- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Kızlar Callanetics'i indiriyorum bir yandan da araştırma yapıyordum nette. ve Callan ablanın geçen perşembe öldüğünü gördüm. henüz beş gün önce!
kendisi ile henüz tanışmıştım ama üzüldüm ya yine de
Callan Pinckney - Wikipedia, the free encyclopedia
Kızlar Callanetics'i indiriyorum bir yandan da araştırma yapıyordum nette. ve Callan ablanın geçen perşembe öldüğünü gördüm. henüz beş gün önce!
kendisi ile henüz tanışmıştım ama üzüldüm ya yine de
Callan Pinckney - Wikipedia, the free encyclopedia
Sinir oluyorum, desteksiz olmuyor mu bu işler gerçekten ya.. Ben de artık şu protein tozundan bahsedebilirim sanırım, onu kullanmaya başladığımdan beridir daha hızlı sıkılaştığımı hissediyorum, ve hiç olmadığım kadar kaslandığımı... Gerçi kullanmaya başlayalıberi daha fazla spor yapıyorum, onun da etkisi vardır ama etki hızını x2ye çıkardığından eminim...
Bu bitsin, bir kaç ay ara vereceğim ama...
üzüldüm şimdi. çok da duygusalım bu aralar.
kızlar brazil butt-lift yapacaksanız uyarmak isterim yeterince esneme hareketi yok o yüzden sonrasında kas ağrısı çekebilirsiniz.
protein tozunu karaciğeri hassas kişilerin kullanırken dikkatli olması gerekiyormuş kızlar.
önceden dersaneye giderken minibüse biniyordum artık yürüyorum yokuş falan çok ayrıca biraz hızlı yürüyorum yarım saat gidiş yarım saat dönüş haftada 3 gün
son 1 buçuk haftada 2 kilo vermişim. yürüyüşün bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum..
Ne güzel hakikaten de desteksiz olmuyo.Spor esnasında verimi daha çok artırıyo bende meraklıydım tabi böyle şeylere.Zayıflamaya uğraştığım zamanlarda spor yaparken öyle bıkkınlık ve bitkinlik oluyoduki.bende ek takviyelere yöneldim.kullandığım tabletler
1)LW6090 iştahı kesmeye ve yağ yakımını hızlandırmaya yarıyo.Çok aşırı iştahlı olduğum için önce bu tableti iştahımı kessin diye almıştım.gerçektende işe yaradı ilk hafta 3 kiloya yakın vermiştim.Sonra bitene kadar kullandım mide de küçüldüğü için gerekte kalmadı tekrar almama.
2)L-carnitin , Cla L-carnitin işe yaradı ama Cla'dan pek bişey anlamadım.
3)Crom pikolinat tableti aldım oda tatlı isteğini köreltiyo ve birazcık enerji sağlıyodu.
4)Hardline ürünlerinden Burner,D-Ribose kullandım enerji için.
5)Spirulina yanlış hatırlamıyorsam onuda kullandım sanırım.
Şimdilik bunlar aklıma geldi hatırlayabildiklerim bunlar dahada vardı galiba kullandığım ürünler çok uğraşmıştım zayıflamak için ömrüm zayıflamaya çalışmakla geçti yani.Neyseki istediğim ve hayal ettiğim vücuda kavuştum sonunda.
Bu sabah kendimi iyi hissediyordum Jillian buns&thigs level 1 ve 2 yi peşpeşe yaptım.yanlız zıplanan ve ip atlanan kısımlarını es geçtim o kadar hoplayıp zıplayacak kadar enerjim yoktu açıkçası.
Callan teyzeye bende üzüldüm kendi de maşallah genç kız gibiydi eski videolarında vücudu genç kızlara göre gayette fitti yani.
Esra2424 tebrik ederim cnm 2 kilo verdin ha.Çok iyi maşallah devamıda gelir inşallah.Alkışı hakettin
üzüldüm şimdi. çok da duygusalım bu aralar.
kızlar brazil butt-lift yapacaksanız uyarmak isterim yeterince esneme hareketi yok o yüzden sonrasında kas ağrısı çekebilirsiniz.
protein tozunu karaciğeri hassas kişilerin kullanırken dikkatli olması gerekiyormuş kızlar.
