için pek inandırıcı gelmemişti. ama böyle birini daha tanıyorum yapı işte bel ince kalçalar devasa. benim bu kadar yok ya şükretmeliyim sanırım kilo versem incelir benimkiler ki 59 iken incelmişlerdi :)

sagol duygucum sen daha süpersin.
benim daha çok cardio'ya ihtiyacım olduğu için sizin gibi callanetics,pilates vs. gibi daha güçlü kaslar yapmak için çalışmaktansa önce şu fazla kilolarımdan kurtulayım dedim o yüzden cardiyo ya agırlık veriyorum. şimdiden pazartesiden beri bir kiloyu attım bile şükürler olsun :)

bu kadının yapısı bu sanırım. ben bunu daha önce görmüştüm sizden biriniz linkini vermişti sanırım ama nedense kadının kalçalar devasa olduğu için pek inandırıcı gelmemişti. ama böyle birini daha tanıyorum yapı işte bel ince kalçalar devasa. benim bu kadar yok ya şükretmeliyim sanırım kilo versem incelir benimkiler ki 59 iken incelmişlerdi :)

Callaneticsi dene ama bir mutlaka, seveceksin :)

Vee 79 gün kaldıı :)

Kimse şu sand bag savurma hareketine kolay demesin :) Başında daha çok susayacağımı tahmin ettiğim için biraz içmiştim su, 50.de dilim damağıma yapıştı ara vermek zorunda kaldım :) Kalçaları felaket çalıştırıyor :) Üstüne 50 pilates sırt hareketi (25 set), bir de şu beli ince callanetics ablanın yana eğilme hareketini yaptım 100er defa :) Kısa ama karlı bir gün oldu, zira reglim ve pek halim yok :) Akşama ara verip bakım gecesi ilan etsem fena olmayacak sanırım :)

Callaneticsi dene ama bir mutlaka, seveceksin :)

Vee 79 gün kaldıı :)

Kimse şu sand bag savurma hareketine kolay demesin :) Başında daha çok susayacağımı tahmin ettiğim için biraz içmiştim su, 50.de dilim damağıma yapıştı ara vermek zorunda kaldım :) Kalçaları felaket çalıştırıyor :) Üstüne 50 pilates sırt hareketi (25 set), bir de şu beli ince callanetics ablanın yana eğilme hareketini yaptım 100er defa :) Kısa ama karlı bir gün oldu, zira reglim ve pek halim yok :) Akşama ara verip bakım gecesi ilan etsem fena olmayacak sanırım :)

en kısa zamanda denicem. evolution'u indirdim. eskisi de vardı ama milattan kalma gibi ben evo. yu yapayım :)

en kısa zamanda denicem. evolution'u indirdim. eskisi de vardı ama milattan kalma gibi ben evo. yu yapayım :)

Ben de ilk evolutionu denedim. Sonra bir emin olayım doğru mu yapıyorum diye 10 hours'u altyazılı izleyip öyle yaptım ve bir daha hep evolution yaptım. 10 hours evolution'a göre daha kolay, 80ler falan abinin şortundan bişi görünecek mi acaba diye tribe de :) giriyorsun ama istersen bir 10 hours'u dene hafif gelirse öyle geç evolution'a... Hareketleri 10 hours ile super callanetics arası bir level'da kalıyor..

neler neler varmııışş??

Sordum sorumu da adminin önce onayını almam lazımmış :) Callanetics pelvic floorla ilgili destansı açıklamalar var :)

İlk başlarda o kadar çok sıkmıyordum pelvik kaslarını zaten doğru pozisyonu alınca ister istemez kasılıyorlardı ama şimdi daha bir yükleniyorum son 4-5 seferdir.. Burada da faydalarına ilişkin dünya kadar açıklama yapmışlar :)

Ben de ilk evolutionu denedim. Sonra bir emin olayım doğru mu yapıyorum diye 10 hours'u altyazılı izleyip öyle yaptım ve bir daha hep evolution yaptım. 10 hours evolution'a göre daha kolay, 80ler falan abinin şortundan bişi görünecek mi acaba diye tribe de :) giriyorsun ama istersen bir 10 hours'u dene hafif gelirse öyle geç evolution'a... Hareketleri 10 hours ile super callanetics arası bir level'da kalıyor..

ahahhahayyyy şortlu abiye çok güldüm.80'lerdeki şortlar neydi ya hakikaten. futbolcuların ki filan ne fenaydı dimi :KK60:
peki önce eski olanını bi deneyeyim ben ikisi de aynı zorluktadır diye düşünmüştüm bütün videoları denemek istiyorum da hem zaman bulamıyorum hem de bedenim alıştıkça değiştireyim diyorum şaştım kaldım:)

X