- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
- Konu Sahibi Duygu_Oner
ben yaptım, ben yaptım
call yaptım, t5t yaptım şimdide uyku zamanıııı, rüyamda da yaparım bi şeyler artık:)
call yaptım, t5t yaptım şimdide uyku zamanıııı, rüyamda da yaparım bi şeyler artık:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaptım, ben yaptım
brazil butt lift bum bum videosunu arkasından tummy tuck videosunu yaptım. bum bum da çok zorlandım nefesim yetmedi ortaya kadar dayandım oturup 2 dakika dinlendim sonra devam ettim. cardioda ne kadar yetersiz olduğumu hissettim. tummy tuck videosunda da zorlandım regl olamadım karnım çok ağrıdı bahanem oldu. kimi insanlar regli gecikince bitki çayı falan yapar :) ben spor yapıyorum bire bir bence
ben bunu 60 gün yapsam hakikaten acayip olur. daha kolay bekliyodum ama kolay değil bana göre. ama slim in 6 dan daha kolay kesinlikle. hem de daha eğlenceli.
Slmmm kızlar nihayet gitti kaynanamgil.Çok şükür rahatladım,nihayet sizede kavuştum.Sporumu t5t yide yapamadım.Ama bu hafta acısını çıkaracam zaten.Valla içim gitti. Şu birkaç günde bile hantallaşmışım formdan düşmüşüm resmen.Merdivenden çıkarken bacaklarım ağrıdı.Alışmışım tembelliğe ara verince vücut soğudu tabi bu sabah hemen sporumu yapacaktım sözde hala oyalanıyorum.Bugün karar veremedim Brazil'imi yoksa Jillian'ımı yapsam diye.kaynanam da bana sakın daha zayıflama senin üstün zaten ince altında incelirse sen iyice kötü olursun diye.en iyisi dozu kaçırmadan ben bu şekilde devam edeyim.Şu birkaç günde de zaten habire yemek yemekten göbeğimde çıktı.
Ama malesef haftaya da yapamayacam bir müddet kalacak yine sporum.Bu cumartesi günüde Allah'ın izniyle estetik ameliyatı olacam.İyileşene kadar kalacak yine tabi en iyisi bu hafta sabah akşam hiç durmayım ben.
Denise Austin's Best Bun & Leg Shapers - YouTube Bu videoyuda yeni farkettim. Denise Austin yoga plates her türlü videosuda var.Link araştırıyorum bulabilirsem onuda indirecem.İyice çoğaldı listemde değişiklik iyidir her zaman yeni bir heves oluyo çünkü.
Hadi hepimize kolay gelsin yeni haftamızın daha güzel daha enerjik daha formda geçmesini diliyorum kızlar.
Çok acaip bir psikoloji :)
Akşamları iyice dinlen tedirginsazan regl öncesi zaten biraz bitkin olur insan, haftaya başlarsın :)
selam kızlar günaydın,
sonunda fuar bitti ve ben haftasonu tatil yapmadan hoppp yine ofisteyim. en azından düzenime dönmek güzel. aslında hala yorgunum ve regl olamadım ama bu akşam bişiler yapmak istiyorum. kendimi çok zorlamadan. çünkü reglin ilk günü çok agrım olur ve o gün kendimi dinlemek istiyorum bişi yapmadan. bu arada fazla kilolarımdan kurtulmak için l-carnitin ve cla alacağım demiştim. cla ya başladım ama az kalmış her ikisinden de satın alacağım. sizce eczaneden mi internetten mi alsam hangisi uygun olur. uygun fiyatlı ve iyisinden marka araştırıyorum da. burada bilgisi olan yoktur sanırım. ilgili topiklere bir bakayım ben :)
ne zaman dinleneceğim bilmiyorum zira fuar bitti regl gelecek. pekte dinlenesim yok açıkçası zaten çok geri kaldım birde fuar alanında mecburen bir sürü zararlı şey yedim. :)
Aa çok geçmiş olsun mu demeli, estetikse hadi hayırlı olsun mu demeli bilemedim :) Ne yaptırıyorsun?
Kaynanana değil kocana bakmanı tavsiye ederim asıl Eski kadınlar toplu hatun sever, senin bey nasıl beğeniyorsa öyle kal bence :)) Hatta daha iyisi sen kendini en iyi nasıl hissediyorsan öyle ol :)
Değişiklik iyidir kesinlikle, ben de Jillian, Brazil but karıştırmayı düşünüyorum bu hafta, bakalım :)