Bodyrock.tv

teşekkür ederim. sanırım hepsi buradadan alacağım. hardline ve nitfofull marka cla ve carnitin. yorumlar oldukça iyiydi. eger performans aynı ise gnc ye o kadar para bayılmak istemiyorum dogrusu :)

çok geçmiş olsun lioncum. umarım operasyonu en güzel şekilde atlatırsın. off şu çocuk olayından acaip tırsıyorum ya:)

rica etsem bana da linklerini atar mısın call dan da eksik kalmayayım:)

Çok sağol cnm inşallah yine aranıza katılırım.Evet Call indirdim kayıtlı bazen yapıyorum onu her zaman değil.

tedirginsazan

çok geçmiş olsun lioncum. umarım operasyonu en güzel şekilde atlatırsın. off şu çocuk olayından acaip tırsıyorum ya:)

sağol cnm umarım atlatırım.Korkmana gerek yok eğer iyi bir hastane ve iyi bir doktor bulabilirsen eğer.Herkesin durumu farklı belki sezeryan olur belki normal.Çok iyi araştırman lazım yani.Benim çektiğim zahmetler daha bir başkaydı tabi.Allah kimseye böyle zahmetler vermesin.

Biraz önce Brazil butt lift bum bum rapido videosunu yaptım arkasından high&thig videosunuda yapacaktım ama gücüm yetmedi.Sonra akşam diğerinide yaparım artık.formdan düştüğümde belli oldu yoksa iki video banamısın demiyodu.

sağol canım ya. tabi iyi araştırmak lazım ama doğum bu. birde insan bilmediği şeyden korkarmış ya benimki de o hesap.
bence o kadar da formdan düşmemişsindir yaa beş aydır spor yapıyorsun hem de çok sıkı bir şekilde. bence bir hafta ara vermekle hemen de gerilemezsin. bahar yorgunluğu filan olabilir mi? bende çok oluyorda...
karnitin siparişini vereyim de benim de daha çok çaba gösterecek gücüm olsun. sabırsızlanıyorum:)

Hangisini istersin, evolution olan yeni versiyon mu 80lerdeki video mu :)

Çocuktan ben de tırsıyorum, tohuma kaççam yakında, erteliyorum hala

regl olucam diye kaç gün spor yapmamıştım ayın 29 unda olması gerekiyordu. ben de dün gece brazil butt lift bum bum ve arkasından tummy tuck yaptım 50 dakika sürüyo toplam sabaha regl oldum. keşke 28 inde yapsaydım da gününde olsaydı:)

şu anda hiç halim yok ama akşam yatmadan brazil yapmayı düşünüyorum. bu arada kalem testini yaptım ama benim o kısımda çizgi yok zaten yani kalemin orada durması mümkün değil :)call dan önce biraz çizgi vardı şimdi o yok. popom düzgün zaten ama thigh ve inner thigh denilen kısımdan problemim var. onlar düzelse bi de göbek gitse süper olucam :)

Evet belkide bahar yorgunluğu olabilir.Bugün pek enerjik değilim açıkçası.bende kreatin tabletini almayı düşünüyorum.Çok güzel enerji veriyo kaslara daha önce Cla L-karnitin almıştım ama kreatinin yeri daha başka tabi.Kreatin tabletini aldıktan sonra eliptik bisikletimle 100 dk.boyunca çalışıyodum bir zamanlar.

Hangisini istersin, evolution olan yeni versiyon mu 80lerdeki video mu :)
Çocuktan ben de tırsıyorum, tohuma kaççam yakında, erteliyorum hala

ben tohuma kaçtım bile. 6 nisanda 34 oluyorum. 31 de evlendim ee geç evlenince böyle. artık bir sene içinde düşünüyorum ama önce bi forma girmem lazım .. sonra eşimin işi de oturmalı..
80'lerden kalanında saksmavisi mayolu,saç bantlı ve tozluklu ablalar mı var? :)))
ya aslında ikisi de olur ben bakıp karar vereyim:)

Kreatin mi ? hmmm :)
ben onu saç için sanıyordum yaa. hangisi iyi acaba.. bak şimdi :) hepsini deneticeksiniz bana yahu:))))
ben fuar boyunca p.maton diye bir multivitamin kullandım çok iyi geldi uykusuz ve yorgundum ama çok kolay atlattım. böyle zamanlarda tavsiye ederim. her gün kullanmayın alışkanlık yapabilir :)

