- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Yapmadım o sandalyeli hareketi daha, sanırım perşembe sabahına ayırdım, biraz daha vaktim olacak o sabah.. Uyardığın çok iyi oldu 5+2 koyayım çantaya ben de madem.. Dikkat etmeye çalışacağım. Hem kollarım hem de kalçam söz konusu olunca gözüm döndü sanırım :)
Akşam olsa da evde call yapsam der hale geldim, ne pis alışkanlıkmış :) Bugünle birlikte 20. yapışım olcak :) Yalnız galba callanetics başlığında okumuştum yorumunu, göbeğin alt kısmının az şişirdiğine dair, sonra geçiyor demiştin galiba.. Bende de aynısı oldu, üst dümdüz, orada minik bir toparlacık var sinir bozucu :) Umarım yakında gider de kurtulurum tamamen :)
o göbek meselesini bende tam çözemedim ama genel kanı şöyle, alt karnın çıkması değilde yanlar ve üst karın inceldiğinden alt karın gözümüze batıyor... yoksa şişmesi hiç mantıklı değil. aslında yabancı bir forum sitesinde sandra sorulara sürekli yazıyor, cevap veriyor. siteyi bir buldum sonra kaybettim, tekrar bulursam yollarım linki. benim ingilizcem derdimi anlatmaya yetmez ama belki sen yazabilirsin, sandraya...
birde yine sandranın bir videosunda bi kol hareketi öğrendim sanırım facebookundaydı, izleyince saçma, basit gelmişti ama denedim direk bicepsler çalışıyor şaşırdım, sen çok seversin kesin:))) kolları avuç içi yukarı bakacak şekilde öne uzat sonra dirsekten büküp 90 derece açıyla kaldır, avuç içlerin sana dönük olacak. sonra serçe parmaklarını kullanarak ellerini dışa doğru çeviriyorsun sağ eli sağa sol eli sola, minik pulselar.. tabii bu arada pelvic floor engage:))... direk pazuların çalışıyor. triseps için yapılan kollar geride çevirme hareketinin biseps versiyonu, ellerini çevirme gücüne göre kasın yükü artıyor.. çok hoşuma gitti artık karın hareketine geçmeden önce yaparım 100defa.
birde rus bi callaneticscide göğüs hareketi gördüm, aslında klasik bir harekette abla bunu callan usulü yapmış, elleri göğüs hizasında birleştirip bir birine itiyorsun 100 defa minik callan pulses ile... tabii yine pelvic floor engage:))