önceden dersaneye giderken minibüse biniyordum artık yürüyorum yokuş falan çok ayrıca biraz hızlı yürüyorum yarım saat gidiş yarım saat dönüş haftada 3 gün
son 1 buçuk haftada 2 kilo vermişim. yürüyüşün bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum..
hey maşallah lion sen de herşeyi denemişsin. benim gibi de meraklısın. ben şimdi bunların hepsini denemek isterim :))))Ne güzel hakikaten de desteksiz olmuyo.Spor esnasında verimi daha çok artırıyo bende meraklıydım tabi böyle şeylere.Zayıflamaya uğraştığım zamanlarda spor yaparken öyle bıkkınlık ve bitkinlik oluyoduki.bende ek takviyelere yöneldim.kullandığım tabletler
1)LW6090 iştahı kesmeye ve yağ yakımını hızlandırmaya yarıyo.Çok aşırı iştahlı olduğum için önce bu tableti iştahımı kessin diye almıştım.gerçektende işe yaradı ilk hafta 3 kiloya yakın vermiştim.Sonra bitene kadar kullandım mide de küçüldüğü için gerekte kalmadı tekrar almama.
2)L-carnitin , Cla L-carnitin işe yaradı ama Cla'dan pek bişey anlamadım.
3)Crom pikolinat tableti aldım oda tatlı isteğini köreltiyo ve birazcık enerji sağlıyodu.
4)Hardline ürünlerinden Burner,D-Ribose kullandım enerji için.
5)Spirulina yanlış hatırlamıyorsam onuda kullandım sanırım.
Şimdilik bunlar aklıma geldi hatırlayabildiklerim bunlar dahada vardı galiba kullandığım ürünler çok uğraşmıştım zayıflamak için ömrüm zayıflamaya çalışmakla geçti yani.Neyseki istediğim ve hayal ettiğim vücuda kavuştum sonunda.
Bu sabah kendimi iyi hissediyordum Jillian buns&thigs level 1 ve 2 yi peşpeşe yaptım.yanlız zıplanan ve ip atlanan kısımlarını es geçtim o kadar hoplayıp zıplayacak kadar enerjim yoktu açıkçası.
Callan teyzeye bende üzüldüm kendi de maşallah genç kız gibiydi eski videolarında vücudu genç kızlara göre gayette fitti yani.
bende duygusalım valla. bi türlü halam gelemedi gittigeçen ayın 7. sinde olmuştum bugün yarın olmam lazımdı bi sürpriz olacak diye korkuyorum biraz :S
bu arada kilo vermişsin seni tebrik ederim. kaçtın kaça düştün ? ben bu ara acayip şiş hissediyorum kendimi ama bugün bi arkadaş yüzden kg vermişsin sanki dedi. allah allah ne olaki? kaç gündür fuarda her ne kadar sürekli ayakta olsamda homini yedim aslında. belki de cla işe yarıyor.
hey maşallah lion sen de herşeyi denemişsin. benim gibi de meraklısın. ben şimdi bunların hepsini denemek isterim :))))
o yüzden önce cla ve karnitini deneyeyim. kilo sorunum var bol bol cardio egzersizleri katmalıyım daha çok internval cardiolar. gerçi bir çok video programlarında bu var. sabırsızlanıyorum.
daha sonra kas inşası için protein tozunu da düşünüyorum. spirulinayı da alacam :)).. ama o zayıflama hapından hoşlanmadım ben biber hapı kullanmıştım onun da aynı etkileri vardı zayıflatıyo ama kalp atışlarını aşırı hızlandırıyo deli gibi sinirli yapıyo zaten yapı olarak sinirli-gergin bi yapım var o hap beni mahvetmişti. o tür hapların içerigi genelde sibutramin oluyor bu madde kalp atışlarını hızlandırıyor ve insanı ölüme kadar götürebiliyor en iyisi spor ve diyet.
Bebiş geliyor olmasın da :)))
Valla Lion benim de iştahımı açtı, elimdekiler bitince alcak bi sürü şey oldu :) Aman kızlar ne olursa olsun zayıflama haplarından uzak durun, ne olur ne olmaz... Sağlıklı olalım derken sağlığımızdan olmayalım...
Ya dışarda güneş var ben ofiste pinekliyorum, canım nasıl koşmak istiyor anlatamam :)
aman yaa şimdi hiç zamanı değil gerçekten. ama gelirse de başımızın üstünde yeri olur ne diyelim üzülmeyiz aksine seviniriz ikimizde. ama şimdi olmasın....