Son düzenleme:

Tamam gönderiyorum ikisini de :)

benim de yaş 32, 35 civarı falan düşünüyorum bakalım :)

Kreatini ben de hiç duymadıydım, Spirulina diye bir yosun tableti var, ben de ondan kullanıyorum. Caponlar binlerce yıldır yanılıyor olamaz :)

bicycle abs workout diye arat, süper bir hareket, zaten biliyorsundur :) Bu ara ben ona taktım, beli de hiç zorlamıyor :)

Sinir oluyorum, desteksiz olmuyor mu bu işler gerçekten ya.. Ben de artık şu protein tozundan bahsedebilirim sanırım, onu kullanmaya başladığımdan beridir daha hızlı sıkılaştığımı hissediyorum, ve hiç olmadığım kadar kaslandığımı... Gerçi kullanmaya başlayalıberi daha fazla spor yapıyorum, onun da etkisi vardır ama etki hızını x2ye çıkardığından eminim...

Bu bitsin, bir kaç ay ara vereceğim ama...

bicycle abs workout diye arat, süper bir hareket, zaten biliyorsundur :) Bu ara ben ona taktım, beli de hiç zorlamıyor :)

tummy tuck videosunda o hareket var yapmıştım dün gece. reglim şiddetli geçiyor gecikmeden dolayı. kardeşimin yarın matematik sınavı varmış ona konu anlattım bi de kafam şişti :) bu gün anca dinlenirim ben. tummy tuck videosundaki hareketler çok etkili tavsiye ederim.

Hmmm baktıydım bugün ofiste hareketlere, güzel görünüyorlar :) Yarın ve öbür gün Jillian deneyeyim (içimde ukte kalmasınlar o kadar indirdim :)) sonra brazil butt'a bakarım diyorum :)

Az önce callanetics ve tibet de bitti, ama hızımı alamadım, tam yoga mı yapsam diyordum ki, çamaşırlar bitti, yok ıvır zıvır derken oturdum gene :) Bugünlük de bu kadarmış :)

canlarım , yaklaşık bi 10 gün kadar ist deyim,ikizimin evinde:) brazil indireceğim ona ama torrent istemiyor baska indirebileceğim bi yer var mı ?

günaydın kızlar,
nikim değişti şaşırmayın :)
dün gece geç saate kadar eşimi bekledim. bir kaç gündür şehir dışındaydı ve görüşememiştik. zaten pek halim de yoktu. inanılmaz iştahlıyım. bir regl olsam da rahatlasam.. ve ben dün gece hiç bişi yapamadım ((

zayıflamada işe yaradı mı bari bu? benim spor yaparken zayıflamama ve çabuk tükenmeme engel olacak şeylere ihtiyacım var sanırım. şimdilik 2000 mg cla alıyorum. yakında carnitinim gelince inşallah tam gaz devam edicem.

tam olarak etkisi nedir? yani kaslanmana mı yardımcı oluyor sadece yoksa sana bir çeşit enerji de veriyor mu?

Sanırım kaslanmama yardımcı oluyor, enerji veren şeyse spirulina... Aldıktan sonra resmen modum değişiyor, sabah akşam yemek sonrası alıyorum bir tane...

Bu arada 86 gün kalmış yaza... Hmm hava güzel ama soğuk hala, uyuz oluyorum :)

Sabah Jillian'ın tighs & buns level 2'yi yaptım, hemen hemen tüm hareketleri zaten Zuzana'dan bildiğim için bol ter haricinde zorlandığım söylenemez :) Level 3'ü de yarın sabah deneyeceğim bakalım neler olacak.. Sonrasında da Zuzana'nın abs videolarını yaparım heralde hafta sonuna kadar, totoya çok ağırlık verdim bu ara :) Karın hazır şekillenmeye başlamışken, 2-3 gün de ona ağırlık vereyim...

Şunlar olabilir:
Amazing Abs Workout - YouTube
Fitness - Abs Assassin Workout - YouTube
Fitness - Kiss My Abs Workout - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…