Sen de bugünü dinlenme günü say :) Ya senin yüzünden ev kadınlığına özenir oldum :)
Eeee aslında benzedim :) Tam olarak şu :
Eki Görüntüle 364249 Ama ben şunu istiyorummmm :
Eki Görüntüle 364250 Az daha kaslı ve ince... 1-1,5 ayımı alır sanırım. Sonra zaten ALES ve benim master sınavları zamanım yaklaşacak ve sporu mecburen azaltıcam.. Sadece dönüşümlü Zuzana ve Callanetics olur sanırım, ikisine de bayıldım :) Arada da rahatlamak için yoga...
....................
Ehehe boşveeer :) Benimki de güya karışmaz, ama giyindim mi de "bunu mu giydin" der ve ben anlarım :) Daha doğrusu anlamazdan gelirim, çıkarım öyle :)) Yapacak bir şey yok, trakyalıyım ben, bizim hatunlar açık ve rahattır hep :)) Hiiiç takılma o bir sıkılaştığını görsün asıl o zaman aklı kayacak, benimki de hala benimle dalga geçiyor ara ara arkadaşlara anlatıyor Duygu garip garip hareketler yapıyor akşamları evde diye , ama umrumda değil :) İyiyim böyle, azcık daha kas işte derdim :)
.......
Var ya kocana acaip kızdım :) Allahın sopası yok, şimdi görsün bakalım karısını fıstık gibiyken, mankene dönüp bakabilir miymiş :)
Boşveeer keyfini çıkar iltifatların... Yurtdışında olsa gülümser geçer, üstüne teşekkür ederdik, takılmazdık bile bunu düşün :) Hehe benimkinde de aynı göbekten var, bir denize gidin bakalım senin yanında kendi halini görsün, koşarak spor salonuna kaydolacaktır :)) En kısa zamanda iyileş ve aramıza dön hadi :) Şimdiden çok geçmiş olsun :))))