- 5 Nisan 2011
- 245
- 4
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
selam spor güzelleri bu zuzana videolarını neye göre takip ediyorsunuz cok yabancı kaldım.duygucum verdiğin birazil but torent indirdim fakat sadece iki tanesi calısıyor içinden.tekrar farklı siteden indiriyorum şimdi insallah olur.birde spor yaparken spor ayakkabısı giyiyormusunuz :26:
Ya sorma, bu akşam da başka arkadaş geliyor sanırım yatılı misafir olarak :) İçim gidiyo içimmm :))
koştura koştura eve geldim, dinlenmeden zwow 7 ye başladım, üstünede mekik ve barfiks programımı yaptım toplam 432 mekik çekmişim ama barfiks hala facia, dambılla kol falan mı çalışsam bilmiyorum ki... call yapmaya vakit kalmadı onuda yatmadan önce t5t ile birlikte yaparım artık...
Süppersin :)) Dambılla kol çalışmak da çözüm olabilir.. Şimdi denedim gerçi, 90derece bükülü hale getiremiyorum, 100-105 derecede kalıyor kollarımAma asılıp bacakları karına çekme hareketinde bir problem yok...
Bende şimdi Callanetics ve tibet yaptım. Yoğurt yiyip az dinleneyim, sonra ZWOW 6yı yapmaya niyetliyim :) Misafir geç gelecekmiş bu akşam, iyi oldu :)
ohh şifa olsun:))
105derece derken?? çene bar hizasına gelecek kadar kaldırmak gerekiyor ozamanda 90-100 derece nasıl oluyor kol daha fazla bükülmeli, avuç için karşıya bakacak şekilde tutarken... sen barı avuç içlerin sana bakacak şekilde mi tutuyorsun acaba?
o asılıp bacakları karna çekme hareketi süper, birde o şekilde bacakları düz yukarı kaldırma var karnı en etkili çalıştıran hareketmiş...
callan teyzede bunu bacakları düz tutup öne kaldıra bildiği kadar kaldırıp bacakları aç kapa şeklinde yapıyor.. ben 90 derece kaldırıyorum ancak tabii callan teyze 180 derece yapıyor:))) sen ne kadar yapabiliyorsun diyecem ama iyice ısınmadan deneme sakın zira beli çok zorluyor...
Hmm tabii sen callan teyzeden yaptığın için ben de kara kara düşünüyordum neresinde vardı evolutionun bu hareket diye :) Evet avuç içlerim kendime bakacak şekilde sarılmıştım :)
Şu bahsettiğin hareketi yarın yapayım ben Jillian'dan sonra.. Acaba yarın hem Jillian, hem callanetics, hem de ev temizliği yapabilecek miyim çok merak ediyorum
callan teyzenin kitabında vardı canım.
avuç içi kendine bakan şekline askerde çaylak tipi diyorlarmış, bir arkadaşım sen şöyle çaylak tutuşu yap, birde yerden zıplayarak yukarı kalkıp yavaşça in demişti. tabii ben çaylak versiyonu yapmayı kendime yediremediğim için direk normal tutuşla yapmaya çalışıyorum:)))
kişisel tecrübelerime dayanarak söylüyorum aynı gün hepsi ve hatta daha fazlasıda yapılır ama ev temizliği olmaz bence o hepsinden daha zor, yorucu ve çoook sıkıcı bişey yaaa:))
O kalçanın sırrını buldum ben fotoşop
Yöneticiiiii vidyolara baktım kızlar fazla seksi moralim bozuldu spor hevesim kaçtı
E ne var yani, biz de seksiyizYa da olacağız işte, onlar da böyle doğmadılar sonuçta di mi ama :))
Hiiiç kaçmasın, ister bu saatte, ister yarından tezi yok, başla :)
Ben aslında başladım sayılır bi haftadır iki günde bir 20 dk çalışmaya başladım da zenci kızı seyretmekten bıktıydım kalkasım gelmiyo
İlk sayfadaki linklere bak, ilgini çekerse dene.. Sonra diğer videolarına bak Zuzana'nın, beğendiklerini yapa yapa başla :)
Günde 5 dkyla başladım yahu :) Geldiğim noktaya inanamıyorum..
Bu arada, stresim azmış gibi başıma ALES ve master programı (allahtan uzaktan eğitim) gibi iki iş daha sardığımı farkettim :)) Herşeye yetişmek ve sporumu da aksatmamak için çok organize olmam lazım çooook :)
sen maşallah azimlisin anladığım kadarıyla hadi ben de başlayayım bariiii:d 10 dk sonra görüşürüz