dışarıda güneş var tam hareket havası ama ben nasıl yorgunum nasıl uykum var anlatamam. bu akşam biraz hareketlenebilsem bari. çok koyverdim. ara verince de böyle oluyor geri dönüş zorlaşıyor ya
bende duygusalım valla. bi türlü halam gelemedi gittigeçen ayın 7. sinde olmuştum bugün yarın olmam lazımdı bi sürpriz olacak diye korkuyorum biraz :S
bu arada kilo vermişsin seni tebrik ederim. kaçtın kaça düştün ? ben bu ara acayip şiş hissediyorum kendimi ama bugün bi arkadaş yüzden kg vermişsin sanki dedi. allah allah ne olaki? kaç gündür fuarda her ne kadar sürekli ayakta olsamda homini yedim aslında. belki de cla işe yarıyor.
hey maşallah lion sen de herşeyi denemişsin. benim gibi de meraklısın. ben şimdi bunların hepsini denemek isterim :))))
o yüzden önce cla ve karnitini deneyeyim. kilo sorunum var bol bol cardio egzersizleri katmalıyım daha çok internval cardiolar. gerçi bir çok video programlarında bu var. sabırsızlanıyorum.
daha sonra kas inşası için protein tozunu da düşünüyorum. spirulinayı da alacam :)).. ama o zayıflama hapından hoşlanmadım ben biber hapı kullanmıştım onun da aynı etkileri vardı zayıflatıyo ama kalp atışlarını aşırı hızlandırıyo deli gibi sinirli yapıyo zaten yapı olarak sinirli-gergin bi yapım var o hap beni mahvetmişti. o tür hapların içerigi genelde sibutramin oluyor bu madde kalp atışlarını hızlandırıyor ve insanı ölüme kadar götürebiliyor en iyisi spor ve diyet.
canım 63 kiloydum 61 oldum. ama en fazla 57 gösteriyorum sıkıyım yani. birazcık göbüş gitse çok da güzel olacak :)
neden bilmiyorum ama mesajımı okuyamıyorum duygu
siteye giriş yapıyorum,hosgeldiniz vs diyo ama özel mesajımı açmıyor,kullanıcı adınızla girmedinzi felan diyor:S
Bilirim, benim yazın geri dönmem 2 ay sürmüştü :) Kışın dert değil de yazın terlemeyi sevmiyorum ya, kara kara düşünmeye başladım şimdi, havalar iyice ısınana kadar böyle devam etsin de komple yogaya ve callanetics'e çeviririm belki programı... Ya da o zamana kadar umurum olmaz terlemeye devam ederim klimayı açıp açıp çarpılana kadar :)
Bu arada, az önce halan mı gelecekti diye düşünürken buldum kendimi, jeton anca düştü, ilahi
yeniden tebrik ediyorum darısı başıma. ben de 63 civarıyım sanırım epeydir tartılmadım hele şimdi asla tartılmam şiştim iyice. alyansım bile parmagımda dönmüyor ki normalde dönerdi.:))canım 63 kiloydum 61 oldum. ama en fazla 57 gösteriyorum sıkıyım yani. birazcık göbüş gitse çok da güzel olacak :)
85 gün kaldııı :)
Ve Jillian'ın tighs & buns level 3'ü olmuş hakkaten :) Son 10 dk bırakayım mı dedim, sonra hızımı alamadım 5 kglık dambıllarla 20şer kol hareketi de yaptım, bitirdim :)
Sabah bir inceledim kendimi de, toto kalkmış, karın kasları biraz daha belirginleşmiş :) Yaşasınnn :)
Durmak yok :)
Yalnız gece tibeti yapmadan uyumuşum. Kendimden beklemezdim :)
oh oh ne güzel tebrik ederim. işte sıkı çalışmanın sonuçları. böyle sonuç alanları duydukça daha çok hevesleniyorum. :)))
bu arada ben tibet topiğini açtığımda resimleri göremedim bi daha da internette araştıramadım daha da.. çok mu tembelim ne
Level 1 ve 2'ye iyi dayanıyormuşsun sen yahu, ter içinde kalıyor insan :) 2si de çok öyle zorlamadı beni, Zuzana sağolsun özellikle 2.deki hareketlerin hemen hepsini yaptırmış bana ama 3.süne baktım o sağlam zorlarmış gibi görünüyor :) 3'ü denedin mi sen hiç?
SportmenKedi
duygu_01
85 gün kaldııı :)
Ve Jillian'ın tighs & buns level 3'ü olmuş hakkaten :) Son 10 dk bırakayım mı dedim, sonra hızımı alamadım 5 kglık dambıllarla 20şer kol hareketi de yaptım, bitirdim :)
Sabah bir inceledim kendimi de, toto kalkmış, karın kasları biraz daha belirginleşmiş :) Yaşasınnn :)
Durmak yok :)
Yalnız gece tibeti yapmadan uyumuşum. Kendimden beklemezdim :)