Ne güzel hakikaten de desteksiz olmuyo.Spor esnasında verimi daha çok artırıyo bende meraklıydım tabi böyle şeylere.Zayıflamaya uğraştığım zamanlarda spor yaparken öyle bıkkınlık ve bitkinlik oluyoduki.bende ek takviyelere yöneldim.kullandığım tabletler
1)LW6090 iştahı kesmeye ve yağ yakımını hızlandırmaya yarıyo.Çok aşırı iştahlı olduğum için önce bu tableti iştahımı kessin diye almıştım.gerçektende işe yaradı ilk hafta 3 kiloya yakın vermiştim.Sonra bitene kadar kullandım mide de küçüldüğü için gerekte kalmadı tekrar almama.
2)L-carnitin , Cla L-carnitin işe yaradı ama Cla'dan pek bişey anlamadım.
3)Crom pikolinat tableti aldım oda tatlı isteğini köreltiyo ve birazcık enerji sağlıyodu.
4)Hardline ürünlerinden Burner,D-Ribose kullandım enerji için.
5)Spirulina yanlış hatırlamıyorsam onuda kullandım sanırım.
Şimdilik bunlar aklıma geldi hatırlayabildiklerim bunlar dahada vardı galiba kullandığım ürünler çok uğraşmıştım zayıflamak için ömrüm zayıflamaya çalışmakla geçti yani.Neyseki istediğim ve hayal ettiğim vücuda kavuştum sonunda.
Bu sabah kendimi iyi hissediyordum Jillian buns&thigs level 1 ve 2 yi peşpeşe yaptım.yanlız zıplanan ve ip atlanan kısımlarını es geçtim o kadar hoplayıp zıplayacak kadar enerjim yoktu açıkçası.
Callan teyzeye bende üzüldüm kendi de maşallah genç kız gibiydi eski videolarında vücudu genç kızlara göre gayette fitti yani.
Esra2424 tebrik ederim cnm 2 kilo verdin ha.Çok iyi maşallah devamıda gelir inşallah.
Alkışı hakettin